18
aug
Seneste opdatering: 18/8-10 kl. 1613
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Del 2, del 3, del 4, del 5. Se det som en service og en dokumentation af en medietilstand. Det er ikke værd at bruge flere ord på.

How to Win the Clash of Civilizations

Hirsi Ali om universalisternes kollision med en anden virkelighed:

The key advantage of Huntington’s famous model is that it describes the world as it is‚ÄĒnot as we wish it to be.

What do the controversies around the proposed mosque near Ground Zero, the eviction of American missionaries from Morocco earlier this year, the minaret ban in Switzerland last year, and the recent burka ban in France have in common? All four are framed in the Western media as issues of religious tolerance. But that is not their essence. Fundamentally, they are all symptoms of what the late Harvard political scientist Samuel Huntington called the “Clash of Civilizations,” particularly the clash between Islam and the West. By AYAAN HIRSI ALI, Wall Street Journal

Bardot: “I don’t give a damn about Ramadan”

I couldn’t care less (…) I find it scandalous. There is a French derogation that allows kosher and halal meats with horrifying traditional religious sacrifices. But now halal meat has invaded all of France.”[..]

She approved of the government’s plans to strip certain criminals of their nationality. “Why should they continue to be French when they commit stupid acts, repulsive acts? When you are French, there is a certain dignity you must uphold (…) If I were to go to Switzerland or England or Germany, I would try to respect the laws and the way of life of those people.”

To those shocked by her outburst, she went on to explain: “I have the courage of my convictions. And I’m the only one in this rotten country who pulls no punches!” Europe 1 via Gallia Watch.

Indvandringen vil smadre velfærdsstaten

Af Egon Stride

S√•dan sagde kommentator Mikael Jalving (JP) tidligere p√• √•ret – og han f√łjede til, at velf√¶rdsstaten allerede befinder sig i en krigstilstand. Fronten er socialkontoret, og kampen g√¶lder bistand og chancen for at v√¶re p√• forsorg.Uden at s√¶tte tal p√• n√¶vner han ogs√•, at der er store ekstraudgifter til undervisning, politi, brandv√¶sen, psykolog- og terapihj√¶lp. Lektor Lone N√łrgaard , Frederiksberg, har ber√łrt samme emne (JP 25.4.), og hun g√łr opm√¶rksom p√• store udgifter til sprogundervisning og tolke, til dagpenge, bistandshj√¶lp, huslejetilskud og udgifter i forbindelse med h√¶rv√¶rk og ildsp√•s√¶ttelser de seneste √•r.

Og f√¶ngselsv√¶senet (overrepr√¶sentation af flygtninge/indvandrere og efterkommere, f√¶ngselspr√¶ster og f√¶ngselspsykologer). L.N. undrer sig over, at den menige dansker ikke m√• f√• at vide, hvad alle disse ekstraudgifter bel√łber sig til; og hun sp√łrger, “hvorfor skal regningen hertil holdes under l√•g?”

Hun opfordrer regeringen til at lade rigets dygtigste regnedrenge og -piger gennemlyse de vigtigste tal og sager. Men regeringen er tavs. – Der er Grundlovsforeningen Dansk Kultur derimod ikke.

Den har sat nogle dygtige regnefolk på opgaven og i foreningens medlemsblad får læserne at vide, at udgifter til flygtninge/indvandrere årligt koster landet ca. 100 milliarder!

Mon ikke kommunalbestyrelserne rundt i landet i disse sparetider ville v√¶re glade for bare at f√• en del af disse penge at g√łre godt med?

Fyns Amts Avis  18.08.2010 | ikke online.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ha, hvor er det bare arrangeret til √¶re for TV ūüėÄ Hun vidste N√ėJAGTIGT, hvad hun ville finde i posten – hvorfor dog ellers have kamera p√• noget s√• trivielt? Og nu skal vi naive seere s√• tro p√•, at det er typisk eksempel p√• indholdet af hendes daglige post. Mon ikke det er udklip og breve, der er sendt til hende over FLERE √ÖR af skrupsk√łre og forvirrede mennesker, som INGEN normale personer kan sympatisere med. Men hvorved adskiller disse ubehagelige opfordringer og sk√¶ldsord sig egentlig afg√łrende fra de grove ting, hun og hendes PK-kolleger vover at kalde de… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  steen

Undskyld var navnet ikke Leni Sumpstr√łmpe? Det alts√• vigtigt for nutidens moralske jihad-vogtere at deres navne staves korrekt! Vi skulle jo n√łdigt kr√¶nke den r√łde Sumpstr√łmpe, der g√•r ind for kvinders frihed h√łrer hjemme i en affaldss√¶k. Vores nye tids r√łdstr√łmper, er nu afl√łst af den mere tidssvarende Leni r√łd Sumpsok, hvis ildelugtende politik er at tage hensyn til muhammed tilbedernes krav om opbevarelse af andenrangs ting som kvinder, i t√¶tsluttende h√•r indbindings matrialer, der totalt lukker for ilttilf√łrelsen til hjernen, p√• de i forvejen d√łdsd√łmte Body-Bags mumie kvinder, hvis rettighed til at forblive i lig-s√¶kken moderne r√łde Leni Sumpstr√łmpe… Read more »

Nils
Nils
11 years ago

Apropos TV4, s√• var det bemeldte tv-stations direkt√łr, Jan Scherman, der fortalte til en journalist, at nu havde man alts√• besluttet, at Sverigedemokraterne skulle have lov til at k√łbe reklamesendetid op til riksdagsvalget. I den forbindelse citerede han med bev√¶get r√łst Voltaire (eller hvem det er) …jeg vil d√ł for din ret til at fremf√łre din mening. Men dengang der var EU-valg, hvorn√•r det nu var, syntes den gode Scherman √•benbart, at han endnu var for ringe til at d√ł, for da blokerede stationen for SD-annoncer. Sverige beh√łver ikke satire, Sverige ER satire. Med til billedet h√łrer, at TV4 har… Read more »

Nils
Nils
11 years ago

Hvis han ikke får asyl, må han jo bare en tur over Brorsons kirke.

Mette
Mette
11 years ago

Har I set, at der er en svensker, der har s√łgt asyl i Danmark, fordi han ikke kan holde svenskere ud?

http://jp.dk/indland/article2154733.ece

Marius
Marius
11 years ago

Tilstandene i Sverige overgår min vildeste fantasi Рsystematikken i undertrykkelsen af et lovligt politisk parti og dets tilhængere bringer mindelser om et andet kontinent Рdet er ganske enkelt uværdigt for et demokratisk samfund at foretage den grad af manipulation. Gad vidst hvor mange svenskere der kan se at de bliver forrådt?

JensH
JensH
11 years ago

S√• har den f√łrste “Svensker” s√łgt om asyl i Danmark. Manden, som har v√¶ret “svensker” siden 1998, skal dog n√¶ppe forvente at f√• asyl her i landet, men han kan som EU-borger frit sl√• sig ned i Danmark, (men han f√•r vist s√• ikke adgang til alle velf√¶rdsstatens ydelser, eller hur??):

http://politiken.dk/indland/article1039320.ece

Finn
Finn
11 years ago

TV4s partsindlæg om SD er rent propaganda indlæg,

Under d√¶kke at en overflade med en venlig og smilende journalist. Blev tilh√¶ngere af SD fors√łgt udstillet som forvirrede og sm√•dumme stakler, som seerne ikke skulle identificere sig med.

Progammet kunne dog ikke skjule at debat om indvandring er blevet så tabubelagt at de interviewede i programmet automatisk sænkede stemmen når de blev spurgt om indvandring.

Hvor længe endnu kan man undertrykke denne væsentlige debat?

Finn

Jesper Jensen
Jesper Jensen
11 years ago

kan ses her i sin fulde l√¶ngde – uden undertekster: http://www.tv4play.se/?videoId=1.1747698 En elendig “dokumentarfilm” som man virkelig skal anstrenge sig for at se igennem i sin fulde l√¶ngde. Den er s√• tydelig demagogisk og antidemokratisk i sit √•benlyse fors√łg p√• at begr√¶nse SD¬īs v√¶lgertilslutning. I stedet for kunne hun jo have valgt OGS√Ö at interviewe SD-v√¶lgere i de mest indvandret√¶tte omr√•der af Malm√ł. Hvis hun virkelig √łnskede at belyse masseindvandringens konsekvenser. Men det ville jo beskrive virkeligheden og medf√łre en √łget tilslutning til SD, og det g√•r jo ikke ! Skulle udsendelsen ikke rettelig have heddet “Jag kallar dom f√∂r… Read more »