26
maj
Seneste opdatering: 26/5-10 kl. 2249
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rapport om migrationspolitiken.pdf (351 kB) er et dokument, der skal signalere handlekraft fra den svenske regerings side, og antagelig et fors√łg p√• at v√¶re n√łdt√łrftigt kl√¶dt p√•, hvis emnet asyl uheldigvis skulle dukke op i valgkampen. Men hvad er det n√¶rmere ? Et f√¶lles EU asylsystem er ikke n√¶rmere end det har v√¶ret i mange √•r. En hjemsending af afviste ser p√¶nt ud p√• pairet, men i praksis lidet effektiv. “Fors√łrgelseskravet ved familiesammenf√łring” er den st√łrste luftfrikadelle, der er set endnu. Lutter undtagelser der g√łr det vanskeligt at se, hvem der overhovedet er omfattet af det. Sverige har hovedsagligt brug for to ting: en regel om “umiddlbart grundl√łse asyls√łgere”, det ville med det samme nedbringe de 35.000 der nu er indskrevne i asylsystemet til en br√łkdel, da de fleste i forvejen ingen asylgrund har. Men f√łrst og fremmest er der brug for at begr√¶nse k√¶dekoloniseringen, ogs√• kaldet familiesammenf√łringerne fra de nuv√¶rende 34.082 om √•ret til et makimum p√• nogle f√• tusinde. P√• 23 √•r er antallet n√¶sten firedoblet. F√łr det er p√• lystavlen, vinder Alliancen ikke noget valg p√• dette emne. S√• er det sikrere at holde mund som hidtil.

Festina lente

Tidligere ville jeg lidt flot have sagt, at en intellektuel er en der siger “kontekst” i stedet for “sammenh√¶ng,” for det var min hidtidige erfaring med universitetshumanister. Nu er jeg blevet klogere. En intellektuel er ogs√• √©n der ikke handler overilet. Lars Vilks blev overfaldet den 11 maj. Den 18 maj reagerede ledende politikere med nogle f√• og velovervejede ord. Derefter og s√•ledes med gr√łnt lys fra h√łjeste sted, skriver¬†skriver DN endelig et forsvar for Lars Vilks samme dag, og ig√•r den 25 maj resolverer Uppsala Universitet, at de hellere m√• indbyde ham til at g√łre sit foredrag f√¶rdigt. Skynd dig langsomt, det er √•ndselitens motto og den formentlige grund til, at de har mere ret end menigmand, der tror han ved hvad der er op og ned samme dag, det s√łlle pjok. Og s√• har vi herhjemme en helt s√¶rlig slags, den meget forhenv√¶rende for meget Ellemann og for lidt Jensen, der er tolv dage om at mene, at Vilks bare kunne ¬†holde sin k√¶ft, hvis han ikke vil myrdes. Hvad vi dog ikke er sluppet for. End r√•der der en Gud foroven: Et svineheld at Uffe Ellemann ikke blev statsminister i 1998.

“V√§ldigt olustigt”

se kommentar nedenfor

En man och kvinna har beskjutits i Malm√∂. De har blivit tr√§ffade i varsitt ben i samband med skottlossning p√• Eriksf√§ltsgatan, uppger polisen.Den skjutne mannen skulle vittna mot en man som tillh√∂r det kriminella g√§nget Black Cobra. R√§tteg√•ngen fick st√§llas in….”Det f√∂rekommer mer och mer att m√§nniskor uttrycker en allm√§n olust inf√∂r att vittna. Det som nu h√§nt k√§nns v√§ldigt olustigt √§ven f√∂r mig,” s√§ger Albrektsson.¬†R√§tteg√•ngsvittne skjutet i Malm√∂. Den 33-√•rige mannen misshandlades med knogj√§rn – sk√∂ts p√• v√§gen till r√§tteg√•ng. (Shootout at the Malm√∂ Corral.)

Viljesl√łse vilde

Muslimers udbredte status som en s√¶rligt beskyttet gruppe uden personligt ansvar og fri vilje, er et resultat af en h√łjst uheldig dynamik mellem deres eget selvbillede og apologeters tilb√łjelighed til ikke bare at √¶de gruppens retorik r√•t, men h√¶nger ogs√• sammen med ansvarsfritagelsens fine samklang med apologeternes verdensbillede: Skyld over virkelige og indbildte overgreb beg√•et af ‘os’, og deraf f√łlgende kulturelt selvhad. ‘√Üdle vilde’ er m√•ske en skamreden floskel, men den d√¶kker fint mods√¶tningen som den √•benbart opleves – den syndige vestlige kultur der har spist af √¶blet fra kundskabens tr√¶, og s√• den uford√¶rvede autencitet i form af en gruppe der ingen vanskeligheder har med at p√•kalde sig offerstatus.

[…] Bliver du jagtet af ekstremister, der √łnsker at dr√¶be dig, fordi du har ytret dig kritisk, s√• er det din egen skyld. Uffe kunne ikke dr√łmme om at holde gerningsm√¶ndene ansvarlige, for de er slet ikke en del af det politiske f√¶llesskab. Nej, de tilh√łrer naturriget. De er en art flora. Se blot hvordan han h√¶vder, at ‚Äėtosser og fanatikere‚Äô altid har eksisteret. De er lige s√• forventelige som for√•ret og vinteren, lige s√• naturlige som lyn i et stormvejr.

S√¶tningen ovenfor er ikke blot ekstremt h√•nende over for den stakkels forfulgte tegner, den er helt uhyggeligt nedladende over for islamister, der totalt frar√łves den ansvarlighed og myndighed, som vi ellers tildeler og forventer af vores medborgere. I Uffes verden er vi opdelt i tre lag: Der er de gode, ansvarlige borgere, der kan finde ud af at moderere deres tale og kritik, s√• den ikke generer andre. Der er de mindre gode borgere, der er opm√¶rksomhedss√łgende og bevidst fors√łger at fremprovokere en situation, hvor de kan blive ofre, og dermed tage lidt af vores dyrebare opm√¶rksomhed. Og s√• er der den resterende verden best√•ende af dyr, planter og islamister. […] Kongen af provinsen

Baron Bodissey er inde p√• det samme. “Devoid of agency” er i √łvrigt n√łjagtigt hvad vi tidligere har omtalt, med udgangspunkt i lektor Michael Skovmands p√•pegning af mediernes sproglige ansvarsfratagelse, den s√•kaldte agensforskydning. Ikke bare fuldt bevidste apologeter med fuldt overl√¶g, men ogs√• bevidstl√łse journalister udbreder ansvarsfratagelsen med vendinger som ‘sammenst√łd mellem unge og politi’ (LFPC).

[…] One more point worth mentioning concerns the tendency by Muslims and Westerners alike to regard Muslims as devoid of agency.

This attitude consigns the faithful followers of Mohammed to the status of robots. We must not offend them, because they are unable to control themselves, and will react to certain stimuli in as predictable and unalterable a fashion as would a machine. They are not human beings who can exhibit self-awareness and act autonomously. They are drones, and they cannot help themselves. That‚Äôs why it is up to us to act in certain ways so as to prevent them from responding violently. […]

Remember: by launching Everybody Draw Mohammed Day, we gave the world‚Äôs 1.5 billion Muslims the opportunity not to be offended. […] Drawing Lessons From EDMD

[…] In due time Muslims will learn well enough to sorely regret ever having so thoroughly cultivated the image of being without agency. A few more atrocities and it will be far too easy for many people to view Muslims as being equal parts inhuman and inhumane. Woe is the day for Islam when we kufr are finally convinced that Muslims are not human. […] [kommentar hertil af Zenster]

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…Skyld over virkelige og indbildte overgreb beg√•et af ‚Äėos‚Äô, og deraf f√łlgende kulturelt selvhad…’ – Og som kan v√¶re en medvirkende √•rsag til det forr√¶dderi vendt mod b√•de Nationen og Statens autoritet, s√•dan som vi har set det ford√¶kt praktiseret og panegyrisk bortforklaret, men med blikket henf√łrt rettet mod globale horisonter i mere end tre √•rtier. Christiansborg er sig ikke noget udtalt ansvar bevidst i den retning, alts√• hvad forr√¶deri ang√•r. Som om vore folkevalgte ikke aner, hvad forr√¶dderi egentlig er for noget. Men der findes to paragraffer i Grundloven, som b√•de g√łr det muligt at nedbryde Nationalstaten, og som… Read more »

Prudentius
10 years ago

“De viljel√łse vilde” Pointen med multikulturalisterne som kulturelle selvhadere g√•r nok kun til en hvis gr√¶nse. Den DYBE sandhed er at der er rendyrket overlegenhedsf√łlelse og velsagtens rigtig racisme p√• spil. De brune/sorte nede fra de varme lande er i denne optik nemlig nogen stakkels aber der stadig h√¶nger fast i tradition og religion, ligesom vi gjorde det engang i stenalderen, eller bedre endnu i middelalderen, der var s√• frygtelig, s√•√•√•√• frygtelig. Det er jo MIDDELALDERLIGT, som vi siger. Vores “hvide byrde” er nu at b√¶re alle den tredje verdens sk√łre p√•fund med et smil, “som om” de vitterligt har… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Prudentius

Selvhadet er had til egen kultur, men ved til stadighed at piske den med skorpioner tjener man retten til at f√łle sig h√¶vet over den, og derved optr√¶de som moralist. M√•ske Jacob Holdt er en af de f√• der ogs√• pisker sig selv i samme √•ndedrag (ikke at det virker specielt overbevisende p√• mig)?

Robin Shadowes
10 years ago

Jag skulle inte ens köpa en ny bil av honom eller köpa nånting av honom hur menlöst det än hade varit, inte ens en Snickers bar.

peerpede
10 years ago

Uffe Ellermand Jensen är en bitter gammal man där dessutom verkar vara en obehaglig person, en sådan människa jag inte kunna tänka mig vara granne med eller köpa en begagnad bil av.

Pk
Pk
10 years ago

Det er nu besynderligt med Uffe mand.
Han går ind for EU, og EU er vel skabt ud fra den ide,
at nu må det være slut med krig i Europa.
Eu √łnsker en stor muslimsk indvandring, selv om det giver
ufred for alle pengene, OG en dag krigslignende tilstande.
S√• det EU Uffe k√¶mper for vil en dag √łdel√¶gge Europa, men Uffe
er ligeglad.

bl
bl
10 years ago
Reply to  Pk

Europa er ikke en “god ide”, som alle de forkvaklede p√• den politisk korrekte fl√łj mener. Europa er en reelt eksisterende del af vores civilisations omr√•de, som man engang kaldte kristenheden og mente det katolsk/protestantiske omr√•de. Det er det stadig, omend alle de politisk korrekte pr√łver at underminere det. Problemet er vel ikke EU; men at vores omr√•de p√• kontinentet Europa bliver shanghaiet af folk som dybest set foragter sig selv og derved os andre. Engang var Uffemanden stolt af sit sorte oversk√¶g, talte op og ned af stolper om en formodet spansk soldat i napoleonskrigene. Mon ikke det lige… Read more »