8
jul
Seneste opdatering: 8/7-10 kl. 1735
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Længere interview fra finsk tv med Vilks og Westergaard, overvejende på engelsk. Westergaard og Vilks: “Vi har modtaget omkring 2000 dødstrusler, 10-15 hver dag.  YLE Studio Ett, min. 28.17. (I Helsingborg afsluttes rettergangen mod Vilks attentatmænd i dag. De er ikke som Westergaards angriber tiltalt efter terorparagraffen, der hjelmer for livstid, så de får maksimalt tre til fire år, selvom anklageren kræver seks. Der er rabat, hvis man kun terroriserer en svensk offentlighed.)

Vilks: Konst i tingsrätten, andra dagen, Advokat Nilsson och advokat Sederholm som konstverk. Vilks korsfäst på Mariaplan i Göteborg.

For Jews, Malmoe Is a ‘Place To Move Away From’

The Jewish Forward er et amerikansk-jødisk tidsskrift fra 1897, blandt hvis mere prominente bidragydere er Isaac Bashevis Singer, Leon Trotsky and Morris Winchevsky.

At some point, the shouts of “Heil Hitler” that often greeted Marcus Eilenberg as he walked to the 107-year-old Moorish-style synagogue in this port city forced the 32-year-old attorney to make a difficult, life-changing decision: Fearing for his family’s safety after repeated anti-Semitic incidents, Eilenberg reluctantly uprooted himself and his wife and two children, and moved to Israel in May. “I didn’t want my small children to grow up in this environment,” Eilenberg said in a phone interview just before leaving Malmo. “It wouldn’t be fair to them to stay in Malmo.” […]

According to Bassam Tibi, professor emeritus of international relations at the University of Goettingen in Germany, and author of several books on the growth of Islam in Europe, Muslims form a significant subset of this problem. “The growth of the Muslim diaspora in Europe is affecting the Jews,” Tibi said. Among some Muslim populations in Europe — though not all — “every Jew is seen as responsible for what Israel is doing and can be a target.”

In Malmo, this population’s role in the problem is seen as significant. Most of Malmo’s Muslims live in Rosengard, the eastern part of this de facto segregated city, where the jobless rate is 80%. Satellite dishes dot the high-rise apartments to receive programming from Al-Jazeera and other Arabic-language cable networks that keep Malmo’s Muslims in constant touch with the latest Arab-Israeli developments.

Sylvia Morfradakis, a European Union official who works with the chronically unemployed, those who have been without work for 10 to 15 years, said that the main reason that 80% to 90% of Muslims between the ages of 18 and 34 can’t find jobs is that they can’t speak Swedish. But Per Gudmundson, chief editorial writer for Svenska Dagbladet, a leading Swedish newspaper, is critical of politicians who blame anti-Semitic actions on Muslim living conditions. He said that these politicians offer “weak excuses” for Muslim teenagers accused of anti-Semitic crimes. “Politicians say these kids are poor and oppressed, and we have made them hate. They are, in effect, saying the behavior of these kids is in some way our fault,” he said. According to Gudmundson, some immigrants from Muslim countries come to Sweden as hardened anti-Semites. [..]

Popinski found refuge in Malmo in 1945. Until recently, she told her story in Malmo schools as part of their Holocaust studies program. Now, some schools no longer ask Holocaust survivors to tell their stories, because Muslim students treat them with such disrespect, either ignoring the speakers or walking out of the class.

“Malmo reminds me of the anti-Semitism I felt as a child in Poland before the war,” she told the Forward while sitting in her living room, which is adorned with Persian rugs and many paintings. “I am not safe as a Jew in Sweden anymore,” a trembling Popinski said in a frail voice. But unlike others, she intends to stay in Sweden. “I will not be a victim again,” she said. Forward com. 7. juli 2010.

Menneskerettighedsdomstol sortlister …. USA

Det åbne spørgsmål må stadig være om den nye britiske regering vil gøre op med det vanvid der binder os på hænder og fødder i kampen mod vores værste fjender (LFPC).

The European Court of Human Rights today ordered a halt to the extraditions of Babar Ahmad and radical preacher Abu Hamza, both wanted in the U.S. on terror charges.

The Strasbourg judges said they wanted more time to examine possible breaches if the men face trial on charges which could mean life sentences without parole.

Ahmad, a 36-year old computer expert, has been in a UK prison without trial for nearly six years, refused bail since his arrest in August 2004 on a U.S. extradition warrant. […]

Both appealed separately to the European Court of Human Rights on the grounds that their treatment and potential punishment could violate Human Rights Convention provisions on the ‘prohibition of torture and inhuman or degrading treatment’. […]

However there was a real risk that Mr Ahmad, Mr Aswat and Mr Ahsan would be held at a ‘supermax’ jail, – the US Penitentiary, Administrative Maximum, Florence, Colorado – known for short as ‘ADX Florence’. That raised concerns about breaches of Human Rights Code Article 3 on torture and inhuman or degrading treatment […] European human rights court halts extradition of race-hate preacher Abu Hamza to U.S.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
10 years ago

Vestlige, begavede kunstnere som Vilks og Westergaard er blevet lakmusprøver der viser hvor betændt og formynderisk multikultur ideologi er.

Så længe vestlige – og andre – kunstnere der beskæftiger sig med f.eks. islam, bliver chikaneret og truet, så længe er det nødvendigt at kritisere islam – og en del tilhængere af islam. Vi i Vesten skal aldrig, aldrig give efter for religiøs chikane af kunstnere – og andre.

Pk
Pk
10 years ago

Iøvrigt og generelt. Jeg forstår ikke hvorfor personer, som vil gøre alt for at ødelægge vores land,kan
komme på hospitalet, og får alt den hjælp de har brug for.
Så kan de vende tilbage tilsamfundet og takket være danskere ødelægge endnu mere.
I guder hvor dumt.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Pk

Det forstår jeg egentlig heller ikke. Og samtidig er der mange ældre danske borgere der ikke får ordentlig hjemmehjælp og pleje, fordi personale – i det offentlige – i flere tilfælde holder pause i timevis.

Pk
Pk
10 years ago

Der er blevet klaget og klaget over dette.
Læserbreve m.m., men politikerne ønsker jo ikke at være racister, så intet sker.
Iøvrigt en mærkelig fornemmelse for mig.
Mit barndomkvarter, dengang et super dejligt sted.
Et skønt sted at vokse op i. Lidt uden for Helsingør dengang, tæt på skov og strand
og ingen, gentager ingen ønsket socialdemokratisk ødelæggelse af danskernes livskvalitet.
Ak hvor forandret, som digteren Steen Steensen Blicher engang skrev i en anden forbindelse.
Ja, ak hvor forandret.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Dagens “kulturberigelse” 😉

Man må undre sig noget over, hvorfor en udenlandsk bank (???) skulle stille deres ekstremt kraftfulde
og meget kostbare Lamborghini Murcielago til rådighed for denne sigøjnerfamilie, men de er måske
meget trofaste kunder i banken? 😀

Eller er der mon en helt anden forklaring?

http://ekstrabladet.tv/nyheder/112/article1374610.ece

http://ekstrabladet.dk/112/article1374394.ece

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

http://www.youtube.com/user/helsingoraner#p/u/0/upuexrCDMAE

“Der herskede en ond stemning på stedet, da mange beboere er trætte af den meget hurtige og hensyndløse kørsel om aftenen.”

Hvordan kan den slags få lov at foregå? Hvad laver politiet? Hvad laver politikerne?
Hvordan kan denne familie have råd til så dyr en bil?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Igen og igen ser vi, at vore “kulturberigere” kommer med deres helt egne regler, love og normer og bare som det mest naturlige forventer, at resten af samfundet må indrette sig efter dem i stedet for omvendt. Og politikerne og myndighederne lukker som sædvanligt bare øjnene for at undgå endnu mere ballade, end der er i forvejen. Skal der lig på bordet, før man reagerer? Eller skal det mon ligefrem være en pårørende til en kulturradigal eller en pseudointellektuel forfatter eller “kunstner”, der kommer af dage, før man tager sig sammen? Hvorfor er det ikke OS, der stiller krav og… Read more »