13
maj
Seneste opdatering: 15/5-10 kl. 0547
68 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Bråket” som UNT-video kalder det. Minut 0:12 Alt ånder fred og idyl – 4:40 Vilks kommer ind, der klappes men ikke af de to senere angribere på forreste række, der nu heller ikke ligner de typiske kunst-afficionados. 7:55 – 9:00 Max Ernst, Andres Serrano, Robert Mapplethorpe, ingen reaktion – 9:27 Paven i menstruationsblod – ingen reaktion. 11:36 Muhammed i Mozarts Idomeneo, ingenreaktion – 11:54 Penis på korset – ingen reaktion-14:56 Homoseksuelle mænd med Muhammed-masker, tre fire gange “du spreder porno, fatter du ikke?” – optøjer – 15:00 Større gruppe muslimer går amok, flere angriber Vilks, Allahu akbar-råb- 20:23 “Han vil krænke, han vil krænke”. Dagen efter tager svensk P 1 med fløjelshandsker  på mødesabotøren (se nedenfor.) Mindst en tredjedel af forsamlingen synes udelukkende at have været tilstede for at gribe det gyldne øjeblik. Flere er langt over studiealderen, det er rimeligt at antage at de kun er kommet for at stoppe Lars Vilks, og at det er besluttet længe inden. Så er svenske AFA ers mødesabotage mere ærlig, de lægger dog ikke som disse luskefise skjul på, hvorfor de møder op.

Denne totalitære pøbel og tilhængere af en politik, der dækker sig bag at være religion, vil splitte Sverige ad, hvis de ikke får deres vilje. Det kan man lige så godt indse, jo før desto bedre. Magt er det sprog, de forstår, men sådan er der ingen der vover at tiltale dem i Sverige. For hvert år der går, bliver de mere selvsikre og indsatserne forhøjet. Kan svenskerne overhovedet kende en brunskjorte, når de ser en ? Menigmand kan, men der er ellers ikke nogen imponerende præcedens for det, men Sverige vil tragisk nok få masser af lejligheder til at øve sig på det. I “dagsläget” er de meget dårligt klædt på til at imødegå en mentalitet som denne, den  vil derfor kunne hærge nogenlunde frit længe, måske indtil den er uovervindelig. Sverige er også blottet for politisk lederskab på området – ingen ledende politiker* har åbnet munden om dette flagrante angreb på et landets centrale principper.  (*Vilks är tabu.) Vores gamle ven i USA skriver:

“Now consider the response made by a Swedish girl in the audience: “This is not freedom of speech, don’t you get that?” She’s absolutely right. This isn’t freedom of speech; it’s sharia.

Jeg så et sted på nettet en, der lignede Lars Vilks med Torgny Segerstedt. Det er ikke nogen dårlig sammenligning. Vilks er også oppe mod andet og mere end lige pøbel og nazister, han er oppe imod tidsånden i hjemlandet, men ligesom med Segerstedt, vil historien give ham ret og fælde en knusende dom over dens medløbere og forræddere.

En af de ellers rolige svenske tilskuere, blev der også øvet vold imod, en ung mand i hvid skjorte. To kvinder, der navngiver sig selv på nettet, spytter og uddeler lussinger til en svensker, der vender den anden kind til: “Shifa Alkafri:han fick två örfilar. en av mig och en av Jasmin. Riwa rörde inte honom, hon spotta bara på honom. Aya Alseesi: haha sköön jag spotta oxå i hans ansikte fucking griis !! vill bränna honom!” Et mikroskopisk sindbillede på noget meget større, det svenske temperament der bøjer af for uhæmmet agression. Politiet kan finde Aya Alseesi, Uppsala her og hendes samtale med den anden voldskvinde Shifa Alkafri her, skønt man tvivler på de vil forfølge dem.

Se også Mikael Jalving : Vold virker – nu også i Sverige, ja mon ikke det virker. Uppsala Universitet “mener ikke det er tænkeligt Vilks bliver inviteret igen.” Upsalastudenter laver navneindsamling for Vilks: Namninsamling för att Lars Vilks skall bjudas in till Uppsala Universitet igen för att få genomföra sin föreläsning! Oversættelse: Lars Hedegaard, Trykkefrihedsselskabet: Besök hos en dödsdömd. Den hollandske kunstner Sooreh Hera trues efter overfald på Lars Vilks. Hendes video findes online  her, så længe det varer. (update: det varede ikke ret længe. Vi uploader den senere.)

Sooreh Hera har siden offentliggørelsen af Allah ho Gaybar og en serie fotografier med samme motiv i 2007 levet på en hemmelig adresse i Holland, men Sappho har været i kontakt med kunstneren, der oplyser, at Lars Vilks allerede for nogen måneder siden indhentede tilladelse til at vise Allah ho Gaybar i forbindelse med forelæsningen på Uppsala Universitet.Sooreh Hera fortæller, at hun på YouTube har set videoen af overfaldet på Lars Vilks i Uppsala. Hun fortæller videre, at hun i forlængelse af Vilks’ visning af Allah ho Gaybar har modtaget et betragteligt antal trusler og vrede e-mails blandt andet fra Sverige.


ENTIRE AFTERMATH OF THE ATTACKS ON LARS VILKS

En af de agressive kvinder, ses på video herovenfor og på screenshot her:

Nu starter uden tvivl en større diskussion, der kan virke lidt déjà  vu set fra Danmark. Men selv herhjemme findes der dem, der hele tiden vil starte forfra med Adam og Eva. På Kirsteligt Dagblad har de en HT studerende og shia-muslim, der giver sig af med rådgivning i en brevkasse. Han skriver:

Imam Ali (as), at sand ytringsfrihed handler om, at man ytrer sig i en god hensigt (det man mener, er sandheden).Respektløshed i ens talemåde eller tegninger har for mig intet som helst med ytringsfrihed at gøre. Derfor har hele JP-sagen faktisk for mit vedkommende intet med ytringsfrihed at gøre. Det er som at sammenligne vand med ild. Ytringsfriheden er noget smukt. Latterliggørelse af andres religioner og holdninger er derimod tidsspilde og bidrager med intet godt og har intet at gøre med, om man må ytre sine holdninger eller ej.Islam går meget op i ytringsfrihed, da islam sætter menneskets fornuft højst. Man siger, at islam er bygget på fornuft. Derfor værdsætter islam, når mennesket tænker og stiller spørgsmål, samt gennemtænker og overvejer de holdninger, man får leveret.

Here we go again. Vi napper ikke på ham, KrD gør. Lad os  enes om, at være fuldstændig uenige om dette vitterlige vås.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

68
Deltag i debatten...

avatar
24 Comment threads
44 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
UniversalgeniLivaDMPrudentiusNils Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Universalgeni
Guest

@ Egil: mine link skulle ses i sammenhæng med både diskussionen denne tråd og Fjordmans artikel i den nye post. Det er der, det halter.

Universalgeni
Guest

@ Egil: jeg har ikke misforstået noget. Og jeg fatter ikke, at du ikke kan se relevansen.

DM
Guest
DM

Ja,det her viser jo med al (u)ønskelig tydelighed, at de fanatiske igen vandt!!!!! Sørgeligt at være vidne til!

Liva
Guest
Liva

Vedr. de kvinder der raser over at en profet muhammed skildres som homoseksuel på et universitet i Sverige. Hvad er det egentlig disse kvinder har imod hvis en mandlig profet er homoseksuel? Jeg forstår ikke disse kvinders raseri. Hvorfor gør det kvinder rasende at en mand, en religiøs mand, skildres som homoseksuel?

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Fordi det opfylder deres rammer for krænkethed og fornærmelse med en skildring af vedkommende som homoseksuel, og de mener deres rammer bør være gældende verden over. Som jeg tolker det.

Egil
Guest
Egil

Ja, og desto mere uforståeligt bliver det når Muhammed himself siger at de fleste som kommer i helvede er kvinder.

http://newstime.co.nz/uploads/gallery/news-pictures/women-in-hell1.jpg

Liva
Guest
Liva

Gode argumenter for at vi ikke skal have bygget stormoskeer i Danmark. Ikke med det syn på homoseksuelle der følger med.

Nils
Guest
Nils

Ja Egil, vores kultur er kristendomskritisk eller postkristen, men samtidig er os, der er frisat fra religionens bånd, blevet det ved hjælp af kristendommen selv. Der er en frigørende kraft i kristendommen, som ved Luthers og andre gode kræfters hjælp løbende har undergravet institutionerne, og gjort det kristne eller ekskristne menneske til popsmart udtrykt guds kollega – noget der aldrig vil ske med islam. Det ondskabsfulde bras må man bare forkaste i anstændighedens navn. Angående Vilks, så mener nogle, at han er dårlig til at tegne hunde. Jeg mener, Vilks er en af århundredets bedste hundetegnere, ikke fordi hundene er… Read more »

Liva
Guest
Liva

Bjørn Nørgaard har sagt noget i retning af, at, efter den modernistiske kunst – alle eksperimenterne – følger kun gentagelse. Tjo, det kan han da have ret i. Men nogen gange er gentagelser nu engang nødvendige – også i kunstverdenen. Se nu blot hvor nødvendig Vilks kunst er. Og Westergaards. Og Uwe Max’ kunst. Sidstnævntes lort ville Louisiana ikke have stående i en kaffekande, men ellers vil kunstmuseer godt have lort stående f.eks. Manzonis lort. Jo, der er skam stadigvæk forskel på folk – og lort – på kunstmuseer. 🙂 Kunstmuseer er kunstmuseer er kunstmuseer. Engang skrev jeg og spurgte… Read more »

thomas
Guest
thomas

Vilks’ projekt er destruktivt. Ganske vist provokerer han muhammedanerne op af deres dogmatiske huler og afslører deres sharia. Men i samme moment destruerer han den kultur, der giver ham plads til at være den, han ønsker at være. Vilks’ blasfemiske udfald mod kristendommen og enhver religion er problemet. Der er ingen ære, ingen respekt i Vilks’ projekt. Tilbage er kun et universalistisk fiktum baseret på en overfladisk rationalisme. Vilks er uden bund, uden alvor. Han leger med det hellige. Dette er ikke vejen frem – kun vejen tilbage til hedenskab og barbari. En universalistisk sharia – det er Vilks’ projekt.… Read more »

Liva
Guest
Liva

Thomas Jeg synes da at Vilks udfolder sig med meget stor alvor. Både i forhold til det faktum at religiøse tilhængere ikke vil lade ham sige sin mening – de truer ham og chikanerer ham – og så synes jeg at Vilks viser sin form for alvor, der er at bestræbe sig på at få lov til at sige og vise sin mening i et vestligt land. Han giver på alvorlig vis et billede af hvordan en vestlig mand kan se på en religiøs figur og et religiøst tankesystem. Han forholder sig alvorligt til en vestlig tradition med at tage… Read more »

Egil
Guest
Egil

@Thomas Du udtaler dig som en præst i et elfenbenstårn, totalt afkoblet fra virkeligheden. Det er ikke kristendommen som har drevet udviklingen af vores kultur de sidste 600 år, det har opgøret med kristendommen og dens ufatteligt snæversynede verdensbillede. Æren (eller skylden, alt efter som man ser det) for at vi kulturelt, moralsk og politisk befinder os der hvor vi er i dag må tillægges modige folk som turde stå op imod kirkens og Kristendommens tyranni og terror. Din foragt for hedenskabet har jeg ikke meget tilovers for. Ignorerer du totalt den betydning hedenskabet, i form af hellenismen og den… Read more »

Prudentius
Guest

Islam er i sin kerne hedensk, identisk med asatroen. I asatroen forestillede man sig, ligesom islam gør det, en fysisk himmel og et fysisk helvede, man havde menneskeofring, som islam har det (sura 9 vers 111), gudsvelsignet slaveri osv. osv. Med andre ord, en cirkel af elendighed der kunne have stået på for evigt. Hvis du synes om asatroen må du også synes om islam, der er ingen afgørende forskel. At vores del af verden er den mindst ringe (endnu) at leve i og har haft en så unik og utrolig udvikling som den har, kan du KUN takke kristendommen… Read more »

Prudentius
Guest

“Opgøret med kristendommen var i sin sande konsekvens at finde i nazismen og kummunismen.”

Og i islam, der jo tydeligt leverer et frontalt angreb på Kristus!

Egil
Guest
Egil

Islam er ikke hedensk. Islam har eksakt de samme rødder som kristendommen og jødedommen. (hvis jeg må opfriske din barnelærdom, Abraham, Isac, Jacob, Moses og alle de andre fantasifigurer). Den slibrige fantasi om at verden kan forklares med blot én gud som kræver lydighed, underkastelse og drab på anderledestænkende har vist sig at være den mest fatale og farlige fejltagelse i menneskehedens historie. Din uvidenhed om asatroen er monumental. For at finde forestillinger som de du omtaler skal man tilbage til bronzealderen, dvs. inden asatroen. Forøvrigt så er dit ”han er værre end mig” -argument latterligt. Hvis du behøver at… Read more »

Egil
Guest
Egil

Og forklar mig lige én ting Prudentius.

Hvordan kan en manifest løgn, Jesu guddommelige herkomst, undfangelse, opståen fra det døde, opfaren til himmelen, kødets opstandelse og det evige liv i et fysisk paradis tilbagevise en anden manifest løgn, nemlig Muhammeds åbenbaringer, hans færd til Jerusalem på fantasidyret Burak, hans besøg hos selveste Allah i himmelen med indlagt sightseeing i paradiset og helvedet etc.

Jeg er godt klar over at sandheden er en flygtig størrelse, men at man substituerer søgen efter viden med ovennævnte fantasiprodukter er mere end jeg kan fordøje.

Og at de skulle repræsentere en ”højere” moral og kultur er direkte latterligt.

Liva
Guest
Liva

Egil og Prudentius m.fl. Hvad gør vi så fremover – med de interne uenigheder der jo også er mellem os islamkritikere? Hvad gør vi fremover? Og vigtigst: Hvad gør vi ved at tegnere, kunstnere, journalister, politikere, bloggere, præster, ateister, agnostikere, kristne, homoseksuelle, jøder, kvinder etc. udsættes for chikane og overgreb af fanatiske koran opdragede? Hvad gør vi for at vende multikultur ideologi skuden der islamiserer og binder Vesten – og os – på hånd og mund? Det er det vi bliver nødt til at finde ud af – trods uenighed og trods det at vi evt. befinder os på forskellige… Read more »

Prudentius
Guest

Jeg har aldrig påstået at mennesker der forkaster Jesus, eller har en anden gud, er mere slette eller dårligere end de kristne! Tværtimod lærer kristendommen os at alle vi mennesker er stakkels, elendige syndere alle til hobe, der er ingen forskel! Jeg påviser blot at kristendommen med sin indsigt i menneskets natur, historisk har tilladt de kristne at realiserer fælleskaber der er betydeligt mindre ringe end dem de ikkekristne lever i. Hitler var ikke troende katolik, han flirtede både med det germanske hedenskab og islam, som han beundrede for deres voldelighed som han, rigtigt, ikke mente kristendommen besad. For at… Read more »

Egil
Guest
Egil

Tak Liva, endelig et fornuftigt ord. Jeg har intet imod at deltage i kampen mod Islam, side om side med kristne, buddhister, ateister, jøder, homoseksuelle, kvinder og alle andre som har en ægte interesse i at afsløre og bekæmpe svineriet, og ingen af dem skal høre et ondt ord fra min side selv om vi på andre områder end netop Islam kan være rygende uenige. Men prøv ikke at skyde andre, f.eks. ateister, uhæderlige motiver i skoene. Denne hulemand, Thomas, gør netop dette i sine gentagne kommentarer, hvor han kommer med små giftigheder, insinuationer og spark til andre som har… Read more »

Egil
Guest
Egil

Jo tak, Prudentius. Jeg kunne godt fortælle dig nogle sandheder om kristen moral, etik, overtro og utidig indblanding i værdslige og politiske forhold, men da dette i bund og grund er irrelevant for Snaphanen og dens formål synes jeg at vi skal krydse klinger et andet sted

Mvh.
Egil

Liva
Guest
Liva

Selv tak Egil

Lad os finde en form for fælles vej – trods uenigheder. Ellers kommer vi ingen vegne.

Liva
Guest
Liva

Prudentius Du har ret i at vi kan samarbejde med koran opdragede. En sådan er f.eks. Hirsi Ali – og der er efterhånden mange andre. De skal vide at der er et sted at gå hen – at der er borgere i Vesten, der forsvarer deres ønske om at forlade islam, hvis det er det de vil. Og de skal vide at der er vesterlændinge – af alle slags og holdninger – som anerkender at vestlig kultur og demokrati og frihedsrettigheder ikke kun er for mennesker opdraget i Vesten og med vestlig kultur – men selvfølgelig også for mennesker født,… Read more »

Prudentius
Guest

Snaphanen kan umuligt hæfte for mine meninger, som jo alle uden undtagelse ligger i kommentar-sporet og ikke som styrende indlæg.

At du er utilfreds med mine meninger er en helt anden sag!

Egil
Guest
Egil

Jeg er slet ikke utilfredse med dine meninger om Jesus, Gud fader, Den hellige Ånd, Satan, englene og hele pantheonet. Den er din og ingen vil tage barnetroen fra dig. Prøv bare ikke at missionere overfor normalt tænkende mennesker, du vil møde modstand og det eneste du opnår er at så splid.

Debatten bliver pinlig når du, og især andre, postulerer at kun kristendommen kan redde verden fra Islam, og at andre som repræsenterer andre meninger agerer destruktivt og i ond hensigt.

Som sagt så synes jeg denne debat bør stoppe nu, da den ikke direkte understøtter Snaphanens agenda.

Universalgeni
Guest

@ Egil: gå lige ind på YouTube og se noget Lawrence E. Harrison. Der ligger en forelæsning, der hedder Lawrence E. Harrison in Russia. Den ligger øverst i denne Google-søgning: h ttp://www.google.dk/#hl=da&q=%22Lawrence+E.+Harrison+in+Russia%22&aq=f&aqi=&aql=&oq=%22Lawrence+E.+Harrison+in+Russia%22&gs_rfai=&fp=dee898a3562ffbd0

Desuden er her et crash course på 4½ minut. Bare start playeren derinde: h ttp://www.cato.org/dailypodcast/podcast-archive.php?podcast_id=184

Din religionsopfattelse er alt for snæver, du har ingen realistisk opfattelse af religionernes betydning for udvikling af kulturer. Du trænger til at få udvidet dit normalbegreb.

Egil
Guest
Egil

@Universalgeni.

Jeg er bange for at du har misforstået hvad denne diskussion drejer sig om. En ualmindelig søvndyssende og kedelig forelæsning over emnet ”Culture Matters! Cultural Capital, and the End of Multiculturalism. ” er helt irrelevant for diskussionen.

Jer er forøvrigt enig i mange af forelæserens synspunkter.

Hvis du vil se flere interessante, men for diskussionen irrelevante synspunkter kan jeg opfordre dig til at studere http://www.vexen.co.uk/religion/christianity_nojesus.html

Jeg har desværre en alt for realistisk opfattelse af hvad religionen har betydet for kulturen. Tusindsårsnatten i europæisk åndsliv, ca. 500 – 1500 er et glimrende eksempel.

Liva
Guest
Liva

Uanset hvad, så håber jeg at der samtidig med at vi debatterer og skrive skændes om religioner eller det modsatte, og kultur og venstre-højre fløj modsætninger og anklager kommer nogle forslag frem til hvad vi kan gøre – ikke nødvendigvis sammen, men så det vi gør får samme retning – overordnet set.

Universalgeni
Guest

Øv. Jeg stevede mit nick forkert og røg i spamfilteret..

Emeritus
Guest
Emeritus

Det samfund, som ikke vil være sig selv bekendt (sin egen historie, sit sprog, sin kulturelle arv) men ser ned på sine egne, pisser i egen rede eller betragter det hele som bagstræb eller overstået, rent tilbageskuende nostalgi, det samfund, som hellere vil lege med intellektuelt korrekte konstruktioner, der skal favne hele verden (universelle løsninger) , det samfund har valgt ikke bare at gå i likvidation, men at begå selvmord. Sverige er et godt eksempel på et sådant samfund i opstartsfasen. Fortalerne, meningsdannerne, kulturrelativisterne, politikerne har mange tilhængere, men er selv bemærkelsesværdigt få i denne fase, og de vil forsvinde.… Read more »

tavsen
Guest
tavsen

‘Hvilke valg er tilbage at træffe for Helles og Mettes børn, når de får børn?’

Uha, det var dog et væmmeligt spørgsmål. Så langt tænker de næppe 😀 😀

Liva
Guest
Liva

Haha.. Go’ humor, tavsen. 🙂

tavsen
Guest
tavsen

Fornøjelig underholdning. Mennesker har fået det, som de ønskede. Det er bare en forsmag på fremtiden 😀 😀

The Yardbirds – The Shapes Of Things (to come?)
http://www.youtube.com/watch?v=7HPeOQamUKY

Please dont destroy these lands
Dont make them desert sands

Johansen
Guest
Johansen

Shiamuslimen, som har en brevkasse på KD, skriver at islam er bygget på fornuft. Han kommer til at fremstå ufrivillig komisk, når man har al islams uvæsen in mente. “Islam går meget op i ytringsfrihed, da islam sætter menneskets fornuft højst”. Det er da i givet fald på shariaens præmisser. Hvis islam sætter menneskets fornuft højst, som shiamuslimen påstår, hvorfor så alle de adfærdsregulativer (tilsløring af kvinder, krav om at kvinder skal have intakt jomfruhinde ved ægteskabets indgåelse, dødsstraf for homoseksualitet og frafald fra islam, kønsapartheid, legitimering af vold mod kvinder, etc.) for menneskets gøren og laden inden for islam?… Read more »

tavsen
Guest
tavsen

“tilsløring af kvinder”

Skyldes ganske enkelt, at muslimske mænd IKKE kan kontrollere sig selv. Ses tydeligt 😀 😀

Tænk, hvis det havde været hænderne, der var seksuelt forførende. Så var de døde af sult 😀 😀

thomas
Guest
thomas

Naturligvis bliver det med overfaldet på Lars Vilks åbenbart, hvad muhammedanerne mener med sharia – og at de mener det alvorligt. Deres sharia og anti-kristne voldsherredømme skal bekæmpes. Samtidig står dog Lars Vilks med dette show ligeså klart frem som en lille, gudløs knægt, der higer efter opmærksomhed. Jeg kan absolut ikke se noget konstruktivt i Vilks projekt, endsige se de store kunstneriske kvaliteter i hans stregtegninger. Hans projekt er ligeså nedbrydende for den vesterlandske kristne kultur og tro som muhammedanisme og sharia. I virkeligheden burde muhammedanerne juble over Vilks gudløse projekt, da det baner vejen for sharia i Europa… Read more »

Affe
Guest
Affe

“Naturligvis bliver det med overfaldet på Lars Vilks åbenbart, hvad muhammedanerne mener med sharia – og at de mener det alvorligt. Deres sharia og anti-kristne voldsherredømme skal bekæmpes.

Samtidig står dog Lars Vilks med dette show ligeså klart frem som en lille, gudløs knægt, der higer efter opmærksomhed. Jeg kan absolut ikke se noget konstruktivt i Vilks projekt,”

Du låter lite motsägelsefull. Är det inte bra och konstruktivt att det blir uppenbarat?

Pk
Guest

Åh ja, nu forstår jeg de svenske biskopper.
alle har værdi.
Bare ikke svenskere.
Især i Sverige.

Liva
Guest
Liva

Hvorfor tror du at der er lavet rim og remser a la Bispens gips gebis. 🙂

Liva
Guest
Liva

Og for resten så hørte jeg den anden dag en præstemand fortælle om hvor forfærdelig folkekirken havde været da den rejste ud og missionerede i ikke-vestlige lande. Hvor forfærdeligt et overgreb det havde været at kristne præster missionerede. Det var det rene kulturimperialisme og overgreb mod lokal befolkninger. På det punkt synes jeg i grunden at præsten har ret. Den form for religiøs aggressiv adfærd skal vestlige borgere selvfølgelig heller ikke udsættes for af koran opdragede og af islam. Naturligvis ikke. Dårlige erfaringer skal ikke gentages. Omtalte præst sagde ikke noget om hvad han synes om det der sker lige… Read more »

Johansen
Guest
Johansen

Hvilken kaoskraft dette segment er. Aggressiv og aldeles uciviliseret, som er en knytnæve mod det moderne samfund.
En frygtkultur der forsøger at intimidere og sejre over frihedskulturen.

Asger Trier Engberg
Guest
Asger Trier Engberg

Fordelen ved at angrebet sker på filosofi studiet er at mange af de magthavere som tidligere har fortrængt problemerne til underbevidstheden og Høje Taastrup kan se at de også er i skudlinjen. Den unge fyr kunne ligeså godt have været en politiker eller journalist.

Svenskerne skal lære sig at blive solidariske med hinanden igen. Det kan ikke nytte noget at de ikke står sammen i sådan situation.

Det kan lade sige gøre, det kræver bare et lederskab som er tilstrækkelig intelligent, humanistisk og stærkt.

Victor
Guest
Victor

Nu nævner du Aya Badawi. Det svenskerne burde gøre var at id´e alle de deltagende perler – lægge navn og nøgledata ud – på engelsk. Det vil gøre det umuligt for dem at besøge USA – og de vil helt sikkert få problemer i en række andre lande.

Ole Burde
Guest
Ole Burde

Det maa siges at de svenske politifolk opfoerer sig temelig professionelt , hvis man tar i betragtning de straenge ordrer de helt sikkert har faaet om IKKE at gaa til angreb. Den situation de er i , minder mig om hvordan det var at paruljere i Gaza striben tilbage i 80’erne… : En 7-8 soldater , strenge ordrer om IKKE at bruge skydevaaben , ned igennem markedet , knipler haengt dekorativt paa ryggen, ligepludselig er der et par hundrede hysteriske fanatikere som begynder deres krigsdans…. Kun en ting at goere ,gaa til angreb med kniplerne , skulder mod skulder &hold… Read more »

trackback

[…] Opdatering: se også Snaphanens nye post om overfaldet. En meget fin gennemgang dér. Link HER. […]

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Jeg kunne nu godt tænke mig at se hele foredraget, uden afbrydelser.

Universalgeni
Guest

Muslimske racister på slap line. Sådan noget glemmer man aldrig.

Fröken Sverige
Guest

ENTIRE AFTERMATH OF THE ATTACKS ON LARS VILKS :

http://imittsverige.blogspot.com/2010/05/entire-aftermath-of-attacks-on-lars.html

Mvh

/FS

Universalgeni
Guest

PS: Joel Kotkin er ikke hvem som helst. Han er en vigtig fremtidsforsker, forfatter og meningsdanner.

Universalgeni

Her er et videolink, der virker: http://tinyurl.com/ylb87vu

Universalgeni

Og et aktivisme-link, der forhåbentlig virker: http://tinyurl.com/2ujzvln

Universalgeni
Guest

Ekskurs: Nogen der gider at deltage i en aktion på nettet? Man skal se video først. Joel Kotkin her: http://www.cceia.org/resources/video/data/000297

Og her er min aktivisme. Bliver sandsynligvis slettet lige på en studs: h ttp://www.joelkotkin.com/content/00220-growing-america-demographics-and-destiny#comment-123