3
jul
Seneste opdatering: 4/7-10 kl. 2200
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

One of the first events during the political week (“the Almedalen week”) at Gotland was a public hearing with Minister for Migration Tobias Billström. Minister Billström: I am proud of the Labour immigration reform

Jomfru Maria: Nu med Koranvers

Sådan afvikler en kultur der definerer sig ved grænseløs inklusivitet sig. Om dette seneste eksempel siger noget om en katolicisme paralyseret af frygt for den stærke hest der truer med at trampe den ned, eller det siger noget om Italiens udsathed på Europas bløde sydflanke, kan jeg ikke svare på. I hvert fald oplever vi igen den pinagtige løgn om forening ved det der er fælles, mens de afgrundsdybe forskelle ignoreres, ligesom den ekstreme voldsudøvelse som forskellene giver anledning til fra den anden side forties. Der er ikke nogen gylden middelvej mellem Jesus som Guds Søn eller ‘Isa’ som Allahs profet, født af ‘Mariam’, som Muhammed ser ud til at have forvekslet med Moses’ søster Miriam. Kunstneren selv har måske reelle intentioner, men lige så reelt er at dette i virkelighedens verden fungerer som en magtdemonstration. En Mariastatue i Mekka? Nej, vel. Via Jihad Watch (LFPC).

No horse race is more sacred in Italy than the Palio, which traces its lineage back 700 years. This year, however, the hotly contested chase has taken an unexpectedly ecumenical — and disputed — twist. For the first time, a Muslim painter was asked to design the Palio, or banner, that the winner takes home at the end of the race, […]

The artist Alì Hassoun, 46, who was born in Lebanon but moved in 1982 to Italy, where he gained citizenship, painted St. George as a knight wearing a black-and-white kaffiyeh. Above the Virgin Mary’s face, in Arabic, is the title of the 19th chapter of the Koran, which is dedicated to the Madonna. In her crown, an Arab crescent, the symbol of Islam, is placed on one side of the cross; a Star of David, the symbol of Judaism, is on the other side. […] In a Sacred Italian Race, Some Bristle at the Prize

De siger: “Den Barmhjertige har taget sig en søn.” I har gjort noget afskyeligt! (Koranen 19:88-89)

Die Netto-Klagemauer von Noerrebro

Nørrebro på Tysklands største blog. 40.000 op til 70.000  læsere om dagen. Fotoserie


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.