24
jul
Seneste opdatering: 24/7-10 kl. 2055
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Former Muslims and expert scholars tell of first-hand experiences of the atrocities of Quranic teaching and ideology of constitutional Sharia. Those interviewed offer personal insights into myriad aspects of Islam, give shocking facts and tell of their own, oft times heart-wrenching experiences involving Islam.

Alle 17 dele her, via Kitman. (IslamRising.com).  Geert Wilders’ Warning to the West

Freedom Party leader Geert Wilders has announced he will not attend the opening night in Los Angeles of Islam Rising: Geert Wilders’ Warning to the West because of alleged anti-gay comments made by one of the film’s supporters.Mr Wilders says he will not attend the film’s 1 May premiere because the Christian Action Network’s founder Martin Mawyer was once quoted as saying that homosexuals were perverse and spread disease. Mr Mawyer denies having made the comments, but Geert Wilders says he does not know whom to believe. Geert Wilders to miss film starring himself (24.7: Wilders anti-Islam party to enter government talks.)

Socialdemokrat:  “Kampf in Klassenzimmer” er bitter virkelighed

ARD-dokumentarfilmen “Kampf in Klassenzimmer”, der blev sendt onsdag aften, har udløst en større debat om integrationen i Tyskland. Dokumentaren beskriver forholdene på en skole i Karnap, hvor tyske elever er i mindretal og bliver terroriseret af arabiske og  tyrkiske unge. Man spørger nu, hvor mange indvandrerbørn en skole kan tåle. En SPD repræsentant i Essen indrømmer, at forholdene trods megen integration er blevet værre.

SPD rådmand Guido Reil fra Karnap understreger:  “Alt hvad  filmen viser, er deværre en realitet.” Han har  en fornemmelse af “at kæmpe mod vindmøller, fordi situationen trods en stor indsats fra mange socialarbejde på gulvet, bliver værre og værre.” Som grunde til situationen nævner han “islamisme og perspektivløsheden i de udenlandske tabere i uddannelssystemet.” Hans løsning er en mere realistisk debat: “Vi skal tale og søge dialog, navnlig med forældrene – skænderier hjælper ikke.” Selbst SPD-Mann bezeichnet „Kampf im Klassenzimmer“ als bittere Realität. (Snaphanens oversættelse)

Bild peger på fem bitre sandheder:

1) Indvandrerbørn klarer sig dårligere  i skolen end andre. 2) Stiger  indvandrerandelen over et vist niveau, falder kvaliteteten. 3)  Slår faderen, slår sønnen også. 4) Lærerne er som regel alene med  problemerne. 5) Tyskland  har brug for højtuddanede indvandrere.

Hver femte tysker ville stemme på et nyt højreparti

Der er et meget stort  potentiale i Tyskland for at danne et nyt parti til højre for CDU. 20 procent ville stemme på et sådant parti, fremgår det af en Emnid måling for FOKUS magazinet, 74 ville ikke, 6 undlod at svare på rundspørgen. Flere yngre end ældre ville gerne se  sådan et parti dannet.  Mens 27 procent af de indtil 30 årige, ville stemme på partiet, ville kun 16 procent af de over 65 årige. Deutsche würde neue Rechtspartei wählen (Snaphanens  oversættelse)

Taysir: Her-og-nu moderation, sharia stadig målet

Begrebet taysir, der betyder lovlig slækkelse af islamiske leveregler når man er under pres, er nyt for mig, men man lærer altid noget af at læse Raymond Ibrahim. At der skulle være en særlig dogmatik tilknyttet det vi sagtens kan læse ud af diverse muslimske talsmænds udtalelser er selvfølgelig ikke spor overraskende. Når Abdul Wahid Pedersen ikke vil tage afstand fra stening, men slår knuder på sig selv ved at bedyre at det ikke er aktuelt i dagens Danmark – og i andre udtalelser har erklæret at Danmark vil blive en shariastat – så kræver det kun almindeligt åbne øjne at konkludere at hans bedyringer er komplet ubrugelige forsikringer for vores fremtid, og at hans afstandstagen er noget rent taktisk. Dette er taysir (LFPC).

[…] Lest it be abused, Qaradawi warned that taysir should only be used as needed, based on the vicissitudes of time and chance. In other words, Muslims should not actively seek the easy way, but rather, when uncontrollable circumstances create hardships, Muslims are free to opt for the easy way — as long as they recognize that the “hard way” (i.e., total implementation of Sharia) is the ideal way. […]

The most significant point of the program came when Qaradawi said that taysir is especially needed in “this era” and “especially for those Muslim minorities living in Europe and America.”

Now, why is that? For starters, by migrating to the West of their own free will, Muslims themselves — not “uncontrollable circumstances” — create the need for taysir. Moreover, Western religious freedom allows Muslims to uphold Islam’s fundamental Five Pillars: Muslims can proclaim the shahada (profession of faith), pray, fast, give zakat (except to terrorists), and go on the hajj. So what, exactly, is Sheikh Qaradawi referring to that makes living in the West especially hard on Muslims?

The answer is obvious: Qaradawi is referring to those other aspects of Sharia law — you know, subjugation of non-Muslim infidels, absolute authority over women, jihad, draconian punishments, and all the rest —that do create “hardships” for Muslims who try to implement them in the West, for instance, by getting them arrested and imprisoned.

In other words, far from “liberalizing” Muslim life, taysir allows only for insincere conformity. As Qaradawi made clear, to practice taysir is not to renounce Sharia’s otherwise harsh obligations; it is to put them on hold till circumstances are more accommodating. […]

A final observation: the notorious doctrine of taqiyya, which permits Muslims to deceive non-Muslims, is rooted in taysir; in fact, one of the few books devoted to the topic, al-Taqiyya fi al-Isalm, rationalizes taqiyya in light of taysir. And there it is: when Sheikh Yusuf al-Qaradawi, perhaps the most authoritative Muslim voice in Sunni Islam today, calls on Muslims “especially in Europe and America” to practice taysir, he is, in essence, calling on them to practice taqiyya — calling on them to conform outwardly to Western standards while inwardly maintaining loyalty to Sharia. Raymond Ibrahim: Top Muslim Cleric Urges Western Muslims to ‘Liberalize’

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Krigeren
9 years ago

De kan stemme på NPD, hvis de vil. Det er måske ikke højreorienteret nok? Eller er det fordi man ikke må være kritisk overfor Jøderne og Holokaust industrien?

peerpede
peerpede
9 years ago

Islam Rising tja vad ska man säga?
Jag undrar om det finns en enda fabrik där kan producera en glödlampa… Det blir knappast något problem för den fria och demokratiska värld att “pacificera” denna sekt i tillfälle av konflikt.

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Forskere har fremkommet med en teori om at negrenes lave intelligens skyldes sygdomspåvirkning, det er åbenbart noget der skal ties ihjel.
http://videnskab.dk/content/dk/krop_sundhed/sygdomsramte_befolkninger_risikerer_lav_intelligens?replyid=11396&link=replycomment
På samme måde kan man lave en teori om, at folk der har brugt deres energi på at opbygge en velfærdsstat, har tendens til at gøre en dyd ud af at filtrerer de informationer fra, som har med individdets overlevelse at gøre.

Limewoody
Limewoody
9 years ago

Hvad der er en kilde til konstant undren er de festglades ubekymrethed – den villede blindhed – den ligegyldighed, der er fremherskende blandt mange politikere, mediefolk, (mangel på -) kultureliten. Herregud, det går jo fint – lad være med at forstyrre mig og mit næste projekt, jeg gider ikke diskutere på det plan, det drejer sig ikke om fakta, men om holdninger osv. osv. Det der slår én er at islam har 1400 års erfaring med at håndtere vantro. 1400 års fanatisme. 1400 års erfaring i at spille på modstanderens svage sider. 1400 års erfaring med at spille modatanderne ud… Read more »

LFPC
9 years ago
Reply to  Limewoody

Den selvpålagte blindhed og/eller EU og andres multikulturelle projekter på vores vegne, er tidens største mysterium, efter min mening. Når jeg skriver og/eller er det fordi en del af mysteriet er hvordan disse ledere og organisationer kan køre dette amokløb henimod nogle tiltag der også vil få forfærdelige konsekvenser for dem selv, eller deres børn og børnebørn. Er de virkelig så blinde, eller er de virkelig så suicidale? Begge alternativer er umulige at forstå. Tyrkiet i EU, og åbning for menneskestrømme fra Nordafrika, er nok de værste og mest irreversible tiltag jeg kan forestille mig, og så meget desto mere… Read more »

Pk
Pk
9 years ago
Reply to  Limewoody

“De festglades ubekymrethed” skriver du.
Var det ikke Edgar Allan Poe, der skrev en historie om en fest på slottet
mens landet var gået under?
Læste Poe for snart 40 år siden og kan ikke helt huske detaljer.
Hed historien ikke Festen, slottet eller fyrsten?
Måsker der er een, som ved besked?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x