21
aug
Seneste opdatering: 22/8-10 kl. 0013
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!


FÞrste video tekstet pÄ svensk. DR TV-Avisen tordag d. 19.8. Og i dag: Sverigedemokraterna offer för internationell hackerattack.

Fhv. betjent: Registrér hate-crimes mod danskere

KĂžbenhavns Politis ledelse, der nu er en af hovedkrĂŠfterne bag en kampagne, der forsĂžger at udstille den helt typiske gerningsmand til racistisk motiveret vold som et offer for netop den forbrydelse. Jeg mĂ„tte korse mig, da jeg sĂ„ banneret fĂžrste gang. Og det ved jeg med sikkerhed, at alle de tidligere kollegaer, der kĂžrer forbi banneret i patruljevogne og gruppevogne ogsĂ„ gĂžr. Bannerets budskab passer nemlig ikke med virkeligheden – altsĂ„ den virkelige virkelighed som den findes pĂ„ gaden og ikke den virkelighed, der Ă„benbart eksisterer pĂ„ KĂžbenhavns Politis varme og politisk korrekte kontorer.

Jeg vil pĂ„ det kraftigste opfordre alle politiets sagsbehandlere i voldssager til at oprette udlĂŠndinge/muslimers overfald pĂ„ etniske danskere som ”Hatecrimes”, sĂ„ der i det mindste kan blive tegnet et retvisende billede af situationen i KĂžbenhavn. Skal hvide mennesker have blĂ„ Ăžjne? – en opfordring til tidligere politikollegaer (Tidligere om samme: Den hyppigste gerningsmand til ‘hatecrime’ blev et stakkels offer for samme.)

Nu mÄ GZ Mosque-modstand vist vÊre halal?

The growing movement against the building of a mosque near Ground Zero has gained another prominent supporter: the first Muslim Miss USA.

Rima Fakih, 24, the daughter of Lebanese immigrants and a Muslim, criticised the location of the planned ÂŁ70 million Islamic Cultural Center planned just two blocks away from Ground Zero.

‘It shouldn’t be so close to the World Trade Center,’ Fakih, 24, told Inside Edition during a break from the Miss Universe pageant preparations in Las Vegas.

‘We should be more concerned with the tragedy than religion.’ […] Now Muslim Miss USA says DON’T build mosque near Ground Zero

Det skulle jo nĂždigt hedde sig

Forbehold, besvĂŠrgelser og disclaimers kan sagtens blive en historie i sig selv, her i en artikel der omhandler velkendte problemer i folkeskolen. Der er lang vej til at danskere bare bliver vrede (LFPC).

”Vi bor i HĂžje Gladsaxe, og jeg har intet imod folk fra andre kulturer – tvĂŠrtimod”, siger Maria Rasmussen, der har valgt, at tage sin 6-Ă„rige datter LĂŠrke ud af SFO HĂžje Gladsaxe […]

”Jeg har egentlig ikke noget problem med det. LĂŠrkes bedste veninde er tyrkisk-kurder, og jeg tĂŠnkte slet ikke over fordelingen, da jeg sĂ„ klasselisten”, fortĂŠller Maria Rasmussen, der normalt er glad for den mangfoldighed skolen kan tilbyde. […]

”Jeg ved godt, at man ikke skal generalisere, men […]

”Jeg sĂ„ for mig, at LĂŠrke ville komme til at sidde alene ved fĂždselsdage og mĂ„ske ville mangle det sociale element i hĂžjere grad, end man gĂžr det i Majas klasse”. […]

”For os er det ligesĂ„ vigtigt at Mads flytter sig niveaumĂŠssigt, som at Ismael gĂžr det”, pĂ„peger hun. […]

Man kan vĂŠre pĂŠredansk, selv om man hedder Amritraz eller for sĂ„ vidt meget mĂžrk i huden og hedde Bent Nielsen.[…]

…. siger Kirsten Haase, der desuden mener, at det er en styrke at have en mangfoldig skole med bĂžrn, der tror pĂ„ sig selv, og som ikke bliver forskrĂŠkket, nĂ„r de mĂžder nogle, der er anderledes. […] HĂžje Gladsaxe skole udfordres

Why we fight

Selv hvis man ignorerer den omfangsrige dokumentation om det modsatte, og sluger propagandaen om Imam Raufs og Daisy Khans moderate, forsonende intentioner, vil opfÞrelsen af det islamiske center ved Ground Zero blive opfattet som sejrstriumf af muslimer verden over, og et tegn pÄ fjendens svaghed. Lige-pÄ-kornet grafik pÄ Atlas Shrugs (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Als
Als
13 years ago

Ang. blĂ„ Ăžjne – Kampagnen skal utvivlsomt set i lyset af EU pĂ„lĂŠg (direktiv?) til medlemslandene angĂ„ende bekĂŠmpelse af racisme, etc. De enkelte lande skal indberette tal over registrerede forhold og indberette hvilke prĂŠventive tiltag man har sat i vĂŠrk. Kort sagt: KĂžbenhavns Politi skal have noget at vise frem af politiske grunde, sĂ„ man undgĂ„r pegefingeren fra en kommissĂŠr i EU. Man indberetter kampagnen, der meget taktisk lĂžber af stablen medens der er gay-parade i Kbh. Der er tale om rent imponererlĂžb. Se hvor dygtige vi er. Vores minister og embedsmĂŠnd fĂ„r ingen kritik af storebror i EU. Ja… Read more »

Menig 442
Menig 442
13 years ago

Ve den arme synder, som henne i missionshuset siger, at han ikke lĂŠngere elsker Jesus.
PÄ samme vis skal man nok vogte sig for at sige, at man har mistet troen pÄ mangfoldigheden.
SÄ lÊnge man kan flytte fra problemerne og har rÄd, sÄ lÊnge vil hykleriet fortsÊtte.

PBr.
PBr.
13 years ago

Jo det er da muslimen Harder der har job hos KĂžbenhavns Politi. http://ekstrabladet.dk/112/article1280560.ece

HĂžgsbro
HĂžgsbro
13 years ago

Har KĂžbenhavns politi ikke ansat en vis Hr. Harder som informationschef? Mon ikke det er hans racistiske vinkel, tydeligt udstillet i “Bag slĂžret”, der gĂžr sig gĂŠldende?

morlille
morlille
13 years ago

Per Larsen, betjenten, der evindeligt sad ifÞrt rosa dress i medierne i arbejdstiden, er efter sin pensionering ansat som sÊrlig rÄdgiver for kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikt. Skulle han vÊre en af personerne bag den skattefinancierede hate-kampagne imod danskere?

PBr.
PBr.
13 years ago
Reply to  morlille

Det kunne godt lyde sandsynligt, lidt som Bonnichsen der ogsÄ havde travlt i den politisk korrekte sags tjeneste efter pensionen.

PBr.
PBr.
13 years ago

“KĂžbenhavns Politis ledelse, der nu er en af hovedkrĂŠfterne bag en kampagne, der forsĂžger at udstille den helt typiske gerningsmand til racistisk motiveret vold som et offer for netop den forbrydelse.”

Hvor graver de lederne til KÞbenhavns politi op? Jeg syntes de har haft umÄdelig svÊrt ved at sÊtte en fod rigtigt i de seneste Är men det er mÄske ogsÄ bare en mÄde at harmonere med ledelsen pÄ KÞbenhavns rÄdhus?

Ole Burde
Ole Burde
13 years ago

Steen
Busheer reaktoren bliver ikke opfattet som nogen helt afgoerende deadline . Bag ved kullisserene foregaar der et kompliseret skakspil om at muliggoere et israelsk luftangreb , hvor Bushehr kun er et af mange af mange maal maa totaldestrueres . Paa “Debka files ” er der en ret realistisk informationsevaluering som inkuderer alt det der ikke er sket endnu

Hvorfor tror du feks russerne pludseligt satte splinterny raketforsvar op i Osettia-enklaven ?
Tilsyneladende goer baade USA og Rusland deres “bedste” for at umuliggore et luftangreb . saa det vi venter paa er stort se et mirakkel
.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x