12
aug
Seneste opdatering: 12/8-10 kl. 0933
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam Channel, og det er alts√• deres punch-line, som er rubrikken, vi kunne ikke have fundet p√• den selv. Hvert √•r holder Islam Channel et k√¶mpe tr√¶f, de kalder Global Peace & Unity Event – 2010 :: Working Towards a Multicultural Socity. Her er traileren for den kommende “event”, der holdes i London d. 23 og 24 oktober. Det er interessant at se flere h√•ndfulde britiske MP¬īs, deriblandt Nick Clegg og Jack Straw, optr√¶de p√• og hylde en kanal, som Quillam rapporten netop har listet som “ekstremistisk”. Imam Zaid Shakir, der optr√¶der i videoen, er fortaler for sharia i USA og har bagatelliseret Fort Hood massemordet.
Her er alt hvad hjertet kan beg√¶re, inklusive muslimske bunkebryllupper. Hvis det ikke var fordi der er tale om en invasiv verdensreligion, ville man tro det var en kloning Cirkus Ringling Brothers og Guru Maharajis sekt anno 1975. Det var Islam Channel, der med Yvonne Ridley arrangerede konferencen i 2006 i Bella Centret, Islamophobia, A Dilemma in the West, hvor Danmark skulle have t√¶sk for Jyllands Postens ugerninger med s√• prominente talere som T√łger Seidenfaden, J√łrgen B√¶k Simonsen, Anders Gadegaard, Rune Engelbreth, Kamal Qureshi og Abu Laban, der underholdt 1200 k√łnsadskilte islamister plus millioner af TV seere. Hvem skal mon tale i London i √•r ? Mon ikke Cameron, der endnu ikke har sat en fod rigtigt ?
Kvinder, gå to og to

Vi monterer alarm i husene våre og legger ikke mobiltelefoner synlig i bilvinduet. Da må det gå an å tenke preventivt også når det gjelder voldtekter. Realiteten er dessverre at det ikke alltid er trygt for kvinner å gå alene hjem fra byen, sier Rohde.Hun legger til at de aller fleste overfallsvoldtekter skjer om natten eller sent på kvelden, og at 7 av 10 ofre er ruspåvirket.

3 av 12 p√•grepet: Hittil i √•r er gjerningsmenn p√•grepet i 3 av 12 tilfeller av overfallsvoldtekter. Av 46 overfallsvoldtekter som er registrert siden 2008, er fremdeles 25 uoppklart eller henlagt.Leder for vold og sedelighetsseksjonen ved Hordaland politidistrikt, Rigmor Isehaug, anbefaler likevel kvinner √• g√• sammen to og to. “Dersom de g√•r alene kan de ha kontakt med noen via mobiltelefon. Det er ogs√• viktig √• gi klar beskjed om n√•r en kommer hjem,” sier hun. Hittil i √•r er det anmeldt 92 voldektsepisoder i Norge. Politiet regner imidlertid et stort m√łrketall. NRK: ‚Äď Det er ikke trygt √• g√• hjem alene

Hatten af for Elisabeth Ohlson Wallin
der vil se noget politik i Sverige i stedet for moral. Nok er svenske medier r√łvkedlige, men de er sj√¶ldent mere kedelige end i en valgkamp. Og s√• pyt med Wallin¬īs ut√•lelige, ideologiske modefotos, i dag er hun et mandfolk:

Jag som medborgare i ett demokratiskt land vill veta på riktigt vad jag har för olika alternativ att rösta på. Jag vill genom TV debatter kunna avgöra hur alla aktuella partier står mot varandra, inte bara de två blocken utan också FI, PP och SD. Jag vill se var moderaterna och folkpartiet står i förhållande till SD, jag vill höra jämställdhetsministern och Gudrun Schyman prata kvinnors löner och HBT frågor, jag vill höra Piratpartiet prata om att tilllåta barnporrbilder med Maria Wetterstrand. Varför inte få höra Mona Sahlin prata Pensionärer med Jimmie Åkesson? Med detta kan vi medborgare tydligt se vilka politiker och partiersom inte klarar sin uppgift men framför allt vilka som kan tillföra något nytt.Detta skulle vara demokrati och tidningarna skulle kunna skriva mycket mer intressantaanalyser och vi skulle slippa att de politiska skribenterna refererar politik som sportjournalister.Därför vill jag se Jimmie Åkesson i SVT

Voldtægt, et usexet emne

“Sverigedemokraterna har gjort v√•ldt√§kter till en valfr√•ga. Det √§r fruktansv√§rt att anv√§nda sig av en f√∂reteelse som v√•ldt√§kt f√∂r att f√∂rs√∂ka v√§nda folk emot invandrare, s√§ger Helena Svensson p√• Kvinnojouren i Borl√§nge, aktiv inom Feministiskt initiativ” Sp√łrgsm√•let er, hvor klogt det er, at g√łre s√• underbelyst et omr√•de til et valgtema. Forskningen har v√¶ret begr√¶nset og kosmetisk:Brottslighet bland personer f√∂dda iSverige och i utlandet (2005) og Invandrare och brott – den sv√•ra fr√•gan (2002) og uheldigvis for SD forholder det sig pr√¶cis, som Svenska Dagbladets Sanna Rayman man skrev i SvD lederen:Om ni ska ta debatten med SD, ta d√• debatten!

Åkesson: Muslimska män är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken.

Etablissemanget: Fel fel fel! Det vet vi faktiskt inte! Jaha. Där fick han. Pilutta dig Jimmie! Vi vet faktiskt inte. För vi har slutat föra statistik över brottslingars härkomst, just för att täppa till truten på typer av din kaliber.

Selvom viljen¬† til at komme s√• n√¶r sandheden som muligt var tilstede, ville det ikke kunne¬† lade sig g√łre. Den ville stadig befinde sig ude i folkedybet et sted i en mosaik af ti-tusindvis af delbilleder., de fleste kun kendt af de involverede.Partiet vil gennemg√• alle voldt√¶gtsdomme i Sverige forrige √•r. Det kan v√¶re godt nok, men det giver et yderst begr√¶nset billede. Man ved at omkring 90¬† %, m√•ske flere, ikke¬† anmelder. De f√¶rreste af anmeldelserne f√łrer til dom. Det er det resultat, SD vil st√• med. Vi har flere gange omtalt Dr. jur Ann-Christine Hjelms detaljerede redeg√łrelse fra 2002, der bidrager interessant, men er et for√¶ldet og lillebitte hj√łrne af problemet. Kulturpsykolog Kirsten Damgaard har l√¶st Hjelms bog, og giver her et ultrakort abstract:

Dr. jur Ann-Christine Hjelms unders√łgelse ved en af de svenske landsretter Svea Hovr√§tt √•ret 2002.Unders√łgelsen d√¶kker alle sager om personfarlig kriminalitet. Svea Hovr√§tt d√¶kker bl.a. Stockholm og Uppsala l√§n.

Unders√łgelsen d√¶kker 105 personer som udsattes for grov personfarlig kriminalitet og 103 gerningsm√¶nd,der id√łmtes mere end to √•rs straf. Der var 91 sager med et fysisk kriminaloffer og heraf kunne de 15 entydigt afg√łres at v√¶re etnokulturelt bestemte.Det vi sige at de ikke skyldtes druk,misbrugsproblemer psykisk sygdom eller andet, men kunne henf√łres under et kollektivt √¶resrelateret r√¶sonement.NB De nordisk borgere i alle grafikkerne udg√łres n√¶sten udelukkende af finner.Ingen af tallene er sat i relation til de etniske befolkningsgruppers relative st√łrrelse.

Grafik 1: Mishandling.Det drejer sig om 21 retssager.√ąn kvinde har mishandlet en anden kvinde. “En majoritet av brottsoffren och g√§rningsm√§nnen √§r av utl√§ndsk h√§rkomst”. Der er en del marginaliserede finner i dybt misbrug i kriminelle subkulturer i denne gruppe.

“En √∂verv√§gende majoritet av g√§rningsm√§nnen har utl√§ndsk h√§rkomst,medan omkring h√§lften av offren √§r inf√∂dda svensker”.Asien uden Mellem√łsten st√•r for 24 %. Afrika uden Nordafrika 13 %. Syd- og Mellemamerika 13 %. Europa exclusive Norden og Tyrkiet 13 %. Norden exclusive Sverige 24 %. Tyrkiet og Mellem√łsten havde ikke gerningsm√¶nd i denne kategori ,i Svea landsret √•r 2002.

Grafik 3, mord: 16 Sager drejede sig om mord eller fors√łg p√• mord. Drab er en anden kategori. “Antalet inf√∂dda g√§rningsm√§n √§r mycket l√•gt i unders√∂kningen medan antalet inf√∂dda brottsoffer utg√∂r den st√∂rsta gruppen -etnokulturella anspelningar f√∂rekom i fyra r√§ttsfall”. Disse fire retssager er udtryk for at handlingen udf√łrtes som en konsekvens af viljen til at opretholde en kollektiv √¶re i forhold til familie og med sl√¶gt under et kollektivt syn p√• livssituationen.

Grafik 4, voldtægt

“Bara en femtedel af g√§rningm√§nnen √§r inf√∂dda svenskar”.85 % af gerningsm√¶ndende er af udenlandsk herkomst.Samtlige 30 ofre er kvinder og samtlige 27 kr√¶nkere er m√¶nd.”En mycket stor andel av flickorna √§r under 15 √•r medan majoriteten av
gärningsmännen är i åldersspannet 35-44 år.alderen på de voldtagne overstiger sjældent 25 år.4 ud af de 25 sager kunne siges at have etnokulturelle elementer, idet de ville kue kvinder til underordning i kollektivet.

“Det finns allts√• en omfattande √∂verrepresentation av fall d√§r g√§rningsm√§nnen ar av utlandsk h√§rkomst,vars attitud och agerande tyderp√• att de anser flickorna och kvinnorna √§r tilg√§ngliga att utnyttjas sexuellt”

Det er kendetegnende for denne slags kriminalitet ,at det n√¶sten altid sker i familien, s√•ledes 5 ud af 8 tilf√¶lde ,og barnet kender oftest kr√¶nkeren , her 7 ud af unders√łgelsens 8.[Hjelms virker her naivt overrasket over at en dreng ogs√• udsattes for langvarige kr√¶nkelser. K.D.]

Vi ved fra Dr.Pernilla Ouis forskning i Mellem√łsten at piger fra muslimske samfund, der anmelder seksuel mishandling – og mistet jomfrudom -, generelt vil komme i endnu st√łrre fare i deres egen familie ,idet de p√•l√¶gges skyld og √¶ren m√• renses. Det kan m√•ske forklare den sn√¶vre kategori af lande hvorfra de d√łmte kr√¶nkere kommer. Forskerens definition af etnokulturelle elementer i en forbydelse, som alts√• skal ske med kollektivets √¶re, behov og normer for √łje, forhindrer at der kan t√¶lles etniske hate crimes med indf√łdte svenske som ofre i kategorierne voldt√¶gt og seksuel udnyttelse af b√łrn.

Af Kirsten Damgaard

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Den svenska nomenklaturan hatar allt svenskt. Berömda är redan vissa uttalanden av Reinfeldt och Måna Muslim. Vi får väl trösta oss med att åtminstone Jamie Oliver gillar oss.

http://www.friatider.se/politiker-hatar-den-svenska-kulturen-%E2%80%93-jamie-oliver-alskar-den/comment-page-1#comment-14825

Magnus A
11 years ago

Det som kan ge SD n√•got inflytande ‚ÄĒ egentligen ett s a s normalt inflytande f√∂r ett v√•gm√§starparti ‚ÄĒ √§r den attityd √Ökesson nyss visade i sitt sommartal, d√§r han sa att SD f√§ller de som s√∂ker bilda regering om man inte f√•r inflytande. Det √§r h√•rt men konstruktivt av SD att ha tydliga krav och kan nog anv√§ndas med framg√•ng om man f√•r 5-6 procent‚Ķ (G√∂r 4 procent nyval mindre trevligt? Kanske √§nd√• inte!) SD kan f√• m√∂ta en minst lika kaxig attityd fr√•n Alliansen/Reinfeldt, d√§r de h√§vdar att de under inga omst√§ndigheter samarbetar det allra minsta med SD,… Read more »