7
maj
Seneste opdatering: 8/5-10 kl. 1215
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Taped at Hoover Institution, Stanford University on April 26, 2010: Responding to critics who have called his America Alone ‚Äúalarmist,‚ÄĚ Steyn defends the tone and central premise of his book. ‚ÄúThis book is about‚Ķthe larger forces at play in the developed world that have left Europe too enfeebled to resist its remorseless transformation into Eurabia and that call into question the future of much of the rest of the world, including the United States, Canada, and beyond.‚ÄĚ

Ofret på anstændighedens alter

En s√¶rlig tragisk form for mord √łger i Sverige. Helt unge piger mellem 16 og 19 myrdes af deres j√¶vnaldrende k√¶rester. Fem har m√•ttet lade livet p√• et √•r. Her senest i forg√•rs den kun 16 √•rige gravide Beatrice Frederiksson som kurderen¬†Ba**an K**al Ot**n Kh***aw aflivede i V√§ster√•s. Han “m√•r forresten v√§ldigt illa nu,” hvis nogen skulle tvivle. Jeg vil tro pigens familie har det betydeligt v√¶rre. Tre af gerningsm√¶ndene var indvandrere, to kurdere og en somalier. Endnu andre leml√¶stes og overlever kun, som Emma der ligger ¬†med en varig hjerneskade ogs√• efter en kurders besindelsesl√łse vold. Endnu mange flere kvinder lever i skjul terroriserede af trusler. I flere tilf√¶lde har gerningsm√¶ndene allerede en historie med grov vold mod kvinder. Somalieren der dr√¶bte Nancy Tausan omkring nyt√•r, havde en s√• voldelig adf√¶rd mod vilk√•rlige kvinder gennem flere √•r, at det er et under han stadig gik frit omkring. I USA havde han v√¶ret i gang med at afsone 25 √•r i skyggen og ikke haft en chance for at myrde nogen.

Kunne ¬†nogle af disse liv reddes ? Det er helt hypotetisk. Det virker ikke som om hverken evnen eller viljen er tilstede. I f√łrste omgang skulle voksenverdenen – medier og for√¶ldre – advare deres b√łrn om, at deres liv og helbred kunne st√• p√• spil. Det har man sv√¶rt ved at forestille sig dem have civilcourage nok til. Dern√¶st skulle allerede kendte voldelige tages fjernes fra gaden efter f√łrste grove overfald. Det er der overhovedet ikke kapacitet til. Konklusionen er derfor desv√¶rre, at mange flere vil miste livet og blive leml√¶stet af de menneskelige rovdyr, der nu huserer i Sverige. Det er den lille hverdgstragedie i Sverige store tragedie og det er svenske kvinders onde ironi i verdens mest ligestillede land: De er p√• Herrens mark. (29 100 fall av misshandel mot kvinnor √∂ver 15 √•r anm√§ldes 2009. Fullbordat mord och dr√•p samt misshandel med d√∂dlig utg√•ng, f√∂rste kvartal 2010: 136)

Tvangsauktions-terroristen fra Times Square: Danske mediers fallit

Har man adgang til Infomedia er det rimeligt let at danne sig et hurtigt overblik over hvad (de resterende) danske aviser skriver om en given sag. Nyheder aftages i vid udstr√¶kning i meterm√•l fra en mediem√¶ssig p√łlsefabrik, og personlighed og indsigt er ikke et fremherskende tr√¶k. Og s√• har jeg ikke n√¶vnt kritisk perspektivering. At sagen om Faisal Shahzads fejlslagne bombeattentat √łjeblikkeligt blev et casestudie i undvigeman√łvrer, udeladelser, overfladiskhed og alt for hurtige konklusioner skyldes n√¶ppe en sammensv√¶rgelse, men formentlig blot at medieverdenen reagerer synkront p√• de samme stimuli. Mainstreammedierne er et ekkokammer af delte antagelser holdninger, og frygt for at falde uden for det p√¶ne selskab. Danske medier var med fra starten i denne sag. Helt spontant, og d√©t er jo det uhyggelige.

“New York-bombemanden Faisal Shahzad ligner mere og mere en ganske almindelig person, hvis nedtur fik ham til at s√łge mod ekstremismen …” er en af de hyppige historier, med sm√• variationer i overskriften: “Bombemand var drevet af fiasko”; “Fiasko drev bombemand” osv., her Fyens Stiftstidende og MetroXpress. Konklusionen er ligetil, og sagen pr√¶senteres som afgjort. N√•r overskriften lyder “USA: Taliban har ikke tr√¶net New York-bombemand”, mens artiklen starter med “Taliban i Pakistan, Tehreek-e-Taliban, har ikke tr√¶net den pakistanske mand, som l√łrdag i sidste uge placerede en bil med spr√¶ngstoffer p√• Times Square i New York. Det siger en talsmand for Taliban i Pakistan” (her Fredericia Dagblad, men flere bruger samme spring fra postulat til fastsl√•et kendsgerning), s√• er vi ovre i noget helt surrealistisk inkompetent journalistik.

Enkelte har haft en redaktionel medarbejder ind over, som JP der skriver “Taleban: Det var ikke os”, men de har stadig brugt den samme sniksnakhistorie. Historien og den tendenti√łse overskrift har oprindelse hos Ritzau d. 6.5., og det skal tilf√łjes at de til slut citerer den pakistanske indenrigsminister for at Shahzad m√• have medsammensvorne – men denne detalje forsvinder pist i bl. a. gratisavisers notitsversioner. Ritzau uddyber heller ikke med oplysning om det pakistanske styres dybe involvering i jihadismen, og dets mange l√łgne og brudte l√łfter om at g√łre noget ved problemet med deres talibaniserede bjergomr√•der. I skrivende stund m√• prisen for ubehj√¶lpsom manipulation g√• til Dagbladet Politiken: “Terrormist√¶nkt havde kontakt til fanatisk pr√¶st” – “pr√¶sten” er den notoriske islamiske l√¶rde Anwar al-Awlaki (LFPC).

Bask fra bodegaen: Kim Larsen skammer sig over danskerne

Mon Kim Larsen nu overvejer at forlade sit fædreland i skam? Måske ikke til Sverige Рdem har Carsten Jensen jo erobret Рmen hvad med USA, måske hans lune Valbyengelsk vil charmere amerikanske hjerter og han kunne få en ny karriere der? Nåh, nej (LFPC).

[…] ¬ĽDet er fuldkommen horribelt, at vi har bes√¶ttelsesstyrker i Afghanistan. Det er jo, som da tyskerne besatte dette land. Det giver mig kuldegysninger af r√¶dsel og skam over mit eget land,¬ę siger Kim Larsen i forbindelse med lanceringen af sit nye album. […] Kim Larsen skammer sig over danskerne

Säpo kræver penge for at beskytte Lars Vilks

Malm√łs j√łder skal selv finde millionerne til deres sikkerhed. Hvem er den n√¶ste, der skal have penge med hjemmefra for at √•bne munden eller eksistere ?

Sagen om den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks har taget en ny drejning. Den svenske efterretningstjeneste Säpo er begyndt at kræve penge for at beskytte tegneren.

I dag skulle den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks have forel√¶st om kunst i Eriksbergshallen i G√∂teborg. Men arrang√łrerne har aflyst den planlagte forel√¶sning. Begrundelsen for aflysningen er √łkonomisk betinget.Den svenske efterretningstjeneste S√§po er begyndt at opkr√¶ve penge for at beskytte Lars Vilks. I forbindelse med forel√¶sningen i G√∂teborg kr√¶vede S√§po, at arrang√łrerne betalte en fjerdedel af de omkostninger, der var forbundet med sikkerheden ved arrangementetet, hvilket gjorde Lars Vilks til en meget omkostningstung forel√¶ser.

S√§po’s fremgangsm√•de er blot det seneste tiltage fra det officielle Sverige, der i praksis g√łr det meget sv√¶rt for Lars Vilks at udf√łre sit arbejde som billedkunstner og foredragsholder. I efter√•ret 2008 blev en stor retrospektiv udstilling med Lars Vilks aflyst efter politisk indblanding.

Lars Vilks har vanen tro ikke mistet modet. Han foresl√•r, at han i stedet for S√§po’s beskyttelse beror sig p√• sin √łkse, som han fremover vil medbringe til diverse foredrag og lade ligge foran sig p√• bordet ved siden af sin b√¶rbare computer.

Forfatter: JP burde betale

I Danmark er Kurt Westergaards beskyttelse endnu ikke blevet problematiseret fra officiel side. Her synes der at herske politisk konsensus om, at det er en statslig opgave og udgift at beskytte tegneren. Men i en kronik i Information pl√¶derer forfatteren Bent Vinn Nielsen for, at Morgenavisen Jyllands-Posten “vel egentlig ogs√• (burde) v√¶re mandige nok til at betale i alt fald en del af de 20 millioner om √•ret, som Westergaards livvagter kommer til at koste”, mens radiov√¶rten Huxi Bach, der vil v√¶re Sappho’s l√¶sere bekendt, har gjort sig til talsmand for det synspunkt, at Kurt Westergaard burde fraflytte sit hjem i Viby som konsekvens af, at Westergaard blev overfaldet i privaten nyt√•rsdag.

Du kan st√łtte Lars Vilks og trykkefriheden her:

Læs også:
Lars Vilks’ √łkse er st√¶rkere end Thors hammer

Samtidigt er der andre , der har problemer med ordensmagten: Politiker inplockad på förhör för Muhammed-bild, RFSL polisanmäler Dan Parks Muhammedaffisch

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

39 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LarsS
LarsS
11 years ago

Hej Christina,

Nu du er i gang så har jeg fundet noget mere der ikke kan stemme, gider du lige checke hos dine kilder?

(BRÅ 2009) 13-15 kap. Brott mot allmänheten
Mordbrand, grov mordbrand (1, 2 §) 2.527

7 mordbrande om dagen i gode gamle Svea, hvad tænker de på hos BRÅ?

Ser frem til dit beroligende svar, så jeg igen kan dykke ned i min blå lagune og nusse og kysse mine delfiner!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  LarsS

LarsS, for en god ordens skyld skal det lige n√¶vnes, at det meget aldeles misvisende ord “mordbrand” p√• svensk alts√• IKKE betyder det samme som p√• dansk, hvor det betyder det, som man umiddelbart forventer, men derimod BARE en “p√•sat brand” (uden personskader). “Grov mordbrand” m√• vel s√• v√¶re de tilf√¶lde af “p√•sat brand”, hvor der oveni forekommer en eller anden form for personskade(r), herunder planlagte “mord” som f√łlge af den p√•satte brand. S√• for √©n gangs skyld er BR√Ö ikke helt ude i hampen, selv om man sagtens kunne tro det, og vel snart n√¶rmest forventer kreativt manipulerede PK-tal… Read more »

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Tack, för ditt förtydligande, Bjovulf.

Tack f√∂r dina reflektioner ocks√•, Lars. Jag uppskattar verkligen att du valde att g√∂ra en djupdykning i BR√Ö’s statistik p√• din lediga l√∂rdagskv√§ll framf√∂r att spendera kvalitetstid med dina delfiner i den bl√• lagunen.
Lova bara att du tar det lite f√∂rsiktigt fram√∂ver. I de lugnaste vatten.. ūüėČ

http://www.youtube.com/watch?v=okTgjbAUdxk

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  Christina

Bjovulf & Christina: Tak.Svensk/Dansk/Svensk Ordbog st√•r nu √łverst p√• min √łnskeseddel.

Christina: CARE – SHARE – DARE ;o)

LarsS
LarsS
11 years ago

Christina,

Ikke alt er den rene elendighed i Sverige, se bare her:

8 kap. Stöld, rån m.m.Cykel (BRÅ 2009): 66.804

Tyv./brugstyv. af cykel (Danmarks Statistik 2009): 79.397

Ret skal være ret!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  LarsS

Antallet af cykler er vist langt h√łjere i DK end i Sverige, vil jeg tro – til trods for den
ca. halvt så store befolkning! Dette kan være en god del af forklaringen Рder byder
sig simpelthen flere muligheder. Vi dansker er som bekendt et cykeltosset folkef√¶rd ūüėÄ

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“Vi dansker er som bekendt et cykeltosset folkef√¶rd”

Ja, det är faktiskt fantastiskt ! Om din cykel blir stulen någon gång, så kan du får låna en av mig, Bjovulf.
Jag har n√•gra extra… ūüėČ

http://www.youtube.com/watch?v=sAh1eq6wUzo

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  LarsS

“Ret skal v√¶re ret”

Det har du helt r√§tt i, Lars… ūüėČ

Christina
Christina
11 years ago

“Sverige, hvor voldt√¶gtsstatistikkerne simpelthen f√•r til at miste pusten”

Läs gärna denna intressanta analys av den statistiken:

http://blog.tjomlid.com/?p=2551

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  Christina

Puha, godt du fandt den analyse, Christina!

Kan du ikke også finde en der forklarer disse misvisende tal fra BRÅ:

2009, Mishandell, inkl. grov, ej med dödlig utgång (flickor/kvinnor):

Flickor 0-6 år: 878
Flickor 7-14 år: 3121
Flickor 15-17 år: 3101
Kvinnor 18- : 26261
Total 2009: : 33281

Robin Shadowes
11 years ago

“Hvor meget vil EU tvinge igennem, n√•r befolningerne for alvor stritter imod ?”

Det är förmodligen då Eurogendfor, FN och NATO kommer bomba oss tillbaka till stenåldern.

Sune
Sune
11 years ago

Vedr√łrende ‘ghettoisering’

Jeg faldt over denne lille reklame for en bog af √łkonomen Tom Hartford.

http://www.youtube.com/watch?v=JjfihtGefxk

Indslaget handler om naturbestemt dynamisk racesegregation,
under visse simple matematiske forududsætninger.

Det jeg sp√łrger mig selv om er: Mon ikke det samme f√¶nomen g√łr sig
g√¶ldende for intolerante religoner som fx islam? Det vil jeg tro…

*

Hartford skriver hver mandag en klumme i Financial Times, hvor han svarer p√• sp√łrgsm√•l om hvordan
enkeltpersoner b√łr forholde sig i privat- og social√łkonomiske forhold og relationer,
udfra et rent rationelt √łkonomisk synspunkt.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  steen

Det kunne være interessant, hvis vi kunne skaffe kopier af den slags dokumenter. Der er mange danskere, der har arbejdet i Bryssel og med EU-papirer. Mange af dem er samme opfattelse som os. Er det noget, man kan arbejde på?

Skåning
11 years ago

Piuh! Man blir ju fullständigt deprimerad över att lyssna på Mark Steyn. Man kan ju inte förneka att han förmodligen har rätt, men det är inte särskilt uppmuntrande.

trackback

[…] S√§po kr√¶ver penge for at beskytte Lars Vilks Under Analyse, Censur, Islam, Korrekthed, Politi, Sverige, Trusler, V√¶rdikampen, […]

Robin Shadowes
11 years ago

Det svenska etablissemanget vill att Vilks ska dö för då kan man äntligen andas ut. Den danska eliten tänker förmodligen likartat angående Westergaard. Tas dom bort så är det ett bekymmer mindre.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Mit lille bidrag til den svenske valgkamp ūüėČ Jens Orback – ‘ N√•n g√•ng vi kanske hamnar i minoritet …’ http://www.youtube.com/watch?v=OvmEhbFW4m4 – lang version med baggrund http://www.youtube.com/watch?v=OvmEhbFW4m4 – kort version ( en forbedret (tydligere) udgave af Fr√łken Sveriges version ). Jeg kan uploade dem, hvis flere har lyst til at medvirke til at sprede Jens Orback “katastrofale” fortalelse om EUs hemmelige planer for den muslimske masseindvandring til EU, som man fra svensk hold (S?) s√• desperat har pr√łvet / pr√łver at fjerne fra SR (Sveriges Radio), YouTube og lignende videosteder. Spred dem gerne over hele YouTube mv., s√• hurtigt I… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Wow, gad vide om den var g√•et, hvis T√łger havde v√¶ret p√• sin pind? Nu har selv nogen Poltiken f√•et √łje p√• socialakrobaternes endel√łse hykleri og evige fremvisen af uplettet menneskesyn – p√• den j√¶vne befolknings bekostning ūüėČ Tja, s√• mangler vi jo bare lige lidt seri√łs, ops√łgende journalistik om, hvor mange af Folketingets medlemmer med b√łrn i den skolepligtige alder, der har ungerne anbragt trygt i private skoler … og hvor mange af Politikens egne medarbejdere det samme g√¶lder f√¶nomen for ūüėÄ … Fx. Peter Mogensen, Lars Trier “Fjogensen” ( som ghm. √•benbart tror han er T√łgers aftager LOL… Read more »

Robin Shadowes
11 years ago

Detta var bara ett möte mellan människor eller rent av en olyckshändelse. Sillen, du har ett nytt uppdrag på gång!

Skåning
11 years ago

Detta m√•ste ju f√∂r helvete f√• folk att vakna! En ung svensk tjej p√• 16 √•r stenas ihj√§l f√∂r att hon har blivit gravid med denne hedersman. Hela sl√§kten har f√∂rmodligen varit inblandad f√∂r att bevara “hedern. Jag saknar ord.

Als
Als
11 years ago

Kulturens syn p√• kvinder fremg√•r af Hamids udsagn her: Hamid om voldt√¶kt. ‚ÄĚdet √§r inte lika fel att v√•ldta en svensk tjej som att v√•ldta en arabisk tjej, s√§ger Hamid. Den svenska tjejen f√•r ju massor av hj√§lp efter√•t, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen f√•r problem med sin familj. F√∂r henne √§r det en stor skam att bli v√•ldtagen. Det √§r viktigt att hon har kvar oskulden n√§r hon gifter sig. […] Det var ingen tillf√§llighet att det var en svenska som sk√§ndades i Rissne ‚Äď det framg√•r tydligt av samtalet med Ali, Hamid, Abdallah och Richard.… Read more »

Robin Shadowes
11 years ago

Fallet med Beatrice visar sig vara betydligt v√§rre √§n befarat Beatrice Fredriksson, 16, d√∂dades och dumpades i ett skogsomr√•de i V√§ster√•s. Mycket tyder p√• att hon stenades ihj√§l. Nu visar det sig att g√§rningsmannen, en 16-√•rig irakisk kurd, v√§ntade barn med offret. Och mamman till offret s√§ger att det hela var ett muslimskt hedersmord. Expressens Britta Svensson tror att mordet beror p√• ‚ÄĚbristande resurser‚ÄĚ och brist p√• specialpedagoger f√∂r de som har ADHD i skolan, skriver hon i sin kr√∂nika Det finns ett m√∂nster ‚Äď g√§rningsm√§nnen. Den m√∂rdade flickans mamma har en annan teori: – Det var ett hedersmord, s√§ger… Read more »

Cavatus
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Man skulle mycket väl också kalla det för rasistmord. Om en svensk kille hade mördat en invandrartjej hade det hetat att det var ett rasistmord.

Johansen
Johansen
11 years ago

Stakkels svenske kvinder. Hvilken ubeskrivelig tragedie.
Og elitefeministerne vender det blinde √łje til alle voldt√¶gterne og voldt√¶gtsm√¶ndene. Det kunne jo g√• hen at blive temmelig politisk ukorrekt at erkende de kvindefjendske m√¶nds ophav.

Johansen
Johansen
11 years ago

I USA ville den mordd√łmte somalier formentlig have siddet p√• d√łdsgangen.

morlille
morlille
11 years ago

Jeg fatter ikke form√•let med alle de lidelser og ofre for “fredens” religion eller om man vil ideologi. Der kan da kun v√¶re tale om, at der er penge i skidtet. Hvorfor ellers?

Christina
Christina
11 years ago

153 kvinnor dödades under 2000-talet av sin man eller ex-man.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/153kvinnordodade/

“Den √∂verv√§ldigande majoriteten av g√§rningsm√§nnen bakom de 153 kvinnornas d√∂d √§r etniska svenskar. Men m√§n som misshandlar och d√∂dar kvinnor √§r inte ett etniskt problem. Det √§r en manlig st√∂rning som √•terfinns i s√• gott som samtliga kulturer.”

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  steen

“Det er i h√łj grad et kulturelt problem”

Kan du v√§nligen utveckla vad du menar med det…?

“Lad v√¶re med at give mig det der AB og Schyman-crap”

Jag f√∂rst√•r att du helst vill att man postar det som faller dig i smaken h√§r p√• ‘Snaphanen’.
Men så länge yttrandefrihet råder så tar jag mig faktiskt rätten att själv välja vad jag vill skriva om.
F√∂rresten, kan du f√∂rklara vad du menar med ‘Schyman-crap’…?

http://www.dn.se/sthlm/man-anhallen-for-mord-1.1090682

http://www.berlingske.dk/danmark/far-tilstaar-drabet-paa-sin-familie

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  Christina

Hej Christina.
Citat fra BR√Ö-rapporten: “Den mest genomgripande studie som skrivits i √§mnet i Sverige”

Utvecklingen av dödligt våld
mot kvinnor i nära relationer
RAPPORT 2007:6

Offer och gärningsmän oftast svenskar
Vid d√∂dligt v√•ld mot kvinnor i n√§ra relationer √•ren 1990‚Äď2004 √§r 70 procent
av offren och två tredjedelar av gärningsmännen födda i Sverige. Med
tanke på att utlandsfödda personer under undersökningsperioden utgör cirka
10 procent av den svenska befolkningen finns det en tydlig överrepresen
tation av såväl offer som gärningsmän med utländsk bakgrund. Majoriteten
av de utlandsfödda gärningsmännen kommer från ett annat land i Europa.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Christina

Ha, du skal lige huske, Christina, att se p√• tallene relativt – alts√• i forhold til befolkningens sammens√¶tning. S√• f√•r du et meget anderledes billede! Og s√• st√•r resten af en dansk eller svensk familie jo normalt ikke og jubler eller deltager i “planl√¶gningen”, hvis en dansk / svensk mand laver en s√• ulykkelig handling. Der kan man i langt de fleste tilf√¶lde tale om affektdfrab, hvorimod der hos muslimerne ofte er tale om planlagte drab – ofte gennem l√¶ngre tid! – og hvor flere personer i familien deltager aktivt, fordi man √•benbart mener at ens medbragte middelalderkultur / islam… Read more »

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Christina

Det √§r v√§ldigt sv√•rt att ta ‘snaphanarnas’ engagemang f√∂r kvinnofrid i samh√§llet p√• allvar n√§r ni sj√§lva st√§ndigt v√§ljer att endast fokusera p√• en ‘grupp’ av g√§rningsm√§n(och ‘kamouflera’ resten). Ointresset att vilja se hela problematiken √§r anm√§rkningsv√§rd. Det skulle verkligen vara intressant att f√• ta del av de tankar ni har betr√§ffande det stora antal kvinnomord som faktiskt utf√∂rs av g√§rningsm√§n med nordisk bakgrund? Vilka faktorer och mekanismer tror ni ligger bakom dessa tragedier?

LFPC
11 years ago
Reply to  Christina

Jeg er i tvivl om hvorvidt dette er skrevet i god tro. Det er s√• √¶ldgammel en diskussion om bl. a. moralsk √¶kvivalens at jeg har meget vanskeligt ved at tro at du ikke kender ‘vores sides’ argument. Christina, jeg er forl√¶ngst kommet til det punkt hvor evindelig gentagelse af element√¶re pointer keder mig til ulidelighed. Du f√•r derfor kun sagens hovedpunkter i denne kompaktform: 1) Gerningsm√¶nd med nordisk baggrund kan ikke legitimere sig med henvisning til nordisk kultur. De er forbrydere, udskud. De har ikke et bagland der hj√¶lper dem – intet netv√¶rk af f. eks. taxachauff√łrer der hj√¶lper… Read more »

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  LFPC

Tack, för ditt svar LFPC.

“Debatten om dem er ikke uv√¶sentlig, men det er en helt anden debat end den om multikulturen”

Var st√•r det skrivet n√•gonstans att alla debatter m√•ste vara centrerade kring ‘multikulturen’.
Går det inte att föra en diskussion utan att tangera det ämnet?

Min fråga kvarstår: Vilka faktorer och mekanismer tror ni ligger bakom dessa tragedier?

polinos
polinos
11 years ago
Reply to  Christina

– Christina “Det √§r v√§ldigt sv√•rt att ta ‚Äôsnaphanarnas‚Äô engagemang f√∂r kvinnofrid i samh√§llet p√• allvar n√§r ni sj√§lva st√§ndigt v√§ljer att endast fokusera p√• en ‚Äėgrupp‚Äô av g√§rningsm√§n(och ‚Äėkamouflera‚Äô resten)”. Interessant formulering, is√¶r vendingen “n√§r ni sj√§lva”… Jeg fristes n√¶sten til at tro, at den er en implicit indr√łmmelse af, at der i debatten er “andre” (dine meningsf√¶ller, formoder jeg), der anskuer problemstillingen ud fra en synsvinkel, hvor den kulturelt-religi√łse faktor underspilles eller “camoufleres”. Det kender jeg alt til. Jeg har arbejdet som dagbladsjournalist i en menneskealder, og ved kun alt for godt, hvordan den multikulturelle virkelighed camoufleres, i… Read more »

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  polinos

@ Polinos

“Interessant formulering”

Den ‘formuleringen’ var baserad p√• Steens eget ordval av ‘camouflere’ og ‘bortforklare sandheden’.

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  Christina

Hej Christina (Det var mig der reflekterede som Anonymous, kl. 7:26 – jeg fik ikke sat signatur p√•). Forst√•r udm√¶rket din efterlysning p√• tanker, faktorer og mekanismer hvad ang√•r kvindemord beg√•et af gerningsm√¶nd med nordisk baggrund. M√¶nd, uanset etnisk herkomst, beg√•r desv√¶rre disse sindsyge kvindemord (senest i DK i dag, jvf. dit link) i en faktor der er mangefold st√łrre end kvinder der beg√•r mord p√• m√¶nd. Det interessante, synes jeg, er om sociale og/eller kulturelle faktorer kan p√•virke disse m√¶nds handlinger. Hvis disse faktorer har en indflydelse m√• det betyde, at de forskellige nordiske, mandlige indbyggeres “morderfrekvens” differentierer, uanset… Read more »