8
jul
Seneste opdatering: 9/7-10 kl. 1933
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Informations Sharia-segmentet erobrer verdensmarkedet kan man for eksempel se idag at  “Rotterdams havn i 2006 åbnede Europas første halal-certificerede havneafsnit.” Spørgsmålet er, om det overhovedet er muligt, at leve halal eller kosher i et moderne samfund, når der indgår gris i ammunition, togbremser, billak, sæbe, vaskepulver, porcelæn, cigaretter, medicin, fotopapir, hjerteklapper, tyggegummi, bio-diesel og fortsæt selv? Måske hvis man sidder på en alpetop i Nordpakistan og lader være med at omgås skydevåben, i sig selv vistnok en ret vanskelig øvelse. – I 2009 vandt hollænderen Christien Meindertsma Index Award for sit kunstprojekt PIG 05049, hvor hun sporer alle de over 300 steder en enkelt hollandsk gris ender. Reklamebranchen, Arla og hvem der ellers deltager i Informations fremstød, må kalde min pibetobak økologisk og Vorbasse Krigshavn halal-certificeret, hvis det hjælper noget. (Ferie på halal-vis – de færreste har stiftet bekjentskap med halal-turisme.)

»Jeg bor i Alby«

Jag var på plats i Rinkeby i samband med de mångkulturella bränderna där, när en skola, en bank, en polisstation och ett stort antal fönsterrutor krossades. [..]
Fittja/Alby är en invandrarförort inträngd mellan motorvägen och en vik av Mälaren. Förorten är stor som en liten småstad i södra Stockholm. Här har på mindre än ett år elva människor skjutits ned på öppen gata. Det är långt värre än i de mest kriminella städerna i Amerika. Sist var det två ungdomar som sköts i Fittja, i maj sköts en familjefar ned på väg till jobbet på öppen gata i Alby. Det var blod överallt och små barn blev vittnen till händelsen.  [..]
Jag var där när det hände, jag var där och såg journalisterna säga åt poliserna vad de förväntades säga när kameran rullade. Allt är inget annat än en sketch där polisen förväntas spela med och prata om utanförskap och vikten av mångfald och mångkultur. Säger man inte det man förväntas säga, går mikrofonen vidare till en annan polis. Se videre på Mångkulturella bränder och medias lögner

Bloggeren skriver om sig selv:

När jag började blogga var jag väldigt skeptisk och avvaktande till Sverigedemokraterna, men i takt med att mina länkar och kommentarer togs bort ifrån PK-medias nyhetssidor ändrade jag uppfattning. Jag hade blivit censurerad, tystad, och jag tror inte att någon människa med självrespekt finner sig i att bli nedtryckt. I spåren efter nedstängningen av Politiskt inkorrekt och andra bloggar som uttryckt felaktiga åsikter är jag glad att jag valt en ”alternativ” bloggportal som inte heller är administrerad i Sverige.

Indblanding i europæiske anliggender, og truslen om den tyrkiske bussemand

Dette ville jo normalt være blot endnu en dag på det jihadiske kontor, hvis ikke lige det kom fra en vis Barack H. Obama.

[…] There has even been talk of “losing Turkey”. Do you, Mr President, think that the refusal or reluctance of the European Union to give Ankara full membership of its institutions has had an impact? What could the United States and Europe do to recommit Turkey to a more pro-Western stance? […]

[Obama:] [W]e believe it is important to cultivate strong relations with Ankara. And it is also why, even though we are not members of the EU, we have always expressed the opinion that it would be wise to accept Turkey into the Union. […]

If they do not feel part of the European family, then obviously they’re going to look elsewhere for alliances and affiliations. Some of the things we have seen, such as the attempt to mediate an agreement with Iran on the nuclear issue, have been unfortunate. […]

What we can do with Ankara is to continue to engage, and to point out the benefits of integration with the West while respecting, not acting out of fear of, Turkey’s specific nature as a great Muslim democracy. It is potentially very good for us if they embody a kind of Islam that respects universal rights and the secularity of the state, and can have a positive influence on the Muslim world”. […] Obama Says Turkey Should Be Full Member of Europe

Obamas udtryk “a kind of Islam that respects universal rights and the secularity of the state” er formentlig fremsat mod bedre vidende, for den tyrkiske kemalisme er netop en sekulær båndlæggelse af den islam som Atatürk foragtede og frygtede. Ikke en særlig, demokratisk islam. Præsidenten vil altså have os til at bygge vores fremtid på en forventning om at den brutale kemalisme vil holde udyret i skak når tyrkere siver ind i og bosætter sig i Europa. Det bliver et par lange, lange år indtil det næste præsidentvalg (LFPC).

Anti-israelsk graffiti spraymalet i Warszawas jødiske ghetto

Måske ekstra frastødende netop her, hvor enhver israeler burde holde dette historiske ikon hævet over dagens politik. Jeg ved ikke meget om fænomenet suicide Jews, men tankevækkende og skræmmende er det at et land der befinder sig som en ø i et hav af frådende islamisk jødehad kan være så splittet i forhold til en helt umisforståelig fjende. Jo mindre suicide Jews måtte være et produkt af netop jødisk kultur, jo alvorligere bliver implikationerne for os selv. I samme grad må vi jo netop forvente at Danmark og Europa i en mulig tilstand af etnisk fragmentering senere i dette århundrede tillige stadig vil være splittet over multikultur og islam. Dhimmitude til døden (LFPC).

There are some things you just don’t do. It doesn’t matter how unconventional you may think you are or how desperate you are to get a message out there. Some lines are simply not meant to be crossed.

Last week, a group of pro-Palestinian Israeli activists chose to demonstrate against Israeli policy in Gaza by spraying graffiti on one of the last remaining walls of Poland’s Warsaw Ghetto. The group, without a doubt, crossed that line.

The left-leaning protestors held a rally near the wall and then sprayed graffiti in Hebrew and English calling for all ghettos — including Gaza — to be liberated. The words “Free Gaza and Palestine” and “Liberate all ghettos” were displayed in Hebrew and English beside Palestinian flags that the group hung from the wall. […]

The graffiti incident caused a stir in Israel’s press, as it would, and a group spokesman of sorts attempted to validate his and his colleagues’ actions by comparing his family’s plight to that of the Palestinians.[…]

[Yonatan] Shapira is no stranger to controversial acts. A former Israel Air Force pilot, he authored the 2003 “pilots’ letter“: a statement signed by 27 Israeli pilots who publicly refused to fly missions over the Palestinian territories. As a result, Shapira was ousted from reserve duty and lost his job as a commercial airline pilot. […] Anti-Israeli Graffiti Spraypainted in the Warsaw Ghetto

Norsk centerpolitiker: »Vi har ikke mye å lære av den arabiske verden«

Borten Moe: Ja, faktisk. Den største trusselen er mangelen på bevissthet. Tyskland var vår fremste kulturnasjon på 1870-tallet, likevel degenererte de og fikk det verste regimet jorda har sett. Vi har vært blåøyde og naive og har akseptert at det foregår kjønnslemlestelse. Vi har store utfordringer i møte med fremmede kulturer, og vi skal ikke være redde for å si at det er våre regler som gjelder. Det skal ikke være lov å banke ungene sine. Vi har ikke mye å lære av den arabiske verden. Vi kan med stor bravur, og uten å være brune, heise flagget og si at vårt samfunn er overlegent andre samfunnssystem. Adresseavisen. Norge: Asylindvandringen halveret. (Flere asylsøgere til Sverige)

Tårer for en ekstremist

Jeg ville ønske jeg forstod Storbritannien bedre. Jeg bygger selvfølgelig min opfattelse på subjektive indtryk, men er der ikke i netop dette land betænkeligt mange højtstående folk, adelige, eller som her en ambassadør, der besidder en særlig blindhed og en besynderlig dragning imod de ekstreme, de jødehadende? Ordene hun skrev på udenrigsministeriets hjemmeside var naturligvis ikke et resultat af et hændeligt uheld, selv om hun nu på rekordtid forsøger at gøre dem usagte. Ufattelige ressourcer synes at blive spenderet af dette land på dets værste fjender, og på meningsløs autoritarisme: Mother held for five hours and DNA tested for refusing to give children their ball back to teach them a lesson (LFPC).

William Hague was under pressure to sack Britain’s ambassador to the Lebanon today after she heaped praise on the spiritual leader of the terrorist group Hezbollah. In an extraordinary ‘personal statement’ on the Foreign Office website, Frances Guy paid fulsome tribute to Sheikh Muhammad Hussein Fadlallah, who inspired a string of terrorist attacks against Israel and the West.

Fadlullah, who died last weekend at the age of 74, rose to infamy in 1983 amid claims he had personally authorised the truck bombing of two barracks in Beirut, which killed 241 U.S. Marines and 58 French paratroopers. […]

Under the headline ‘The passing of a decent man’, she wrote: ‘If I was sad to hear the news (of his death), I know other people’s lives will be truly blighted. ‘The world needs more men like him willing to reach out across faiths, acknowledging the reality of the modern world and daring to confront old constraints. May he rest in peace.’ […] Hague pressed to sack ambassador for praising Hezbollah cleric who backed suicide bombers

“Min mave er Mont Ventoux”

DR Rytteriet

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
9 years ago

Hurra, nu kommer der 47 pct. flere indvandrere til landet, dem af den tunge slags, og det koster lige 320 millioner ekstra. I første omgang altså, og milliarder i de kommende år.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2122141.ece

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

Kriminalitet i New York, hvilket vel at bemærke er hele staten med over 19 mio. indbyggere kan findes her: http://www.disastercenter.com/crime/nycrime.htm For at skifte til et andet emne, der er godt nok noget, der er gået forbi min næse. Er Politisk Inkorrekt blevet lukket af myndighederne? Og noget tredje: Mon ikke over 50 pct. af kriminaliten sker i under 20 pct. af Sverige, bare et gæt. Der er nok nogle områder, der er noget lettere at trives i deroppe, end andre. Det virkelig interessante kunne være at sammenligne alle byer med over 30.000 indbyggere i Sverige med beboerne i City of… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Jeg formoder du tænker på den svenske udgave af Politisk Inkorrekt, den fungerer da for tiden set herfra, der var så vidt jeg forstod det tale om, at der var klaget over indhold på nen svenske P I til WordPress, der derpå havde lukket for muligheden for tilgangen til hjemmesiden for nye postninger og redigering af ældre poster inklusive kommentarer en kort tid.
http://www.fajaf.com/blog/?p=1801&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Det skulle være oplagt at servere bedst placeres flere steder, og tiltag som Opera Unite og lignende benyttes i større omfang hvilket kunne gøre det vanskeligt for de fleste overhovedet at lukke noget ned.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Søgning på den gamle http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
fører kun til en side med:
This blog is protected; to view it, you must log in.
Användarnamn
Lösenord
Kom ihåg mig
og så videre hvor man enten skal være i orkesteret, Fætter Højben eller computernørd for at komme videre.

Du kunne for at lette andre og dig selv opdatere dit link til det nuværende hvor P I Sverige befinder sig. Snaphanen har gjort det, så det kan du vel også…

Thomas Bolding Hansen
9 years ago
Reply to  Peter Buch

Jo jo gjort. Absurd at man bare lukker bloggen ned.

Det svarer lidt til at arrestere alle på strøget i myldretiden, fordi en flok har gjort noget forkert.

Men populære blogs, der ikke synger med, når de politiske korrekte synger amen og hallelujah, må være en torn i øjet.

HelgeD-H
HelgeD-H
9 years ago

Muslimerne bliver også mere og mere hysteriske og kunstige med kravet om kun at købe Halalcertificerede varer som er tydeligt Halalmærket på indpakningen. Selv et afsnit af havnen i Rotterdam er godkendt som Halal-havn. Visse aktier skal udpeges som Halal-Aktier, og så skal der mere sharia-banking til. Muslimske økonomer eller bankfolk er af den overbevisning at havde hele verden haft Sharia-økomomi med forbud mod at give eller få renter (Riba), så var den globale finanskrise undgået. Vareproducenter ser potentialet i en forøgelse af købere, når der globalt er ca. 1,6 Mia. muslimer. Jo! Jeg har set det i dagens Information… Read more »

Liva
Liva
9 years ago

Hvad det stigende halal tyranni i Vesten angår, så må der forandring til. De øgede – og urimelige – religiøse krav må nedtones igen.

Liva
Liva
9 years ago
Reply to  Liva

M.h.t. halal havn i Holland, så må jeg tage kraftig afstand fra den ordning. Som jeg også tager afstand fra havne kun for hvide mennesker og havne kun for sorte mennesker. Og havne kun for kvinder eller havne kun for mænd. Halal havn er ikke udtryk for mangfoldighed, men det modsatte. Der må forandring til. Halal havne hører ikke til i Europa. Eller i Vesten i det hele taget.

Liva
Liva
9 years ago

Skæg parodi på Jørgen Leth. Hvem har lagt stemme til? Det lyder da helt som Leth him self.

Leth gør under alle omstændigheder Danmark skønnere. 🙂 Danmarks dejlige dandy og ord ekvilibrist nr. 1.

PS: Jeg er ret sikker på, at det er Leth der tager gas på Leth. Steen

Liva
Liva
9 years ago
Reply to  Liva

Humor med Leth selvdistance..

Pk
Pk
9 years ago

Halal infomation, jo det findes.
Så den anden dag TV2s Ulla Terkildsen tale mere end meget varmt om det vidunderlige
tyske landshold. Multi- kulti forståes.
Ulla var/er så glad, så jeg tænkte:”Den dame er ikke journalist, men missionær udi Multu-kulti”.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Blot du dyrker typer af tobaks frø der ikke hedder noget med F er der mulighed for videreavl, der er fine fotos at hente, selv for ikke rygere. http://www.danmarksinsekter.dk/tobak.shtml Personlig har jeg 3 planter på min altan fra frø handlet hos Virginia Tobacco Seeds fra http://www.coffinails.com/ nogle af de planter der blev sat ude i nyttehave blev angrebet af insekter, men de største dér er kun lidt mindre – største blade omkring 30 cm. pt.- end de herhjemme. Jeg formoder bladene kan bruges til opblanding i andet tobak. En bondetobaktype jeg købte i Botanisk Haves butik sidste år havde flotte… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

At der kommer færre asylansøgere til Norge kan også skyldes, at flere bliver hængende i Danmark og Sverige.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Washington havde i følge linkets oplysninger 143 drab sidste år.
http://www.usatoday.com/news/nation/2010-03-30-Washington-DC_N.htm

Hvormange drab var der i Stockholm sidste år?
Hvor er en sammenlignelig statistik over lande med ofre pr. eksempelvis 10.000 indbyggere?

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Peter Buch

http://en.wikipedia.org/wiki/Murder#Epidemiology
samt
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate

Selv om det er rigtig slemt lokalt steder i Sverige bor hele befolkningen i hele landet ikke dér. Hvilket selvklart ikke bør medføre at sådanne ubehagelige fakta ignoreres, men at fokus på uheldige tilfælde ikke nødvendigvis bør danne grundlaget for bedømmelse af nationen, og handlinger der eventuelt i fremtiden kan foretages i nationalt regi.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

OT men rätt kul ändå. Eschers kreationer i Lego. 🙂 Balcony is Andrew and Daniel’s first re-creation of M.C. Escher’s artwork: A significant part of the problem was figuring out exactly what distortion Escher had used to blow up the centre of the picture; firstly because we wanted to “undistort” the picture in order to be able to copy the townscape, and secondly so that we could transform our final photograph into something that looked like Escher’s print. I tried several different ideas before I found one that produced plausible results. An unfortunate side-effect of the transformation is that the… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x