8
jul
Seneste opdatering: 9/7-10 kl. 1933
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Informations Sharia-segmentet erobrer verdensmarkedet kan man for eksempel se idag at  “Rotterdams havn i 2006 Ă„bnede Europas fĂžrste halal-certificerede havneafsnit.” SpĂžrgsmĂ„let er, om det overhovedet er muligt, at leve halal eller kosher i et moderne samfund, nĂ„r der indgĂ„r gris i ammunition, togbremser, billak, sĂŠbe, vaskepulver, porcelĂŠn, cigaretter, medicin, fotopapir, hjerteklapper, tyggegummi, bio-diesel og fortsĂŠt selv? MĂ„ske hvis man sidder pĂ„ en alpetop i Nordpakistan og lader vĂŠre med at omgĂ„s skydevĂ„ben, i sig selv vistnok en ret vanskelig Ăžvelse. – I 2009 vandt hollĂŠnderen Christien Meindertsma Index Award for sit kunstprojekt PIG 05049, hvor hun sporer alle de over 300 steder en enkelt hollandsk gris ender. Reklamebranchen, Arla og hvem der ellers deltager i Informations fremstĂžd, mĂ„ kalde min pibetobak Ăžkologisk og Vorbasse Krigshavn halal-certificeret, hvis det hjĂŠlper noget. (Ferie pĂ„ halal-vis – de fĂŠrreste har stiftet bekjentskap med halal-turisme.)

»Jeg bor i Alby«

Jag var pÄ plats i Rinkeby i samband med de mÄngkulturella brÀnderna dÀr, nÀr en skola, en bank, en polisstation och ett stort antal fönsterrutor krossades. [..]
Fittja/Alby Àr en invandrarförort intrÀngd mellan motorvÀgen och en vik av MÀlaren. Förorten Àr stor som en liten smÄstad i södra Stockholm. HÀr har pÄ mindre Àn ett Är elva mÀnniskor skjutits ned pÄ öppen gata. Det Àr lÄngt vÀrre Àn i de mest kriminella stÀderna i Amerika. Sist var det tvÄ ungdomar som sköts i Fittja, i maj sköts en familjefar ned pÄ vÀg till jobbet pÄ öppen gata i Alby. Det var blod överallt och smÄ barn blev vittnen till hÀndelsen.  [..]
Jag var dÀr nÀr det hÀnde, jag var dÀr och sÄg journalisterna sÀga Ät poliserna vad de förvÀntades sÀga nÀr kameran rullade. Allt Àr inget annat Àn en sketch dÀr polisen förvÀntas spela med och prata om utanförskap och vikten av mÄngfald och mÄngkultur. SÀger man inte det man förvÀntas sÀga, gÄr mikrofonen vidare till en annan polis. Se videre pÄ MÄngkulturella brÀnder och medias lögner

Bloggeren skriver om sig selv:

NĂ€r jag började blogga var jag vĂ€ldigt skeptisk och avvaktande till Sverigedemokraterna, men i takt med att mina lĂ€nkar och kommentarer togs bort ifrĂ„n PK-medias nyhetssidor Ă€ndrade jag uppfattning. Jag hade blivit censurerad, tystad, och jag tror inte att nĂ„gon mĂ€nniska med sjĂ€lvrespekt finner sig i att bli nedtryckt. I spĂ„ren efter nedstĂ€ngningen av Politiskt inkorrekt och andra bloggar som uttryckt felaktiga Ă„sikter Ă€r jag glad att jag valt en ”alternativ” bloggportal som inte heller Ă€r administrerad i Sverige.

Indblanding i europĂŠiske anliggender, og truslen om den tyrkiske bussemand

Dette ville jo normalt vÊre blot endnu en dag pÄ det jihadiske kontor, hvis ikke lige det kom fra en vis Barack H. Obama.

[…] There has even been talk of “losing Turkey”. Do you, Mr President, think that the refusal or reluctance of the European Union to give Ankara full membership of its institutions has had an impact? What could the United States and Europe do to recommit Turkey to a more pro-Western stance? […]

[Obama:] [W]e believe it is important to cultivate strong relations with Ankara. And it is also why, even though we are not members of the EU, we have always expressed the opinion that it would be wise to accept Turkey into the Union. […]

If they do not feel part of the European family, then obviously they’re going to look elsewhere for alliances and affiliations. Some of the things we have seen, such as the attempt to mediate an agreement with Iran on the nuclear issue, have been unfortunate. […]

What we can do with Ankara is to continue to engage, and to point out the benefits of integration with the West while respecting, not acting out of fear of, Turkey’s specific nature as a great Muslim democracy. It is potentially very good for us if they embody a kind of Islam that respects universal rights and the secularity of the state, and can have a positive influence on the Muslim world”. […] Obama Says Turkey Should Be Full Member of Europe

Obamas udtryk “a kind of Islam that respects universal rights and the secularity of the state” er formentlig fremsat mod bedre vidende, for den tyrkiske kemalisme er netop en sekulĂŠr bĂ„ndlĂŠggelse af den islam som AtatĂŒrk foragtede og frygtede. Ikke en sĂŠrlig, demokratisk islam. PrĂŠsidenten vil altsĂ„ have os til at bygge vores fremtid pĂ„ en forventning om at den brutale kemalisme vil holde udyret i skak nĂ„r tyrkere siver ind i og bosĂŠtter sig i Europa. Det bliver et par lange, lange Ă„r indtil det nĂŠste prĂŠsidentvalg (LFPC).

Anti-israelsk graffiti spraymalet i Warszawas jĂždiske ghetto

MÄske ekstra frastÞdende netop her, hvor enhver israeler burde holde dette historiske ikon hÊvet over dagens politik. Jeg ved ikke meget om fÊnomenet suicide Jews, men tankevÊkkende og skrÊmmende er det at et land der befinder sig som en Þ i et hav af frÄdende islamisk jÞdehad kan vÊre sÄ splittet i forhold til en helt umisforstÄelig fjende. Jo mindre suicide Jews mÄtte vÊre et produkt af netop jÞdisk kultur, jo alvorligere bliver implikationerne for os selv. I samme grad mÄ vi jo netop forvente at Danmark og Europa i en mulig tilstand af etnisk fragmentering senere i dette Ärhundrede tillige stadig vil vÊre splittet over multikultur og islam. Dhimmitude til dÞden (LFPC).

There are some things you just don’t do. It doesn’t matter how unconventional you may think you are or how desperate you are to get a message out there. Some lines are simply not meant to be crossed.

Last week, a group of pro-Palestinian Israeli activists chose to demonstrate against Israeli policy in Gaza by spraying graffiti on one of the last remaining walls of Poland’s Warsaw Ghetto. The group, without a doubt, crossed that line.

The left-leaning protestors held a rally near the wall and then sprayed graffiti in Hebrew and English calling for all ghettos — including Gaza — to be liberated. The words “Free Gaza and Palestine” and “Liberate all ghettos” were displayed in Hebrew and English beside Palestinian flags that the group hung from the wall. […]

The graffiti incident caused a stir in Israel’s press, as it would, and a group spokesman of sorts attempted to validate his and his colleagues’ actions by comparing his family’s plight to that of the Palestinians.[…]

[Yonatan] Shapira is no stranger to controversial acts. A former Israel Air Force pilot, he authored the 2003 “pilots’ letter“: a statement signed by 27 Israeli pilots who publicly refused to fly missions over the Palestinian territories. As a result, Shapira was ousted from reserve duty and lost his job as a commercial airline pilot. […] Anti-Israeli Graffiti Spraypainted in the Warsaw Ghetto

Norsk centerpolitiker: »Vi har ikke mye Ä lÊre av den arabiske verden«

Borten Moe: Ja, faktisk. Den stÞrste trusselen er mangelen pÄ bevissthet. Tyskland var vÄr fremste kulturnasjon pÄ 1870-tallet, likevel degenererte de og fikk det verste regimet jorda har sett. Vi har vÊrt blÄÞyde og naive og har akseptert at det foregÄr kjÞnnslemlestelse. Vi har store utfordringer i mÞte med fremmede kulturer, og vi skal ikke vÊre redde for Ä si at det er vÄre regler som gjelder. Det skal ikke vÊre lov Ä banke ungene sine. Vi har ikke mye Ä lÊre av den arabiske verden. Vi kan med stor bravur, og uten Ä vÊre brune, heise flagget og si at vÄrt samfunn er overlegent andre samfunnssystem. Adresseavisen. Norge: Asylindvandringen halveret. (Flere asylsÞgere til Sverige)

TĂ„rer for en ekstremist

Jeg ville Þnske jeg forstod Storbritannien bedre. Jeg bygger selvfÞlgelig min opfattelse pÄ subjektive indtryk, men er der ikke i netop dette land betÊnkeligt mange hÞjtstÄende folk, adelige, eller som her en ambassadÞr, der besidder en sÊrlig blindhed og en besynderlig dragning imod de ekstreme, de jÞdehadende? Ordene hun skrev pÄ udenrigsministeriets hjemmeside var naturligvis ikke et resultat af et hÊndeligt uheld, selv om hun nu pÄ rekordtid forsÞger at gÞre dem usagte. Ufattelige ressourcer synes at blive spenderet af dette land pÄ dets vÊrste fjender, og pÄ meningslÞs autoritarisme: Mother held for five hours and DNA tested for refusing to give children their ball back to teach them a lesson (LFPC).

William Hague was under pressure to sack Britain’s ambassador to the Lebanon today after she heaped praise on the spiritual leader of the terrorist group Hezbollah. In an extraordinary ‘personal statement’ on the Foreign Office website, Frances Guy paid fulsome tribute to Sheikh Muhammad Hussein Fadlallah, who inspired a string of terrorist attacks against Israel and the West.

Fadlullah, who died last weekend at the age of 74, rose to infamy in 1983 amid claims he had personally authorised the truck bombing of two barracks in Beirut, which killed 241 U.S. Marines and 58 French paratroopers. […]

Under the headline ‘The passing of a decent man’, she wrote: ‘If I was sad to hear the news (of his death), I know other people’s lives will be truly blighted. ‘The world needs more men like him willing to reach out across faiths, acknowledging the reality of the modern world and daring to confront old constraints. May he rest in peace.’ […] Hague pressed to sack ambassador for praising Hezbollah cleric who backed suicide bombers

“Min mave er Mont Ventoux”

DR Rytteriet

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
10 years ago

Hurra, nu kommer der 47 pct. flere indvandrere til landet, dem af den tunge slags, og det koster lige 320 millioner ekstra. I fÞrste omgang altsÄ, og milliarder i de kommende Är.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2122141.ece

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Kriminalitet i New York, hvilket vel at bemĂŠrke er hele staten med over 19 mio. indbyggere kan findes her: http://www.disastercenter.com/crime/nycrime.htm For at skifte til et andet emne, der er godt nok noget, der er gĂ„et forbi min nĂŠse. Er Politisk Inkorrekt blevet lukket af myndighederne? Og noget tredje: Mon ikke over 50 pct. af kriminaliten sker i under 20 pct. af Sverige, bare et gĂŠt. Der er nok nogle omrĂ„der, der er noget lettere at trives i deroppe, end andre. Det virkelig interessante kunne vĂŠre at sammenligne alle byer med over 30.000 indbyggere i Sverige med beboerne i City of… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Jeg formoder du tÊnker pÄ den svenske udgave af Politisk Inkorrekt, den fungerer da for tiden set herfra, der var sÄ vidt jeg forstod det tale om, at der var klaget over indhold pÄ nen svenske P I til WordPress, der derpÄ havde lukket for muligheden for tilgangen til hjemmesiden for nye postninger og redigering af Êldre poster inklusive kommentarer en kort tid.
http://www.fajaf.com/blog/?p=1801&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Det skulle vĂŠre oplagt at servere bedst placeres flere steder, og tiltag som Opera Unite og lignende benyttes i stĂžrre omfang hvilket kunne gĂžre det vanskeligt for de fleste overhovedet at lukke noget ned.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

SÞgning pÄ den gamle http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
fĂžrer kun til en side med:
This blog is protected; to view it, you must log in.
AnvÀndarnamn
Lösenord
Kom ihÄg mig
og sÄ videre hvor man enten skal vÊre i orkesteret, FÊtter HÞjben eller computernÞrd for at komme videre.

Du kunne for at lette andre og dig selv opdatere dit link til det nuvĂŠrende hvor P I Sverige befinder sig. Snaphanen har gjort det, sĂ„ det kan du vel ogsĂ„…

Thomas Bolding Hansen
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Jo jo gjort. Absurd at man bare lukker bloggen ned.

Det svarer lidt til at arrestere alle pÄ strÞget i myldretiden, fordi en flok har gjort noget forkert.

Men populÊre blogs, der ikke synger med, nÄr de politiske korrekte synger amen og hallelujah, mÄ vÊre en torn i Þjet.

HelgeD-H
HelgeD-H
10 years ago

Muslimerne bliver ogsĂ„ mere og mere hysteriske og kunstige med kravet om kun at kĂžbe Halalcertificerede varer som er tydeligt HalalmĂŠrket pĂ„ indpakningen. Selv et afsnit af havnen i Rotterdam er godkendt som Halal-havn. Visse aktier skal udpeges som Halal-Aktier, og sĂ„ skal der mere sharia-banking til. Muslimske Ăžkonomer eller bankfolk er af den overbevisning at havde hele verden haft Sharia-Ăžkomomi med forbud mod at give eller fĂ„ renter (Riba), sĂ„ var den globale finanskrise undgĂ„et. Vareproducenter ser potentialet i en forĂžgelse af kĂžbere, nĂ„r der globalt er ca. 1,6 Mia. muslimer. Jo! Jeg har set det i dagens Information… Read more »

Liva
Liva
10 years ago

Hvad det stigende halal tyranni i Vesten angĂ„r, sĂ„ mĂ„ der forandring til. De Ăžgede – og urimelige – religiĂžse krav mĂ„ nedtones igen.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

M.h.t. halal havn i Holland, sÄ mÄ jeg tage kraftig afstand fra den ordning. Som jeg ogsÄ tager afstand fra havne kun for hvide mennesker og havne kun for sorte mennesker. Og havne kun for kvinder eller havne kun for mÊnd. Halal havn er ikke udtryk for mangfoldighed, men det modsatte. Der mÄ forandring til. Halal havne hÞrer ikke til i Europa. Eller i Vesten i det hele taget.

Liva
Liva
10 years ago

SkÊg parodi pÄ JÞrgen Leth. Hvem har lagt stemme til? Det lyder da helt som Leth him self.

Leth gþr under alle omsténdigheder Danmark skþnnere. 🙂 Danmarks dejlige dandy og ord ekvilibrist nr. 1.

PS: Jeg er ret sikker pÄ, at det er Leth der tager gas pÄ Leth. Steen

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

Humor med Leth selvdistance..

Pk
Pk
10 years ago

Halal infomation, jo det findes.
SĂ„ den anden dag TV2s Ulla Terkildsen tale mere end meget varmt om det vidunderlige
tyske landshold. Multi- kulti forstÄes.
Ulla var/er sĂ„ glad, sĂ„ jeg tĂŠnkte:”Den dame er ikke journalist, men missionĂŠr udi Multu-kulti”.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Blot du dyrker typer af tobaks frĂž der ikke hedder noget med F er der mulighed for videreavl, der er fine fotos at hente, selv for ikke rygere. http://www.danmarksinsekter.dk/tobak.shtml Personlig har jeg 3 planter pĂ„ min altan fra frĂž handlet hos Virginia Tobacco Seeds fra http://www.coffinails.com/ nogle af de planter der blev sat ude i nyttehave blev angrebet af insekter, men de stĂžrste dĂ©r er kun lidt mindre – stĂžrste blade omkring 30 cm. pt.- end de herhjemme. Jeg formoder bladene kan bruges til opblanding i andet tobak. En bondetobaktype jeg kĂžbte i Botanisk Haves butik sidste Ă„r havde flotte… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago

At der kommer fÊrre asylansÞgere til Norge kan ogsÄ skyldes, at flere bliver hÊngende i Danmark og Sverige.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Washington havde i fĂžlge linkets oplysninger 143 drab sidste Ă„r.
http://www.usatoday.com/news/nation/2010-03-30-Washington-DC_N.htm

Hvormange drab var der i Stockholm sidste Ă„r?
Hvor er en sammenlignelig statistik over lande med ofre pr. eksempelvis 10.000 indbyggere?

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Peter Buch

http://en.wikipedia.org/wiki/Murder#Epidemiology
samt
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate

Selv om det er rigtig slemt lokalt steder i Sverige bor hele befolkningen i hele landet ikke dér. Hvilket selvklart ikke bÞr medfÞre at sÄdanne ubehagelige fakta ignoreres, men at fokus pÄ uheldige tilfÊlde ikke nÞdvendigvis bÞr danne grundlaget for bedÞmmelse af nationen, og handlinger der eventuelt i fremtiden kan foretages i nationalt regi.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

OT men rĂ€tt kul Ă€ndĂ„. Eschers kreationer i Lego. 🙂 Balcony is Andrew and Daniel’s first re-creation of M.C. Escher’s artwork: A significant part of the problem was figuring out exactly what distortion Escher had used to blow up the centre of the picture; firstly because we wanted to “undistort” the picture in order to be able to copy the townscape, and secondly so that we could transform our final photograph into something that looked like Escher’s print. I tried several different ideas before I found one that produced plausible results. An unfortunate side-effect of the transformation is that the… Read more »