8
jul
Seneste opdatering: 9/7-10 kl. 0300
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En stadig genkommende historie, som man efter smag kunne formulere “asylpolitikerne som sikkerhedsrisiko.” En dag går det selvfølgelig, som PET har sagt, men ikke måtte sig for ministeren, rigtig, rigtig galt igen. Et manende, aktuelt apropos til Sverige og til Robert Spencers tale på Gotland nedenfor, for man skal ikke være astrofysiker for at regne ud, hvilket land, der bliver fremtidens sikkerhedsrisiko numero uno i Norden, men da man jo ikke skal tage problemerne på forskud, bygger vi i mellemtiden en bro til.

Person 1: En mann (39) med uigursk bakgrunn som kom til Norge i 1999 som kvoteflyktning og fikk innvilget norsk statsborgerskap i 2007.

Person 2: En irakisk/kurdisk mann (37) som kom til Norge i 1999 og fikk innvilget opphold på humanitært grunnlag. Han har i dag permanent oppholdstillatelse i Norge.

Person 3: En usbekisk mann (31) som kom til Norge i 2002 som asylsøker. Denne ble avslått, men han fikk senere opphold i Norge på grunnlag av familiegjenforening. Han har i dag permanent oppholdstillatelse i Norge. Terror Arrests: Plot Most Serious Since 9/11, Alle tre hadde lovlig opphold i NorgeDe tre terrorsiktede al-Qaida-medlemmer har oppholdstillatelse i Norge. Stoltenberg kobler asyl med terror. BBC: Norway no longer safe. (Leeds: ‘There are still feelings there that triggered the bombings’.)

Robert Spencers seminarie om islam under Almedalsveckan, 1/6

Man skal leve med en lyd, der er lidt mindre end perfekt. Debatten i video 5 inledes af en svensk muslim, der afleverer et statement og en æske “islamofobil,” for derefter at forlade lokalet uden at ville debattere. Rækken af svenskere med divergerende synspunkter, som ikke villle debattere med Spencer, var iøvrigt  meget, meget lang, som forventeligt i et konsensus-samfund og af svenske muslimer, der heller ikke bryder sig om meningspluralisme. Lars Ohly modellen, så at sige.

Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Ulla LauridsenVlad Tepes BlogLiva Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ulla Lauridsen
Guest

Multi-kultur ja tak, multi-politik nej tak.

Vlad Tepes Blog
Guest

This was an exceptionally well done speech. My warmest congratulations to all involved.

Liva
Guest
Liva

Mere og mere taler for at der ikke skal være asylcentre i Europa. Men at de skal placeres i asylansøgeres hjemlande – nærområder. Både af hensyn til vores sikkerhed – men også fordi det lader til at der er en del mennesker der reelt ikke ønsker asyl – idet de ikke kan acceptere vores kultur og den måde vi har bygget vores samfund op på. De vil helt klart have en bedre tilværelse der hvor de kommer fra.