14
jul
Seneste opdatering: 16/7-10 kl. 1102
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stakkels Faisal Shahzad. Dette skulle have været hans stjernestund, hans evige testamente der kunne have fundet vej til bl. a. herboende arabiske skolebørns mobiltelefoner. Og så fusede bomben, og han blev hevet ud af flyet på startbanen af hurtigtarbejdende FBI-agenter (LFPC).

Drab på datter udløser … betinget dom

“Det drejer sig om konteksten”, for dette var “en familie i krise” og man kan ikke anskue dette som “en enkeltstående begivenhed”. Sådan udtrykkes jura (som vistnok ikke skal kædes sammen med retfærdighed) i et officielt multikulturelt land. Man bemærker selvfølgelig at sprogbrugen er som taget fra den humanvidenskabelige akademiske verden. Kriseramte tørklæde-mama blev viklet ind i en begivenhedskæde der, ja, beklageligvis endte med at hun kvalte datteren med et tørklæde. I en større kontekst var datteren således stendød. Bonus: Våde kinder hos gode, forstående mennesker der har bakket den kriseramte familie op. Via Jihad Watch (LFPC).

The Calgary mother who killed her teenage daughter by strangling her with a scarf more than three years ago will not have to spend a day in jail, a judge ruled on Thursday. […]

But LoVecchio deemed she did not intend to kill her, even though such an act required at least 2 1/2 minutes of continuous strangulation to cause death, and convicted her last October of the lesser included offence of manslaughter. […]

Marilyn Millions, one of Magomadova’s sponsors with St. James Anglican Church, said outside court she was relieved “at the compassion and mercy that has been shown” by the court. “There were lots of tears and emotion,” she said. “If you’ve lived through it and you’ve gotten to know these people, it’s all in the context. It’s a lot different than reading a little bit about it. It’s a very different situation.”

“This was a family in crisis with events spiralling out of control,” he said, alluding to the friction between Aset and Aminat leading up to the deadly confrontation that morning. “It cannot be reduced to simply a case of mom choosing to kill her daughter as a form of discipline because she misbehaved. Quite simply, the events of that morning cannot be seen as a single isolated event.” […] Calgary mom who strangled daughter gets suspended sentence

Queen Rania refuses Hebrew version of her book – on tolerance

From Ha’aretz:

Queen Rania of Jordan has turned down several offers to publish a Hebrew version of a children’s book she recently wrote. The book, which was published in the United States by Hyperion under the title “The Sandwich Swap” for children between 4 and 8 years old, was co-written with Kelly DiPucchio and illustrated by Tricia Tusa.

During a promotional campaign for the book, the queen described it as the story of two girls who let the food they bring to school get in the way of their friendship. They disparage each other’s food based on their own cultural preconceptions. The two main characters, Lily and Salma, have a lot in common, but not when it comes to their sandwiches: Lily prefers the all-American peanut butter and jelly, while Salma sticks to pita and hummus.

The two learn how to maintain their friendship, despite their cultural differences, but not without a food fight at school in which their classmates take sides. The confrontation ends, however, with a party at which the children exchange sandwiches. The book’s message touches open such issues as getting to know others, openness and multiculturalism.

Queen Rania seems to be the poster child for Arab tolerance: it’s real important until it comes up against a prejudice that is even more important. Then, of course, prejudice wins. Queen Rania refuses Hebrew version of her book – on tolerance

To og tre år til Vilks attentatmænd

Det er  billigt sluppet. Hvad får Kurt Westergaards øksemand efter terrorparagraffen ? Otte-ti år og en billet til Mogadishu?

Hur har du påverkats av den här händelsen? Jag har en känsla av att jag har tur. Jag hade änglavakt.Han fortsätter:- I dag är huset väldigt välbevakat och larmat. Det är något jag lärt mig av allt det här.”Jag viker inte undan”Lars Vilks kommer dock inte låta händelsen påverka hans arbete.- Hot och våld ska inte ha någon framgång. Jag gör som jag brukar. Jag viker inte undan. Jag står för det jag gör och så ska det vara.Fängelse för brandattentatet mot Lars Vilks, Lars Vilks efter domen: “Det här är farliga gossar”

Nancy-mordet: Moralsk opløsning over hele feltet

Selv Expressen har kvalme over omstændighederne omkring mordet den unge Nancy Tavsan i Gøteborg nytårsnat. Det er rigtignok på høje tid. Den hypervoldelige tiltalte somalier Abdulaziz Abdullahi Mohamed Husseins tidligere bedrifter kan ses her. Hvis han har sagt én sandhed under afhøringerne, har det været ved en fejltagelse. Med hans CV er det ufatteligt at han overhovedet gik løs nytårsnat, det er en retsstat der delvis har abdiceret, der lader det ske. Endnu en tragedie i en snart uendelig række.

Hela utredningen om överfallet på Nancy Tavsan full av exempel om hur folk struntar i att berätta hela sanningen, ljuger om skitsaker, sinkar polisarbetet, lämnar vilseledande uppgifter, bara tiger eller bara tänker på sig själv. Samhällsansvar och personlig moral – släng dig i väggen! “Skuggan” själv är det främsta exemplet. En ung man på hemväg från en fest hör mobilen ringa. Den ligger i snön. Vad gör han då? Jo, han stjäl den! I stället för att svara på det kanske viktigaste samtalet han kommer att få i hela sitt liv, trycker han av det, åker därifrån och ger mobilen till sin kompis. Vad är det för ett samhälle där folk gör så? Tänk om han hade svarat? Kanske kunde det ha räddat Nancys liv? [..]
Men det är inte rätt att gärningsmannen ska komma undan på grund av folks lat-het, själviskhet eller rädsla för att bli inblandad. Lika fel är det att man kan strunta i att rädda en människa som badar i sitt eget blod – och komma undan med det. “Fel att 22-åringen ska komma undan bara på grund av folks lathet”

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Dottermordet i Calgary kunde används som skolexempel på hårresande kulturrelativism och vänsterns totala avsaknad av varje tillstymmelse till moral. Tror de verkligen att alla människor låter sig luras av deras bekymrade pannveck ? Någon annan som känner sig desillusionerad ?

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
9 years ago

Da rygterne går at jeg er tosset, så har jeg komponeret en sang, således at folk kan få det lidt godt igen 😉

FARLIG sangen:

http://www.youtube.com/watch?v=yG-hrHHnnls

Mange venlige hilsner
Asger

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
9 years ago

Kære Steen og læser

Jeg tillader mig at lægge en lille video op, jeg har efterhånden været i kløerne på PET et stykke tid, det er jeg godt træt af.

Så her en bøn om hjælp, og et seriøst spørgsmålstegn ved validiteten af at have en efterretningstjeneste, som censurerer og forfølger landets intellektulle.

http://www.youtube.com/watch?v=plo09-tnbQs

Mange venlige hilsner 🙂

Asger Trier Engberg

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x