13
jul
Seneste opdatering: 14/7-10 kl. 1442
88 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ulla  Lauridsen skriver bla.:

Og jeg er endnu mere bange, end jeg var før. Jeg var ude med hjemmeværnet i dag. Dronningen besøgte Patriotisk Selskab, som har 200 års jubilæum.

Lige ved siden af ligger der en moske, og jeg kom tilfældigvis til at stå i den ende af området, for at holde styr på det publikum vi forventede. Der kom nu ikke rigtig nogen, dels fordi arrangementet ikke er blevet omtalt ret meget, dels vel nok på grund af det meget varme vejr. Men der var familiedag i moskeen, og de 8-10 børn, der rendte rundt udenfor vidste sig at være en virkelig udfordring. De tog simpelthen intet af, hvad jeg sagde, til efterretning. Een af drengene var ekstremt provokerende og udfordrende. Hele tiden. Og de andre drenge fulgte trop. Vi taler om børn på 6-10 år. Alle hans spørgsmål var varianter over ét tema: Hvorfor skal jeg rette mig efter noget som helst, du siger?

Indledningsvis henvendte de sig høfligt, og derfor svarede jeg dem venligt og imødekommende – som altid med folk, der henvender sig pænt. Jeg fortalte dem, at dronningen ville komme, og hvis de ville se hende og måtte for deres forældre, så skulle de stille sig dér. Det fik en af drengene til at meddele mig, at ‘hun er ikke min konge. Ikke muslim, det ikke godt’ eller noget tæt på dét. Jeg svarede venligt, at dronningen er dronning for alle danskere, uanset om de er muslimer eller kristne eller hvad de nu kan være. Til det svarede han, at ‘hun er i hvert fald ikke min konge. Vi har kun én konge’. Da det ikke er professionelt eller på nogen måde smart at indlade sig på en diskussion med publikum, spurgte jeg ikke, om det mon kunne være den jordanske konge eller hvad. Det var lidt nemmere for mine mandlige kolleger at styre dem, men også overfor politiet havde de denne tilbøjelighed til hele tiden at prøve grænserne af.

Lidt senere blev jeg spurgt af en ca. 12-13 årig dreng, om jeg var politi? Jeg vil og må naturligvis ikke udgive mig for at tilhøre politiet, og erfaringen har lært mig, at det er håbløst at forklare alt om hjemmeværnet og politihjemmeværnet, så jeg svarede bare, at jeg er soldat, hvilket jo heller ikke er løgn. Til det svarede han med en heftighed, der ærligt talt rystede mig: ‘jeg er også soldat’. …….Ulla Lauridsen: Jeg har set fremtiden. (mens vi sov sødt oversatte Magnus Orear Ulla´s tekst til svensk:  Blogg: “Jag har sett framtiden”.)

“Splittelse er sammenhold”

Adskillelse er fællesskab, fremmethed er fortrolighed, ja og krig er fred og løgn er sandhed. Den danske venstrefløj betragter deres værk, og de ser, at alt er godt: muslimske kirkegårde, muslimske gymnasier, muslimske plejehjem, muslimske boligområder. Det hele er bare en ny andelsbevægelse “i overensstemmelse med eksplicitte værdier.” Spørg for eksempel bare præsten i Tingbjerg. Der skulle være folk ude i byen, der er  i stand til at dechiffrere, hvad  Jørgen Bæk Simonsen siger. Så høj en kontekst-faktor kan volde besvær for en simpel fotograf :

Mange tror, at de muslimske folkeskoler, gymnasier og plejehjem, som oprettes i Danmark, skaber segregation. Men i virkeligheden er de tegn på integration. Det er nemlig de stærke indvandrere, som etablerer institutionerne for at slippe for sociale problemer og hæve opad sig på rangstigen.  [..]
»De børn, der er født af migranter, er blevet socialiseret ind i en virkelighed, hvor de ønsker at etablere institutioner. Her ved de nemlig med sikkerhed, at deres forældre bliver plejet godt og i overensstemmelse med eksplicitte værdier,« siger Jørgen Bæk Simonsen. Han påpeger, at det er nøjagtig den samme tendens, man ser hos etniske danskere. »De nye institutioner, som har et andet udgangspunkt, er med til at omsætte den retoriske multikulturalisme til en institutionel virkelighed for os. De lærer os allesammen, at vores samfund ikke bliver truet af indre opløsning, bare fordi forskelligheden gives til konkret udtryk, « siger Jørgen Bæk Simonsen. Muslimer bliver integreret i egne institutioner

Somalieren i millionærboligen: Det er min gode ret

Og det har han selvfølgelig fuldstændig ret i, og det eneste der vil ske i denne sag er de sædvanlige vrede avislæserkommentarer. Ydmyghed og taknemmelighed over for det gæstfri værtsland er heller ikke noget lovkrav. Dette vanvittige cirkus vil fortsætte indtil de økonomiske realiteter indhenter det, ikke som følge af pres fra den britiske befolkning (LFPC).

An unemployed Somali bus conductor living with his family in a luxury Kensington home has defended their right to live in the posh suburb at taxpayers’ expense.

Abdi Nur laughed yesterday after answering his door to howls of protest about the £2,000-a-week home he shares with his wife Sayruq and their seven children.

‘I am in my rights to live here,’ he told The Sun. ‘You are fussing about nothing.’ Neighbours have called for the family to be evicted. […] Somali asylum seeker laughing over £2,000-a-week Kensington home paid for by benefits

Presskonferens om burqan i Frankrike

I Svenskan (ej på nätet) publiceras idag denna bild. Den är inte menad som skämt. På fullaste allvar håller dessa fem kvinnor presskonferens till burqans försvar. Ledargestalten är nummer två från höger, hon har ett namn: Kenza Drider, “en av Frankrikes uttalade förespråkare för heltäckande slöja” (dagens understatement från svensk press).

Idag röstar nämligen den franska nationalförsamlingen om en lag som förbjuder niqab och burqa på allmän plats. Jag tror på den sekulära staten och sätter därför min sommarhatt på att lagen antas. Gör den det har vi tagit ett viktigt steg i striden för att upprätthålla ett öppet samhälle, där stat och religion är klart och tydligt separerade och religiösa fundamentalister inte kan diktera villkoren för våra liv. Lika lite som vi godtar uniform på gator och torg, burna av extremister – bruna med hakkors till exempel – lika lite ska vi godta de värsta formerna av islamistisk uniform. Burqan och niqaben är i ordets mening en uniform som berättar att bäraren vill utöva makt mot de européer som är normalklädda, som inte bär uniform, att hon – och männen bakom henne – föredrar separation, apartheid och könssegregation framför demokrati och öppenhet. Den som tror att vi talar om “ett stycke tyg” eller argumenterar för att “man får väl klä sig hur man vill” har inte förstått innebörden av islamistiskt skick. Studier är påkallade. Kunskapen finns överallt, i böcker och på nätet.

Det säger jag trots att jag är djupt pessimistisk om framtiden. Dårskapen – uttryckt som totalitär ideologi – vinner alltför ofta. Det är en av de få saker historien lär oss.  Thomas Nydahl. (Rich Muslim vows to pay all French burka fines. Burqa ban passes French lower house overwhelmingly.The vote was 335 to 1.)

Her har vi ikke  interesseret os specielt for burkaer, det er ideer og tanker der forbedrer eller forværrer verden, ikke nok så idiotiske, formørkede uniformer, men Expressens leder fra idag fortjener næsten at blive citeret. Når man har  læst den, har man  læst cirka 100 svenske ledere på én gang. Så er dét overstået. Her en sjælden høj islamofobi-faktor:

Muslimerna har blivit det krisande Europas nya syndabockar. I USA, som saknar vår långa tradition av främlingsrädsla, är det enligt undersökningen från Pew research center bara en minoritet som vill förbjuda heltäckande slöjor. Det påminner om vikten att sätta islamofobin i ett historiskt sammanhang. Mekanismerna bakom islamofobin fanns tusentals år före den muslimska invandringen till Europa och de är bevisligen livsfarliga. Det handlar om en kraft som kan accelerera snabbt och bli närmast ostoppbar. Därför måste man vara uppmärksam på de små symboliska stegen och alltid se dem i ett större perspektiv.
I dag handlar det exempelvis om förbud mot minareter och burkor, i morgon kan inskränkningarna i muslimers rättigheter vara än grövre. Islamofobiska partier sitter bänkade i de flesta av det gamla Västeuropas parlament och deras besattheter tar allt större utrymme i den politiska debatt som i stället borde handla om att få EU:s ekonomi på fötter. Vi har en hederlig politisk debatt i Sverige, utan den sjukliga fixering vid muslimer som präglar exempelvis Danmark. Men Sverigedemokraterna gör sitt bästa för att ändra på det.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

88 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
WilliamJansen
10 years ago

Der er blevet fremført en del antagelser i denne tråd om min personlighed, mit job (eller manglen på samme) m.m. Den eneste af debattørene i denne tråd, som jeg kender personligt er Ulla Lauridsen, og hun er således den eneste, som er kvalificeret til at udtale sig om min personlighed. M.h.t. andre forhold, som min eventuelle førtidspension, min karriere som socialrådgiver, mit ansættelsesforhold på Kronborg, så har de nysgerrige – groft simplificeret – to muligheder: 1) De kan tegne horoskoper, læse min aura, spekulere, filosofere etc. 2) De kan researche, hvilket inkluderer muligheden for at stille spørgsmål Hvis nogen er… Read more »

z
z
10 years ago

Ulla Lauridsen nævner i en kommentar på sin egen blog, at den omtalte moské er moskéen på Ørbækvej i Odense. Denne moské har leveret flere dømte terrorister:

http://ekstrabladet.dk/112/article289385.ece

Også moskéens imam har været knyttet til terror.

Jonas, Halmstad
Jonas, Halmstad
10 years ago

Säg mig, är Köpenhamn, Randers, Vejle, Ålborg, Århus, Odense etc i samma situation som Stockholm, Göteborg, Malmö, Södertälje, Helsingborg etc? Börjar andelen invandrare komma upp i 20-25% av befolkningen i dessa städer? Här i Sverige pågår det en numera en white flight. Man flyr storstäderna och bosätter sig uppe på landsbygden. Antar att samma sak håller på att hända i Danmark? Nackdelen med ert land är tyvärr att det är så litet till ytan. Sverige är ju säkert 8 gånger så stort som Danmark. Det finns fortfarande många mindre orter som är fria från mångkulturen. Detta är något som många… Read more »

Jonas, Halmstad
Jonas, Halmstad
10 years ago
Reply to  steen

Ja, jag håller med dig om att Sveriges storlek har många dåliga sidor. Det är precis som du säger: politiker, journalister, statsvetare, kulturfolk etc som hyllar det mångkulturella samhället isolerar sig i områden där knappt finns några invandrare. I vår stora huvudstad Stockholm bryr de sig inte när det brinner ute i förorter som Rinkeby, Tensta etc på grund av att de inte bor där. De bor nämligen i rika områden som Stockholms innerstad, Lidingö, Danderyd, Täby, Bromma etc där man slipper mångkulturen och dess problem. Jag antar att det är samma sak i Köpenhamn. De som älskar mångkultur bor… Read more »

tavsen
tavsen
10 years ago
Reply to  steen

De officielle tal for indvandrere i København

2009 udgjorde indvandrere og efterkommere i alt 21,2 pct. af Københavns befolkning mod 20,4 pct. 1.1.2008
http://www.kk.dk/Nyheder/2009/April/KSStatistikBefolkningHerkomst.aspx

Hvad der findes af illegale, kan næppe opgøres. Der fanges i alt fald mange i diverse razziaer i pizzariaer m.m.

Finn Rudaizky udtalte som socialdemokrat til Københavns Radio i midten af 90’erne, at kommunens ansættelsespolitik skulle afspejle befolkningen. Der skulle ansættes over 18% indvandrere.

Altså kun en stigning på 3% over en 10-15 årig periode??

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Debatsporet lyder efterhånden som en selskabelig sværm af fluer.

Polyb
10 years ago

@Lotte
You’re a clever girl – figure it out.

…og der er ingen selvmodsigelse.

.
.
10 years ago

Polyb er samme type fokusflytter som William Jansen. En mester udi sofisteri.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  .

Apropos fokusflytning. Jeg sætter mig ud i haven med to fingre Caol Ila i en tumbler. Nul vand og is. Måske den ydre bedugning fører lidt kølighed med sig, min pc virket pt. gloende og tigger om at blive slukket. 🙂

kimpo
kimpo
10 years ago
Reply to  Mette

Skål. Jeg venter nok med røgen til en anden gang og napper en virginia gentleman, en rigtig damewhiskey 🙂

Morten - - -
10 years ago
Reply to  kimpo

Pas på, du ikke udvikler små bryster. Det stads dér er sprængfuldt af phyto-østrogener … 😉

– – –

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  kimpo

En af de mere farverige tildragelser i det tidlige USA’s historie er “*The ‘Whiskey Rebellion”, og her skal man være opmærksom på, at det vilde vesten den gang stadig lå langt mod øst, fx i det nuværende West Virginia. 🙂 Hvad jeg ville sige er, at William Jansen selv bekræfter, hvad nogle af os har skrevet her. På sin facebook profil angiver han som yndlingsaktivitet “vuvuzela”, og det er som vi har lært under VM et larmende horn, der bruges bevidst for at tiltrækkr sig al opmærksomhed, og som derfor virker voldsomt irriterende på andre, fordi det infernalske spektakel ødelægger… Read more »

Polyb
10 years ago

Sikke en børnehave.

Det sjoveste er næsten at anti-feministen Kimpo er den der opfører sig mest som en tøs.

Debatten på de nationale blogs spoleres i højere grad af de højrenationales reaktion på enhver politisk modstander der begiver sig derind, end af de politiske modstanderes skriverier i sig selv.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Polyb

“Debatten på de nationale blogs spoleres i højere grad af de højrenationales reaktion på enhver politisk modstander der begiver sig derind, end af de politiske modstanderes skriverier i sig selv.” I denne sammenhæng tager du helt fejl. Der er nærmest ikke noget indhold i den sabotage, der er refereres til, det er blot opstyltede påstande og ordkløveri i det uendelige for at flytte opmærksomheden til afsenderen. Desuden har der været tale om en lang række infame personangreb, der heller ikke har noget at gøre med debatten, men ene og alene synes at have til hensigt at fremhæve afsenderen som mere… Read more »

Polyb
10 years ago
Reply to  Mette

Har der nogensinde været en venstreorienteret kommentator på de højrenationale blogs som flertallet derinde ikke har betragtet som en troll, en sabotør, en idiot etc. etc.?

Lotte
10 years ago
Reply to  Polyb

Hvilken pointe Polyb, din overlegne konstatering, din sarkastiske tilsvining eller din retoriske selvmodsigelse??

kimpo
kimpo
10 years ago
Reply to  Mette

Tak for støtten, men spar krudtet, Mette. Polyb er en slags fætter til WJ.

Polyb
10 years ago
Reply to  kimpo

…og Kimpo bekræfter min pointe 😉

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  kimpo

Jeg regnede skam også med, at der var tale om en slægtning.

:-)
:-)
10 years ago

@ Ulla L

“Jeg er sådan set enig i, at den kommentar, I taler om, var relativt irrelevant, men hvad så?”

William Jansens kommentarer er (næsten) altid inderligt irrelevante. Han bruger sine kommentarer til at afspore debatten. Efter at have fulgt William Jansen i længere tid er jeg som Kimpo sikker på, at Jansen handler i ond tro. Det tilsiger tendensen.

Med hensyn til din frygt for et karaktermord på William Jansen:

Det er ikke muligt at begå karaktermord på en mand, der ikke indeholder karakter.

Ulla Lauridsen
10 years ago

Jeg er enig, bl, det er heller ikke det Danmark, jeg ønsker mig. Jeg kunne godt lide, at vi tidligere havde en grundlæggende enighed om en lang række værdier.

bl
bl
10 years ago

I det mindste er der nogen der reagerer på Jansens indlæg. Mig sagde hunden, er der ingen der bliver ophidset over. 😉 “Splittelse er sammenhold”. Nederlændernes eferhånden tidligere samfundsopbygning verzuiling er et system, som minder om det Bæk Simonsen ser frem til skal ske i Vesteuropa, man levede mere ved siden af hinanden end med hinanden. Det særlige i Nederlandene var, at organisationen i grupperne ver meget omfattende. Jo stærkere verzuiling vil blive, jo mere segregation der bliver, jo mere vil det hele minde om apartheid. Men selvfølgelig, når kulturberigerne vælger at segregere sig selv fra flertalsbefolkingen, er det positivt.… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  bl

Og verzuiling kan vel heller aldrig komme på tale i en situation hvor én søjle betaler en anden for at holde sig oprejst. Hvad dette end munder ud i, så er det sikreste man kan sige nok at dette arrangement ikke holder i længden. Pengene slipper op, eller dem der betaler gildet rejser til andre himmelstrøg, eller (mindst sandsynligt) vælgerne bliver sure og vælger politikere der forholder sig til virkeligheden uden indpakning. LFPC

Jeg aner ikke et klap om den omtalte person, WJ, men han må anstændigvis have lov at ytre sig her, nu hvor han bliver diskuteret. mvh Steen

Ulla Lauridsen
10 years ago

Det er korrekt, at William er uddannet socialrådgiver og tidligere har arbejdet som socialrådgiver. Pt. arbejder han som museumsbetjent på Kronborg.

Ulla Lauridsen
10 years ago

Jeg synes, det er ret tarveligt at begå karaktermord på William Jansen på denne måde i betragtning af, at han ingen chance har for at forsvare sig her. Jeg er sådan set enig i, at den kommentar, I taler om, var relativt irrelevant, men hvad så? Nogle gange siger folk noget dumt, og så siger andre debattører dem imod, ligesom det skete i det pågældende tilfælde, og så er den ikke længere. Der er ingen af jer, der ikke kan give svar på tiltale, så jeg kan ikke se, hvorfor jeg eller andre blogejere skal træde ind som kampdommere og… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Ja, det kan der være noget om, men her er tale om et særtilfælde, og du kan være rolig for, at WJ er fuldstændig ligeglad, at der er mere end dækning for påstanden, og at han selv har forsøgt sig med adskillige karaktermord. Nogle af os har været udsat for en særdeles hårdhændet behandling fra hans side, og han har saboteret utallige tråde, hvor folk på alle mulige måder – men forgæves – har forsøgt at få ham til at holde inde og tage hensyn til emnet og de øvrige deltageres ret til at holde sig til det. WJ har… Read more »

Lotte
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Tarveligt? Jeg er helt uforstående. Der er tale om et mønster; omstændighederne, mandens prioriteter og en god potion damage control har åbnet mine øjne for noget, en del bloggere/kommentatorer har peget på i et par år. Jeg beklager metoden han tarveligt betjente sig af, jeg er taknemmelig for indsigten. Mit syn for nødvendigheden i altid at fastholde sagen er væsentligt skærpet ovenpå cirkus Jansen. Jansen er fri til at skrive, hvad han lyster på sin egen blog. Og skulle han en dag få mod til at tage filosofidebatten op igen på sagens præmisser, så står jeg, for min part, klar… Read more »

kimpo
kimpo
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Visse vasse, Ulla Lauridsen. Her forsøger en gruppe oprigtige mennesker at analysere et fænomen som er ved at spamme al debat ihjel på de nationalt sindede blogs. Denne (meta)debat er ikke tjent med at blive ordkløvet, afsporet og spammet ihjel. For en gangs skyld kan vi jo faktisk få ørenlyd, ik? Ideen om at dette er en retsal er forkert. Dette er anklagemyndighedens kontor. Jansen kan forsvare sig på sin egen blog, og er det interessant nok, vil folk opsøge det. Jeg skrev at Jansens angreb lagde et tungt lod i vægten for din uskyld, men helt uskyldig er du… Read more »

Ulla Lauridsen
10 years ago
Reply to  kimpo

Åh, Kimpo, du siger altid, at jeg ‘nægter at forholde mig’, og det har vi jo diskuteret til hudløshed. Jeg HAR taget stilling, og min indstilling er, at både du og William er velkomne i mit kommentarspor. Hvis du ikke bryder dig om hvordan debatten foregår, eller hvem der deltager, er du velkommen til at boltre dig andre steder, hvad du jo også har gjort.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

“Jeg er sådan set enig i, at den kommentar, I taler om, var relativt irrelevant,..”

Glimrende.

Mette
Mette
10 years ago

Cafrsten Agger har sine hæderlige øjeblikke, han er blot politisk forstyrret. Undskyld, at jeg fik skrevet dit navn forkert, det var ingen freudiansk forskrivelse, jeg er ikke vild med alt for meget varme som i disse dage. I flere dage har jeg ligget på langs og læst krimier og ikke gidet andet. Ferie. Ja, det ligner det, som jeg vil kalde ondskab. Typen blomstrer i krigstider, hvor der kan være gevinster at hente, og vi andrer fatter ikke, hvordan egoet kan fylde så meget, at en samvittighed ikke spænder ben for “projekterne”. Findes den slet ikke, spørger vi os selv,… Read more »

kimpo
kimpo
10 years ago

På generaliseringer redegøres der (med pædagogisk prædikatlogisk introduktion) præcist for, hvordan William Jansen med et banalt udsagn serveret på manipulatorisk fordrejet præmis direkte angriber Ulla Lauridsens oprindelige budskab. http://generalisering.wordpress.com/2010/07/14/logik-for-burh%C3%B8ns/ Jansen argumenterer nemlig slet ikke regulært mod Ullas reelle budskab, som handler om en generel tendens blandt muslimer, men mod den forvrængede udgave af budskabet: at de enkelte eksempler på adfærden kun findes blandt muslimer. Det gør han ved at give et modeksempel. Det som står tilbage i de fleste læseres bevidsthed er, at denne generelle tendens nok er forkert, fordi vi også fokuserer på et ikke-muslimsk eksempel på samme problem.… Read more »

kimpo
kimpo
10 years ago
Reply to  kimpo

PS: mine erfaringer med Jansens debat er jo også, at han “tilfældigvis” lige kommer til at træde på sine formodede debatfjender sådan cirka hver evigt eneste gang han er i nærheden og har muligheden. Og dette her er jo helt meta-meta, for i sig selv kan det oftest være vanskeligt at klynge Jansen op på bevidst destruktion, uhæderlige hensigter eller unfair og fej opførsel, men samlet set dannes der jo en TENDENS for herr Jansen, akkurat som der er en tendens for muslimernes adfærd: Sandsynligheden for at Jansen er en hæderlig debattør går simpelthen mod nul, når antallet af “debatuheld”… Read more »

trackback

[…] Djævelens advokat argumenterer lodret imod, ikke på tværs med irrelevante banaliteter. […]

Mette
Mette
10 years ago

Jeg har netop sendt et nyt anonymt indlæg, og det handler om William.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Mette

og at hans egoisme går lige efter bogen.

kimpo
kimpo
10 years ago
Reply to  Mette

Det er på nu. Se ovenfor.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Et af Williams uomtvistelige talenter består i at få andre til at “skændes” om ham, dvs. at gøre ham til hovedpersonen, mens han i ophøjet fornemhed absenterer sig. Her er det ufriviligt, kan jeg forstå, og det vil jeg sige Snaphanen så inderligt tak for, da jeg er aldeles enig med Kimpon og Lotte. Det ligger mig fjernt at stille diagnoser i blogland, men i dette tilfælde har vi altså at gøre med en person, der går lige efter bogen. Jeg antager, at han i ung alder blev førtidspensionist eller på anden måde har skaffet sig særlig beskyttelse, han synes… Read more »

kimpo
kimpo
10 years ago
Reply to  Anonymous

“Kimpon”?? Rimer på tampon og en udsøgt feministisk fornærmelse. Folk kan da slet ikke tåle sommervarmen :mrgreen:

.
.
10 years ago

Det er i øvrigt fint, at William Jansen er udelukket fra Snaphanen, og jeg håber, at det vedbliver at være sådan. William Jansen er dybt irriterende, hvad hans kommentarer angår, og de bør ikke medvirke til at spolere Snaphanens fine og mangefacetterede kommentarspor.

.
.
10 years ago

William Jansen er en hykler. Da Lars Vilks blev overfaldet, tegnede William Jansen en tegning af Muhammed i “solidaritet” med Vilks. Det brystede William Jansen sig meget af. Men tegningen var et totalt ligegyldigt portræt. Hvis William Jansens hensigt vitterligt var at udvise solidaritet, skulle han selvfølgelig have tegnet Muhammed som en hund, som Lars Vilks har gjort det. Det gjorde Jansen ikke. Hans højt (selv)besungne solidaritet forblev dermed uforløst. Spil for galleriet. Det er, som jeg ser det, William Jansen i en nøddeskal. _ Ulla Lauridsen har, så vidt jeg forstår det, også bidraget med sin egen dybt ligegyldige… Read more »

Ulla Lauridsen
10 years ago

Liva: Ja, William kan bestemt tale for selv sig, blot ikke i dette forum, som han desværre er udelukket fra. Kimpo, at du har forsøgt at forklare mig, hvad du er vred over, er ikke helt det samme som at jeg forstår det. Du er, så vidt jeg kan se, lige så røget som visse andre er spegede, og derfor har du ingen særlig beskyttelse behov. I sagen om anonymitet er du og jeg jo enige, og det har vi været længe. Jeg anerkender, som du udmærket ved, at nogle mennesker har behov for at beskytte deres levebrød eller familie… Read more »

Lotte
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Hvis du anerkender anonymitet, eller retten til at blogge med sløret identitet, hvad årsagen end måtte være, så er du samtidig nødt til at tage afstand fra enhver der undergraver andres mulighed for samme. Sagen skal rangere højere end formen. Alt andet er hykleri.

Kimpo
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Den overfladiske eller uvidende læser. Mange bloggeres redning, og desværre netop ham der sidder på sin flade i MSM og gør det dårligere til fed løn. Ulla Lauridsen, jeg tænkte nok du ville appellere til ham. Uden den overfladiske læser ville de fleste debatspoilere for resten heller ikke være et problem, men virkeligheden er jo fyldt med næsten forudsætningsløse læsere, der gerne skal fanges eller overbevises, men desværre er så lette at narre. Jeg giver dig den forudsætningsløse læser. Blandt de andre læsere er jeg fra det danske politiske bloglands start i 2003 netop kendt for at sige min mening… Read more »

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Kimpo

“Blandt de andre læsere er jeg fra det danske politiske bloglands start i 2003 netop kendt for at sige min mening klart og tydeligt uden at pakke det ind. ”

Og vil du ikke være så venlig at fortsætte i det spor. Tak!

Liva
Liva
10 years ago

“Muslimerna har blivit det krisande Europas nya syndabockar.” I en vis forstand er i hvert fald nogle kvinder det, i og med at de skal pakkes ind i niqab og burkaer – også i 30 graders varme. Slip disse kvinder fri af burka og niqab. Det vil være en kærlig og god gerning – for alle.

Lars USA
Lars USA
10 years ago

USA bukker næppe under for islam. Dels har vi jo vores kristne patrioter, og dels har man i flertallet af stater ret til at bære våben.

I Europa har i jo for længst afvæbnet civilbefolkningen, så enhver modstand selv mod almindelige kriminelle betragtes som en forbrydelse.

Ulla Lauridsen
10 years ago

LIVA dit seneste indlæg krydsede mit. William ønskede vist at spille ind med, at denne antiautoritære adfærd ikke er speciel for muslimer eller arabere, og det er jo sandt nok – igen som djævlens advokat – men den er jo desværre mere typisk for visse grupper end for andre, især når det gælder danske autoriteter.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Jeg synes nu at manden fra Fri Debat er stor nok til at svare for sig selv. Synes du ikke det?

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Desuden:

Det forekommer mig at William – og dermed Fri Debat – ikke ligner en såkaldt djævlens advokat, men en multikultur ideologiens advokat…

Ulla Lauridsen
10 years ago

Menig 442: Jeg blogger under mit eget navn, min adresse og mit foto. Og jeg er helt klar over de forhold, du fremhæver. Kimpo, du kender min godhed for dig. Jeg fatter ikke, hvad du er sur over. Jeg HAR fældet min dom over hr. Jansen, og den er som du ser ovenfor. Du er lige så velkommen på min blog som han er. Lotte: Jeg har overfladisk læst om striden mellem dig og William, og det er for kompliceret til, at jeg orker at sætte mig ind i det og tage stilling. KUNNE vi eventuelt holde op med at… Read more »

Kimpo
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Ulla L, det er jo ganske enkelt ikke rigtigt at du ikke fatter hvad jeg “er sur over”, eftersom jeg jo har fyldt adskillige spalter af dit kommentarspor med netop kritik af den måde debatten foregår på der. Så der talte du lige usandt. Dit kommentarspor er erklæret åbent for alle, men de toneangivende danner jo en socialt manipulerende klike, der de fakto ikke inkluderer relevant opposition/supplement, men tværtom sørger for at visse kritikere føler sig særdeles uvelkomne. Hvor Uriasposten er et sted hvor man næsten udelukkende kommer med sine politiske statements og argumenter, er din blogs kommentarspor fedtet ind… Read more »

Lotte
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

@Ulla “Jeg har overfladisk læst om striden mellem dig og William, og det er for kompliceret til, at jeg orker at sætte mig ind i det og tage stilling.” KUNNE vi eventuelt holde op med at té os som det konservative fokeparti? Altså, den dag, hvor jeg holder kæft i forbindelse med et angreb på friheden til at føre fri debat udført af en forfængelig, retorisk slapsvans, den kommer ikke, hvis det er det, du mener med ‘KUNNE vi eventuelt holde op med at té os som det konservative fokeparti?’ Jeg er helt ind til benet overbevist om, at selve… Read more »

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Lotte

Lotte

Jeg synes nu at William klarer sig meget godt. Og så er han skønt uforfærdet når han debatterer. Men enig med ham er jeg dog ikke særlig ofte. Og så er de alt for enige i Fri Debat. De mange mænd. Og så er der som sagt for lidt koran projekt i Fri Debat. Der er fri debat – til en vis grænse…

kimpo
kimpo
10 years ago
Reply to  Liva

->Liva:

Har du fulgt med? På Uriasposten og i resten af blogland?

Har du nogen holdning til hans forsøg på at presse folk til at blotlægge hele deres borgerlige identitet?

Har du nogen holdning til hans egocentrerede debatafsporing?

Den med kvinderne: Er det kønskvoten eller sagen, der er afgørende for dig?

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

Kimpo Jeg synes at det er usagligt at William kører rundt i det med at blotlægge identitet i debatter. Det er længe siden jeg besluttede mig for blot at ignorere ham, når han kommer ind på det emne. På det punkt synes jeg at han er noget pattet. Og så er der det med at afspore debatter, som vi så på Ullas blog. Det er irriterende i første omgang – og i anden omgang så undrer det dybt – for det er jo usagligt – og så synes jeg at det er under hans niveau ellers – han behøver jo… Read more »

Lotte
10 years ago
Reply to  Liva

Det synspunkt har jeg vanskeligt ved at forstå, det forekommer mig, at ethvert sagsforhold, hvad det end måtte være i en debat, bør rangere højst.

Uforfærdet er ikke en kvalitet i sig selv.

kimpo
kimpo
10 years ago
Reply to  Liva

Liva, måske er det kun formen der skiller os nu, så jeg holder inde 🙂

PS: men er dog enig med Lotte. Uforfærdede er vel også selvmordsterrorister og (nogle få) standup-komikere..

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

Lotte

Uforfærdethed er måske så ikke det rette ord. Måske det ikke at lade sig gå på af modstand er et bedre ord. Den drivkraft er vigtig. Men i forhold til f.eks. Vilks og Westergaard og Flemming Rose er William meget tam.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

Glemte at nævne Kim Møller i den her forbindelse. Det var en dum forglemmelse.

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Hvis Ulla Lauridsen have talt med en kyndig i islam for vantro, ville hun have været opdateret med følgende:
1. En kvinde rangere lavere end et hankønsvæsen uanset hans alder, og en vantro tæller slet ikke med.
2. Kun muslimer må bære våben og bestemme. Da de endnu ikke har jaget så meget skræk i det vantro system, at de kan sætte dagsordenen, føler de sig ydmyget og kompenserer ved at provokere.
3. Med hensyn til fremtiden, så får alle vantro, der vil anerkende islams overhøjhed de samme livsbetingelser. Der bliver ingen privilegier til islams nyttige idioter og godhedsidustriens personale.

JensH
JensH
10 years ago

“I am in my rights to live here,’ he told The Sun. ‘You are fussing about nothing.’ Neighbours have called for the family to be evicted.” Fuldstændig enig med denne Somalier, og hvor er det dog glimrende at han og hans børnerige familie har fået en bolig i det velstående Kensington-kvarter. Måtte denne tendens dog brede sig over hele Europa. Det er på høje tid, at de velstående klasser får et førstehånds-kendskab til den multikultur, som de altid har hyldet ved deres coktail-parties. Jeg er sikker på, at den bedste chnace for at få vendt den katastrofe-kurs Europa er inde… Read more »

polinos
polinos
10 years ago

-> LFPC Jeg deler din undren. Den eneste forklaring må være, at han lider af en form for Stockholm-syndrom; at for megen omgang med muslimer har fået ham til ukritisk at godtage deres synspunkter. Alternativt, at han reelt er konvertit. Uanset hvad er det ganske fantastisk, at muslimer uden kritik kan slippe af sted med at anbefale adskillelse, mens et forslag som det jeg stiller, øjeblikkeligt vil blive kaldt “racisme” af præcis de progressive. Vil “de” leve adskilt fra “os”, er det et tegn på integration. Vil “vi” leve adskilt fra “dem”, er det racisme. Det giver ganske enkelt ingen… Read more »

polinos
polinos
10 years ago

Det er forbløffende at læse Bæk Simonsens kommentar. En multi-kulti-progressiv, der anser apartheid som et udtryk for integration i samfundet! Verwoerd ville have elsket ham! Skal vi ikke tage ham på ordet? Hvis nogen adskillelse er godt, må megen adskillelse være meget godt. Lad muslimerne få deres egne børnehaver, skoler, uddannelsesinstitutioner og alderdomshjem, og lad os – og alle andre indvandrergrupper – have vores i fred. Hvem ved, måske vore politikere så også ville lade deres børn gå i skole sammen med vores (ups, undskyld min “os”-“dem”-retorik), nu da de jo har en hang til liljehvide skoler med et eksotisk… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  polinos

Et af tilværelsens helt store mysterier for mig er hvordan verden ser ud inde i hovedet på Jørgen Bæk Simonsen. Jeg ved ikke om du så videoen fra debatten mellem bl. a. ham og Kim Møller i Forfatterforeningen for to år siden, men der er et ret utroligt klip hvor BS fremfører den mest bizarre intetsigende udtalelse, og selvfølgelig lægger ansigtet i de velkendte udtryksløse folder.

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
10 years ago
Reply to  polinos

“og lad os – og alle andre indvandrergrupper – have vores i fred.”

Integration går jo begge veje, så det lyder som en rigtig god idé 😀

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Hmmm.. Hvis der snakes om HVOR man kan komme aller laengst vaek fra muslimofilistan ,saa kender jeg altsaa et lille bitte land som kan faa ALLE de muslimofile variationer til at se roedt . Teoretisk er det kun joeder som har automatisk ret til emigrere til Israel , men i praksis er der mindst et parhundrede tusinder af kristne som ogsa paa en eller anden maade er havnet her.
Benjamin Netanjahu er det eneste statsoverhoved som konsekvent kalder terrorister for muslimer. Er det ikke en god start ?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Selv i England har nogle politikere nu fået nok – gad vide, hvad Mogens Jensen og de andre
PK-tåber i Europarådet mon siger til den udmedling 😉

“Conservative MP Philip Hollobone’s bid to ban the burka” (!!!)

http://news.bbc.co.uk/2/hi/politics/10612670.stm

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

“udmelding”, sgu da for h. 😉 Bare det, at den slags ting nu kan siges og forekomme på BBC er et meget stort fremskridt for “os” og et stort tilbageslag for multi-kultur-tilbederne og kulturrelativisterne. Det begynder at gå den rette vej. Vi må begynde at stille seriøse krav til og sætte skarpe grænser dem, der kommer her til vore lande og ønsker ophold /asyl / statsborgerskab, om at tilpasse sig i rimeligt omfang og indordne sig – man skal ikke længere bare have lov til at komme og lave sine egne regler, love og normer og så ligefrem kræve at… Read more »

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det manglede da bare. Vi borgere skal da have lov til at se vore medborgeres ansigter. Dels er burka og niqab undertrykkende og udsletter kvinders synlighed og bevægefrihed i det offentlige rum, men det at nogle kvinder skjules af burka og niqab gør også at vi andre borgere frarøves den mulighed at se vore medborgeres ansigter. At se hinandens ansigter er karakteristisk vestlig kultur og omgangsform. Den kultur – vores kultur – skal da bestemt ikke fjernes af tilrejsende stridebare elementer. De kvinder der kræver burka og niqab i det offentlige rum har mange lande de kan rejse til at… Read more »

Christianity
Christianity
10 years ago

Hvad med de sydamerikanske lande, Argentina, Uruguay også videre.

JensH
JensH
10 years ago

@LFPC “Det er store lande, og i mange områder er det ikke lige multikulturen der ligger de lokale på sinde” Ville midt-vesten i USA ikke være et godt bud et (stort) område, som stadig er præget af vestlig kultur og levevis, og sandsynligvis vil være det mange årtier frem i tiden??? Dertil kommer, at der vist er mere realisme i Australien mht. multikultur og (muslimsk) indvandring, end der er i (vest)Europa. Den siddende Labour-primemisnister er lige blevet væltet af sine egne, og den nye kvindelige (Labour) PM synes efter hvad jeg har hørt at være noget af ‘en hård nitte’.… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  JensH

Det overordnede indtryk jeg har er at de på den ene side har en skrap kultur af politisk korrekthed, og at de er befængt med multikulturalister nøjagtig som vores. På den anden side har der også være mere larm over f. eks. “cat meat”-sheiken og andre der har bagtalt værtslandet, end vi måske er vant til i Europa. Var det ikke også dette land der eskorterede nogle bådflygtninge væk fra fastlandet og ud på en ø for nogle år siden? Problemerne med multikulturen er formentlig i høj grad af lokal art, f. eks. den voldsomme belastning som muslimske libanesere udgør… Read more »

Liva
Liva
10 years ago

Det er væmmeligt det Ulla har været ude for. Dels for Ulla, men selvfølgelig også i et større perspektiv. Men det er desværre ikke enestående tilfælde. 3 unge danske mænd er nu blevet påkørt med vilje i Odense. Fordi de så forkerte ud. “Tre unge danske mænd fik noget af et chok, da de uden varsel blev angrebet og kørt ned af to andre unge mænd i to biler ved Odense Arrest.” h t t p://www.bt.dk/krimi/tre-maend-koert-ned-med-fuldt-overlaeg Nå, men noget andet der også er interessant er hvorledes en Fri Debat repræsentant vælger at kommentere det Ulla skriver på sin blog. Han… Read more »

Ulla Lauridsen
10 years ago
Reply to  Liva

William Jansen vil altid være hjerteligt velkommen på min blog. Jeg har respekt for hans integritet og holder af hans vilje til altid at spille djævelens advokat.

kimpo
kimpo
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Ja, Jansen sikrer da at ingen andre end dig får rampelyset 😉 Jansen har ikke skyggen af integritet, Ulla. Derimod et ego så meget ude af kontrol, at alt andet mejes ned. Fuldkommen ude af stand til at give plads til en meningsfuld samtale og fuldkommen skruppelløs i omgangen med andre menneskers liv og helbred. At du, Ulla Lauridsen, tilsyneladende ikke kan eller vil fælde en dom over herr Jansen, gør dig ingen ære. Det er jo enormt let at være tolerant og eftergivende overfor klassens voldelige og aggressive barn, så længe man selv går fri. Langt vanskeligere at sætte… Read more »

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  kimpo

Godt at se en kommentar fra dig.

Lotte
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Ja Ulla, sådan havde jeg det også i flere år. Lige indtil han, hårdt presset på argumenter fra mange sider i en debat om filosofi, gik målrettet efter mig og min familie. Det var der sgu ikke meget integritet over.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Ulla, jeg siger ikke at manden ikke har integritet. Jeg synes ofte at han er dygtig til at argumentere – og så er han meget vedholdende – et stort plus – synes jeg. Jeg undrer mig bare over at en Fri Debat repræsentant her snakker om noget andet det det der er oplægget – på din blog. Hvorfor ikke gå ind i det der lægges op til? Hvorfor? Hvorfor netop snakke om noget andet – lige dér? Er det det Fri Debat går ud på? At dreje væk fra emner, der ikke er let spiselige? Well, det kan du ikke… Read more »

Prudentius
10 years ago

Selvom det kan ende med koste en livet, er der nu noget dybt komisk ved multikultiregimet.

Alle de bedste intentioner, tusind-tallige slogans, hensigtserklæringer, milliader af kroner pøset bort…

Alt sammen for at få en gruppe tosser, der med al deres energi tilbeder vold og had, til at ææææææælske os.

Når jeg ikke græder, prøver jeg at grine.

Axel
Axel
10 years ago

Dette er ikke fremtiden. Det er januar 1848. Og snart er det marts.

Lars
Lars
10 years ago
Reply to  Axel

Først masser af ballade, altså lidt borgerkrig, dernæst et tilbud om ro, stabilitet og forsoning mod blot at få et autonomt område. København og lidt syd på? Oplagt iforholdtil Malmøs placering. EU presser på for en “fredelig” løsning, som det har gjort alle de andre steder i Europa. Jeg burde ikke spare op til et hus til mine børn, men istedet til at starte forfra udenlands. Men jeg bliver og kan se frem til at børnene bliver gamle nok til at stille det store spørgsmål: ” hvorfor gjorde man ikke noget mens tid var?”….alt imens de pakker deres kufferter. Og… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Lars

“starte forfra udenlands”

Hvor vil du flygte hen kammerat?

Australien? Masser af muslimer der! Multikultiregime også!

USA? Det samme!

Canada? Det samme!

Indien? Det samme!

Kina? Er der ingen der gider at bo! Kineserne er tvunget til det!

Du kommer til at “bide kuglen” lige her i lille Dannevang, sammen med alle os andre.

Allahu akbar, habibi.

LFPC
10 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, der er nowhere to run, nowhere to hide. USA kommer til at gennemgå de samme ting som os med forsinkelse, og de har tillige presset fra grænsen til Mexico at tumle med – hvor i øvrigt også jihadister er begyndt at sive ind. Dog er der nogle ting der gør USA og Australien attraktive: Det er store lande, og i mange områder er det ikke lige multikulturen der ligger de lokale på sinde. Dele af USA bliver sikkert ikke specielt behagelige at opholde sig i for indtrængende, men det bliver et uforudsigeligt fragmenteringsscenarie med ukendt udgang.

Lars
Lars
10 years ago
Reply to  Prudentius

Kunne heller ikke andet end blive. Køber mig et lille frimærke og sætter pigtråd op og laver flere børn, masser af børn (hvis kæresten gi´r lov :)….. Man må blot konstaterer at der foregår en ikke ubetydelig emigration fra Europa, og mon ikke den fremover vil ekskalerer blandt de ressourcestærke ( læs: folk som er nettoydere til velfærdsstaten) ? Og de kommer ikke tilbage, for de vil ikke betale for velfærdsstatens svanesang.

Derfor:
-Afskaf velfærdsstaten nu og opsæt havregrødsautomater.
-Ud af EU.

Martin
Martin
10 years ago

Ulla, muslimske – især arabiske – drenge opdrages til disrepekt for kvinder – også deres egne kvindelige familiemedlemmer. Hold dig fra dem – de vil kun give dig ærgelser eller det der er værre.