29
jul
Seneste opdatering: 27/7-14 kl. 0319
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Ayatollah, leave those kids alone’ – Pink Floyd get an Iranian twist

DN

Stockholms stad bör inrätta ett borgarråd med särskilt ansvar för hbt-frågor. Vidare bör staden ge äldre personer möjlighet att välja särskilt hbt-boende. De offentliga toaletterna bör vara könsneutrala så att man slipper välja mellan tjej- och killtoaletten.

Vi vill också att:

Stockholms förskolor [børnehaver] ska ha ett medvetet genus-, köns- och hbt-tänkande.
Stockholms skolors sexualundervisning ska ha med ett tydligt hbt-perspektiv.
Äldre hbt-personer ska kunna välja hbt-äldreboende i kommunal regi.
Stockholm stad som arbetsgivare aktivt ska arbeta mot alla former av diskriminering och höjer sina medarbetares kompetens (hbt-certifiering).
Stockholms stadsmuseum ska inrätta en ”hbt-avdelning”.
Förbättra bemötandet av regnbågsfamiljer inom mödra- och förlossningsvården.

DN Debatt: Carin Jämtin, oppositionsborgarråd (S),Dag Larsson, oppositionslandstingsråd (S) ”Inför könsneutrala toaletter och kommunala hbt-boenden för äldre”. (HBT betyder Homo-bi-trans). DN betyder ikke Debat Niveauet, men Dagens Nyheter (Politiken, på dansk.) DN Debatt har den status, Politikens kronik havde engang i forrige århundrede. Det er egentlig ikke mærkeligt, at kommentarerne til nyheden Jätteförlust för DN, er næsten upassende frydefulde og ondsindede. Jeg henføres til, da Malmøs Frie Kvindeuniversitet havde et kursus i opretstående tisning for kvinder. De mente, det var meget vigtigt for kvinder at stå op, når de urinerede, således de ikke skulle skamme sig over at sidde ned, så de havde lavet et tredages kursus for kvinder, så de kunne lære at rette strålen ind, så de ikke kom til at tisse i bukserne. Dette var dog ikke på landets “fornemmeste” debatplads, men det kan det sagtens komme. Carin Jämtin har været minister, og hun må være den første kvinde jeg nogensinde er stødt på, der længes efter at dele toilet med så mange mænd som muligt. Nu skal mine gode venner igen føle sig gjort fuldstændigt til grin af de pludrende klasser. Der er  mere fra i dag: “Tredje juridiskt kön bör införas.” Måske kønskulretheden er en anelse mere intens i valgtider, så går der tid med det.

Politi evakueret fra Grenoble

Taler vi så her om religion, social ‘udsathed’, eller regulær kriminalitet? Skellet er tydeligvis meningsløst, og opretholdes kun fordi medier og myndigheder som her passende kan sætte den sidste etiket på, fordi det er mindre farligt, trods alt, end at begynde at forholde sig til det uløseligt sammenfiltrede problemkompleks, hvor en bande af hårdkogte kriminelle på uforklarlig vis har fodsoldater i et altid stående beredskab. Problemet er formentlig uløseligt i det gældende politiske paradigme, hvor man ikke engang kan sætte de rette ord på. Forsøget på at adskille noget der er sammenfiltret som udgangspunkt så vi i øvrigt også forleden, hvor pludrende forskere kunne meddele den undrende offentlighed at muslimsk terrorisme kun stod for 0,3% af tilfældene (LFPC).

Crime squad officers in Grenoble have been moved out of the town along with their families after local gangsters put a contract on their heads.A local police source said: “These (threats) are targeting this service in general and certain colleagues in particular. One could call them contracts.
Last Friday, all policemen in France received a text message, believed to be from local officers, reading: “BAC-Grenoble staff have been put on forced leave by the (local government) prefect and obliged to leave the region with their wives and children.”As the BAC was involved in the armed criminal’s death, the word is that his friends (say) his death will only be avenged with the death of a BACman, by rocket launcher if necessary”. Information gleaned from phone taps and local informants suggested the men’s lives were at imminent risk. Police officers and families moved out of Grenoble

Med Vestager som partner i en kollision

At de overhovedet bringer emnet op, viser at R er en strikkeklub og ikke et politisk parti. Der krummes tæer hos S og SF. Der står “kollision” i Politiken, a Freudian slip?

De radikale er klar med nye krav til udlændingepolitikken under en S-ledet regering. S og SF afviser blankt.De radikale har tidligere foreslået, at det skal være nemmere at få arbejdstilladelse og opholdstilladelse i Danmark, og at partiet vil modarbejde 24-års reglen og tilknytningskravet, som S og SF går til valg på at bevare.Nu føjer de radikale til, at de vil have afskaffet syvårsreglen.

»Du kan regne med, at det trækker i den retning, som vi gerne vil have det. Som partner i en kollision har vi indflydelse på de aftaler, der bliver lavet. For os er det helt afgørende, at vi arbejder ud fra, at Danmark er et lille åbent land, der er afhængigt af folk, der kommer hertil«, siger Margrethe Vestager. Radikale antænder nyt udlændingeopgør. (SF tør ikke tale om udlændingepolitik.)

Ibn Warraq: Historical Methodology and the Believer

Fra New English Review’s 2010 Symposium “Decline, Fall & Islam”, juli 2010 med oplæg  af bla. Nidra Poller, Hugh Fitzgerald, Nonie Darwish og Norman Berdichevsky. Indlæg kan også læses.

Eftersnak med Ibn Warraq


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24
Deltag i debatten...

avatar
17 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Kirken bøjer sig for Pride « Hodjas BlogLFPCSuneLivaGunnar Biering Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…]   Dagens Nyheter bragte forleden en artikel om det totalt forstyrrede Sexsverige.   Se   http://snaphanen.dk/2010/07/29/dn/   Her er et klip fra den kristelige avis “Världen idag” om samme emne:   Pride har […]

Sune
Guest
Sune

Ahem… “Diskussionen”…!

Sune
Guest
Sune

De to musikere der spiller i “Ayatollah” videoen, blev interviewet på BBC 4 Today, her til morgen (30.07.10):

http://news.bbc.co.uk/today/hi/today/newsid_8870000/8870251.stm

De har fået tilladelse af selveste Roger Waters, til at anvende melodien i videoen. Fornemt…
Nu bliver det jo så spændende, om Hr. Waters anvender omkvædet til koncerten i Parken næste år.

Men det væsentlige er, at endnu et kvalitets mainstreammedie – og person – er begyndt at komme ind i ‘diskutionen’ Islam.

LFPC
Guest

Hmm, den Roger Waters der propaganderer for Gaza og imod Israel. En sammensat person.

Sune
Guest
Sune

Det kan vi ikke være uenige om!

Men ‘The Wall’ mellem Vestbreden og Israel er jo næppe heller nogen løsning,
for nogen af parterne?

Ud af – intelligente – kontroversielle ytringer, kommer der ofte nye forståelser.

Det bringer os alle videre, i vor kollektive orståelse af samtiden.

Det kaldes vist ‘åndskunst’. Men jeg er ikke sikker…

Den gamle von Clausewitz, ville formodentlig blot have gentaget: Politik, med andre midler …
Ak, ak… Mennesken bliver aldrig klogere.

Liva
Guest
Liva

“For os er det helt afgørende, at vi arbejder ud fra, at Danmark er et lille åbent land, der er afhængigt af folk, der kommer hertil”

Siger de radikale også sådan om egne husholdninger? At deres egne hjem og økonomi og familie skal være afhængig af folk, der kommer dertil?

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Bent Jensen strikes back – og pakker PK-tossen og lallenaivisten Hans Skifter Andersen helt sammen 😉 http://jp.dk/opinion/kronik/article2135972.ece Tingelingelater tinsoldater ? Bent Jensen, professor, dr. phil.     Offentliggjort29.07.10kl.03:01 Det er morsomt at læse Hans Skifter Andersens påstand om, at højrefløjen ikke anerkender de institutioner i samfundet, som står for opbygning og formidling af viden og for »afgørelser af, hvad der er ret og rigtigt – nemlig universiteterne og retsvæsenet«. Jo, det skrev han faktisk. En udbredt form for polemik består i det probate trick at dutte én en mening på hvis vanvid alle kan forstå. Sådan lyder et af Piet… Read more »

Pk
Guest

Hvis man nu på tur i HUN, HAN OG DET/DEN SVERIGE skal tisse, og man er i et skov område. Og det er man jo ofte, hvad slags træer skal een så gå til? Der er alvorligt ment, vil da nødigt ikke tage HUN, HAN OG DET/DEN politikere alvorligt. Hvordan kan der på frimærker stå :HUN,HAN OG DET/DEN SVERIGE? I kirken hedder det nu :”Vil HUN,HAN OG DET/DEN gifte sig med HUN,HAN OG DET/DEN”? Er de blivet helt sindsyge derovre i de dybe skove? Nej, det er flugt. I Sverige går de op i køn( åh ja), og i DK… Read more »

li
Guest
li

Jeg forstår ikke margrethe bombevestager, hvad mener konen med, at vi er “afhængig af folk, der kommer hertil” ? lige hvor afhængig er vi af muslimske analfabet gedehyrder, der kommer hertil? så mange gedeflokke har vi altså ikke, så vi ikke selv kan passe de få geder! Er det de højtuddannede konen tænker på, jamen, de kommer ikke hertil pga de høje skatter og de mange arbejdsløse muslimske gedehyrder der i kedsomhed render rundt og stener vantro! Underligt at de Radigale tror de kan tiltrække de højtuddannede hertil, ved at stor importere bistandskasser af hjælpeløse gedehyrder, der skal forsørges af… Read more »

Gunnar Biering
Guest
Gunnar Biering

Tja, Margrete “ikke i min folkeskole” Vestager. Hendes parti har været primus motor i at få så mange indvandrere ind i landet, at stort set hele den politisk korrekte elite nu finder det nødvendigt at sætte deres børn i privatskole. Og alligevel finder hun, at det er nødvendigt at få flere indvandrere – alle der har lyst – til landet.

Den radikale hjerne må være skruet sammen som en Robert Jacobsen-skulptur.

Hans Jensen
Guest
Hans Jensen

HBT debatten er en overspringshandling. Sådan noget ufarligt man får tiden til at gå med, når man ikke tør tage sig af de virkelige problemer. Det ses blandt andet hos dårligt trænede cirkusdyr, der har travl med alt muligt andet inden de skal udføre tricket. Man kan også se det hos mennesker, i tandlægens venteværelse, før man går ind i eksamenslokalet, lederen der skal fyre en medarbejder, og andre steder hvor vi er pressede. Kan man læse det, kan man vende situationen til sin fordel. Det ses også i politik. Der er store problemer med våben og knive i nattelivet,… Read more »

barfbag
Guest
barfbag

Off topic.
Henleder opmærksomheden på en glimrende artikel om/ en artikel om den glimrende forfatter, fhv. Verdensbank-ansatte mm. , danskeren Sven Burmester, der fylder 70 år i dag. Artiklen er fra i går, onsdag den 28. juli 2010, i Jyllandsposten. Artiklen er obligatorisk læsning for dem, der frekventerer bl.a. denne blog.

Ulla Lauridsen
Guest

Gud ske tak og lov for de radikale, som konstant minder os om, hvor fuldstændig sindssyge, de er blevet.
Men jeg fatter ikke svenskerne. Kan de da ikke se, at hvis de ønsker en udvikling mod større lighed mellem kønnene og seksuelle orienteringer så er det direkte i modstrid med politikken at importere store skarer af mennesker, der mener det stik modsatte?

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Ja, vi må helt klart have de radigale meget mere på banen det næste års tid 😀 Helle & Villy er nok allerede begyndt at ryste i bukserne over, hvad disse selvoptagne storbytosser, gutmenschen og pseudointellektuelle gloriepudsere kan nå at finde på af idioti, naragtigheder og poltisk korrekte særstandpunkter inden det næste folketingsvalgvalg. Det mest komiske ved de radigale er, at de samtidigt ønsker skatterne sat markant ned – især for de højeste indtægter! De ønsker altså med andre ord ikke SELV at bidrage til den koloenorme regning for deres endeløse godhed (på andres bekostning), endsige at bo op og… Read more »

Thomas Nydahl
Guest

Det finns mycket att säga om detta. Till exempel så här: http://nydahlsoccident.blogspot.com/2010/07/den-som-vadar-i-vatten-tror-sig-veta.html

Vänligen Thomas

Robin Shadowes
Guest
Robin Shadowes

“Vi har allerede set muslimer i DK, der på et hospital bare satte sig på ned på gulvet og sked”

Åh herre gud min skapare men jag borde kanske inte bli förvånad. Här i Sverige har vi läst rykten om att dom skiter i allt från bakom buskar till trapphus och hissar. Det där med obligatorisk hemsändning är vi helt överens om. Insisterar dom på att skita i ett hål i marken och torka sig i röven med en sten så får dom väl göra det där dom hör hemma. Hundar och katter kan man få rumsrena men aldrig muslimer.

Zonka
Guest

Tjaee, Det Radikale Venstre har jo for vane at være på kollisionskurs med stort set alle andre, så der er jo ikke noget nyt der 😉

Marius
Guest
Marius

“höjer sina medarbetares kompetens (hbt-certifiering).”
Så man skal altså indoktrineres til at forholde sig værdimæssigt positivt til folk med afvigende seksualitet? Hvor blev tolerancen af?

Hvis de gerne vil tisse på herretoilettet kan de vel bare gå derind? Herre gud, den trang skal de hurtigt blive kureret for når de ser sådan et lokum.

Sverige er et uhyggeligt frihedskrænkende samfund i et værdimæssigt styrtdyk.

Info
Guest
Info

MERA SVENSK HBT-POLITIK: DET TREDJE KÖNET Vänsterpartiet är inte först i Sverige om att vilja lagstadga om ett tredje, biologiskt kön. Tidigare har samma krav rests av det kristliga studieförbundet Sensus. (Som i sin egen verksamhet redan har realiserat förslaget.) Sydsvenskan 2010-07-29: ”TREDJE KÖN BÖR INFÖRAS Det är hög tid att även Sverige utreder möjligheten för människor att registrera sig som något annat än kvinna eller man. Det skriver [öppet lesbiska] Josefin Brink (V), riksdagsledamot, och Hans Linde (V), riksdagsledamot och partiets talesperson i HBT- frågor. – – – [HEMSKA KRÄNKNINGAR] Transpersoner lever i stor utsatthet i Sverige. Det är… Read more »

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Tag med tidsmaskinen til 80’ernes Danmark! Lad ferien gå til Sverige, hvor man kan opleve autentisk, dansk 80’erstemning den dag i dag! Blev du født for sent til “kønsproblematiserende” bøger som “Den Lesbiske Mand”, samt den aggressive feminisme ? Nu kan du opleve det hele – lige ovre på den anden side Sundet. Og billigt! Prislejet i Sverige er (næsten) som i de danske 80’ere …

– – –

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Kære svenskere! Undskyld, jeg gør mig lystig på jeres bekostning. Mit budskab er imidlertid, at alle disse absurditeter kun – som alt andet – er en fase (og velsagtens, pardon, en farce). Tag med Tidsmaskinen på Oplevelsesrejse i Sverige er således en opfordring til at forstå. – Selvom jeres nutid ligner vores fortid, er det ingenlunde givet, at jeres fremtid ligner vores ditto eller vores nutid. Det afhænger dels af jer selv og af udviklingen omkring jer. For Danmark og Sverige har og har haft vidt forskellige vilkår i verdenssamfundet. Vi går ikke i samme takt til en stor, makro-historisk… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

:D:D:D Ja, det er sgu svært at lade være med at grine (skratta) over disse artikler – men desværre er det den barske virkelighed. Man tror jo næsten ikke sine egne øjne. Så langt ud i hampen kan man altså komme, når militante seksuelle minoriteter – bakket op af genus-“forskere” – begynder at kræve særindflydelse og særlige forhold overalt. Og så skal muslimerne også have deres dele af kagen snart, for man må jo ikke gøre forskel, vel? Og gæt så, hvem der mon kommer til at betale for festen ;-( Kunne de da for H. ikke bare slå plat… Read more »

Robin Shadowes
Guest
Robin Shadowes

Det kommer säkert bli oerhört populärt med könsneutrala toaletter. Vilka kvinnor kommer våga använda dem även om dom hade velat? Förmodligen kommer muslimerna utnyttja dessa toaletter till att skaffa sig ännu mera överraskningssex.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Ja, og det næste bliver så krav om særlige muslimske “toiletter” ( = huller i jorden) overalt, som vi nu begynder at se det i England. Vi har allerede set muslimer i DK, der på et hospital bare satte sig på ned på gulvet og sked og så ellers overlod rengøringen til personalet i protest over, at der ikke var disse særlige “toiletter” – det burde have været lig med direkte hjemsendelse som “kulturelt uegnet” og for grov hån mod værtsbefolkningen. Mon så ikke denne uforskammede opførsel og disse vanvittige krav stoppede i en vis fart? 😀 Faktisk burde den… Read more »