27
jul
Seneste opdatering: 2/12-14 kl. 1848
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg kan ikke mindes nogensinde at have oplevet en politisk elite så forenet i frenetisk besættelse af at presse noget ned over hovedet på modvillige befolkninger – det skulle da lige være Lissabontraktaten. Aldeles fraværende er parlamentarisk ydmyghed: Vi må lytte til hvad europæerne mener om dette, og indrette os derefter. Vi er, som Tøger Seidenfaden så mindeværdigt udtrykte det, “problemet”. Når David Cameron nu kaster sig ud i denne dødedans, må det også betyde at man endegyldigt kan placere ham på den ene side af en kridtstreg, nemlig den forkerte. Ja, det er muligt at han vil gøre op med Stasireguleringen af briternes liv; ja, måske vil han foretage visse stramninger i den vanvittige import af bistandsklienter til Storbritannien, men alt bliver underordnet de perspektiver der kan forudses for Europa, når millioner af tyrkere, hvor de mest mobile må forventes at høre til blandt dette lands mest primitive og religiøse, kan bevæge sig frit rundt og bosætte sig i Europa.

Som altid slås jeg af dyb undren over hvordan denne selvpålagte blindhed er mulig, her næppe bedre illustreret end ved kontrasten mellem anklagen mod dem – os – der “wilfully misunderstand Islam”, og så hans vært Erdogans veldokumenterede udtalelser om at der ikke findes moderat islam, og at “islam er islam”.  Der findes næppe mere fatale beslutninger end tyrkisk medlemsskab af EU, og enhver politiker må sorteres efter holdningen til dette spørgsmål (LFPC).

David Cameron will today accuse critics of Turkey’s membership of the EU of playing on fears of Islam -as he pledges to ‘pave the road from Ankara to Brussels’. In a speech in the Turkish capital the Prime Minister will promise to ‘fight’ to help the Islamic state achieve its 50-year goal of EU membership.

He will say that, by embracing the moderate Muslim nation, the EU can improve relations with the rest of the Islamic world. He will hit out at those who ‘wilfully misunderstand Islam’ in order to oppose Turkey’s membership. […] Turkey must join EU, says Cameron: ‘Those who are against are playing on fears of Islam’

»Du skal have anstændige kontakter«

Ellers vil nogen sørge for at karrierebefri dig. Jeg mener, det er det fjerde bud i dekalogen. Rene Stadtkewitz taler i april i år til støtte for Geert Wilders, som han har inviteret til Berlin d. 2 oktober. Man ser lige for sig, at Wilders faktisk kommer i regering – det er lidt nærmere på lige nu – og får Merkel til bords ved et eller anden oppustet EU-show. Rede Rene Stadtkewitz bei Wilders-Demo, Teil 2.

Rene Stadtkewitz, 45, a member of Chancellor Angela Merkel’s conservative Christian Democrats (CDU), looks set to be excluded from the CDU’s parliamentary group in the Berlin city assembly after inviting Wilders to Berlin on October 2 to discuss integration and Islam. He had also discussed founding a branch of Wilders’ Freedom Party in Germany.Frank Henkel, the CDU’s regional parliamentary group leader, gave Stadtkewitz an ultimatum: Withdraw the invitation by July 26 or face the consequences.

Stadtkewitz refused in an open letter in which he also suggested that the CDU should be doing more to combat Islam politically. Up until now, public debate about the Islamic faith had been “too timid” in Germany, Stadtkewitz wrote. He added that the debate should focus on the defense of freedom and of Christian values, including concerns about “countless young women, who are forced into arranged marriages, enslaved and who sometimes become victims of so-called honor killings.”

Henkel responded Monday by saying that he would propose a motion to exclude Stadtkewitz from the parliamentary group because he had distanced himself from “the goals of the conservatives.” Henkel said Berlin set a positive example of integration and immigration for the whole of Germany. “There is no place in our party for people who demonize Islam and pass judgment on believers in other religions,” Henkel explained. The party looks likely to back the motion to exclude Stadtkewitz from the parliamentary group in a vote on September 7.Berlin Politician in Trouble for Inviting Dutch Populist Wilders.

“Anti-racist” bedrog den engelske stat for 26.7 mio DKK

den kommer lige tilpas til Marianne Jelved, Carsten Fenger-Grøndahl og Maria Leissners lamme venstreben:

She appeared to be a committed campaigner for gipsy rights – even addressing the UN. But in reality, Lavinia Olmazu helped scores of them fraudulently claim £2.9million in benefits. And yesterday, the mother of one was convicted of masterminding a scam which lasted 21 months. Along with her boyfriend and a gang of six Roma criminals, Olmazu co-ordinated the fraud by providing the applicants with false work references which paved the way for nearly 200 Romanians to claim benefits they were not entitled to.Prior to her arrest in March, Romaniaborn Olmazu, 31, had been a vocal campaigner for greater understanding and tolerance of Roma gipsies.As an academic she obtained generous Foreign Office funding to come and live and work in Britain.She set herself up as an ‘inclusivity outreach worker’ for two London councils and helped Roma migrants get work selling The Big Issue magazine.
Yesterday, however, Southwark Crown Court was told that she used these jobs to tout herself to gipsies as someone who could help them fraudulently obtain thousands of pounds each a year – while contributing nothing to society. Had the remaining 196 bogus NI number holders succeeded in claiming benefits before the scam was uncovered, the total cost to the UK taxpayer of the fraud would have been £12million. [107 mio. DKK] The Roma champion helping gipsies steal £3m benefits
0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
11 years ago

Tyrkiet skal med… England har jo i årevis støttet Tyrkiets optagelse i EU, så nogen overraskelse burde denne udmelding jo ikke komme som. Og alligevel! Manden er jo svoren EU skeptiker. Han er valgt på den politik. Men der er tilsyneladende èn sag som står over alle andre, uanset hvilket parti en engelsk politiker måtte komme fra. Loyaliteten overfor USA, som anser Tyrkiets medlemsskab af NATO som vital for alliancens overlevelse. Normalt betragter jeg Amerika som en uundværlig partner, men denne form for indflydelse på Europæisk politik er uacceptabel. Ganske enkelt. Iøvrigt vil NATO inden længe få sin betydning væsentlig… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
11 years ago

Som så mange andre politikere er Cameron er dybt uvidende og naiv, når det gælder aktuelle problemer. Nihilisten Alinsky gennemskuer han naturligvis ikke. Læs mere her: http://www.standpointmag.co.uk/node/3158/full

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

“Vi er, som Tøger Seidenfaden så mindeværdigt udtrykte det, “problemet”. ”

Er der en kilde på det, som er til at få fat i?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  LFPC

Hele programmet findes her, LFPC 😉

http://www.axess.se/tv/webbtv.aspx?id=167

Sikke dog en lallenaiv, folkeforagtende , uvidende storbytosse, ham TS 😀

Her er han som admiral på den synkende skude Poltiken A/S – ingen fatter hans kurs.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a8/Eastlake_-_Napoleon_on_the_Bellerophon.jpg

Og her er han i dyb depression, da han indser, at det afgørende slag er tabt –
de kulturradigale verdensfrelsere og de gloriepudsende gut-menschen er endegyldigt slået
på flugt over hele linjen.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8a/DelarocheNapoleon.jpg/446px-DelarocheNapoleon.jpg

Det er næsten skræmmende, så godt Tøger-tossen ligner sit store forbillede, ikke sandt ? 😀

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

I 1938 rejste premierminister C. til Munchen og forhandlede med en -ist med overskæg om fred i vor tid. Han kom tilbage og proklamerede, at man kunne do business med herr Hitler. I 2010 rejser premierminister C. til … Jeg ved ikke, om han er mere kyniker end uvidende. Jeg tænker på Browns historiske nedgøring af egne kernevælgeres bekymring med ordene “she is just a bigotted woman.” Den herskende klasse lever simpelt hen i sit eget univers, med egne spilleregler og vilkår. De kender ikke den rigtige verden og ønsker ikke at gøre det. Churchill derimod: Han var også en… Read more »

Prudentius
11 years ago

Gakke-lakmusprøven Cameron!

Sikke dog en idiot!!!

Er det virkelig det bedste de engelske konservative kan hoste op med i disse dage?

En YBER-naiv tosse-liberal forgyldt dillerdreng, med fløde hår!?

Ynkeligt.

steen
Editor
11 years ago
Reply to  LFPC

Cameron føjer sig til rækken af store engelske tænkere: Cameron is falling into exactly the same trap as his predecessors, by trying to play the theologian. Tony Blair called the Koran a “progressive” book, while Jacqui Smith called Islamic terrorism “anti-Islamic” activities, while the phrase “religion of peace” has been used so much by well-meaning politicians that it is now used, exclusively, in an ironic sense by cynics. Who is David Cameron to say what the ‘real Islam’ is? Man husker det afsnit af “Islam, What the West Needs to Know”, (lige i begyndelsen af filmen, mener jeg) hvor Blair… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  LFPC

Der findes et bestemt mønster der gentager sig. Der findes politikere der er skeptiske overfor EU, og som ofte også er skeptiske overfor tilstrømning af muslimer til Vesteuropa. Det er helt bevidst at jeg ikke kalder dem indvandrere, for de har på intet tidspunkt overvejet at blive en del af den befolkninge de flytter ind hos. Hvis disse politikere når et niveau omkring minister, og helt tydeligt hvis de bliver statsministre eller lignende, sker der et markant skifte. De bliver EU begejstrede, de hylder Islam som det bedste siden skabelsen, hader deres egen sekulære kultur, der har skabt velstående samfund… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Da David Cameron blev valgt, så tænkte jeg:”Måske mere fornuftigt ang. islam end
Tony Blair?”.
Det behøver jeg nu ikke at bruge mere tid på.
Meget skuffende. Forfærdende, giver een følelse af sorg over fremtiden.
Hvorfor kan en premiere minister ikke se og forstå det, vi forstår ang. islam?

PBr
PBr
11 years ago

Sikkert helt under lavmålet men her er alligevel “den store leder, i fri dressur”

http://www.youtube.com/watch?v=hsa88JIFTu4

steen
Editor
11 years ago

Man kan jo nok høre, at der ikke er tre mio tyrkere i England: Merkel har andre erfaringer: “When I think about what Turkey has done to defend Europe as a Nato ally, and what Turkey is doing today in Afghanistan alongside our European allies, it makes me angry that your progress towards EU membership can be frustrated in the way it has been. Åh, hvad – tre uger inden angrebet på Irak, måtte slagplanen lægges om fordi amerikanerne pludselig ikke måtte anvende Incirlik basen i nord ! In March Erdogan accused Angela Merkel, the German chancellor, of “hatred” towards… Read more »

bl
bl
11 years ago

Nu er Cameron premierminister og ikke oppositionsleder længere.
Ens synsvinkel afhænger af, hvor man sidder.

http://www.independent.co.uk/travel/europe/is-turkey-the-new-tuscany-897380.html

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

@ Limewoody

“Tyrkiets optagelse er den lige vej til krigen.” Næppe, men derimod til en utålelig “fred”.

– – –

Limewoody
Limewoody
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Hvis du med “fred” mener samme fred som armeniere, assyrer, koptere har nydt gennem mange år – så kald det bare dét for min skyld. Måske kunne vi blive enige om en tilstand af “terror” – som i Kashmir, i Israel, i Grenoble, Sudan, Nigeria, Iran, Pakistan, Thailand osv….

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Limewoody

@ Limewoody

Ja – det lyder netop som en utålelig “fred”.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

“(…) wilfully misunderstand Islam”. Fy for den lede Satan, hvor det minder om det religiøse sprog, hvori “vantro” benægter sandheden. “(…) playing on fears of Islam” er til gengæld helt analog til beskyldningen om at være “Guds fjender”. Det hele er imod bedre vidende, og motivet er alene forvorpenhed. Vores demokrati ebber ud. Og det er ikke så godt. Så den udvikling bliver nødt til at blive vores spore til at ændre på vores tilgang til verden. Væk med “professionelle” og væk med “kompetencer”, for vi trives ikke med dette de professionelles bureaukratur, som er ved at nå sin fuldkommenhed… Read more »

Anonymous
Anonymous
11 years ago

“(…) wilfully misunderstand Islam”. Fy for den lede Satan, hvor det minder om det religiøse sprog, hvori “vantro” benægter sandheden. “(…) playing on fears of Islam” er til gengæld helt analog til beskyldningen om at være “Guds fjender”. Det hele er imod bedre vidende, og motivet er alene forvorpenhed. Vores demokrati ebber ud. Og det er ikke så godt. Så den udvikling bliver nødt til at blive vores spore til at ændre på vores tilgang til verden. Væk med “professionelle” og væk med “kompetencer”, for vi trives ikke med dette de professionelles bureaukratur (oprindeligt: proletariatets diktatur), som er ved at… Read more »

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Hvis Tyrkiet er en “moderat” muslimsk nation – hvilken betegnelse vil Cameron og andre politikere – så hæfte på resten af de muslimske nationer? Hvordan kan man betegne et land som moderat, hvis det eneste der afholder landet fra en gennemgribende islamisering, er militæret. Hvordan kan man acceptere at landet optages i EU når det holder et andet land besat og helt bevidst har forfulgt en demografisk/racistisk strategi, der skulle tippe Cyperns befolkningstal til Tyrkiets fordel. Og helt ærligt – hvad har Europarådet, EU og hele bundtet af multikulti-diversitets-mangfoldigheds-fanatikere tænkt sig at gøre hvis Tyrkiets langsigtede strategiske mål er islamisering… Read more »

steen
Editor
11 years ago

Tyrkisk medlemskab forbyder sig selv af dusinvis af grunde, men Hannah har nogle pointer, det er en håbløs slingrevals EU udfører med Tyrkiet, og den bliver værre og værre. Jeg troede forresten at Cameron var meget EU skeptisk for nogle måneder siden ? Men Tyrkiet er måske hans måde at skyde EU i sænk på ? The EU is treating Turkey abominably I have argued before that David Cameron is a remarkably traditional Tory, and his attitude to Turkey is as traditional as they come. His – my – party has been Turcophile since Derby’s leadership a century and a… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  steen

Jamen følger han da slet ikke med? Man SATTE sig jo ned omkring 1990 og forhandlede en alternativ form for Tyrkiets tilslutning til EU. Det hed først Nord-Syd dialogen, så hed det Barcelona processen, Euromed og Anna Lindh Foundation, og til sidst The Euro Mediterranian Union, som Sarkozy og Merkel holdt over dåben sidste sommer, og som trådte i kraft 1/1 2010. Tyrkiet er priviligeret partner med EU, og det er samtlige andre lande der grænser op til Middelhavet i Mellemøsten og Nordafrika. Der er indgået mange aftaler i den forbindelse, men som regel skal man se efter omskrivningen “en… Read more »