14
jun
Seneste opdatering: 14/6-10 kl. 1544
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Var dette tyske programindslag repræsentativt for mainstream-tv, ville blogverdenens rolle som korrektiv til overfladiskheden og fortielserne være overflødig. Man kan kun drømme. Ud over at være et positivt modeksempel, er indslaget også interessant for uddybende oplysninger om IHHs overlap med lidet humanitære grupperinger som Milli Görüs og De Grå Ulve, og måske ikke mindst for den lidet flatterende måde et af de sjaskhårede Gutmenschen håndterer kognitiv dissonans ved konfrontationen med ubekvemme facts. Via Elder of Ziyon (LFPC).

Cloward-Piven-strategien: Omstyrt systemet ved overbelastning

David Horowitz’ gennemgang af Barack Obamas embedsførelse set i lyset af det venstreradikale miljø han bevægede sig i i sin ungdom er ikke stof jeg kan mindes at have set nævnt i danske medier. Faktisk er selv den borgerlige side af blogverdenen herhjemme langt mindre fokuseret pĂĄ den nuværende amerikanske præsident end venstrefløjen var pĂĄ George W. Bush. Læser man konservative amerikanske blogs kender man imidlertid et helt andet billede af Obama, en tolkning sĂĄ dramatisk at der enten er tale om grasserende konspirationsteori, eller om noget helt uhørt, en præsident hvis mission faktisk er at ødelægge USA som vi kender det. At der er foruroligende kendsgerninger i Obamas virke giver artiklen her righoldig dokumentation for. Om kæden et eller andet sted alligevel er hoppet af for Horowitz og andre kan jeg ikke vurdere. Hvad der gør artiklen her interessant i en dansk sammenhæng er inddragelsen af den venstreradikale sĂĄkaldte Cloward-Piven-strategi, formuleret af marxistiske akademikere i 1966 som en mĂĄde at omstyrte det forhadte samfund ved at overbelaste det indefra.

Om nogen i det danske politiske landskab faktisk har sĂĄdanne motiver til at støtte hovedløs import af uintegrerbare bistandsklienter kan være vanskeligt at afgøre – omend det for de grænseløse autonomes vedkommende er vanskeligt at tro andet. Men mere eller mindre overlagt trækken pĂĄ Cloward og Piven vil i hvert fald kunne forklare det umiddelbart gĂĄdefulde ved de anstændiges ønsker om at slĂĄ ladeporten op, nemlig  fraværet af overvejelser over det helt elementære forhold at godhed koster penge, og at penge kun findes i begrænset mængde. Horowitz citerer fra Cloward og Piven:

[…] In their Nation article, The Weight of the Poor: A Strategy to End Poverty, Cloward and Piven explicitly defined the kind of “crisis” they sought to create:

By crisis, we mean a publicly visible disruption in some institutional sphere. Crisis can occur spontaneously (e.g., riots) or as the intended result of tactics of demonstration and protest which either generate institutional disruption or bring unrecognized disruption to public attention.

No matter where the strategy is implemented, it shares the following features:

* The offensive organizes previously unorganized groups eligible for government benefits but not currently receiving all they can.

* The offensive seeks to identify new beneficiaries and/or create new benefits.

* The overarching aim is always to impose new stresses on target systems, with the ultimate goal of forcing their collapse. […] David Horowitz: The Obama Agenda: The Fall of America Through Orchestrated Crisis

Forsætlighed eller ej, den samfundsødelæggende adfærd er veldokumenteret ikke blot hos de autonome, men bl. a. i britiske Labours ønske om at ‘tvære de konservatives næser i mangfoldighed’ (LFPC).

Belgien under dekonstruktion

Superstaten EU´s hjemsted Belgien smuldrer videre. Bryssel er hovedstad i et tresproget land, der ikke rigtig findes. En mellemnational banegĂĄrd, en Tarkovskij´sk “Zone” af tilflyttere fra den 3 verden og eurokrater i gated communities.

A separatist party was on course to win the most votes in Flanders last night for the first time in a Belgian general election, increasing the prospect that the country will split into the Flemish north and French-speaking south. The New Flemish Alliance, led by Bart de Wever, 39, was heading for about 29 per cent of the votes in Flanders on a promise to break away from Wallonia and become an independent member of the European Union.

Mr de Wever’s success comes four days after Geert Wilders’s anti-Islamic Freedom Party claimed third place in next-door Netherlands on 15 per cent of the national vote as the economic crisis fuels nationalist fervour. Poll brings Flemish separatists closer to their goal, Separatists win Flanders region in Belgian elections.

Ny-Sverige: Forbrydelse som underholdning

TV 3 Efterlyst kan nu ses pĂĄ nettet. Man spørger sig: Hvad kan behovet dog være for socialistiske, trivial-kriminalforfattere som Marklund, Mankell og Larsson være, nĂĄr man bare kan kige ud af vinduet ? (Dagens svenske mord.) Efterlyst medvirker i det mindste til at opklare lidt af elendigheden. Havde det ikke været for lune prof. Leif G.W. Perssons underspillede charme, havde jeg ikke udholdt et minut af dette TV-rædselskabinet. Nu hedder fremtidshĂĄbet “attityd och beteendeförändring”. Det trygge, fredelige land vi kendte for 30- 40 ĂĄr siden skal nu genskabes med fromme forhĂĄbninger. FĂĄr man penge for det, er man mĂĄske villig til at lade som om man tror pĂĄ muligheden.   – Vi fik en kommentar forleden, der risikerer at drukne i mængden:  Jag kommer att fly Sverige. Och mĂĄnga med mig. Far nu pĂĄ en mĂĄnad till USA för första gĂĄngen. Gillar jag landet sĂĄ flyttar jag.

Afsnittet fra  ugen inden

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Per N.
Per N.
10 years ago

polinos, og andre. Hvis du vil forstĂĄ hvad der er pĂĄ spil her, kræver det lidt mere viden end den nuværendene krise, de kommer og gĂĄr, vi falder (vesten) og stĂĄr med USA, det der gør at denne “krise er mere vigtig end tidliger er at USA har en præsident nu (verdens mest magfulde person) der aktiv vil undergrave landes selvforstĂĄelse af dem selv, og dermed ogsĂĄ europa, islam og radikale socialister / komunister gĂĄr hĂĄnd i hĂĄnd som vi ogsĂĄ ser her i landet ect. Et andet link vil jeg ogsĂĄ anbefale at bruge lidt tid pĂĄ. http://www.davidhorowitztv.com/other-media/262-jamie-glazov-qunited-in-hateq Jeg… Read more »

polinos
polinos
10 years ago

Med hensyn til Cloward-Piven-strategien er det da en besnærende teori, hvis man har hang til sammensværgelser. Der er heller ingen tvivl om, at revolutionære ændringer som regel har deres udgangspunkt i kaos. Der er næppe heller tvivl om, at Obama instinktmæssigt befinder sig langt ude pĂĄ venstrefløjen, lige som tidligere udtalelser fra ham sĂĄvel som hans kone mere en antyder, at vi har med et ægtepar at gøre, der hader den “hvide angelsaksiske” kernekultur, der ogsĂĄ er venstrefløjens hadeobjekt nummer Ă©t. Men i virkelighedens verden ser det anderledes ud: Finanskrisen har ført til det, der kaldes regulatory capture, hvor storfinansen… Read more »

Per N.
Per N.
10 years ago

“Om kæden et eller andet sted alligevel er hoppet af for Horowitz og andre kan jeg ikke vurdere. Hvad der gør artiklen her interessant i en dansk sammenhæng er inddragelsen af den venstreradikale sĂĄkaldte Cloward-Piven-strategi, formuleret af marxistiske akademikere” Nej kæden er ikke hoppet af, jeg har fuldt obama fra 6 mĂĄneder før valget, jeg har sĂĄment ogsĂĄ komenteret det enkelte steder i Danmark i deres beruselse af hans sejr, hvis andre haved den tid til rĂĄdighed som jeg har, David H. og andre fx. Pat Caddell, Pat er demokrat af navn. Der er andre med høj kredit som man… Read more »

PBr
PBr
10 years ago

“Skibet var ladet med bedrag” Det havde klædt JP at have haft den vinkel, idet mindste i nogen af indslagene. Istedet har det stort set været en lang gang propalæstinensisk propaganda, med en Sanne Gram i spidsen.
Sløjt af det der skal forestille at være en borgerlig avis og godt at man så kan se det hos Snaphanen.