13
aug
Seneste opdatering: 14/8-10 kl. 1131
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er noget andet end i gÄr. Man behÞver egentlig ikke kunne tysk, for at hÞre oplÊsningen (dansk oversÊttelse her) Celan dÞde  i 1970. Jeg tÊnkte, jeg kunne have mÞdt ham pÄ gaden i Paris i 60 erne, og selvsagt ikke anet hvem han var.

»Jimmie Åkesson lever under stĂ€ndiga dödshot«

Om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen blir partiets ledamöter en del av den centrala statsledningen. SĂ€kerhetspolisen övertar dĂ„ ansvaret för Jimmie Åkessons sĂ€kerhet, pĂ„ samma sĂ€tt som för Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin och kungafamiljens medlemmar. Men med Sverigedemokraternas eventuella intĂ„g i riksdagen följer ocksĂ„ en helt ny hotbild. Jimmie Åkesson lever under stĂ€ndiga dödshot och har vid flera tillfĂ€llen attackerats fysiskt. “Det har varit en del otĂ€cka saker dĂ€r jag tvingats blanda in polisen,” sĂ€ger han till Expressen.Åkesson har en egen kontakt vid den öppna polisen i dag och enligt honom har partiet ocksĂ„ regelbunden kontakt med sĂ€kerhetspolisen. Om Sverigemokraterna kommer in i riksdagen planerar SĂ€po att nyanstĂ€lla minst tio livvakter för att kunna skydda de nya ledamöterna.

Åkesson kan ge fler jobb pĂ„ SĂ€po kalder Expressen artiklen, sĂ„ lyder det lidt som om, det er hans egen skyld, at han risikerer sit liv, han kuÂŽbare vĂŠre blevet hjemme. Naturligvis er han i fare, det ville  have  undret Ă©n, hvis det var anderledes. Jeg har set bla. Geert Wilders sikkerhedsentourage et par  gange, og den signalerer Ă©n ting helt umisforstĂ„eligt: Holland bedĂžmmes ikke at kunne tĂ„le endnu et politisk mord. Ville Sverige kunne leve med et tredje politisk mord pĂ„ Ă©n generation? P 1 Morgen havde nogle minutter om SD. Bortset fra at de kaldte SD “nationalister”, “Sverigesdemokraterne”, Åkesson for “Åkessen” og Aftonbladet for “Aftenposten”, var det relativt udmĂŠrket. Ikke mindst Erik Meir Carlsen, naturligvis. P 1 sagde, at SD har fĂ„et masser af medietid. Åh, jo, der blev lindet lidt pĂ„ lĂ„get, da det blev Ă„benlyst at partiet ville komme  i Riksdagen. Svenske redaktĂžrer er jo ikke helt idioter, de ved godt vores hukommelse rĂŠkker cirka et halvt Ă„rs tid. Man bĂžr dog huske de Ă„rtier hvor en sverigedemokrat ikke kunne skrive sĂ„ meget som et lĂŠserbrev, endsige tillades genmĂŠle pĂ„ kritik og angreb i pressen. Meir Carslen kalder helt rigtigt svensk demokrati for “stĂŠrkt betĂŠnkeligt. Det var aldrig gĂ„et i Danmark.” Nej, det var det trods tonemesterforeningen i Bermudatrekanten godt nok ikke. Nu bliver det interessant, hvilken grimasse svenske journalister synes der kan passe efter den 19 september. Man kan nok vĂŠre helt tryg ved, at censurtermostaten har mange halve og kvarte gradueringer. –  P 1  Morgen indslaget omkring min. 38.

Dagliga dödshot mot Sverigedemokrater

Vi trĂ€ffar Sverigedemokraternas ordförande i Norrköping och Östergötland, Markus Wiechel, för att tala om hur han upplever situationen.- Den vĂ€rsta perioden för mig, personligen, var under upptakten till Europaparlamentsvalet förra sommaren. Jag fick dödshot i princip varje dag, sĂ€ger han.Hoten, berĂ€ttar Wiechel, kom i alla former. Anonyma telefonsamtal, e-post, bloggkommentarer, brev postade till hans hemadress och i nĂ„got fall Ă€ven förföljelse pĂ„ stan. Men alla hot Ă€r inte lika direkta.Det kan handla om uthĂ€ngningar pĂ„ olika hemsidor, i forum pĂ„ nĂ€tet och pĂ„ Youtube. Mitt telefonnummer och min hemadress sprids. Ibland kan jag fĂ„ mejl med kommentarer i stil med “vilken ful röd tröja du hade pĂ„ dig i dag”. NT.SE. Og mere intimidering: Man med flygblad misshandlades. Der er tale om to uenige somaliere.

HĂžjt at flyve: Kulturelt sensitiv lufthavnssikkerhed

[…] Respected Middle East scholar, Daniel Pipes, witnessed beveiled folk—whether male or female, he couldn’t tell—swanning unchallenged through Canadian boarding controls. A former U.S. Special Forces soldier reportedly saw arrogant face-veiled women “harangue” and threaten a screener with lawsuits for daring to ask to see their faces in a private room. The screener caved, let them pass, and was humiliated with laughter from the victorious women who—in Arabic—disparaged “simpleton Canadians.”

“Simpleton Canadians?” Quite so. For this fiasco makes a farce and fraud of Canadian jurisdiction, no-fly lists, security regulations—and ministerial declarations. […] Security officials are afraid to look out for our safety

New Yorks guvernÞr pÄ maven for Ground Zero-moskéens bagmÊnd

Det skal her indskydes at GuvernÞr David Paterson er imod den planlagte moské-placering ved Ground Zero, men det hÞjst uamerikanske tilbud om at gÞre islam til sÊrligt favoriseret religion i staten overskygger alt. Det er perspektiverne og proportionerne der er alarmerende: Hvor denne religion fylder ekstremt meget i den europÊiske virkelighed, trods en befolkningsandel pÄ blot 5-10%, har USA  forholdsvist langt fÊrre muslimer end os, og alligevel gÄr man allerede nu sÄ besynderligt langt, lÊngere end man ville gÄ med enhver anden religion.

Årsagen skal man finde i det altid realiserbare voldspotentiale der er ulĂžseligt forbundet med denne religion, og storpolitisk formentlig ogsĂ„ i en oplevelse af et behov for at nedjustere USAs status i verden. Alligevel er skridtet her grotesk, og dette trĂŠk i forening med anden uforholdsmĂŠssigt eftergivenhed kan som et minimum kun give anledning til Ă©n konklusion pĂ„ lĂŠngere sigt – dette holder ikke, men er et varsel om alvorlige konflikter pĂ„ vej. Via Jihad Watch (LFPC).

When Gov. David Paterson of New York stepped into the breach to offer a resolution to the exploding controversy over building the Ground Zero mosque, he quite deliberately offered to grant Islam a favored status under New York public policy that is denied to Christian churches.

Here’s what the governor said (emphasis mine): “If the sponsors were looking for property anywhere at a distance that would be such that it would accommodate a better feeling among the people who are frustrated, I would look into trying to provide them with the state property they would need.” […]

Offering to provide government property for a house of worship normally would provoke howls of outrage from our hypersensitive friends on the left, who see grotesque breaches of the wall of separation between church and state even where the wall of their fevered imaginations doesn’t exist.

Can you imagine the firestorm that would have erupted had the good governor offered to find state property for a Christian church? He’d have been dragged into court by the ACLU so fast it’d give him a nosebleed. […] Shariah law in the U.S.: Gov. Paterson offers to make Islam the state-sponsored religion of New York

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
10 years ago

KĂŠre steen – tak for Celan.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Jag betalar mycket riktigt inte tv-licens lĂ€ngre och har inte det minsta dĂ„ligt samvete för det. Om det Ă€r nĂ„n frĂ„n RadiotjĂ€nst i Kiruna som rĂ„kar lĂ€sa det hĂ€r sĂ„ fĂ„r ni vĂ€l försöka spĂ„ra upp mig. Även om ni mot all förmodan skulle lyckas sĂ„ kan dom Ă€ndĂ„ kĂ€nna sig blĂ„sta. Dom kommer aldrig nĂ„gonsin fĂ„ en endaste krona mer av mig under resten av min livstid. Dyker det upp nĂ„n kontrollant hemma hos mig sĂ„ kommer vederbörande fĂ„ tv-apparaten uppkörd nĂ„nstans dĂ€r solen inte skiner. 😀

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Haha, det var nu ikke lige DINE licensforhold, jeg refererede til 😀

( men derimod “Fri television my ass” )

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Det har du alldeles rÀtt i. SVT kommer aldrig visa den trots att dom skryter om att vara den fria televisionen. Fri television my ass!!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Det lyder som en SORT-seer ( en som ikke betaler TV-licens ) 😀

( der er nok ret mĂžrkt der, ikke sandt? LOL )

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Must-see-TV: Den glemte historie om hvide slaver Helt nye, spĂŠndende og politisk-ukorrekte toner fra DR2 – man er jo nĂŠrmest mĂ„llĂžs. Jeg tror ikke, vi ville have set programmer med denne type indhold pĂ„ DR for bare 5-10 Ă„r siden, for slet ikke at tale om tidligere. Dette program vil dog nĂŠppe blive solgt til SVT 😀 http://www.dr.dk/DR2/Artikler/Den+glemte+historie+om+hvide+slaver.htm Den glemte historie om hvide slaver En million europĂŠere blev over en periode pĂ„ 300 Ă„r fanget og slavebundet af muslimske pirater. Heriblandt var 4-5.000 fra Skandinavien. Rigsarkivet i KĂžbenhavn gemmer pĂ„ et brev fra en tilfangetagen sĂžmand. Brevet er sendt fra… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

“Kulturberigelsen” af Sverige nĂ„r nye hĂžjder … http://spn.dk/handbold/article2150062.ece Karlskrona er bange for Israel-kamp Offentliggjort 13.08.10kl. 15:15 Den 12. juni nĂŠste Ă„r er der EM-hĂ„ndboldlandskamp i Karlskrona i Sverige, hvor det svenske landshold mĂžder Israel. Men lokalpolitikere er begyndt at blive bange for at lĂŠgge sportshal til landskampen. De frygter, at det kan komme til optĂžjer i stil med balladen i MalmĂž sidste Ă„r, da svenske og israelske tennisspillere mĂždtes i Davis Cup. OpgĂžret blev spillet uden tilskuere af frygt for de israelske spilleres sikkerhed, men uden for hallen var der store demonstrationer, hvor palĂŠstinensere protesterede imod Israel. … ———————————————————————————————————————- MĂ„ske… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Kan man stole paa at Saepo vil beskytte Aakeson ? Selv er jeg ikke videre overbevist…. Man kan sagtens forestille sig et scenarie hvor beskyttelsen ,tilsyneladende ved et “uundgaaeligt” tilfaelde bryder sammen , en stroem af taarer flyder paa skaermen , og et junior-medlem af korpset (som slet ikke vidste noget om noget) bliver haengt ud som en uduelig og klodset.
Maaske ville det vaere en god idee hvis der var et lag mere af beskyttelse involveret ?