10
aug
Seneste opdatering: 12/8-10 kl. 0309
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

-Ett starkt motiv för centralorten Karlsborg är att det är en militärort. Det bullrar och smäller och det är inte lämpligt om man kommer från krigshärjade områden. Om man har traumatiska upplevelser är det här kanske inte den lämpligaste miljön, säger Kjell Sjölund (C,) kommunalråd i Karlsborg. Karlsborgs kommun tar inte emot flyktingar.

N√•r man lever i et milj√ł, hvor sandheden enten altid er forn√¶rmelig, farlig for ens karriere, eller begge dele, udvikler man et kodesprog af velklingende l√łgne. Om l√łgnene ogs√• siver ind i tankerne, s√• man ikke l√¶ngere kan skelne sandhed fra l√łgn, skal jeg ikke kunne sige. Jeg har aldrig levet l√¶ngere tid ad gangen i et land, hvor jeg ikke kunne tale og skrive frit. Kommunen er p√• 801,48 km¬≤ , s√• det m√• v√¶re nogle gevaldige kanoner, de har.Karlsborg 2006-2010: O flygtninge.

Life and Death of a Radical Mosque

Al-Quds, the Hamburg mosque that hosted several of the 9/11 attackers, has been closed down. The only question now is: Why on Earth did it take 10 years? [..]

The mosque that was closed on Aug. 9 is a good example. It’s better known around the world by its old name, al-Quds, where Mohamed Atta and two other of the 9/11 pilots worshipped. (It was renamed in 2008.) When the attacks took place in 2001, I went to Hamburg along with many other journalists and tried to talk to the people who ran it and worshipped there. Everyone we met said that they didn’t know the plotters and that their radicalization must have taken place elsewhere.

That turned out to be exactly wrong, as police investigations later showed. In 1998, in fact, the al-Quds mosque showed up in a German police investigation. A Sudanese man, Mamdouh Mahmud Salim, had been arrested in a Munich suburb, charged with conspiring to build an al Qaeda network in Germany. [..]

When I visited the al-Quds mosque in 2001, it was clear to me that it was a special place. The mosque itself is unremarkable, little more than a prayer room and a few offices in a nondescript building near Hamburg’s red-light district. But it was distributing literature promoting a xenophobic worldview in which Muslims are seen as victims of unremitting discrimination. One brochure talked about the “genocide” going on in Palestine, while another bemoaned the role of Jews in the world. Almost all the worshippers were immigrants from Arab countries, and they clearly hadn’t left their conspiracy-theory-ridden politics back at home. A year later, I revisited the mosque and talked to one of its stalwarts, Riad Barakat. He praised his one-time congregationist, Atta, saying, “He was a true martyr,” because after the 9/11 attacks 71,000 people allegedly converted to Islam.
Such views were hardly unique at the time. One of Atta’s roommates on Marienstrasse, Abdelghani Mzoudi, said on tape after the attacks that he wished “to die a martyr’s death.” He later got this wish blessed by an imam in the al-Quds mosque, according to a police tape made there………So why close it this week? Most likely, Germany has finally realized that the tactic of keeping it open for observation isn’t working. Foreign Policy Video: Pressekonference med Hamborgs innensenator Christoph Ahlhaus .

JP-journalisternes mentale sikkerhedshegn

Det er en surreel f√łlelse: Nogle af de st√łrste problemer i tiden er p√• √©n gang umulige at ignorere, men er samtidig fuldst√¶ndig ubeskrevne i mainstreammedierne – hvor peger de daglige historier om stenkast i ghettoer, jihadceller, krav om s√¶rbehandling, t√łrkl√¶detrakasserier, livslang beskyttelse af Wilders, Westergaard, Hirsi Ali osv. tilsammen hen? Er det bare forbig√•ende, og hvad i alverden giver anledning til at tro dette? Og hvis det er tegn p√• varige √¶ndringer, hvor f√łrer det s√• hen? Kunne rettidig politisk omhu v√¶re alarmerende p√•kr√¶vet? Jeg kan ikke forestille mig noget mere vedkommende, men det er alts√• helt frav√¶rende sp√łrgsm√•l i mainstreammedierne.

Mere bizart kan dette frav√¶r n√¶ppe illustreres end af Jyllands-Postens daglige reportere, dem der tilsk√¶rer Ritzautelegrammer om utilpassede unge eller pr. refleks kolporterer tilsvining af Israel, og aldrig kunne dr√łmme om at vinkle kritisk, mod flokmentaliteten, perspektivere med henblik p√• fremtiden, eller bare borgerligt. Her kan man nemlig l√¶se hvilke groteske sikkerhedsforanstaltninger der er blevet samme reporteres hverdag, uden at der g√•r en pr√•s op for dem om at de faktisk befinder sig lige midt i en k√¶mpe, k√¶mpe historie der har perspektiver for vores alle sammens fremtid.¬† I stedet er det bare blevet noget taget-for-givet, en f√łlgevirkning af den der Muhammedaff√¶re. Jeg vil aldrig kunne fatte det, og jeg vil heller aldrig betale for perspektivl√łs metervarebladsm√łreri (LFPC).

Terrortruslen mod Morgenavisen Jyllands-Posten er efterh√•nden bed√łmt s√• stor, at avisens hovedkontor er blevet yderligere sikret. […]

Hegnet er etableret p√• anbefaling af PET, og der forest√•r ogs√• yderligere sikringsarbejder p√• JP/Politikens bygning p√• R√•dhuspladsen i K√łbenhavn, oplyser JPs chefredakt√łr, J√łrn Mikkelsen. […]

Hele hoveds√¶det i Viby er nu omgivet af et godt 2,50 meter h√łjt og meget i√łjnefaldende metalhegn, og de mange hundrede meter hegn er sp√¶kket med overv√•gningskameraer. Bag hegnet er placeret kampesten, der vil kunne standse eventuelle biler, der braser gennem hegnet.

Indk√łrsel med bil til selve hoveds√¶det foreg√•r nu gennem en kraftig sluseport, som betyder, at porten bag bilen skal v√¶re lukket, inden den n√¶ste port kan √•bnes.

Journalister og andre medarbejdere g√•r gennem en s√¶rlig indgang, hvor kun en person af gangen kan passere efter brug af personlig kode. […] Jyllands-Postens hoveds√¶de i Viby er nu s√• sikret med hegn, at det minder om en amerikansk ambassade i en fjendtlig stat. Hegnet er opf√łrt p√• PET’s anbefaling.Kilometerlangt hegn omkring hele avisens store grund. Video: JP’s hovedkvarter hegnet ind.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Meget er efterhaanden blevet sagt om “sikkerhedshegn” i alle mulige sammenhaenge . Fra Arizona til Jyllandsposten , fra “Jerntaeppet” til EU’s ikke-eksiterende EXTERNE graensehegn . Efter i mange aar at have vaeret med til at patruljere Israels graenser mod Libanon og Gaza mener jeg at vaere i en god position til at have en meng om hvad der skal til for at et “sikkerhedshegn” bliver ” umuligt” at passere. Selv folk som stort set har frigjort sig selv for den plitske korrektheds selektive blokering af ukorekte tankespor ,vil muligvis have svaert ved at indroemme den haarde virkelighed : Ingen graense… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Fra den muntre afdeling ūüėÄ – “Mekka f√•r verdens st√łrste ur” Dette er jo ligefrem ufrivilligt komisk i 3. potens ūüėÄ Hele projektet lugter langt v√¶k af muslimske mindrev√¶rdskomplekser – en dybtliggende f√łlelse af at v√¶re totalt betydningsl√łs og overset ‚Äď vel nok ikke helt ubegrundet ūüėČ Hvis man har l√¶st sin Bernard Lewis “What Went Wrong ?”, s√• ved man, at det tog MANGE hundrede √•r, inden s√¶rdeles nyttige opfindelser som fx. uret, kikkerten og trykpressen overhovedet fandt vej til de muslimske lande – og endnu l√¶ngere inden de blev udbredt i bare nogen n√¶vnev√¶rdig grad, i mange omr√•der… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

MSM skal s√•m√¶nd bare huske p√• at pennen i det lange l√łb er st√¶rkere end sv√¶rdet. N√•r en t√łlper truer med at journalisten skal forsvinde og ikke skrive noget, fyrer man kameraet af i hovedet p√• ham, s√¶tter billedet p√• forsiden n√¶ste dag, og skriver en artikel ,om mennesker der fors√łger at kn√¶gte s√•vel ytringsfrihed som demokrati. Det kr√¶ver s√•m√¶nd kun lidt rygrad, og s√• naturligvis at man inderst inde ikke er enige med dem.

Liva
Liva
11 years ago

Ang. at JP nu skal indhegnes. Er n√łdsaget til at have ‘rustning’ p√•. Indhegningen af JP sker samtidig med at danske universiteter, der nu har f√•et journalistik uddannelser – har f√•et – bederum installeret og religi√łst velsignet mad ‚Äď og hijab dressede kvindelige undervisere. Hvorfor skriver MSM ikke mere om de meget specielle arbejdsforhold og den meget specielle form for ytringsfrihed der er for flere og flere journalister og pressefolk I Danmark? Hvorfor? “Radikal politiker ud√łver pression mod journalist” (2009) En politiker meddeler angiveligt “…at han og en gruppe tilh√¶ngere er g√•et i gang med at indsamle private oplysninger om… Read more »

Hans L
Hans L
11 years ago

Jeg ved ikke om man stadigt skyder solen op og ned p√• sixtus p√• Holmen, men i s√• fald m√• dette da virke meget traumatiserende p√• vores g√¶ster, og skal hvis der foreligger en anmeldelse, naturligvis indstilles. Vi har med fredens religion at g√łre og som s√•dan vil den aggresive skydning virker meget traumatisende og udl√łse endnu flere fortidspensioner.

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Den hykleriske undvigelsesman√łvre med de larmende kanoner er utrolig morsom. Her i DK kan √łvrigheden ogs√• v√¶re morsom. N√•r kanonere holder pause, kan en stor del af vore flygtninge b√•de st√• til r√•dighed for arbejdsmarkedet i DK og samtidig holde langtidsferie, der, hvor kuglerne tidligere fl√łjtede om deres √łrer. Begynder kuglerne igen at r√łre p√• sig, bliver de ferierende flygtninge kvit og frit fl√łjet tilbage til DK. Det er ikke fordi vi g√łr det af godhed, men fordi det er en stor uudnyttet ressource af arbejdskraft, som vi har behov for at have st√•ende til r√•dighed for arbejdsmarkedet, indtil de… Read more »