2
sep
Seneste opdatering: 3/9-10 kl. 1428
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En person som har jobbat mycket pĂ„ högstadium och gymnasium i invandrartĂ€ta omrĂ„den tipsade om en nyhetsinslag som gjorde honom mycket upprörd. TV inslaget sĂ€ndes igĂ„r 1 september i TvĂ€rsnytt och visar hur Socialdemokraterna med Mona Sahlin var ute i Örebros miljonprogram och hĂ„vade in röster bland nysvenskar som befinner sig i beroendestĂ€llning till bidrags-Sverig. De flesta som bor hĂ€r har ingen som helst koll pĂ„ vad partierna stĂ„r för, vem som företrĂ€der dem eller ens vad riksdagspartierna heter. Se mere pĂ„ Tobleronepolitik.


Hvor langt er der fra, at indvandrere til Sverige nu fĂ„r betaling for at lĂŠse sig svensk, til at de fĂ„r betaling for at stemme ?Mona Sahlin advarer mod danske tilstande, hun ved godt hvem der med tiden kommer til at aflevere flest vĂŠlgere. Men nu er der sĂ„ mange indvandrere i Sverige, at hun mĂ„ske kan fĂ„ lige sĂ„ mange  nye stemmer, som hun kommer til at aflevere. at SAP sĂ„ at sige er “fremtidssikret”, som det hed  i PC sproget for 15  Ă„r siden., at det vender  tilbage til de lyksalige  plus 50 % af stemmerne i Sverige. Man skal sĂ„ nok forestille sig et SAP med en betydeligt  nedtonet feminisme og HBT-politik og en helt anden type formand.………

Og sĂ„ er det bare begyndelsen….

NĂ„r man husker de alvorlige “urelgelmĂŠssigheder” ved hollandske valg i forsommeren, hvoraf vold og trulser blot var nogle af dem, sĂ„ er det prĂŠcis det Sveriges slĂžsede valgsystem inviterer til. Og det er det, der vil komme fĂžr eller siden. Vold og massesvindel. Hold Ăžje med det, det kan blive dennegang.

Skandal. Sabotage. Polis. KĂ€nslorna svallade direkt nĂ€r Ă„rets förtidsröstning drog igĂ„r.Argast tycks moderater och sverigedemokrater vara.NĂ€r jag skulle förtidsrösta pĂ„ Stadsbiblioteket gick det inte. NĂ„gon saboterar den demokratiska processen genom att ta bort valsedlarna för Sverigedemokraterna, skriver Olof Persson i mejl till Sydsvenskan och andra medier.Moderaternas politiske sekreterare Patrick Reslow talar upprört om brott mot vallagen sedan en valförrĂ€ttare i Stadshuset ska ha slĂ€ngt en del av partiets valsedlar.– Skandal!Det ska ha hĂ€nt pĂ„ fler stĂ€llen, efter vad Reslow sĂ€ger sig ha hört av en partivĂ€n.Är det sĂ„ kommer vi att polisanmĂ€la det, sĂ€ger Patrick Reslow.Redan brĂ„k om valsedla Valmyndigheten fĂ„r anmĂ€lan om valsabotage mot SD pĂ„ Malmö stadsbibliotek.

Tredje VĂ€rldskriget – sĂ„ hĂ€r blir det

Av Nicolai Sennels (översatt frÄn blog i Jyllandsposten 2009 Nov 22)

Kulturklyftan

Detta Àr ingen skrÀmselberÀttelse. Det Àr inte sÄ, jag önskar att saker ska utveckla sig. Det Àr sÄ hÀr jag tror, att framtiden blir. Denna inlaga publicerades som blog pÄ Danmarks stösta tidning, Jyllandsposten 2010 Nov 22. Den fick 300 kommentarer med pÄ vÀgen och omtaledes Àven i Weekendavisen (Högkvalitets danskt veckomagasin). DÀrför ser jag god anledning till att sprida dessa funderinger Àven utanför Danmark.

Innan jag gĂ„r vidare skall jag berĂ€tta att fruktan för en vĂ„ldsam konflikt mellan den muslimska vĂ€rld och VĂ€sten Ă€r ganska vanlig. Enligt en opinionsundersökning för World Economic Forum (rapporten “Islam and the West”, Annual report on the state of dialogue) tror upp emot hĂ€lften av befolkningen att denna konflikt överhuvudet taget inte kan undgĂ„s.

Även om mĂ„nga menar, att det bara Ă€r en frĂ„ga om tid innan en sĂ„dan vĂ€rldsomfattanda konflikt bryter ut, sĂ„ Ă€r det troligen fĂ„ som har en idĂ© om hur den praktiskt kommer att se ut – och hur den kommer att upplevas av den enskilda mĂ€nniskan.

Med bakgrund i den insikt jag har fĂ„tt i den muslimska miljön genom mitt arbete med över hundra vĂ„ldsbenĂ€gna och radikala muslimer, vill jag hĂ€r komma med ett bud pĂ„ hur konflikten vill utveckla sig framöver. DĂ„ detta Ă€r min nĂ€stsista blog-inlaga ger jag bara gas – det blir lĂ„ngt.

Etniska spÀnningar

Det Àr i dag klart, att integrationen av muslimer inte har lyckats i tillrÀcklig omfattning,och intet tyder pÄ att utvecklingen vill vÀnda. TvÀrtom. De mÀnniskor som sent i förra seklet förgÀves kÀmpade emot att öppna grÀnserna för mÀnniskor frÄn den muslimska vÀrld, har fÄtt rÀtt i stort sett allt som de varnade emot:

Omkringdrivande grupper av vÄldsbenÀgna muslimer; lÄngsam kvÀvning av vÀlfÀrdssmhÀllets ekonomi och trygghet; terror; laglösa parallelsamhÀllen; hotande islamister som skriker framför vÄra regeringsbyggnader. Institutioner sÄ som folkskolor, sjukhus och mentalsjukhus, kommuner, vÄrdhem, polis och fÀngelser etc. som kroknar ekonomisk och manskabsmÀssigt under muslimers bristande förmÄga och vilja till att upptaga danska och vÀstliga kulturnormer i sig.

Men det Ă€r bara toppen av isberget – det Ă€r förtid och nutid. De Ă€ttniska spĂ€nningarna i Europas storstĂ€der öker fortfarande och laglösa muslimska omrĂ„den knoppskuter i europĂ€iska storstĂ€der varje Ă„r.

Det Ànda som hotar vÀrldens framgÄng mer Àn det stÀndigt stigande antalet konflikter mellan muslimer och oss andra, Àr troligen överbefolkning.

Tredje VÀrldskriget blir inte ett konventionellt krig, dÀr lÀnder kÀmpar över grÀnser. Det blir krig mellan muslimer och icke-muslimer i vÄra egna stÀder.

Det kommer inte att finnas fronter bakom vilka civila kan leva relativt tryggt och oberörta av stridens fasa, bara de hĂ„ller sig pĂ„ sĂ€kert avstĂ„nd frĂ„n kamphandlingarna – dessa kommer nĂ€mligen att utspela sig i vĂ„ra egna gator och grĂ€nder. Otrygghet och fara kommer att drabba den enskilda lĂ„ngt hĂ„rdare.

Integrationen har forlorad, men vem vinnar ?

VĂ€stliga makter har aldrig vunnit ett krig mot gerillastyrkor – varken i Vietnam, Afghanistan, Irak eller nĂ„gon annanstans. Om vĂ„rt sekulĂ€ra, humanistiska och demokratiska system skulle komma ut som segrare, Ă€r det tyvĂ€rr stor risk, att vi kommer att ha övergett vĂ„r egen humanism, mĂ€nskliga rĂ€ttigheter och demokratiska vĂ€rden.

SĂ„danna Ă€r vi mĂ€nniskor: vĂ€grer man att se problemen, för att man inte vill se dem i ögonen – eller hoppas att de löser sig sjĂ€lva – riskerer man att överreagera, nĂ€r tĂ„lamodet vĂ€l tar slut. Gudarna förbjuda det, men vi har kanske inte haft den sista kristallnatt i vĂ„r tid.

Muslimsk kontrollerade omrÄden

MotstÄndet mot icke-islamiska auktoriteter som t.ex. polis, brandkÄr, ambulans, och landets lagar Àr stigande. PÄ mÄnga stÀllen i VÀsteuropa finns det i dag no-go zoner. HÀr varnas icke-muslimer mot att skylta med icke-muslimska religiösa symboler och icke-muslimska auktoriteter blir ofta stenat ut. Frankrike har 751 officiella no-go zoner, som utmÀrker sig genom att franska myndigheter har förlorad auktoritet och kontroll. I England Àr tillstÄndet likadant.

OcksÄ lilla Danmark har i dag muslimsk-dominerade omrÄden, dÀr polisen Àr tvingad att alliera sig med imaner och vara passiv mot Àven uppenbar kriminalitet, för att inte provocera kravaller och vÄld. Det samma gÀller för mÄnga omrÄden i Holland, Belgien, Tyskland osv. I Malmö, dÀr 25% av befolkningen Àr muslimer, mÄste brandmÀn ha skottsÀkra vÀstar, skyddande maskar och armerade fordon nÀr de ryckar ut till de muslimsk dominerade omrÄden.

Framtiden blir att lÀnderna totalt förlorar kontroll och makt i dessa omrÄden. PÄ detta sÀtt kommer vi att fÄ en rad Gaza-remsor hÀr och var i Europa. OmrÄden som ligger i konstant vÄlds-konflikt med omgivningarna. Danskarna kommer att uppleva det som; dagliga nyheter om vÀpnad kamp mellan muslimer och polis; att de ibland mÄste ta en annan vÀg till jobbet, för att den vanliga Àr osÀker eller spÀrrad; att vi sjÀlva, eller vÀnner och familj, upplever konflikten pÄ egen kropp (brand i bostadsomrÄde, bombhot, personligt hot eller stryk, vandalisering osv); periodvis varubrist i stormarknaden, för att lastbilarna inte kan komma fram eller har rÄnats; arbetslöshed, dÄlig lön och vÀsentlig nedsatt offentlig service, för att oron skapar ekonomisk kris; vrede, avmakt och omklamrande otrygghet.

Dessa sjÀlvetablerade muslimska ministater kommer att ha sin egen tre-delning av makten:

1. Koranen och imamer som lagstiftande makt

2. Imamer, gÀngledare och familjöverhuvuden som dömmande makt

3. Vanliga troende och underordnade gÀngmedlemmer tar hand om den sociala kontroll, patrulltjÀnst och bestraffning.

Dessa omrÄden kommer att vara lika fattiga pÄ pengar och rika pÄ barn och radikala muslimer som de palÀstinska omrÄden. Störra delen av ekonomin kommer att bestÄ av donationer frÄn islamiska lÀnders oljepengar (den planerade stor-moské i Köbenhamns nordvÀst-kvarter finansieras t.eks. frÄn Iran och Stor-moskén i Stockholm har betalats av Saudiarabien) och pengar frÄn danska staten.

Europa har i dag hundratals muslimska omrÄden, som Àr nÀstan hermetisk avstÀngda för vÀrtslandets vÀstliga kultur och dÀr kriminalitet, offermentalitet radikala strömningar och motstÄndet mot omgivande samhÀllet vÀxer Är för Är.

Inbördeskrig

Dessa muslimska omrÄden kommer att uppleva pressen om integration som angrepp pÄ deras muslimska kultur och religion:

“Varför fĂ„r vi inte leva som vi vill ? Tror ni att er danska kultur med supande, knark, nakna danska flickor, korvstĂ„nd och dĂ„liga krogar Ă€r bĂ€ttre Ă€n vĂ„r kultur ? Ni skall inte försöka ta vĂ„r kultur och religion ifrĂ„n oss. Vi har vuxit upp i Danmark och Danmark Ă€r vĂ„rt land, lika mycket som det Ă€r ert !”

Myndigheters inblandning och polisens nĂ€rvaro upplevs som provokation, rasism, trakasserier, hets och arrogans – sĂ„nt som ger nĂ€ring till offermentaliteten. Vilket i muslimsk kultur Ă€r legal anledning till agression och hĂ€mnd. Exempel: I Oslo gĂ„r muslimer grassat över en fredlig demonstration till stöd för Israel.

Men en sak Àr nÀr staten tappar kontrollen över omrÄden inom dess egna grÀnser. En annan Àr nÀr konflikt mellan dessa omrÄden och deras omgivning flammar upp: Ett klumpigt anhÄllande; ökat polisnÀrvaro; en ny Muhammed-teckning; skÀrpad invandrings-lagstiftning; danskt militÀrt nÀrvaro i muslimska lÀnder; hÀktning av imamer eller gÀngledare. Alla Àr exempel pÄ en droppe som kan fÄ radikala imamer, gÀngledare och den muslimska folkstÀmningen att flyta över.

HĂ€mndattacker pĂ„ polisstationer, rĂ€ttsbygnader, infrastruktur eller andra symboler pĂ„ statens makt; en handgranat pĂ„ Ströget, systematiska hot, trakasserier och mord/mordförsök mot poliser, politiker och Islam-kritiker, soldater och deras anhöriga; pyromandĂ„d och sjĂ€lvfallet det som vi alla fruktar – terrorbomber.

Vi sĂ„g det pĂ„ vintersemestern 2008, dĂ„ det första muslimska upproret i Danmark Ă€gde rum: Hundratals anlagda brĂ€nder och sten mot tillkallad polis och brandkĂ„r – för att muslimer pĂ„ Nörrebro (ökĂ€nd stadsdel i Köpenhamn) kĂ€nde sig hetsad av polisens ökade nĂ€rvaro, ett hĂ„rdhĂ€nt anhĂ„llande av en Ă€ldre muslimsk man nĂ€r BlĂ„gĂ„rds Plads (viktig punkt pĂ„ Nörrebro) och Ă„terupptryckning av Muhammed teckningar.

Som psykolog talade jag i övrigt med flera av de brand-Ă„talade. Jag har alltsĂ„ en ganska god insyn i den kulturella och religiösa motivation för kravallerna (lĂ€s mera om detta i min bok “Bland kriminelle muslimer. En psykolog erfaringer fra Köbenhavns Kommune.”).

Vecka 7 2008 blir inte sista muslimska uppror i Danmarkshistorien. Den stigande invadrarkriminalitet, stÀndigt flera vapen pÄ gatan och den stÀndigt ökande kulturklyftan mellan de muslimska omrÄden och det danska Danmark Àr en garanti för att nya uppror inte heller blir mindre.

NÀr det hÀnder igen och polisen rullar taggtrÄd ut, nÀr staten periodisk förklarar undantagstillstÄnd och nÀr hemvÀrn mÄste inkallas för att kompensera polisens hÄrd-bantade resurser, dÄ kallas det inbördeskrig. En negativ spiral av vedergÀllning, gisseltagning och generellt okontrollerbar oro kommer att karakterisera bÄde större och mindre stÀder, dÀr det finns muslimska omrÄden.

Statens ekonomi, aktiemarknaden, vÀlfÀrdssamhÀllet och tryggheten kommer att slÄs i spillror.

Största problemet: Det kommer inte att stoppa

TvÀrtom kommer det att eskalera mer och mer. En av anledningarna Àr, att man i muslimsk kultur har svÄrt att rymma likhet och mÄngfald samtidigt. Vi ser dette kulturpsykologiska drag i sÀttet som mÄnga muslimer betrakter icke-muslimer och i sÀttet som skillnaden mellan mÀn och kvinnor framstÄr.

Man Ă€r antingen över eller under: Man kan vara lika och likvĂ€rdiga, olika och olikvĂ€rdiga – men icke olika OCH likvĂ€rdiga. MĂ„nga muslimer upplever i dag sig sjĂ€lva som varande underlagda Danmark och danskarna – och de lĂ€ngtar efter att komma ur den roll. Skulle Danmark en dag bli muslimskt, kommer danskarna av samma anledning att ses som mindre vĂ€rda. Grundaren av Muslimska Broderskapet, Sheik Hassan al-Banna uttrycker denna antigen/eller tankegĂ„ng ganska klart: “Det Ă€r Islams natur att dominera, icka att domineras.

Danska omrÄden

Liksom muslimsk kontrollerade omrĂ„dena kommer det att uppstĂ„ icke-muslimska omrĂ„den, dĂ€r danskar och icke-muslimska invandrare byggar bostadsomrĂ„den omgivna av sĂ€kerhetsstĂ€ngsel, kameror och komplicerade lĂ„ssystem. Ett aktuellt exempel Ă€r Hejredalskollegiet som ligger precis intill det muslimska gettot Gellerupparken i Århus:

“De tre meter höga stĂ€ngsel Ă€r försedd med taggtrĂ„d, och studenterna som bebor kollegiet mĂ„ste anvĂ€nda nyckelkort med kod för att komma in, sĂ„ att omrĂ„det Ă€r helt stĂ€ngd .. Detta stĂ€ngsel sattes upp i december 2007 för att förhindra inbrott. Detta efter efter att sĂ€kerhetsglas, vakter, hundar och videoövervakning har försökts – utan verkan. “

Dessa omrÄden kommer sÄ smÄningom att skapa sina egna privata dagis och skolor som drivs av de boende. Möjligheten att arbeta hemifrÄn med bredband och dator kommer att minska invÄnarnas behov av att gÄ utanför stÀngslet. Vi kommer ocksÄ att se hur olust att lÀmna sÀkra omrÄden fÄr flera och flera att nyttja sina trÀdgÄrdar, balkonger och tak för att odla sina egna grönsaker etc. Ekonomisk kris och osÀkra leverancer kommer att dra Ät samma hÄll. Det yttre hotet kommer att stÀrka sammanhÄllningen: Man önskar att kÀnna sin granne och uppskattar vÀnskap och gemenskap.

Avund, vrede och sjÀlvrÀttfÀrdig önkan att stjÀla frÄn de rika kommer att göra sÀkra omrÄden till mÄl för muslimska gÀng och andra mindre framgÄngsrika mÀnniskor. Behovet av sÀkerhet kommer att göra sÀkerhetsföretag framgÄngsrika. InvÄnarna kommer i allt högre grad att ta den risk som Àr förknippad med att sÀkerhets-patrullera i sitt grannskap.

SjÀlvtÀktsgrupper och miliser

Vi kommer att se ett ökande antal sjĂ€lvtĂ€ktsgrupper bland danskarna. De kommer at vara en blandad grupp, men alla motiverade av önskan “att göra nĂ„t !”. Graden av politisk insikt och vilja att ta till vĂ„ld kommer att variera.

De fredliga borgarinitiativ blir de fall dĂ„ man i ett omrĂ„de pĂ„ eget initiativ upprĂ€ttar granngemenskap, dĂ€r man beslutar att bidra till polisens patrullering genom att sjĂ€lv att “gĂ„ ronder” med nĂ„gra grannar. SĂ„danna grupper Ă€r lagliga. Vi fĂ„r se om de kommer att anvĂ€nda vapen som nu Ă€r olagliga. Hur som helst kommer vapenlagen att diskuteras allt mer intensivt, allt efter som folkets trygghet minskar.

Andra initiativ kommer att vara mer aggressiva. Dessa medborgargarden kommer huvudsakligen bestĂ„ av unga mĂ€n – men troligen ocksĂ„ av en och annan rĂ„stark kvinna. De styrketrĂ€nar och övar kampsport mot varandra hemma i trĂ€dgĂ„rden eller pĂ„ gĂ„rdsplan. De kommer att patrullera med vapen och vandalisera moskĂ©er och muslimska butiker. Polisen försöker hĂ„lla efter dem, men eftersom polisens resurser blir allt mer belastade och den vanliga polismannen kĂ€nner att medborgardet Ă€r pĂ„ “hans sida”, kan gardena arbeta mer fritt. Italien, som har övervĂ€ldigande problem med kriminella invandrare har lĂ€nge haft olagliga medborgarden. Dessa grupper har nu legaliserat av regeringen, eftersom polisen inte orkar med – Ă€ven om militĂ€ren redan anvĂ€nds.

Slutligen bildandet av verkliga paramilitÀrer som anvÀnder skjutvapen och inte bara patrullerar, men aktivt uppsöker fienden.

Man kommer att uppleva vĂ„ldsamma skottlossningar i stĂ€derna mellan dessa paramilitĂ€rer och muslimska grupper. Det Ă€r faktiskt redan i dag sĂ„ att bĂ„de invandrargĂ€ng och danska grupper som AK81 rekryterar sina medlemmar genom att spela pĂ„ rasistiska toner – och inte med löften om pengar. BĂ€gge lĂ€gren kommer att öka utveckla sintaktik och bli mer tungt bevĂ€pnade (olaga vapenhandel Ă€r en annan verksamhet som kommer att vĂ€xa i lilla Dannevang).

Det Ă€r bara en frĂ„ga om ett par Ă„r innan fanatiska muslimer samlas och skapar sina egna grupper som ber före strid, gör bakhĂ„llsanfall mot patrullerande poliser i ghettona i Ishöj, Kalundborg, Ålborg, HolbĂ€k, Odense, Ikast, Århus, Köpenhamn, Brönshöj. Med andra ord, den ideologi som i dag prĂ€gler vĂ„ldsamma muslimer i Irak och Afghanistan har kommit till Danmark. Det Ă€r bara en tidfrĂ„ga innan vi hör TV upplĂ€sarna tala om en “obehaglig utveckling i gĂ€ngkriget” …

Armén och hemvÀrnet sÀtts in

polisens resurser kommer att bli utnötta: Stress, dĂ„lig ekonomi och brist pĂ„ arbetskraft kommer att driva polisen ut pĂ„ ett sidospĂ„r, dĂ€r de inte lĂ€ngre klarar av de vĂ€xande utmaningar. Man kommer dĂ€rför att söka permanent förstĂ€rkning. Redan de nĂ€rmaste Ă„ren kompletteras danska polisen permanent med 300 fler poliser, som kommer att att anvĂ€ndas för att bekĂ€mpa de muslimska gĂ€ng (sk “invandrargĂ€ng”). En fĂ€rsk undersökning frĂ„n Köpenhamns Kommun visar att dessa gĂ€ng vĂ€ntas att fĂ„ 700 nya medlemmar varje Ă„r! PĂ„ sikt har polisen inte en chans att stĂ€vja brottsligheten bland Muslimer. ArmĂ©n kommer att delta i arbetet, och pĂ„ samma sĂ€tt som man har börjat anvĂ€nda hemvĂ€rnet i kampen mot vĂ„ldsamma muslimer i Afghanistan, kommer hemvĂ€rnet ocksĂ„ att anvĂ€ndas mer aktivt i herhemma – som stöd för polisen.

Redan i dag anlitar kommuner med mĂ„nga muslimer, privata vaktbolag för bevakning av inköpscentre, jĂ€rnvĂ€gsstationer och torg. En stor del av de anstĂ€llda Ă€r muslimer – dĂ€rför att erfarenheten visar att muslimer har svĂ„rt att respektera icke-muslimer. Det kommer vi att se mera av. HemvĂ€rnet kommer att bli involverad – troligen i samarbete med polisen, som vid klimatkonferencen COP15 i Köpenhamn, Dec 2009: Polisen har hemvĂ€rnsfolk med pĂ„ patrull, tilltrĂ€deskontroll och visitation av personer och bilar osv.

För övrigt har jag sjÀlv varit aktiv i det hemvÀrnskompani som levererade HJV-soldater till Afghanistan förra Äret: Stiliga, vÀltrÀnade kvinnor och mÀn med stabilt humör, sjÀlvförtroende, fast handtryck och Àrligt blick i ögonen.

De stora slagen

Intet land kan bestĂ„, om det har omrĂ„den med mer eller mindre sjĂ€lvstyra, som upptrĂ€der aggressivt mot landets lagar och innevĂ„nare. DĂ€rför kommer de vĂ€stliga lĂ€nder – antingen koordinerad eller individuellt – förr eller sedan att göra upp med de muslimska omrĂ„dena: Politiker kommer att beordre polis och armĂ© att gĂ„ i omrĂ„dena för att anhĂ„lla misstĂ€nkta, destruera samlingsstĂ€llen för kriminella och potentiella terrorrister, tömma omrĂ„det för vapen osv. Det Ă€r helt enkelt ofrĂ„nkommligt: En stat kan inte uthĂ€rda att ha sitt eget lilla Waziristan med maktfulla fanatiska imamer,lager av vapen och terrorbomber, terrorister och organiserade grupper av vĂ„ldsmĂ€n. Och vapen finns det gott om: “knapp 1000 unga Ă€r under vapen och registrerade som organiserad kriminella hos Rikspolisen.” Om man vill veta hur mĂ„nga dessa kriminella kan mobilisera, fĂ„r man nog gĂ„nga med 10.

Det kommer att bli vÄldsamt

Förestil dig vad som kommer att hĂ€nda ifall Polis och Skatt i morgon beslutar att finkamma hela stadsdelen Nörrebro för vapen, hĂ€largods, knark, illegala invandrare och momsfiffel. Det skulle bli ett ramaskri bland muslimer i hela Danmark. Anklager om hetz, racism, trakasserier och provokationer kommer att yra genom SMS kjedjorna. MotstĂ„ndet kommer att ske med vapen, avbrĂ€nningar, vĂ„ldsamma demonstrationer och vedergĂ€llningsangrepp mot offentliga byggnader. Radikala imamer – och dem har vi mĂ„nga av i Danmark – kommer att skĂ€rpa retoriken, och moskĂ©erne blir inte lĂ€ngre förbehĂ„llna bön: De kommer att fungera som politiska samlingsplatser för imamer och Ă„hörare. FrĂ„n predikstolen kommer skurar av okvĂ€dingsord mot Danmark och danskarna. Som i föregĂ„ende sekler, kommer de muslimska samlingsplatser, moskĂ©erna, att bli hysa vĂ„ldsbenĂ€gna muslimer.

Förestil dig dÄ att politikerna vÀntar 10-15 Är med att gripa in mot kriminaliteten i dessa omrÄden ?

Det kommer att bli MYCKET vÄldsamt. De muslimska kravaller 2008 vecka 7 (sportlovveckan), röjningen av Pusher Street i Christiania och ungdomshuset pÄ Jagtvej kommer att ta sig ut som barnkalas i jÀmförelse.

Utfallet av en sÄdan strid kan bli ett av tvÄ:

1. Danska staten vĂ€ljar att kĂ€mpa striden till slut – oavsett antalet döda och sĂ„rade och de samhĂ€llsmĂ€ssiga kostnader. Antalet av muslimer som kommer att bli Ă„talade kommer att bli enormt. FĂ€ngelserna kommer inte att kunna rymma alla – och var skall man dĂ„ placera folk ? I lĂ€ger ? Eller pĂ„ obebodda öar ? Skicka dem till flyktinglĂ€ger i Mellenöstern ? Eller lĂ„ta dem gĂ„ fria och ta sitt straff undan för undan. Personligt tror jag att vĂ€stliga lĂ€nder kommer att samman uppköpa omrĂ„den (troligen inte i VĂ€sten), till vilka kriminella och radikala muslimer kommer att bli deporterade.

2. Staten ger upp p.g.a. det ökande antalet sĂ„rade och döda, ekonomiska konsekvenser osv. Förhandlinger med imamer och gĂ€ngledare ger bara ett visst uppskov. Varaktig fred Ă€r omöjlig – som Sheikh Hassan al-Banna och jag Ă€r överens om, sĂ„ Ă€r det “Islams natur at dominere, icke att bli dominerad.”: Muslimska omrĂ„den finner sig inte pĂ„ sikt i att leva utan att dominera.

De muslimska lÀnderna kommer in i konflikten

BÄde officiella och inofficiella muslimska organisationer i muslimska lÀnder kommer sjÀlvklart att följa angreppen pÄ de muslimske omrÄden i högsta larmberedskab.

Solidariteten bland muslimer Ă€r stor – ocksĂ„ över landsgrĂ€nser. Heliga krigere, vapen, pengear, vetande och moralisk stöd kommer att tillflyta de stora muslimska omrĂ„den i Europa. Samtidigt muslimska lĂ€nder att lĂ€gga press pĂ„ de vĂ€stlige regeringar genom lobby-arbete, mediekrig og ekonomiske/politiske sanktioner – och genom att hota med fysiska angrepp pĂ„ vĂ€stliga interessen bĂ„de i og utanför VĂ€sten.

Vid den tiden Àr Europa en skugga af sig selv. De mÀnsklige och samhÀllsmÀssiga vÀrden som vi forsöker att försvara, kommer vi att sjÀlva bryta sönder.

Som sagt: VÀgrar man i allt för lÄng tid att se ett alvarligt problem, kommer man till slut att överreagere. För att lösa problemet kan man tvings göra saker, man hade lovat sig sjÀlv att inte göra.

VÀlfÀrdssamhÀllet med dess sociala sÀkerhet kommer att vara borta. Folk som saknar pengar, mat och bostad mÄste förlita sig pÄ vÀnliga mÀnniskors vÀlvilja.

Skolor, sjukhus, offentlig administration kommer att bara att fungere hjĂ€lpligt. Arbetslösheten kommer att explodera, liksom vreden, fruktan och frustration – allt sammans saker, som förstör mĂ€nniskors livskvalitet.

Alla vĂ€stliga lĂ€nder, som har mer Ă€n et par procent muslimer, kommer att ha konstant oro och otrygghet, och krigsretoriken mellam den muslimska vĂ€rld och VĂ€sten kommer att öka. SĂ„ Ă€r retoriken redan i mĂ„nge muslimska lĂ€nder – och i moskĂ©er i vestlige lĂ€nder. Upp emot hĂ€lften av befolkningen i vĂ€stliga lĂ€nder tror att denna vĂ„lds-konflikt Ă€r oundviklig. Men modsatt fanatiska muslimer, sĂ„ önskar vi den inte. Men skulle konflikten vara oundviklig, sĂ„ hellere förr Ă€n senare.

Af Nicolai Sennels, psykolog.  Oversat af Cabu.dk

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Set hos Hodja & co. : Yes, BBC was biased: Director General Mark Thompson admits a ‘massive’ lean to Left http://www.dailymail.co.uk/news/article-1308215/Yes-BBC-biased-Mark-Thompson-admits-massive-lean-Left.html Yes, BBC was biased: Director General Mark Thompson admits a ‘massive’ lean to Left Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1308215/Yes-BBC-biased-Mark-Thompson-admits-massive-lean-Left.html#ixzz0yVPy2BQ4 BBC Director General Mark Thompson has admitted the corporation was guilty of a ‘massive’ Left-wing bias in the past. The TV chief also admitted there had been a ‘struggle’ to achieve impartiality and that staff were ‘ mystified’ by the early years of Margaret Thatcher’s government. But he claimed there was now ‘much less overt tribalism’ among the current crop of young… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Tony Blair beskriver radikal islam som verdens stĂžrste trussel. Tja, sĂ„ er det da bare meget underligt, at han og Labour absolut intet gjorde for at begrĂŠnse tilgangen af islamister til UK, men snarere havde travle med at lĂŠgge sig pĂ„ maven for dem, sĂ„ man kunne helt ukritisk “rub the noses of the Conservatives in diversity and multiculture” ( frit efter hukommelsen ). http://jp.dk/udland/europa/article2172655.ece Blair advarer mod radikal islam Offentliggjort 03.09.10 kl. 23:11 Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blair beskriver radikal islam som verdens stĂžrste trussel. Tony Blair. Arkivfoto: AP Radikal islam og radikale islamister udgĂžr den stĂžrste trussel imod… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

PrÞv at kÞre indslaget med Mona Sahlin og lÊg samtidig mÊrke til hvordan hun gÄr og hvordan hendes kropsholdning er :

hun retter sig ikke op, i ryggen, er rundrygget, skulderne falder fremover og derfor bliver armenes placering som pÄ en orangutang der ikke bÊrer armene ned langs siderne af kroppen, men et stykke foran .

Enten er hun meget trÊt eller hun har en meget dÄrlig holdning.

Og sÄ har hun forÞvrigt Hillary Clinton-bagdel !

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Sveriges svar pĂ„ Ritt B – “intelligens”-niveauet er ca. det samme,
og mÄden at tale ned til tilhÞrerne, som var de bÞrn, er ligesÄ.

World Traveller
World Traveller
10 years ago

Jag tror inte att en false flag operation ar raett vag att ga. Daremot tror jag det ar nodvandigt att redan nu forbereda sig pa krig mot islam, ett krig som forr eller senare garanterat kommer. Vad ar det det heter pa latin? Preparatus vivet eller nat saant? Den forberedde overlever. Bilda grupper som traffas en gang i manaden. Utbilda er i militar teknik, taktik och strategi. Borja trana, idrotta och da helst kampsporter och idrott som liknar militarens. Lar er trauma-sjukvard. Bygg upp vapenlager. Lar er sambandstjanst (kanske det allra viktigaste). Det finns ingen anledning att genomfora ett terrordad… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

http://tinyurl.com/2v8atjj
“Es dauert nicht mehr lang,
dann sind wir in der Mehrheit.“.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

“Som texten slĂ„r fast sĂ„ Ă€r det bĂ€st för oss i vĂ€st att den hĂ€r konflikten bryter ut sĂ„ snart som möjligt medans vi fortfarande har god chans att vinna utan enorma förluster. SĂ„ hur ska vi göra för att tĂ€nda gnistan? Helst ocksĂ„ pĂ„ ett sĂ€tt som inte ens politiskt korrekta media och strutsledare kan ignorera eller förklara bort.”

Genom att en underjordisk gruppering gör en false flag operation, ett ohyggligt terror-dÄd som ser ut att vara utfört av muslimerna. Det Àr nog det enda som kan vÀcka upp den sovande befolkningen för det alltmer vÀxande hotet frÄn islam.

Leaderless Resistance
Leaderless Resistance
10 years ago

Som texten slÄr fast sÄ Àr det bÀst för oss i vÀst att den hÀr konflikten bryter ut sÄ snart som möjligt medans vi fortfarande har god chans att vinna utan enorma förluster. SÄ hur ska vi göra för att tÀnda gnistan? Helst ocksÄ pÄ ett sÀtt som inte ens politiskt korrekta media och strutsledare kan ignorera eller förklara bort.

Krigeren
10 years ago

De vestlige magter har vundet flere guerillakrige. Blandt andet http://en.wikipedia.org/wiki/Malayan_Emergency

Som varede i 12 Ă„r.

Hans Jensen
Hans Jensen
10 years ago

De oprindlige danskere vil lide samme skĂŠbne som kelterne, hvis ikke miraklet sker at vild med dans generationen vĂ„gner op til handling og dĂ„d. De vil blive fordrevet til rigets udkanter, ligesom kwelterne endte i Storbritanniens udkantsomrĂ„der. Den oprindelige danske befolkning vil om 50 Ă„r bo pĂ„ Lolland, i SĂžnderjylland, Vestjylland og Vendsyssel. KĂžbenhavn, Odense, Århus, Kolding, Ålborg og en hel del andre stĂžrre byer (Slagelse?) vil fĂ„ muslimske byrĂ„d, som de allerede har det i Antwerpen, Bryssel og flere andre steder. SĂžrg for at ungerne fĂ„r en uddannelse der kan bruges internationalt, det vil sige udenfor EU. LĂŠr russisk,… Read more »

falkeĂžje
falkeĂžje
10 years ago

Hvilken elendighed at hÞre pÄ!
I august 1943 gik vi til vĂŠbnet modstand.
Er der ingen kraft, ingen selvstĂŠndig tĂŠnken i danskerne mere?

falkeĂžje

Hans Jensen
Hans Jensen
10 years ago

Der findes en anekdote, mĂ„ske er den endda sand, og salig Simon Spies. Nogle af hans topchefer havde kvajet sig ved et flykĂžb, og det kostede formanden en del penge. De pĂ„gĂŠldende blev hidkaldt til en kammeratlig samtale, og blev sendt ud med besked pĂ„ at komme af med skidtet igen, uden det kostede penge. Efter nogle uger kom de tilbage, og kunne meddele at det var lykkedes. De var kommet af med flyene og havde tjent penge pĂ„ det. Formanden roste dem for godt arbejde, og da de troede den var drevet over fortsatte Simon med “og i er… Read more »

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

NĂŠh forventer du over 20-30 Ă„rs fortsat levetid, sĂ„ har du ogsĂ„ 20 – 30 Ă„r til at sikre, at du har rĂ„d til at bo andre steder end i EUropa.

SÄ ingen grund til at frygte Gulag, vi bliver i det mindste ikke spÊrret inde som i Sovjet, altsÄ i hele landet. Det bliver bare lige sÄ perspektivlÞst at bo her.

Slyrgraff
Slyrgraff
10 years ago

Et afvĂŠbnet og kuet folk, der er mere interesseret i fjernsyn end frihed. Og som forĂžvrigt ikke har nogen bjerge at flygte til. Der bliver ikke nogen modstand, der kommer en samarbejdsregering, der efter aftale med imamerne kĂžrer butikken. Hvor mange skabsmuslimer er der blandt journalister, politikere, prĂŠster, undervisere osv. Flere end I tror!. Vi mĂždes i lejerne.

Hans
Hans
10 years ago

At Vesten aldri har vunnet en krig mot geriljastyrker er fullstendig nonsens. Jeg har akkurat avsluttet en bok om comanche-nasjonen, og den ble da behĂžrig knust etter mer enn 200 Ă„r med geriljakamp mot ulike vestlige styrker, i likhet med tallĂžse andre innfĂždte nasjoner. Det samme gjelder boerkrigen som til slutt ble vunnet av den konvensjonelle krigsmakten. Napoelons spanske sĂ„r ville formodentlig ikke vĂŠrt like sĂ„rt dersom ikke de spanske irregulĂŠre styrkene hadde Wellingtons konvensjonelle styrker som stĂžtte. Det er riktig at geriljakrig utgjĂžr et problem for Vesten, ettersom vestlige armeer oftest har et Ăžnske om seier i avgjĂžrende slag,… Read more »

Nordbo
10 years ago

Ja, nÄgot i den hÀr stilen verkar inte alls osannolikt i mina ögon. Min blick kan ha fel, men den Àr skolad av den mÄngkulturella verkligheten. Att ha strutsar till ledare leder inte till nÄgot gott.

falkeĂžje
falkeĂžje
10 years ago

Det bedste var, om vi allerede nu kunne afsĂŠtte regeringen og skabe et lovlĂžst samfund.
Det ville give en modstandsbevĂŠgelse den platform, den behĂžver, for at komme i gang.

SÄlÊnge vi har de samarbejdsvillige politikere ved styrepinden, sÄ vil de anvende hele statsapparatet
til at kvĂŠle enhver modstand.

falkeĂžje

PBr.
PBr.
10 years ago
Reply to  falkeĂžje

Og du smutter lige ned i Netto og provianterer inden du sĂžger tilbage til alkoven , hvor du fortsat kan iagtage den “dejlige, forfriskende anarkistiske tilstand” ?