12
jul
Seneste opdatering: 13/7-10 kl. 0013
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg vil advare norske politikere på det sterkeste mot å gå i retning av mer kontroll med innvandrere. Det er en udemokratisk vei, som vil være ødeleggende, sier Asmaa Abdol-Hamid. Hun er sosialarbeider og folketingskandidat for Enhedslistens i København. Abdol-Hamid blir bekymret når hun hører at Jens Stoltenberg på en pressekonferanse i Oslo torsdag forklarer innstramminger i asylpolitikken blant annet med å avverge terrorfare, og at Fremskrittspartiet bruker terrorpågripelsene til å kreve at politimyndighetene skal ha mer kontroll med asylsøkere.

– Religiøst motivert terrorisme er et relativt nytt fenomen som vi er nødt til å finne årsaken til. Vi kan se i hele verden at muslimer blir stigmatisert og diskriminert. Det gir anledning til at man som frustrert ung muslim går ut i ytterliggående grupper for å hevne seg på dem som har stigmatisert en selv, sier Abdol-Hamid. Hun viser til at antiterrorpolitikken i Danmark har blitt strammere i takt med at antimuslimske holdninger i befolkningen er blitt sterkere. Det er en utvikling hun håper Norge klarer å unngå. – Jeg er redd for at man ved å frykte terror framkaller terror, sier hun. Den danske regjering har innført en tolvpunktsplan mot terrorisme, som Asmaa Al-Hamid er sterkt kritisk til.

– Et av punktene er opprettelsen av en hotline som fotballtrenere eller lærere kan ringe inn på dersom de ser tegn til religiøs ekstremisme blant ungdommene de jobber med. Ungdom er redde for at politiet spionerer på dem, og de føler at de ikke kan snakke åpent med voksenpersoner, som de burde ha tillit til, sier Abdol-Hamid.Den type angiver- og overvåkingssamfunn hører hjemme i det gamle Sovjet, sier Abdol-Hamid. Advarer mot hysteri

Det lyder som noget slemt Enhedsliste-sofisteri, hvis da ikke man anerkender, at muslimer er som hunde: er man bange for dem, angriber de. Indtil videre har vi nogle få tommelfingerregeler at iagttage: Der har hidtil altid været en moské bagved alvorlig terror og terrorsigtelser. Empirien antyder altså, at moskéer spiller en rolle som inspiration og mødested for terrorister. (Friskt eksempel fra i dag: Moskeen i Sarpsborg som den terrorsiktede Mikael Davud oppsøkte, omtales som radikal og farlig.) Og da de senere års danske terrorplots nu engang alle har været muslimske, turde det være logisk, at jo flere  muslimer vi lader bo her, desto større vil terrorfaren være. Englænderne flere har terrorplots at overvåge, end der er lopper i en sæk. Selv Stoltenberg er blevet sig den skarpsindige  iagttagelse pinagtigt bevidst, han må altså bare ikke sige det for Asmaa. Den vil også dæmre i Sverige så smerteligt og så småningom. Det bliver et ordentligt brag, altså når den svenske intelligentsia en dag kolliderer medvirkeligheden.

Bliver muslimer virkelig diskrimineret i hele verden, eller klarer de helt på egen hånd, at gøre sig forhadte? Er det værre at være muslim i et kristent land end omvendt?  Som bekendt er der tre ud af 52 muslimske lande, hvor kristne ikke bliver, myrdet, overfaldet, chikaneret og fordrevet. Selv i Tyrkiet er der en procent kristne tilbage, hvor der for 100 år siden var 25 procent. Er det lige det, vi udsætter Asmaa for? I den muslimske verden er der daglig masseterror mod muslimer. Er det en overdreven terrorfrygt, der sprænger folkemængder til atomer? Asmaa har en bror, der har domme for at have  tæsket en ung kvinde, som er straffet for vold, tyveri og trusler på livet. Er han en gemen hverdagsterrorist, fordi nogen har tisset på hans sukkermad, eller falder vold ham bare naturligt ? Det hele er det vittelige vås. Deter svært at sige, om Asmaa er et tågehorn, eller om hun bevidst lægger røgslør ud for at jamme enhver fornuftig diskussion. Vi er aldrig blevet formelt introduceret for hinanden.

Tyskland forbyder Ship to Gaza-arrangør IHH

Man kan jo forbyde  Henning Mankell og Mattias Gardell ved samme lejlighed. Det ville lette noget.

Germany has banned an organization that directly supports Hamas in Gaza. In a statement issued Monday, Germany’s Interior Minister Thomas de Maiziere of the Christian Democratic Union announced that his office had banned the Frankfurt-based International Humanitarian Aid Organization, or IHH, effective immediately. With millions of dollars in donations each year, IHH in Germany directly supports Hamas, “whose charter denies Israel’s right to exist and promotes the use of violence to achieve its political and religious goals,” the statement read in part.

“Organizations that operate from German soil, directly or indirectly, with the aim of fighting Israel’s right to exist, have forfeited their right to freedom of association,” it concluded.The Israeli Embassy in Berlin told JTA that it greeted the announcement “with great satisfaction.” It was a “long overdue” move, according to Stephan Kramer, general secretary of the Central Council of Jews in Germany. Germany bans Hamas-supporting group IHH. Innenminister verbietet Terrororganisation

I Basij’ernes klamme kløer

Som den gule fane på billedet foroven viser, har Asmaa Abdol-Hamid ingen skrupler ved at demonstrere sammen med det iranske præstestyres protegeer Hizbollah. Opmærksomheden på disse parters grusomheder er sporadisk i mainstreammedierne, men i Iran er det blodig hverdag. Videoen har ikke noget med den omtalte sag nedenunder at gøre, og jeg kan ikke henvise til dokumentation for dens ægthed, men den indeholder ikke noget der ikke er veldokumenteret på anden vis. Via Atlas Shrugs (LFPC).

According to HRANA, Elnaz Babazadeh, a 26 year old woman was raped and murdered by Basij forces in the city of Tabriz (northwestern Iran) last week. According to HRANA, Babazadeh’s car was stopped by Basij forces because she did not follow the Iranian regime’s dress code properly. Elnaz resisted the forces and did not listen to the orders of the Basij forces.

After Babazadeh resisted the orders by Basij forces, the Basij member who had stopped her jumped into her car and threatened her with a gun. Two other Basij members joined in and beat and raper her. They murdered Babazadeh and dumped her body close to Emamiyeh cemetery.

After local investigation was conducted by HRANA members in Tabriz, it was confirmed at Babazadeh’s funeral that the person who killed her was the son of a high-ranking Revolutionary Guards member. […] 26 Year Old Woman Raped and Murdered by Basij Members for “Bad Hijab”

Dur (heller) ikke: Endnu en moderat dørsælger står afklædt tilbage

Jeg ved ikke om Zeyno Baran selv er muslim, og om der i givet fald er fordækte motiver bag her. Men endnu en gang må man tage sig til hovedet over alt det usagte og alle de ureflekterede antagelser med potentielt fatale konsekvenser for vores fremtid, som interviewet her blotlægger hos denne forsker, og som enhver ved regelmæssig læsning af islamkritiske blogs øjeblikkeligt kan udpege. Jeg ved ikke om hendes bog tager alle de mellemregninger med der mangler her, men så meget desto mere skulle hun have stået på hovedet for at videreformidle dem her. Skal man sige at der er noget nyt her er det hendes erkendte pessimisme mht. “islamisternes” udsigter til at vinde den konflikt i den muslimske verden hun postulerer er pågående. Men selv dette kunne man for så vidt tillægge suspekte motiver: De moderate som en trojansk hest i vores samfund. Det er slet ikke godt nok.

Der mangler: Navne på moderate vi kunne sætte vores lid til – forklaring på hvorfor de er aldeles fraværende i gadebilledet, hvorfor de ikke går på gaden i vrede over deres modstandere – de moderates de facto-rolle som enablere der muliggør at “islamisterne” kan virke – retsskolernes totale enighed om verdensherredømmet som mål – de ureformerbare helligtekster der altid vil ligge som en rygende bombe – princippet om at ‘ijtihads porte er lukkede’, hvilket er en anden måde at sige at de overordnede teksttolkninger er endegyldigt fastlagt i islams tidlige århundreder. Og hvem vil købe en brugt burka af en kvinde der kalder politisk islam en nyere foreteelse? Spørg de massakrerede hinduer i Indien for flere århundreder siden, eller jøderne i Cordoba underlagt dhimmistatus, om deres liv ikke var underlagt politiske bestemmelser med religiøst ophav. Et enkelt afsnit er tilstrækkeligt her (LFPC).

[…] Zeyno Baran: Many of these texts have been written centuries ago and in a particular context. Many moderates read them recognizing that what may have been a great social advancement in the 8th century cannot be taken literally in the 21st century. Over the centuries, there were many different voices widely debating how to interpret the Qur’an or the hadiths; moderates follow the tradition of those who have used their rationality and interpreted revelation as well as historic developments within their correct context. There are also many moderates who have not read many of the basic Islamic texts; yet they are no less legitimate, because 1) many of the radicals have never read many of these texts either and 2) Islam is not just about the written text but the living tradition. Indeed, for centuries Muslims learned the basics of their religion orally, passing down teachings from one generation to another. The recent radical trend we see among Muslims is due to radicals picking and choosing certain passages from the Qur’an and other key texts, interpreting them in a way to make their case, and then presenting them as the most legitimate interpretations. Again, I’ll draw an analogy with Christianity — it is as if saying that only one denomination’s interpretation of basic texts is the correct one. Paraphrasing Bernard Lewis, the situation we face within Islam is as if a KKK-controlled state found major sources of oil, and used the money to spread its own version of Islam as the most correct form and the whole world gradually began seeing them as the most authentic voices. […] The Muslim Civil War: ‘The Most Important Ideological Struggle in the World Today’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Leif Nørholm Jensen
11 years ago

Måske har andre nævnt det?
Blot lige for at rette en enkelt fejl i artiklen: Asmaa Abdol-Hamid er ikke længere folketingskandidat for Enhedslisten. Hun har ikke stillet op til kandidatlisten de sidste 2 år ved EL’s interne valg af kandidater…
Se: http://www.fyens.dk/article/1588187:Indland-Fyn–Enhedslisten-dumper-kandidat

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
11 years ago

Hastværk er lastværk. Undskyld en fejl i kronologien: ” ….. Khomeinis magtovertagelse i vinteren 1980 og frem til den politiske ommøblering i sommeren 1981, var kendetegnet af revolutionens hykleri og maskerade.” – Nej, Khomeini landede i januar 1979, og voldstyranniet var konsolideret i 1980.

.
.
11 years ago

@ Prudentius

Jeg er bange for, at din beskrivelse af Asmaa Abdol-Hamid er fuldstændig præcis.

LFPC
11 years ago
Reply to  .

Her må jeg også minde om den feministiske tænker Kimpos udødelige ord om Asmaa: En torsk pakket ind i avispapir.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
11 years ago

Allerede Edmund Burke gjorde opmærksom på, at de store ulykker forårsages af beslutsomme mindretal, mens de passive flertal altid kommer til at betale prisen. Sådan gik det med kommunismen og nazismen i hhv. Sovjetunionen og Tyskland. Det aktuelle problem er, at kvindestaten, set med de “moderate” (eller ikke-salafistiske) muslimers øjne promoverer islamisterne. Det strategiske mål for denne fløj er ikke at overbevise, men at TVINGE massen af “rettroende” – og naturligvis også “de vantro”. I første række gælder det om at bruge taqiyye – svindel og løgn. De ca. 18 måneder, der forløb fra Khomeinis magtovertagelse i vinteren 1980 og… Read more »

Prudentius
11 years ago

Jeg kan godt lide Asmaa!

Hun er så fuld af islam af det står ud af alle huller.

Som så mange muslimer lykkes hun fuldstændigt med at forene en total naivitet (hendes STORE brune øjne) med et morderisk vanvid.

Hun vil virkelig os vantro det bedste af det bedste, hvad enten det så er optagelse i ummahen eller en overskåret hals, vi vælger selv frit.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
11 years ago

@ LFPC: Der findes ingen garantier i politik, men i øvrigt er de spørgsmål, du gerne havde stillet Baran, helt relevante. Mit ærinde er ikke at idyllisere “de moderate”, men at skærpe opmærksomheden på den modsætning, der vitterligt findes mellem dem og – de i vidt omfang professionelle – fanatikere. I det hele taget er islam dybt fragmenteret – uden nationer eller andre sækulære kollektive identiteter på makroniveau. Her kan politisk kultur benyttes som parameter. Indvandrere og flygtninge fra islam har sædvanligvis en meget fin næse for autoritet. Dominans og hierarki er de allervigtigste pejlemærker for dem i både samfundsmålestok… Read more »

Tine
Tine
11 years ago

Jeg er enig med Marit om at vi nordboere må stå sammen mot galskapen Islam. Derfor håper jeg at det skjer en endring i Sverige noe som er viktig for oss i Norge og Danmark for at vi sammen skal utgjøre en felles front. Vi skal ikke være fremmedgjort i våre egne land. Det er slutt på å tro at Islam kan tilpasse seg vår kultur. Vi har forsøkt lenge nok, og det er en høy pris å betale. Innlysende at vi ikke skal gi bidrag til våre egne fiender.

li
li
11 years ago

Hvis jeg havde en datter, der havde et idol som “rollemodellen” pædofeten muhammed og derfor bogstavstro imod analfabetet den seksuelt afvigende kvindehader muhammed, begyndte at indvikle sit pragtfulde hår, for at underkaste sig en så dårlig “rollemodel” så ville jeg som forældre forlange min datter mental undresøgt, for bedre at kunne hjælpe hende videre i samfundet unden denne idiotiske perifide “idol” muhammed.
‘Hvor har ASSmaa’s forældre svigtet?

Marit
Marit
11 years ago

Danmark, Svertge og Norge har mye til felles. Vi er det samme folket og har samme språk. Det er bare dialekter som skiller oss. Vi har også fått en felles fiende innenfor våre grenser , nemlig islamismen. Den holder på å kvele oss. Vi føler oss fremmedgjort i vårt eget fedreland. Det er nødvendig at vi står sammen for å kjempe mot galskapen.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Marit

Helt enig – vi har langt mere tilfælles – til trods for alle vore forskelligheder og “mærkværdigheder” –
, end vi lige går og tænker over til hverdag, og det er jo i vid udstrækning bare en masse historiske
tilfældigheder og diverse tåbelige krige, der har gjort, at vi lige netop er blevet opdelt på denne måde.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, vi nordboere har meget tilfælles. Og det har vi også med mange andre europæiske landes beboere.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Beboere = indbyggere.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
11 years ago

LFPC betegner Zeyno Baran som en “moderat dørsælger” og ønsker navne på muslimer, der vil demonstrere på gaden mod sharia. Hendes beskrivelse og analyse i interviewet findes utilstrækkelige. Men er de korrekte? Der kan altid føjes noget til. Fornylig bragte Weekendavisen et interview med Necla Kelek, som havde interessante betragtninger over frygt og flokmentalitet blandt sækulariserede og / eller moderate muslimer. De findes i virkeligheden – uanset Baran. Men fanatikerne mobber og truer dem, og så længe Vestens politikere og medier ikke konsekvent fordømmer og bekæmper islams herrefolksideologer, holder de moderate lav profil. Elementært! Dette er faktisk en af Barans… Read more »

LFPC
11 years ago

Moderate individers eksistens er vel ukontroversiel. Men det der er det afgørende skel er om man betragter dem som (her og nu) moderate i kraft af manglende kendskab til og efterlevelse af fastslået dogmatik, eller om man postulerer at de er moderate i kraft af lige valide, moderate tolkninger, der bare har det lidt svært i vore tider. Det er det sidste som Baran hævder, hun hævder i hvert fald at der findes andre kontekster der giver mulighed for mildere tolkninger, og så er det at jeg gerne vil have dette belyst i forhold til retsskolerne og ‘ijtihads porte er… Read more »

Liva
Liva
11 years ago

OT

I København har man nu anskaffet sig en Sundhedsborgmester – en kvinde – der mener at der skal være færre udskænkningssteder i København. Sundhedsborgmester…. – det lugter af noget der minder om det 3. riges renheds- og sundhedsdyrkelse. Hvad sker der lige i København?

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/373402:Debat–DEBAT–Druk-skal-mindskes-med-faerre-vaertshuse

Og så vil flere københavnske politikere nu have bygget en stormoské også…

Kønskvoter skal skaffe flere kvinder ind i bestyrelser og ind på jobmarkedet i det hele taget. Men er det virkelig det der er godt for Danmark?

.
.
11 years ago

Liva skriver: “Det virker som om hun taler fra en anden planet. Et andet land. Hvis nordiske lande er så forfærdelige for hende, hvorfor forlader hun så ikke bare Danmark?” Asmaa (og hendes ligesindede) forlader ikke frivilligt Danmark (Vesten). De er her for at overtage vores samfund. Som det kristne Tyrkiet blev overtaget og underlagt islam, som det kristne Egypten blev overtaget og underlagt islam, som det kristne Libanon blev overtaget og underlagt islam. Osv. Det nytter ikke at appellere til disse personer. Vi er nødt til at returnere dem til deres hjemlande, hvis vi skal bevare vores frihed. Vores… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  .

Ja, hun er fra en anden planet holdningsmæssigt. Det bør hun så tage konsekvensen af. Der er mange lande hun med fordel kan rejse til. Mange ikke-vestlige lande der deler hendes holdninger.

Min loyalitet er til gengæld bl.a. her:

http://www.youtube.com/watch?v=VL_J0Kjxj_c

🙂

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Og denne her. Uha uha.. den er jette bra. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=A9eAKcE0Mnc&feature=related

´Bjovulf
´Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

Man fristes jo næsten til at sige Jette Wonderbra 😀

Tror nu du mente “jätte”, Liva, ikke sandt? 😉

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Ja, ja Bjovulf, jeg ka’ jo ik’ lyve mig svensk. 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

Ja, men det er da helt fint med mig – jeg kunne jo næsten se hende Jette for mig 😀

Undskyld, men den chance var altså bare for fristende til at at lade gå fra sig ….

.
.
11 years ago

@ Ole Burde

Dine kommentarer er en gave til den danske debat.

Med hensyn til Asmaa:

Synes ikke om.

Hun vil aldrig – på nogen som helst måde what so ever – bidrage positivt til det land, der føder hende. Hvorfor vi tolerer en person, der mener, at det er i orden, at vores udsendte soldater dræbes, er en gåde.

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Bemærk lige at Asmaa ikke fordømmer islamisk terror mod “vantro”, men fordømmer de politiske tåber, som i virkeligheden er garant for hendes egen komfort, fordi de forsøger at gardere sig selv mod terror. Det går så småt op for politikerne, at de også står i den vantro pulje.

Liva
Liva
11 years ago

Asmaa (Kvinfos rollemodel) er bestemt ikke løsningen på de problemer nordiske (ja flere europæiske) lande har med islam. Slet ikke. Men det kan politikere blive, hvis de vil tage fat om nældens rod – og gøre noget mere for at sikre nordiske borgere – gamle, unge og børn – mod islamisme. Jeg vil ikke gå ind og diskutere med Asmaa, idet hun ikke lader til at have forståelse for nordmænd – eller danskere for den sags skyld – i dette her spørgsmål. Det virker som om hun taler fra en anden planet. Et andet land. Hvis nordiske lande er så… Read more »

Ulla Lauridsen
11 years ago

Det er faktisk sygeligt at hævde, at vores forsøg på at dæmme op for terroren skaber den. Terroren må have været der først – hvorfor skulle vi ellers frygte og reagere? Også i muslimske lande findes terror og forsøg på at dæmme op for samme – dér kan det dog trods alt ikke handle om racisme, misforståelser osv.

JensH
JensH
11 years ago

Appropos “Ship to Gaza-arrangør IHH” så har Henrik Jensen en glimrende kommentar i dangen Berlinger:

http://www.berlingske.dk/kommentarer/israel

Eksemplarisk patetisk var den svenske krimiforfatter Henning Mankells udmeldinger med antisemistiske undertoner. I det hele taget findes der ikke et mere utåleligt eksempel på politisk korrekthed end de svenske kriminalromaner, som folk for tiden slubrer i sig. En genre som netop er udviklet af demoraliserede maoister og trotkister, Sjöwall/Wahlöö, Guillou, Mankell, Stieg Larsson.

Crass Børsting
Crass Børsting
11 years ago

Efter en pause er Asmaa atter ude og vise sin markante profil i offentligheden. Man kan være sikker på, at det hun udtaler, er begavet islamisk propaganda. Ikke brøl og vræl og økseangreb, men argumenter på pænt dansk – dog altid, uden undtagelse, argumenter for Islam. De ældre venstrefløjsfolk i Enhedslisten må have det mærkeligt i mellemgulvet, når de hører og læser hendes udgydelser. Men hvad fanden, det havde nogle af dem vel også i Brejznevs og Honeckers tid.

Elefanten
Elefanten
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Artiklen på kvinfo.dk er en slem blanding af nutid og fortid. Asmaa blev afsat som beboerformand for Bøgeparken o. 2004. Afløseren hed Bassam Chehade. Asmaa blev afsat af hensyn til kønssædeligheden, idet mændene i Bøgeparken ikke brød sig om at opsøge en kvinde. Omkring 2005 udtrådte Asmaa af kvarterløft-styregruppen for Vollsmose.
At Asmaa måtte true med advokat for at komme i gymnasiet er formentlig løgn.

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Mulimer er opdragede til at se det , at der overhovedet eksiterer ikke -muslimer som : noget UNATURLIGT , en fejltagelse, en foernaermelse mod Allah , noget u-rent, en personlig fornaermelse , noget som kun kan blive ved fordi muslimerne ikke har opfyldt Allahs bud , noget som DJAEVELEN aktivt stoetter for hermed at bekaempe Allah. Alle disse ting er maader at udtrykke ,at det negative forhold til de VANTRO er et vigtigt og vel-bearbejdet TEMA i den muslimske livsanskuelse. Naar man paa den ene side er opdraget saadan , og paa den anden side lever i et vestligt samfund… Read more »

Ulla Lauridsen
11 years ago

AAH har i hvert fald haft eet job som socialrådgiver, nemlig i Roskilde kommune: Asmaa Abdol – Hamid Født i 1981. Kom til Danmark i 1987 som palæstinensisk flygtning sammen med sin familie. Uddannet socialrådgiver fra Den Sociale Højskole i 2004. Har arbejdet som familiekoordinator i Roskilde kommune. Er afdelingsformand i Bøgeparken og medlem af kvarterløfts-styregruppen i Vollsmose. Studerer på kandidatuddannelsen i socialt arbejde på Den Sociale Højskole i København. I 2005 valgt som suppleant for Enhedslisten i Odense Byråd. Debattør og foredragsholder. Bor sammen med sine forældre og søskende i Vollsmose. Jeg husker, at det kom frem, at hun… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Der er også noget fusk omkring hende fra Åbenrå. Husker det ikke præcist, men var det ikke noget om at hun sagde hun var blevet mobbet og udsat for racisme af lærerne?. Et billede ingen andre kunne genkende. Offermentalitet.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Hans Jensen

Offermentalitet er én ting. Noget andet er de mange importerede racismeanklager danske borgere bliver udsat for af tilrejsende, hvis danskere har en anden mening end den der plejer islam. Så længe danskere – unge og gamle – chikaneres med racismeanklager for at være uenig med og om islam, så længe er islamkritik nødvendig.

Marit
Marit
11 years ago

Som norsk, og mulig terrormål for islamsk terror på norsk jord, vil jeg ha meg frabedt denne Asmaa Abdol Hamids idiotiske uttalelser. Hvilken troverdighet har hun når det kommer til norsk innvandringspolitikk ? Hennes utrolig frekkhet forbauser ingen, vi er blitt vant til det fra muslimsk hold. Men stadig flere nordmenn er nå i ferd med å våkne opp, og forstå at muslimer IKKE lar seg integrere, uansett hvor mye av våre skattepenger som blir brukt på dette. Det strider mot den hellige Koranen. Hvis muslimer føler seg så diskriminert og krenket av oss nordboere som de sier, så synes… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Marit

Enig.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Hovsa, det skulle være Enig med Marit.

Arvid Falk
Arvid Falk
11 years ago

Jaha .. så skuldbeläggs ogenerat offren (och de tilltänkta offren) för terrorism och annan våldskriminalitet med att de är rädda (!) för att bli offer för våld…

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Hvis muslimer bliver diskrimineret ligger årsagen, som i ganske rigtig er inde på, at de udviser store evner for at gøre sig selv forhadte! Men den erkendelse tager muslimerne aldrig til sig, da dette vil betyde at de skal til at bearbejde sig selv og deres holdninger og adfærd. De er helt på det rene med hvad de gør – bare spørg The Muslim Brotherhood hvad manualen for erobring af den ikke-islamiske verden indeholder og hvad det er for metoder den menige muslim skal tage i anvendelse. De er ikke dumme! Det er ikke-muslimerne der ikke aner en pind om… Read more »

victor
victor
11 years ago

Spiegel har en artikel om de såkaldte “loverboys” – altså unge arabiske mænd, som presser hollandske børn ud i prostitition:

På engelsk:

http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,druck-705104,00.html