25
maj
Seneste opdatering: 26/5-10 kl. 1615
51 kommentarer - Tryk for at kommentere!

St√łvring og andre borgerlige debattt√łrer har hyldet, at rent politiske sp√łrgsm√•l er hevet tilbage i den politisk arena og ud af den moralske sump som amat√łrer, moralister, utopister og menneskerettighedsryttere havde anbragt dem i. Og jeg skal lige lovet for, at det er det man ser i den f√łrste TV debat i ¬†den hollandske valgkamp. Den fylder 7 You Tube afsnit, men endnu er kun Wilders afklapsning af Job Cohens tekstet, og det endda bare p√• tysk. Cohen er formand for socialdemokraterne og Amsterdams tidligere borgmester. Det hollandske valg den 9 juni er bare √©n af de bekymringer den svenske riksdag har at t√¶nke p√• to m√•neder senere. I svenske medier i mods√¶tning til danske, eksisterer Wilders stort set ikke. Det kan blive n√łdvendigt at √¶ndre p√•. Engelsk tekstede udgaver er lovet inden alt for l√¶nge. Vi kunne dog ikke vente med en forsmag til gl√¶de for “tyskerne”:

Mange b√łrn pr√¶mieres ikke l√¶ngere

Fordi mange b√łrn koster mange penge. Dette er en banal kendsgerning der ikke er n√łdvendig at fort√¶lle vores l√¶sere. At den banale virkelighed kan spinnes v√¶k, uden videre, og helt rutinem√¶ssigt, i en indpakning der flytter fokus v√¶k fra begr√¶nsede samfundsressourcer og over p√• Dansk Folkeparti som primus motor bag denne nedrighed, er derimod mere end bare banalt, og derfor noget der b√łr fremh√¶ves af mainstreammediernes kritikere. Her i en udgave fra¬† den angiveligt ultrakonservative Jyllands-Posten:

Helt efter DF’s √łnske bliver det is√¶r indvandrere fra ikke-vestlige lande, der bliver ramt af den lavere b√łrnecheck. De har flere b√łrn end etnisk danskere.F√¶rre penge til at betale for nyt t√łj og medlemskabet i den lokale fodboldklub. Det bliver realiteten for 50.640 b√łrn af ikke-vestlige indvandrere, efter regeringen og Dansk Folkeparti har besluttet af sk√¶re b√łrnechecken ned.Det er familier med tre eller flere b√łrn, der is√¶r m√• holde for. Her er familier med to ikke-vestlige for√¶ldre klart overrepr√¶senteret.

N√¶sten fire ud af 10 familier med ikke-vestlig baggrund har tre eller flere b√łrn. Den tilsvarende andel er kun 17 procent for par med to personer med dansk oprindelse og 18 procent for par, hvor begge er vestlige indvandrere.¬†B√łrnecheck-loft rammer udl√¶ndinge.

Jalving i Sverige

‚ÄĚNi var en stormakt i hundra √•r. Men det verkar inte finnas n√•gon stolthet √∂ver den perioden, den storheten.‚ÄĚ
Dansk debatt√∂r och politisk kommentator. Skriver just nu p√• en bok om Sverige. Jalving debatterer i morgen p√• Malm√ł H√łgskola med Pernilla Ouis , Karen S√∂derberg Lasse Dencik.

Carnegie-tænketank haler ind på Mark Steyn

Vi har alts√• lige nu her i Europa en situation af uh√łrt velf√¶rd der kun lige er begyndt at knage i furerne. Dette er udgangspunktet – og situationen er at omkostningerne ved multikulturen stort set¬† er frav√¶rende i debatten og¬† i de politiske overvejelser. For de fleste danskere ville det formentlig komme som et chok at f√• at vide hvad det er for bel√łb vi taler om, set i forhold til kontroversielle poster som efterl√łnnen. Vi ved at den nuv√¶rende situation, dvs. den nuv√¶rende velstand og velf√¶rd, ikke kan opretholdes p√• ubestemt tid. Al snakken om √łkonomisk genopretning og sikring af velf√¶rden ved alskens tiltag er blot lyden af politikere der l√łber rundt som hovedl√łse h√łns. Vi ved ikke hvordan afviklingen vil forl√łbe, og hvad for et samfund det munder ud i. Vi kan bare fastsl√• her og nu, at t√•rnh√łje, men tabubelagte omkostninger ikke p√• ubestemt tid kan fejes ind under gulvt√¶ppet. De √łkonomiske realiteter vil tvinge dem frem i lyset, f√łr eller senere. Og vi kan nok fastsl√•, at frav√¶r af d√¶kning p√• d√©n konto ikke vil kunne l√łses i god ro og orden (LFPC).

The welfare states of Europe that rose out of the ashes of the Second World War are now facing destruction because of the sovereign debt crisis, analysts say. The troubles that began with the collapse of Greece and which now threaten the euro spell the end for excessive and occasionally corrupt welfare systems, they say.

The pronouncement from a highly regarded U.S. think tank reflected popular opinion across northern European countries. Uri Dadush, of the Carnegie Endowment’s International Economic Programme, said: ‘The current welfare state is unaffordable. […]

Professor Iain Begg of the European Institute at the London School of Economics said: ‘There has been a lack of willingness to shift away from welfare as social protection towards an approach seen in northern Europe … which is welfare as social investment.’ Euro crisis ‘spells the end of welfare states’: Post-war system in ashes, warns U.S. thinktank

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

51 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago

Her lidt fri overs√¶ttelse, h√•ber det er nogenlunde forst√•eligt: W: Ja, Hr. Cohen, jeg siger det med det samme: Masseindvandringen og islamiseringen koster os 7,2 mia. Euro om √•ret. Og De (Cohen, borgmesteren, min anm√¶rkning) er en stor fan af denne. Mange mennesker v√©d det ikke, men da fru Vogeljaar (tidligere hollandsk integrationsminister) for nogle √•r siden udtalte, at Holland ogs√• har brug for islamisk kultur, skrev hun i sin bog, at hun omg√•ende fik en sms fra Dem (Cohen), om at De fra A-Z var enig med hende. De er ogs√• manden, der har udtalt, at muslimske m√¶nd har… Read more »

Henrik J√łrgensen
Henrik J√łrgensen
10 years ago

Fornemt – Tak!

Vivian
Vivian
10 years ago

“B√łrnecheck-loft rammer udl√¶ndinge”

Helt efter hensikten skulle jeg tro. B√łrnecheck-loft rammer folk, der skaffer flere b√łrn and de kan fors√łrje ved almindeligt arbejde.
Fornuftigt!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Vivian

Ja, netop – hvorfor i alverden skal danskerne dog betale for at fors√łrge en n√¶rmest uh√¶mmet produktion af b√łrn i visse indvandrede kulturer, som endog generation efter generation bliver opdraget til at hade og foragte alt ved de “urene vantro” v√¶rter og vore v√¶rdier, love og kultur mv., og som vil blive til rigtigt, rigtigt mange, hvis ikke der bliver skruet kraftigt ned for deres “aktiviteter” i en vis fart? Dette forslag kommer dog desv√¶rre nok mindst 20 √•r for sent! Giv i stedet disse familier gratis pr√¶vention, og giv s√• folk i arbjede et ekstra fradrag pr. barn under… Read more »

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Vivian

Der er mange der har samme holdning som dig. Og det viser hvor forkælede S og SF er blevet i deres evige krav om flere penge.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

Hov, den var til Vivian.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Liva

N√•, s√•dan?! – Jeg blev jo helt nerv√łs et lille √łjeblik der ūüėÄ

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago

Fint klip (heldigvis forstår jeg tysk).

Men alene kropssproget hos Amsterdams borgmester siger alt: Han er voldsomt ubehageligt til mode ved de klare facts, som Wilders fremf√łrer. Wilders er endog s√¶rdeles h√łflig, som altid.

Måtte bare én eneste dansk politiker komme i nærheden af 25% af Wilders overbevisende facon og viden.

Men hvad har vi: Sure Kj√¶rsgaard, Langballe og Krarup, som sj√¶ldent er forankret i facts. √ėv!

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago

Du l√¶ser vist for meget Politiken – de har jo en fiksation vedr. “de sorte pr√¶stef√¶tre”. I √łvrige medier h√łrer man ikke meget til dem.

Er Kj√¶rsgaard sur? M√•ske bekymret over hvad 68’erne har gjort og g√łr ved vores land?

Men Messerschmitt er ikke sur, men dygtig. Liges√• vist Thulesen Dahl, Skaarup, Nicolai Sennels…og adskillige andre. Og absolut forankret i facts. Ellers m√• du eksemplificere din p√•stand.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Jeg konstaterer blot, at der meget langt fra DF’s niveau op til Wilders. Og at jeg savner nogle mere kvalificerede h√łjrefl√łjsdebatt√łrer. T√¶nk hvis der var en dansk Wilders.

Heldigvis er St√łvring blandt disse.

Morten - - -
10 years ago

Beh√łver det v√¶re “h√łjrefl√łjs”-debatt√łrer ?

– – –

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago

OK, det er så din vurdering. Men hvis man sammenligner det, som DF har nået de sidste 15 år, med det indvandringsmodstanderne har nået i Holland, ville jeg ikke bytte. Men jeg antager, at eliten er stærkere i forhold til folket i Holland end hos os.
Endnu en grund til, at jeg ikke ville bytte!

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

S√łren S√łndergaard er bestemt heller ikke af vejen. DF’s alts√•…

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

√ėh, S√łren S√łndergaard er – mig bekendt – presseansvarlig for DF. Der findes ogs√• en person med samme navn, tidligere MF for Ensomhedslisten. Denne havde en ordentlig skovsnegl under n√¶sen, som Per Clausen fra samme parti i dag.

S√łren Espersen er MF for DF, og h√łrer blandt de kvikke sammen med Thulesen Dahl.

Beklageligvis fyldt med landsbytosser og skrigeskinker i alle folketingspartier i dag. Intelligensreserven d√©r udg√łr – slag p√• tasken – ca. 10%.

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Korrektion: S√łren Espersen…

Vivian
Vivian
10 years ago

Gl√¶der mig til Wilders valg debat med engelsk tekst, men jeg vil ogs√• h√łre/l√¶se modpartens argumenter.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

@ Steen

Der er desv√¶rre en fejl i JP-linket ang. ‚ÄúB√łrnecheck-loft rammer udl√¶ndinge‚ÄĚ

Her er det korrekte link:
http://jp.dk/indland/indland_politik/article2078018.ece

LFPC
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Tak!

JensH
JensH
10 years ago

@Victor “Et usolidarisk princip? S√•dan var det alts√• indtil Schl√ľter” Jeg er helt enig med dig i, at man burde indf√łre et fradrag per barn i stedet for tilskud, men tror du roder to ting sammen. B√łrnechecken blev ganske rigitgt indf√łrt af Schl√ľters Firekl√łverregering, (1982-88), p√• foranledning af Kristeligt Folkeparti. Men der fandtes ud over denne ‘nye’ b√łrnecheck allerede da b√łrnetilskud, og b√łrnechecken var dengang ‘bare’ et supplement til dette. Det var en Socialdemokratisk regering der √¶ndrede ordningen med fradrag per barn til tilskud per barn, da man ikke kunne holde ud at de h√łjtl√łnnede fik mer eud af skattefradraget… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  JensH

Vi er ude i nogle temmeligt irriterende fiflerier h√©r. Danskere kan jo ogs√• miste deres arbejde. De vil jo s√• blive straffet i vores iver efter, at komme de arbejdsl√łse, b√łrnerige indvandrere til livs. D√©t var vel ikke meningen?

Summa sumarum – Vi har haft en alt for stor og alt for forkert indvandring. Og nu spr√¶ller vi i nettet!…

Morten - - -
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

@ Peter Andersen: Fuldst√¶ndigt rigtigt. Det samme kan man sige om 24-√•rsreglen, som jeg selv er 110% tilh√¶nger af, selvom den er en indskr√¶nkning i, hvad der burde v√¶re vore selvf√łlgelige rettigheder. Men man skulle v√¶re et rart, selvretf√¶rdigt skarn, hvis man ikke f√łlte, man havde r√•d til den lov, n√•r man bet√¶nker, hvor meget gavn den g√łr!

– – –

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Og hvis “24 √•r”-gr√¶nsen ikke er h√łjt nok til at f√• “kulturberigerne” til at holde sig v√¶k, s√• s√¶tter vi den da bare op til 48 √•r i stedet. Det burde vel v√¶re nok til at skrue signifikant ned for f√łdselsraten for disse familier og dermed for deres langsigtede
“kulturberigelsespotentiale” ūüėÄ

Universalgeni
10 years ago

Gr√¶nsen ligger forkert. De burde have taget det tredje barn med. Lidt mere end hver femte b√łrnefamilie skal have 3 b√łrn, hvis vi skal ramme reproduktionsraten. Vi beh√łver et fokus p√• det lave danke f√łdselstal. “Egenproduktionen” h√¶nger…

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Universalgeni

Nej – det, de skulle have gjort, var at rulle Schl√ľters b√łrnecheck helt tilbage og i stedet give fradrag pr. barn. S√• vil du g√łre livet h√•rdt for somaliere og noget nemmere for danske familier.

Morten - - -
10 years ago
Reply to  Victor

@ Victor

Det ville virke – men er et for usolidarisk princip for os. Det er urealistisk ūüôā

– – –

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Et usolidarisk princip? S√•dan var det alts√• indtil Schl√ľter. Det eneste problem jeg kan se med s√•dan en ordning er, at den, hvis den ikke laves ordentligt, giver et vist pres p√• manden for at arbejde mere mens kvinden er p√• barsel. Og det vil v√¶re direkte kontra-produktivt.

Morten - - -
10 years ago
Reply to  Universalgeni

@ Universalgeni

De mennesker, der f√łder “ressourcest√¶rke” b√łrn af den slags, der kan “br√łdf√łde”, ber√łres overhovedet ikke. Eller h√łjst ganske lidt.

Hvis de mennesker, der f√łder mange b√łrn, uden intention om at “br√łdf√łde kuffar”, herefter f√•r f√¶rre … s√• turde det v√¶re indlysende, at regnestykket er positivt, rent samfunds√łkonomisk.

Siger du, der bliver lidt f√¶rre, der vil br√łdf√łde – s√• siger jeg til geng√¶ld, at der bliver en del f√¶rre, der har br√łdf√łdning behov.

Enig ?

– – –

Universalgeni
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Nej, jeg er ikke enig. Der er mange danske famiilier, hvor for√¶ldrene arbejder p√¶nt og ordentligt, men hvor der alligevel ikke er r√•d til flere b√łrn. S√• jeg fastholder, at det tredje barn skulle have v√¶ret med. Det skal g√łres noget ved det faldende f√łdselstal.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Universalgeni

Ja, 3 eller endog 4 *) – bare ikke til 8,10 eller 12 b√łrn p√• andres regning (!!!), som muslimere synes at mene, de har til at opgave at belemre os med. Vore politikere har simpelthen aldrig sat sig ned og fattet, hvor enormt hurtigt en befolkningsgruppe med en f√łdselrate s√• t√•rnh√łjt over den gennemsnitlige danske – og endog med ekstreme normer, endel√łse krav og s√¶rdeles gr√¶nseoverskridende opf√łrse – er i stand til at forplante sig og blive en endog meget stor andel af den fremtidige “danske” befolking og endog helt dominere p√• lokalt plan, s√•dan som vi allerede nu… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Det var dejligt at se, at Wilders tilsyneladende er i fin form, for han har v√¶ret udsat for et pres, der ville have knust mange. Og som Wilders dog kan sige tingene kort og fyndigt. At amsterdammerne flygter ud af byen er nemt at forst√•, og det m√łnster kender de som n√¶vnt ogs√• i Sverige. En ikke s√• fjern dag bliver det samme nok tilf√¶ldet i danske byer. Godt, at der er blevet lagt et loft for b√łrnechecken. Nu mangler vi s√• blandt andet at g√• f√łrtidspensionerne efter med t√¶ttekam, for der befinder mange snyltere sig – b√•de danskere og… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…F√¶rre penge til at betale for nyt t√łj og medlemskabet i den lokale fodboldklub. Det bliver realiteten for 50.640 b√łrn af ikke-vestlige indvandrere, efter regeringen og Dansk Folkeparti har besluttet af sk√¶re b√łrnechecken ned…’ Med det politiske forr√¶dderi mod Nationalstaten og dens geografiske gr√¶nser som et h√¶vdvundet sted, hvor danskere f√łler at de h√łrer hjemme, m√• det st√łde mine √łjne og min sj√¶l pludselig oven i k√łbet at skulle se i pressen, at den selvsamme opposition betegner regeringsindgrebet som ‘usympatisk’ og (is√¶r) ‘udansk’. Hvad fanden mener de mennesker med udansk. Er det mere dansk at ville Nationalstatens d√łd til fordel… Read more »

Morten - - -
10 years ago
Reply to  Emeritus

@ Emeritus

Meget pr√¶cist … jeg har tilladt mig at gemme dit indl√¶g p√• min computer.

– – –

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Emeritus

“Udansk” var vist oprindeligt et rigtig h√łjrefl√łjs-sk√¶ldsord. Nu bruges det jo af alle. N√•r venstrefl√łjen bruger det, betegner det folk, der mener, at de sociale udgifters andel af BNP ikke kun kan g√• op.
I dagens politik er situationen den, at regeringen og DF har arbejdet sig frem til en sparepakke, der er mere realistisk end S-SFs. S√• derfor m√• SSFs spindoktorer tr√¶kke skuffen ud, der hedder “l√¶gge gift ud”. Deres yndlingsudtryk lige nu, “udansk” og “usympatisk”, er jo uden konkret indhold. De skal blot skabe bekymring og modvilje hos de tvivlr√•dige.

Morten - - -
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

“Udansk” er ikke et “h√łjref√łljs”-sk√¶ldsord, selvom det har v√¶ret brugt af nazisterne p√• en for dem egen m√•de. Det er et oprindeligt udtryk, der n√¶rmest tager udgangspunkt i den grundtvigske opfattelse af “hjertefolket”. Udansk er noget, der i sin natur ikke er velmenende. Der har for √•r tilbage v√¶ret holdt en dansk-svensk konference om begreberne “udansk” og “osvensk”, idet “udansk” brugt i Danmark, betegner noget negativt, mens det i Sverige angiveligt betegner noget positivt. Man skulle heraf kunne udlede, at danskere – som formodet – er mere chauvinistiske, end svenskere. Mange danske og svenske honoratiores var inviteret til det hyggelige… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
10 years ago

Jeg gruer for at en S-SF-R-√ė-regering kommer til magten. De vil forts√¶tte hvor Nyrup-regeringen slap i nov.2001 . Jeg er overbevist om at indvandringsreglerne vil blive lempet kraftigt igen. I den Politiske Korrektheds optik er muslimske indvandrere ydmyge stakler for altid, og ikke de aggressorer som den j√¶vne Daner f√•r at f√łle i dagligdagen i de belastede storbyomr√•der. Og s√• var det oppositionen som “tvang” regeringen til ikke i gode tider at s√¶tte penge af til d√•rlige tider. Det skred skete da Thor Petersen for skade kom til at sige at nu var danmarks udlandsg√¶ld s√• meget nedbragt at man… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago

Jeg havde en n√¶r-d√łd oplevelse i g√•r aftes: Jeg s√• Helle Thorning-Schmidt diskutere med Pia Kj√¶rsg√•rd. Helle Thorning havde den fr√¶khed at sige, at regeringens √łkonomiske politik havde v√¶ret en fiasko! Efter alle √•rene op til finanskrisen med n√¶rmest Europas bedste n√łgletal p√• alle omr√•der, og efter at have klaret os nogenlunde gennem de forl√łbne krise√•r! Og s√• satte Helle Thorning trumf p√• med at sige, at neds√¶ttelsen af dagpengeperioden fra 4 til 2 √•r (stadig m√•ske Europas l√¶ngste dagpengeperiode) var forkert, fordi der ikke var arbejde at f√•. Dette et par uger efter, at samme Helle ville s√¶tte arbejdstiden… Read more »

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Jeg er ikke altid enig med dig, men hvor er det nogle gode indl√¶g du skriver engang imellem. PH vil altid v√¶re en sk√łn, uh√łjtidelig og afslappet personlighed i mine √łjne..hans humor, design, og hans drilagtige syn p√• Danmark‚Ķ men.. verden forandrer sig sgu.. og det kunne den gamle PH jo nok ikke se at den ville g√łre.. i den groteske retning det er sket nu. Der er ogs√• brug for en PH nu. Det er bare ikke en radikaler der bliver en PH i dag. Et eller andet sted her p√• bloggen – jeg kan ikke finde hvor lige… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Liva

Fuldst√¶ndigt korrekt, Liva – PH med ligesindede ville rotere i deres grave, hvis de kunne se, hvor langt ud i hampen deres aftagere, de kulturradigale gloriepudsere og de kulturrelativistiske PK-tosser, er kommet i deres opb√¶ste idioti, bedrevidendehed og foragt for og had til deres “eget” folk, n√•r det n√¶gter at makke ret. PH ville sandsynlig i dag st√• p√• den modsatte side og g√łre dem helt til grin for deres forlorne selvgodhed, oikofobi og ubegr√¶nsede humanisme p√• andres bekosning uden tanke for de meget alvorlige langtidskonsekvenser for det danske samfunds sammenh√¶ngskraft – m√•ske ville han endog v√¶re en s√¶rdeles aktiv… Read more »

Egil
Egil
10 years ago

Hvornår lærer vore politikere at vedtage love som udtrykker hvad vi vil?

Vi √łnsker at indvandrere fra lande udenfor Europa skal f√• f√¶rre b√łrn.
Vi √łnsker at etniske danskere og andre europ√¶ere skal f√• flere b√łrn.

Ergo, nul b√łrnecheck til indvandrere fra lande udenfor Europa.
Fuld st√łtte til danske familier. St√łtten m√• gerne g√łres progressiv s√•ledes at der er en ekstra pr√¶mie for hver barn ekstra.

Hvor svært kan det være?

Regeringens √¶ndring af b√łrneydelsen er selvf√łlgelig en begyndelse, men den rammer i fl√¶ng.

http://jp.dk/indland/article2078101.ece

Nielsen
Nielsen
10 years ago

Smid for satan i helvede muslimer UD af vore lande
De er og har altid v√¶ret en d√łdelig sygdom.

Bjovulf2
Bjovulf2
10 years ago

Der er en fejl i linket ang. “B√łrnecheck-loft rammer udl√¶ndinge”

Her er det korrekte link:
http://jp.dk/indland/indland_politik/article2078018.ece

Peter Krogsten
Peter Krogsten
10 years ago

Typerne findes, de er bare ikke aktive politisk, de er aktive i blogverdenen. Dansk politik er desv√¶rre degnereret dertil, at de der har hovedet og evnerne, bruger dem i det private erhvervsliv. De kunne, desv√¶rre, ikke dr√łmme om at deltage i sandkassen p√• Christiansborg og endnu v√¶rre ude i kommunerne. Det er en skam, for udskiftning af en stor del af politikerne, er n√łdvendig f√łr vi kommer nogen vegne. De nye adelsfamilier, de politiske klaner, er det v√¶rste der er sket l√¶nge. Fantasiforladte s√łnner og d√łtre trasker videre i far og mors fodspor, endda i det samme parti. Hvor blev… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

N√• ja – jeg ved ikke, hvordan I har det; men mig irriterer det voldsomt, at man ikke kan h√łre Cohens modkommentarer/svar.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Victor

Ja, Victor, men dem kan man vel stort set gætte sig til Рen omgang virkelighedsfjernt PK-pladder
og de s√¶dvanlige floskler og fantastier om multikulturel harmoni, dialog og gensidig respekt ūüėÄ

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er muligt; men de fleste af os er over 18 år. Vi burde være i stand til selv at tage stilling.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Victor

Jeg troede ikke, du var så gammel, Victor :p

Men du har da i√łvrigt helt ret …

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Dertil kommer, at man kan se, hvad Cohen st√•r for ved at se p√• Amsterdams virkelighed. Det t√¶ller mere end nogen ord. Cohen har haft stort dagligt ansvar i √•revis og kan bed√łmmes udfra sine handlinger, som Wilders ogs√• er inde p√•. Hvad han st√•r og lover i en valgkamp, har kun akademisk interesse.
Wilders derimod har endnu kun ord til at beskrive, hvad han vil.

Mackety
Mackety
10 years ago

Gid vi havde en Wilders, vi kunne stemme på herhjemme.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Mackety

Hvad mener du, Mackety? Vi har da Dansk Folkeparti. De g√łr, hvad de kan med 15% tilslutning. Eller hvad mener du?