29
jul
Seneste opdatering: 27/7-14 kl. 0319
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Ayatollah, leave those kids alone’ ‚Äď Pink Floyd get an Iranian twist

DN

Stockholms stad bör inrätta ett borgarråd med särskilt ansvar för hbt-frågor. Vidare bör staden ge äldre personer möjlighet att välja särskilt hbt-boende. De offentliga toaletterna bör vara könsneutrala så att man slipper välja mellan tjej- och killtoaletten.

Vi vill också att:

Stockholms f√∂rskolor [b√łrnehaver] ska ha ett medvetet genus-, k√∂ns- och hbt-t√§nkande.
Stockholms skolors sexualundervisning ska ha med ett tydligt hbt-perspektiv.
√Ąldre hbt-personer ska kunna v√§lja hbt-√§ldreboende i kommunal regi.
Stockholm stad som arbetsgivare aktivt ska arbeta mot alla former av diskriminering och höjer sina medarbetares kompetens (hbt-certifiering).
Stockholms stadsmuseum ska inr√§tta en ‚ÄĚhbt-avdelning‚ÄĚ.
Förbättra bemötandet av regnbågsfamiljer inom mödra- och förlossningsvården.

DN Debatt: Carin J√§mtin, oppositionsborgarr√•d (S),Dag Larsson, oppositionslandstingsr√•d (S) ‚ÄĚInf√∂r k√∂nsneutrala toaletter och kommunala hbt-boenden f√∂r √§ldre‚ÄĚ. (HBT betyder Homo-bi-trans). DN betyder ikke Debat Niveauet, men Dagens Nyheter (Politiken, p√• dansk.) DN Debatt har den status, Politikens kronik havde engang i forrige √•rhundrede. Det er egentlig ikke m√¶rkeligt, at kommentarerne til nyheden J√§ttef√∂rlust f√∂r DN, er n√¶sten upassende frydefulde og ondsindede. Jeg henf√łres til, da Malm√łs Frie Kvindeuniversitet havde et kursus i opretst√•ende tisning for kvinder. De mente, det var meget vigtigt for kvinder at st√• op, n√•r de urinerede, s√•ledes de ikke skulle skamme sig over at sidde ned, s√• de havde lavet et tredages kursus for kvinder, s√• de kunne l√¶re at rette str√•len ind, s√• de ikke kom til at tisse i bukserne. Dette var dog ikke p√• landets “fornemmeste” debatplads, men det kan det sagtens komme.¬†Carin J√§mtin har v√¶ret minister, og hun m√• v√¶re den f√łrste kvinde jeg nogensinde er st√łdt p√•, der l√¶nges efter at dele toilet med s√• mange m√¶nd som muligt. Nu skal mine gode venner igen f√łle sig gjort fuldst√¶ndigt til grin af de pludrende klasser. Der er ¬†mere fra i dag: “Tredje juridiskt k√∂n b√∂r inf√∂ras.” M√•ske k√łnskulretheden er en anelse mere intens i valgtider, s√• g√•r der tid med det.

Politi evakueret fra Grenoble

Taler vi s√• her om religion, social ‘udsathed’, eller regul√¶r kriminalitet? Skellet er tydeligvis meningsl√łst, og opretholdes kun fordi medier og myndigheder som her passende kan s√¶tte den sidste etiket p√•, fordi det er mindre farligt, trods alt, end at begynde at forholde sig til det ul√łseligt sammenfiltrede problemkompleks, hvor en bande af h√•rdkogte kriminelle p√• uforklarlig vis har fodsoldater i et altid st√•ende beredskab. Problemet er formentlig ul√łseligt i det g√¶ldende politiske paradigme, hvor man ikke engang kan s√¶tte de rette ord p√•. Fors√łget p√• at adskille noget der er sammenfiltret som udgangspunkt s√• vi i √łvrigt ogs√• forleden, hvor pludrende forskere kunne meddele den undrende offentlighed at muslimsk terrorisme kun stod for 0,3% af tilf√¶ldene (LFPC).

Crime squad officers in Grenoble have been moved out of the town along with their families after local gangsters put a contract on their heads.A local police source said: “These (threats) are targeting this service in general and certain colleagues in particular. One could call them contracts.
Last Friday, all policemen in France received a text message, believed to be from local officers, reading: “BAC-Grenoble staff have been put on forced leave by the (local government) prefect and obliged to leave the region with their wives and children.”As the BAC was involved in the armed criminal’s death, the word is that his friends (say) his death will only be avenged with the death of a BACman, by rocket launcher if necessary”.¬†Information gleaned from phone taps and local informants suggested the men’s lives were at imminent risk. Police officers and families moved out of Grenoble

Med Vestager som partner i en kollision

At de overhovedet bringer emnet op, viser at R er en strikkeklub og ikke et politisk parti. Der krummes t√¶er hos S og SF. Der st√•r “kollision” i Politiken, a Freudian slip?

De radikale er klar med nye krav til udl√¶ndingepolitikken under en S-ledet regering. S og SF afviser blankt.De radikale har tidligere foresl√•et, at det skal v√¶re nemmere at f√• arbejdstilladelse og opholdstilladelse i Danmark, og at partiet vil modarbejde 24-√•rs reglen og tilknytningskravet, som S og SF g√•r til valg p√• at bevare.Nu f√łjer de radikale til, at de vil have afskaffet syv√•rsreglen.

¬ĽDu kan regne med, at det tr√¶kker i den retning, som vi gerne vil have det. Som partner i en kollision har vi indflydelse p√• de aftaler, der bliver lavet. For os er det helt afg√łrende, at vi arbejder ud fra, at Danmark er et lille √•bent land, der er afh√¶ngigt af folk, der kommer hertil¬ę, siger Margrethe Vestager.¬†Radikale ant√¶nder nyt udl√¶ndingeopg√łr. (SF t√łr ikke tale om udl√¶ndingepolitik.)

Ibn Warraq: Historical Methodology and the Believer

Fra New English Review‚Äôs 2010 Symposium ‚ÄúDecline, Fall & Islam‚ÄĚ, juli 2010 med opl√¶g ¬†af bla. Nidra Poller, Hugh Fitzgerald, Nonie Darwish og Norman Berdichevsky. Indl√¶g kan ogs√• l√¶ses.

Eftersnak med Ibn Warraq

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ¬† Dagens Nyheter bragte forleden en artikel om det totalt forstyrrede Sexsverige. ¬† Se¬†¬† http://snaphanen.dk/2010/07/29/dn/ ¬† Her er et klip fra den kristelige avis “V√§rlden idag” om samme emne: ¬† Pride har […]

Sune
Sune
10 years ago

Ahem… “Diskussionen”…!

Sune
Sune
10 years ago

De to musikere der spiller i “Ayatollah” videoen, blev interviewet p√• BBC 4 Today, her til morgen (30.07.10):

http://news.bbc.co.uk/today/hi/today/newsid_8870000/8870251.stm

De har f√•et tilladelse af selveste Roger Waters, til at anvende melodien i videoen. Fornemt…
Nu bliver det jo så spændende, om Hr. Waters anvender omkvædet til koncerten i Parken næste år.

Men det v√¶sentlige er, at endnu et kvalitets mainstreammedie – og person – er begyndt at komme ind i ‘diskutionen’ Islam.

LFPC
10 years ago
Reply to  Sune

Hmm, den Roger Waters der propaganderer for Gaza og imod Israel. En sammensat person.

Sune
Sune
10 years ago
Reply to  LFPC

Det kan vi ikke være uenige om!

Men ‘The Wall’ mellem Vestbreden og Israel er jo n√¶ppe heller nogen l√łsning,
for nogen af parterne?

Ud af Рintelligente Рkontroversielle ytringer, kommer der ofte nye forståelser.

Det bringer os alle videre, i vor kollektive orståelse af samtiden.

Det kaldes vist ‘√•ndskunst’. Men jeg er ikke sikker…

Den gamle von Clausewitz, ville formodentlig blot have gentaget: Politik, med andre midler …
Ak, ak… Mennesken bliver aldrig klogere.

Liva
Liva
10 years ago

“For os er det helt afg√łrende, at vi arbejder ud fra, at Danmark er et lille √•bent land, der er afh√¶ngigt af folk, der kommer hertil”

Siger de radikale ogs√• s√•dan om egne husholdninger? At deres egne hjem og √łkonomi og familie skal v√¶re afh√¶ngig af folk, der kommer dertil?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Bent Jensen strikes back – og pakker PK-tossen og lallenaivisten Hans Skifter Andersen helt sammen ūüėČ http://jp.dk/opinion/kronik/article2135972.ece Tingelingelater tinsoldater ? Bent Jensen, professor, dr. phil. ‚Äā ‚Äā Offentliggjort29.07.10kl.03:01 Det er morsomt at l√¶se Hans Skifter Andersens p√•stand om, at h√łjrefl√łjen ikke anerkender de institutioner i samfundet, som st√•r for opbygning og formidling af viden og for ¬Ľafg√łrelser af, hvad der er ret og rigtigt – nemlig universiteterne og retsv√¶senet¬ę. Jo, det skrev han faktisk. En udbredt form for polemik best√•r i det probate trick at dutte √©n en mening p√• hvis vanvid alle kan forst√•. S√•dan lyder et af Piet… Read more »

Pk
Pk
10 years ago

Hvis man nu p√• tur i HUN, HAN OG DET/DEN SVERIGE skal tisse, og man er i et skov omr√•de. Og det er man jo ofte, hvad slags tr√¶er skal een s√• g√• til? Der er alvorligt ment, vil da n√łdigt ikke tage HUN, HAN OG DET/DEN politikere alvorligt. Hvordan kan der p√• frim√¶rker st√• :HUN,HAN OG DET/DEN SVERIGE? I kirken hedder det nu :”Vil HUN,HAN OG DET/DEN gifte sig med HUN,HAN OG DET/DEN”? Er de blivet helt sindsyge derovre i de dybe skove? Nej, det er flugt. I Sverige g√•r de op i k√łn( √•h ja), og i DK… Read more »

li
li
10 years ago

Jeg forst√•r ikke margrethe bombevestager, hvad mener konen med, at vi er “afh√¶ngig af folk, der kommer hertil” ? lige hvor afh√¶ngig er vi af muslimske analfabet gedehyrder, der kommer hertil? s√• mange gedeflokke har vi alts√• ikke, s√• vi ikke selv kan passe de f√• geder! Er det de h√łjtuddannede konen t√¶nker p√•, jamen, de kommer ikke hertil pga de h√łje skatter og de mange arbejdsl√łse muslimske gedehyrder der i kedsomhed render rundt og stener vantro! Underligt at de Radigale tror de kan tiltr√¶kke de h√łjtuddannede hertil, ved at stor importere bistandskasser af hj√¶lpel√łse gedehyrder, der skal fors√łrges af… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  li

Tja, Margrete “ikke i min folkeskole” Vestager. Hendes parti har v√¶ret primus motor i at f√• s√• mange indvandrere ind i landet, at stort set hele den politisk korrekte elite nu finder det n√łdvendigt at s√¶tte deres b√łrn i privatskole. Og alligevel finder hun, at det er n√łdvendigt at f√• flere indvandrere – alle der har lyst – til landet.

Den radikale hjerne må være skruet sammen som en Robert Jacobsen-skulptur.

Hans Jensen
Hans Jensen
10 years ago

HBT debatten er en overspringshandling. S√•dan noget ufarligt man f√•r tiden til at g√• med, n√•r man ikke t√łr tage sig af de virkelige problemer. Det ses blandt andet hos d√•rligt tr√¶nede cirkusdyr, der har travl med alt muligt andet inden de skal udf√łre tricket. Man kan ogs√• se det hos mennesker, i tandl√¶gens ventev√¶relse, f√łr man g√•r ind i eksamenslokalet, lederen der skal fyre en medarbejder, og andre steder hvor vi er pressede. Kan man l√¶se det, kan man vende situationen til sin fordel. Det ses ogs√• i politik. Der er store problemer med v√•ben og knive i nattelivet,… Read more »

barfbag
barfbag
10 years ago

Off topic.
Henleder opmærksomheden på en glimrende artikel om/ en artikel om den glimrende forfatter, fhv. Verdensbank-ansatte mm. , danskeren Sven Burmester, der fylder 70 år i dag. Artiklen er fra i går, onsdag den 28. juli 2010, i Jyllandsposten. Artiklen er obligatorisk læsning for dem, der frekventerer bl.a. denne blog.

Ulla Lauridsen
10 years ago

Gud ske tak og lov for de radikale, som konstant minder os om, hvor fuldstændig sindssyge, de er blevet.
Men jeg fatter ikke svenskerne. Kan de da ikke se, at hvis de √łnsker en udvikling mod st√łrre lighed mellem k√łnnene og seksuelle orienteringer s√• er det direkte i modstrid med politikken at importere store skarer af mennesker, der mener det stik modsatte?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Ja, vi m√• helt klart have de radigale meget mere p√• banen det n√¶ste √•rs tid ūüėÄ Helle & Villy er nok allerede begyndt at ryste i bukserne over, hvad disse selvoptagne storbytosser, gutmenschen og pseudointellektuelle gloriepudsere kan n√• at finde p√• af idioti, naragtigheder og poltisk korrekte s√¶rstandpunkter inden det n√¶ste folketingsvalgvalg. Det mest komiske ved de radigale er, at de samtidigt √łnsker skatterne sat markant ned – is√¶r for de h√łjeste indt√¶gter! De √łnsker alts√• med andre ord ikke SELV at bidrage til den koloenorme regning for deres endel√łse godhed (p√• andres bekostning), endsige at bo op og… Read more »

Thomas Nydahl
10 years ago

Det finns mycket att säga om detta. Till exempel så här: http://nydahlsoccident.blogspot.com/2010/07/den-som-vadar-i-vatten-tror-sig-veta.html

Vänligen Thomas

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

“Vi har allerede set muslimer i DK, der p√• et hospital bare satte sig p√• ned p√• gulvet og sked”

Åh herre gud min skapare men jag borde kanske inte bli förvånad. Här i Sverige har vi läst rykten om att dom skiter i allt från bakom buskar till trapphus och hissar. Det där med obligatorisk hemsändning är vi helt överens om. Insisterar dom på att skita i ett hål i marken och torka sig i röven med en sten så får dom väl göra det där dom hör hemma. Hundar och katter kan man få rumsrena men aldrig muslimer.

Zonka
10 years ago

Tjaee, Det Radikale Venstre har jo for vane at v√¶re p√• kollisionskurs med stort set alle andre, s√• der er jo ikke noget nyt der ūüėČ

Marius
Marius
10 years ago

“h√∂jer sina medarbetares kompetens (hbt-certifiering).”
Så man skal altså indoktrineres til at forholde sig værdimæssigt positivt til folk med afvigende seksualitet? Hvor blev tolerancen af?

Hvis de gerne vil tisse på herretoilettet kan de vel bare gå derind? Herre gud, den trang skal de hurtigt blive kureret for når de ser sådan et lokum.

Sverige er et uhyggeligt frihedskrænkende samfund i et værdimæssigt styrtdyk.

Info
Info
10 years ago

MERA SVENSK HBT-POLITIK: DET TREDJE K√ĖNET V√§nsterpartiet √§r inte f√∂rst i Sverige om att vilja lagstadga om ett tredje, biologiskt k√∂n. Tidigare har samma krav rests av det kristliga studief√∂rbundet Sensus. (Som i sin egen verksamhet redan har realiserat f√∂rslaget.) Sydsvenskan 2010-07-29: ‚ÄĚTREDJE K√ĖN B√ĖR INF√ĖRAS Det √§r h√∂g tid att √§ven Sverige utreder m√∂jligheten f√∂r m√§nniskor att registrera sig som n√•got annat √§n kvinna eller man. Det skriver [√∂ppet lesbiska] Josefin Brink (V), riksdagsledamot, och Hans Linde (V), riksdagsledamot och partiets talesperson i HBT- fr√•gor. – – – [HEMSKA KR√ĄNKNINGAR] Transpersoner lever i stor utsatthet i Sverige. Det √§r… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Tag med tidsmaskinen til 80’ernes Danmark! Lad ferien g√• til Sverige, hvor man kan opleve autentisk, dansk 80’erstemning den dag i dag! Blev du f√łdt for sent til “k√łnsproblematiserende” b√łger som “Den Lesbiske Mand”, samt den aggressive feminisme ? Nu kan du opleve det hele – lige ovre p√• den anden side Sundet. Og billigt! Prislejet i Sverige er (n√¶sten) som i de danske 80’ere …

– – –

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Morten - - -

K√¶re svenskere! Undskyld, jeg g√łr mig lystig p√• jeres bekostning. Mit budskab er imidlertid, at alle disse absurditeter kun – som alt andet – er en fase (og velsagtens, pardon, en farce). Tag med Tidsmaskinen p√• Oplevelsesrejse i Sverige er s√•ledes en opfordring til at forst√•. – Selvom jeres nutid ligner vores fortid, er det ingenlunde givet, at jeres fremtid ligner vores ditto eller vores nutid. Det afh√¶nger dels af jer selv og af udviklingen omkring jer. For Danmark og Sverige har og har haft vidt forskellige vilk√•r i verdenssamfundet. Vi g√•r ikke i samme takt til en stor, makro-historisk… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Morten - - -

:D:D:D Ja, det er sgu sv√¶rt at lade v√¶re med at grine (skratta) over disse artikler – men desv√¶rre er det den barske virkelighed. Man tror jo n√¶sten ikke sine egne √łjne. S√• langt ud i hampen kan man alts√• komme, n√•r militante seksuelle minoriteter – bakket op af genus-“forskere” – begynder at kr√¶ve s√¶rindflydelse og s√¶rlige forhold overalt. Og s√• skal muslimerne ogs√• have deres dele af kagen snart, for man m√• jo ikke g√łre forskel, vel? Og g√¶t s√•, hvem der mon kommer til at betale for festen ;-( Kunne de da for H. ikke bare sl√• plat… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Det kommer säkert bli oerhört populärt med könsneutrala toaletter. Vilka kvinnor kommer våga använda dem även om dom hade velat? Förmodligen kommer muslimerna utnyttja dessa toaletter till att skaffa sig ännu mera överraskningssex.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, og det n√¶ste bliver s√• krav om s√¶rlige muslimske “toiletter” ( = huller i jorden) overalt, som vi nu begynder at se det i England. Vi har allerede set muslimer i DK, der p√• et hospital bare satte sig p√• ned p√• gulvet og sked og s√• ellers overlod reng√łringen til personalet i protest over, at der ikke var disse s√¶rlige “toiletter” – det burde have v√¶ret lig med direkte hjemsendelse som “kulturelt uegnet” og for grov h√•n mod v√¶rtsbefolkningen. Mon s√• ikke denne uforskammede opf√łrsel og disse vanvittige krav stoppede i en vis fart? ūüėÄ Faktisk burde den… Read more »