24
jul
Seneste opdatering: 24/7-10 kl. 2055
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Former Muslims and expert scholars tell of first-hand experiences of the atrocities of Quranic teaching and ideology of constitutional Sharia. Those interviewed offer personal insights into myriad aspects of Islam, give shocking facts and tell of their own, oft times heart-wrenching experiences involving Islam.

Alle 17 dele her, via Kitman. (IslamRising.com).  Geert Wilders’ Warning to the West

Freedom Party leader Geert Wilders has announced he will not attend the opening night in Los Angeles of Islam Rising: Geert Wilders’ Warning to the West because of alleged anti-gay comments made by one of the film’s supporters.Mr Wilders says he will not attend the film’s 1 May premiere because the Christian Action Network’s founder Martin Mawyer was once quoted as saying that homosexuals were perverse and spread disease. Mr Mawyer denies having made the comments, but Geert Wilders says he does not know whom to believe. Geert Wilders to miss film starring himself (24.7: Wilders anti-Islam party to enter government talks.)

Socialdemokrat:  “Kampf in Klassenzimmer” er bitter virkelighed

ARD-dokumentarfilmen “Kampf in Klassenzimmer”, der blev sendt onsdag aften, har udlĂžst en stĂžrre debat om integrationen i Tyskland. Dokumentaren beskriver forholdene pĂ„ en skole i Karnap, hvor tyske elever er i mindretal og bliver terroriseret af arabiske og  tyrkiske unge. Man spĂžrger nu, hvor mange indvandrerbĂžrn en skole kan tĂ„le. En SPD reprĂŠsentant i Essen indrĂžmmer, at forholdene trods megen integration er blevet vĂŠrre.

SPD rĂ„dmand Guido Reil fra Karnap understreger:  “Alt hvad  filmen viser, er devĂŠrre en realitet.” Han har  en fornemmelse af “at kĂŠmpe mod vindmĂžller, fordi situationen trods en stor indsats fra mange socialarbejde pĂ„ gulvet, bliver vĂŠrre og vĂŠrre.” Som grunde til situationen nĂŠvner han “islamisme og perspektivlĂžsheden i de udenlandske tabere i uddannelssystemet.” Hans lĂžsning er en mere realistisk debat: “Vi skal tale og sĂžge dialog, navnlig med forĂŠldrene – skĂŠnderier hjĂŠlper ikke.” Selbst SPD-Mann bezeichnet „Kampf im Klassenzimmer“ als bittere RealitĂ€t. (Snaphanens oversĂŠttelse)

Bild peger pÄ fem bitre sandheder:

1) IndvandrerbÞrn klarer sig dÄrligere  i skolen end andre. 2) Stiger  indvandrerandelen over et vist niveau, falder kvaliteteten. 3)  SlÄr faderen, slÄr sÞnnen ogsÄ. 4) LÊrerne er som regel alene med  problemerne. 5) Tyskland  har brug for hÞjtuddanede indvandrere.

Hver femte tysker ville stemme pÄ et nyt hÞjreparti

Der er et meget stort  potentiale i Tyskland for at danne et nyt parti til hĂžjre for CDU. 20 procent ville stemme pĂ„ et sĂ„dant parti, fremgĂ„r det af en Emnid mĂ„ling for FOKUS magazinet, 74 ville ikke, 6 undlod at svare pĂ„ rundspĂžrgen. Flere yngre end ĂŠldre ville gerne se  sĂ„dan et parti dannet.  Mens 27 procent af de indtil 30 Ă„rige, ville stemme pĂ„ partiet, ville kun 16 procent af de over 65 Ă„rige. Deutsche wĂŒrde neue Rechtspartei wĂ€hlen (Snaphanens  oversĂŠttelse)

Taysir: Her-og-nu moderation, sharia stadig mÄlet

Begrebet taysir, der betyder lovlig slĂŠkkelse af islamiske leveregler nĂ„r man er under pres, er nyt for mig, men man lĂŠrer altid noget af at lĂŠse Raymond Ibrahim. At der skulle vĂŠre en sĂŠrlig dogmatik tilknyttet det vi sagtens kan lĂŠse ud af diverse muslimske talsmĂŠnds udtalelser er selvfĂžlgelig ikke spor overraskende. NĂ„r Abdul Wahid Pedersen ikke vil tage afstand fra stening, men slĂ„r knuder pĂ„ sig selv ved at bedyre at det ikke er aktuelt i dagens Danmark – og i andre udtalelser har erklĂŠret at Danmark vil blive en shariastat – sĂ„ krĂŠver det kun almindeligt Ă„bne Ăžjne at konkludere at hans bedyringer er komplet ubrugelige forsikringer for vores fremtid, og at hans afstandstagen er noget rent taktisk. Dette er taysir (LFPC).

[…] Lest it be abused, Qaradawi warned that taysir should only be used as needed, based on the vicissitudes of time and chance. In other words, Muslims should not actively seek the easy way, but rather, when uncontrollable circumstances create hardships, Muslims are free to opt for the easy way — as long as they recognize that the “hard way” (i.e., total implementation of Sharia) is the ideal way. […]

The most significant point of the program came when Qaradawi said that taysir is especially needed in “this era” and “especially for those Muslim minorities living in Europe and America.”

Now, why is that? For starters, by migrating to the West of their own free will, Muslims themselves — not “uncontrollable circumstances” — create the need for taysir. Moreover, Western religious freedom allows Muslims to uphold Islam’s fundamental Five Pillars: Muslims can proclaim the shahada (profession of faith), pray, fast, give zakat (except to terrorists), and go on the hajj. So what, exactly, is Sheikh Qaradawi referring to that makes living in the West especially hard on Muslims?

The answer is obvious: Qaradawi is referring to those other aspects of Sharia law — you know, subjugation of non-Muslim infidels, absolute authority over women, jihad, draconian punishments, and all the rest —that do create “hardships” for Muslims who try to implement them in the West, for instance, by getting them arrested and imprisoned.

In other words, far from “liberalizing” Muslim life, taysir allows only for insincere conformity. As Qaradawi made clear, to practice taysir is not to renounce Sharia’s otherwise harsh obligations; it is to put them on hold till circumstances are more accommodating. […]

A final observation: the notorious doctrine of taqiyya, which permits Muslims to deceive non-Muslims, is rooted in taysir; in fact, one of the few books devoted to the topic, al-Taqiyya fi al-Isalm, rationalizes taqiyya in light of taysir. And there it is: when Sheikh Yusuf al-Qaradawi, perhaps the most authoritative Muslim voice in Sunni Islam today, calls on Muslims “especially in Europe and America” to practice taysir, he is, in essence, calling on them to practice taqiyya — calling on them to conform outwardly to Western standards while inwardly maintaining loyalty to Sharia. Raymond Ibrahim: Top Muslim Cleric Urges Western Muslims to ‘Liberalize’

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Krigeren
11 years ago

De kan stemme pÄ NPD, hvis de vil. Det er mÄske ikke hÞjreorienteret nok? Eller er det fordi man ikke mÄ vÊre kritisk overfor JÞderne og Holokaust industrien?

peerpede
peerpede
11 years ago

Islam Rising tja vad ska man sÀga?
Jag undrar om det finns en enda fabrik dĂ€r kan producera en glödlampa… Det blir knappast nĂ„got problem för den fria och demokratiska vĂ€rld att “pacificera” denna sekt i tillfĂ€lle av konflikt.

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Forskere har fremkommet med en teori om at negrenes lave intelligens skyldes sygdomspÄvirkning, det er Äbenbart noget der skal ties ihjel.
http://videnskab.dk/content/dk/krop_sundhed/sygdomsramte_befolkninger_risikerer_lav_intelligens?replyid=11396&link=replycomment
PÄ samme mÄde kan man lave en teori om, at folk der har brugt deres energi pÄ at opbygge en velfÊrdsstat, har tendens til at gÞre en dyd ud af at filtrerer de informationer fra, som har med individdets overlevelse at gÞre.

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Hvad der er en kilde til konstant undren er de festglades ubekymrethed – den villede blindhed – den ligegyldighed, der er fremherskende blandt mange politikere, mediefolk, (mangel pĂ„ -) kultureliten. Herregud, det gĂ„r jo fint – lad vĂŠre med at forstyrre mig og mit nĂŠste projekt, jeg gider ikke diskutere pĂ„ det plan, det drejer sig ikke om fakta, men om holdninger osv. osv. Det der slĂ„r Ă©n er at islam har 1400 Ă„rs erfaring med at hĂ„ndtere vantro. 1400 Ă„rs fanatisme. 1400 Ă„rs erfaring i at spille pĂ„ modstanderens svage sider. 1400 Ă„rs erfaring med at spille modatanderne ud… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Limewoody

Den selvpĂ„lagte blindhed og/eller EU og andres multikulturelle projekter pĂ„ vores vegne, er tidens stĂžrste mysterium, efter min mening. NĂ„r jeg skriver og/eller er det fordi en del af mysteriet er hvordan disse ledere og organisationer kan kĂžre dette amoklĂžb henimod nogle tiltag der ogsĂ„ vil fĂ„ forfĂŠrdelige konsekvenser for dem selv, eller deres bĂžrn og bĂžrnebĂžrn. Er de virkelig sĂ„ blinde, eller er de virkelig sĂ„ suicidale? Begge alternativer er umulige at forstĂ„. Tyrkiet i EU, og Ă„bning for menneskestrĂžmme fra Nordafrika, er nok de vĂŠrste og mest irreversible tiltag jeg kan forestille mig, og sĂ„ meget desto mere… Read more »

Pk
Pk
11 years ago
Reply to  Limewoody

“De festglades ubekymrethed” skriver du.
Var det ikke Edgar Allan Poe, der skrev en historie om en fest pÄ slottet
mens landet var gÄet under?
LĂŠste Poe for snart 40 Ă„r siden og kan ikke helt huske detaljer.
Hed historien ikke Festen, slottet eller fyrsten?
MĂ„sker der er een, som ved besked?