3
sep
Seneste opdatering: 4/9-10 kl. 0320
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Imam opfordrer til at halshugge Wilders (Paul Belien Goes to Work for Geert Wilders)

LĂ„get letter

I Tyskland er det med et brag, selvom det ret beset er Sarrazin affĂŠre nummer to pĂ„ fĂ„ mĂ„neder. I Sverige er det sket millimeter for millimeter. I TV begyndte det med Åkessons nĂŠrmest sensationelle mĂžde med Mona Sahlin i juni 2008. I pressen fĂžrst med hans kronik i Aftonbladet i september 2009. FĂžr den tid var der lukket for presseadgang for Sverigedemokrater, uanset var Drude Dahlerup pĂ„stĂ„r. Men nu pibler det i alle kroge i Sverige ogsĂ„, og det vi bevidner er pressens lange tilbagetog fra Moskva….”Ăžh, vi havde ytringsfrihed hele tiden”. Svaret er, at det er lĂžgn. Virkeligheden og internettet har presset den igennem til det gamle opinionsmonopols store fortrydelse. Nu har de kun at hĂ„be pĂ„, at det fortrĂŠngte ikke vender tilbage i dĂŠmonisk form, for sĂ„ er skylden selvfĂžlgelig i hĂžj grad fortrĂŠngernes.

“Inför valet 1998 hade en stor grupp ledande journalister kommit överens om att undvika att nĂ€mna Det nya partiets och mitt eget namn. Detta meddelade tidigare chefredaktören för SvD, Mats Svegfors inför hĂ€pna Ă„hörare. PĂ„ detta sĂ€tt bannlyste man ganska effektivt ett politiskt parti, dĂ€r de flesta aktiva var unga kvinnor och mĂ€n! FĂ„r man göra sĂ„? Givetvis inte! Var det nĂ„gon som reagerade pĂ„ det lagvidriga beteendet? Givetvis inte. Inför 2010 Ă„rs val har journalister av alla de slag kommit överens om att bara nĂ€mna Sverigedemokraterna med prefixet “de frĂ€mlingsfientliga”. UtfrĂ„gningar av SD sker i en helt annan ton ( = med en helt annan avsikt) Ă€n övriga partier.”Jag kommer i sammanhanget att tĂ€nka pĂ„ Ströyers teckning sĂ„ hĂ€r Ă„rs 1991 med texten

– Pappa, vad Ă€r ny demokrati?
– Det Ă€r nĂ€r Ian Wachtmeister slĂ€pps in i valprogrammen i TV.

Den nya demokratin Ă€r nu borta ur Sverige. I Danmark Ă€r Jimmie Åkesson inbjuden att delta i en stor politisk debatt! I Danmark finns förslag att begĂ€ra att EuroparĂ„det ska föranstalta om sĂ€rskilda valobservatörer i de svenska valen…
Ian Wachtmeister: Mediernas förföljelse av Jimmie Åkesson hör inte hemma i en demokrati.

Sverigedemokraterne har skabt panik i den svenske valgkamp. Politikere og medier foretager lige nu alverdens krumspring for at holde partiet ude af Riksdagen ved valget 19. september. Men Sverigedemokraternes fremgang er kun er et symptom pĂ„ nogle omfattende og sĂ„re reelle problemer med indvandring og integration i det svenske samfund. Det vil kun blive vĂŠrre, hvis de ansvarlige ikke Ăžver selvkritik og ĂŠndrer politik Karen Jespersen: Den svenske elite ligger som den har redt (EB: Hvad siger den almindelige svensker? ‘Danskar har rĂ€tt om invandringsproblem’)

Vaklen i geleddet hos GZ-tilhĂŠngere

Even those who support the proposed mosque at New York’s Ground Zero want it moved to a different location, according to a new poll.

Some 38 per cent of New Yorkers who back the project in principle say it should not be built so close to the site where terrorists flew planes into the Twin Towers on September 11 2001.

Across all those polled, 67 per cent said it should be moved away from Lower Manhattan to avoid being disrespectful to those killed in the attack.

The poll is the latest in a string of surveys which show widespread and swelling opposition to the project, called Park51. […] Now even New Yorkers who BACK Ground Zero mosque want it moved

Pakistansk minister: Obama som kalif

Vi undgĂ„r af gode grunde alt der lugter af ‘birther’-spekulationer og krypto-muslim-paranoia vedrĂžrende Barack Obama. NĂ„r der nu er sĂ„ meget gedigen dokumentation der giver anledning til reel bekymring om prĂŠsidentens dagsorden og politiske stĂ„sted, hvorfor sĂ„ kaste sig over sikre trovĂŠrdighedsdrĂŠbere? Historien her har da heller ikke som pointe at ‘der nok er noget om snakken’, men at i det mindste nogle i den muslimske verden opfatter ham som sĂ„dan. De ved naturligvis ikke noget vi ikke ved, sĂ„ denne magelĂžse tiltro der udvises her mĂ„ i stedet bygge pĂ„ politiske udmeldinger og signaler til den muslimske verden – og det bliver derfor endnu en grund til at amerikanerne burde bekymre sig om hvis og hvilke interesser Obama forfĂžlger. Historien kunne ligne en and, men den ser ud til at stamme fra et pakistansk nyhedsbureau, og den cirkulerer vidt og bredt, sĂ„ vidt det kan konstateres uden debunking (LFPC).

A Pakistani minister wants US President Barack Obama to offer Eid prayers at Ground Zero in New York and become the “Amir-ul-Momineen” or Caliph of Muslims.

Minister of State for Industries Ayatullah Durrani, who belongs to the ruling Pakistan People”s Party, said the upcoming Eid-ul-Fitr festival, expected to be observed on September 11, would be a “golden opportunity” for Obama to offer Eid prayers and declare himself the leader of all Muslims. […]

Durrani, a former member of the Pakistan Ideological Council, contended that the Muslim world is in “dire need” of a Caliph and occupying this distinguished slot would provide Obama “exemplary titles” like “Mullah Barack Hussain Obama” or “Allama Obama”. […] Pak Minister wants Obama to be ”leader of all Muslims”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mackety
Mackety
10 years ago

> Steen

OT – Sidste nye om Sibel:

http://ekstrabladet.dk/112/article1403296.ece

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Mackety

FĂŠtter og kusine ligner hinanden som tvillinger. Gad vide, hvor mange generationer indavl har vĂŠret brugt i den slĂŠgt?

Jeg er ikke sikker pÄ, at denne Sibek er uskyldig. Hun kan sagtens vÊre en forskruet og umoden person, der hurtigt fandt ud af, hvor dum hun har vÊret. Hun kunne have sagt fra overfor politiet pÄ et langt tidligere tidspunkt, og derefter ville hun vÊre blevet beskyttet.

Ulla Lauridsen
10 years ago

Er du sikker pÄ, at den pakistanske minister ikke bare er ude pÄ at give Obama the kiss of death? Han lÊser vel ogsÄ amerikanske aviser.

Pk
Pk
10 years ago

MiljĂžpartiet taler om, at mennesker skulle kunne rejse derhen de Ăžnsker.
Jeg ser det for mig; millioner af f.eks svenskere Ăžnsker naturligvis at rejse
til Pakistan eller andre vidunderlige lande og hvorfor skulle det gĂžres svĂŠrt?
Ideen er Ok , hvis verden lige nu er paradiset, men desvĂŠrre.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Nils
Nils
10 years ago

Lidt OT. Fra inboksen. Svensk inspiration til valghandling i bananstat.

“Pressmeddelande
2 september 2010
Utrikesdepartementet

Svenska valobservatörer till Kirgizistan

Regeringen har idag beslutat att skicka en valövervakare, nio valobservatörer och en statistiker till Kirgizistan inför parlamentsvalet den 10 oktober.

– Det Ă€r viktigt att det kommande parlamentsvalet i Kirgizistan genomförs i enlighet med internationella normer och att Sverige kan bidra med expertis till denna valobservatörsinsats, sĂ€ger bistĂ„ndsminister Gunilla Carlsson.

Beslutet att skicka valövervakare har fattats efter en begÀran frÄn Organisationen för sÀkerhet och samarbete i Europa (OSSE).

Sida ansvarar för rekrytering och utbildning av svenska valobservatörer.”

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Det Àr bra att ni uppmÀrksammar miljöpartiets vansinnigheter för det kommer pÄverka er ocksÄ sÄ som grannland till Sverige om dom fÄr igenom sin politik och verkligen öppnar grÀnserna för all vÀrldens slödder.

JensH
JensH
10 years ago

Man tror det er lĂžgn, men den rĂžd-grĂžnne alloance i Sverige er kommet “överens om migrationen, og de mener at den nuvĂŠrende regering tolker udlĂŠndingeloven alt for stramt (fĂžlger de ikke med i stastikkerne Migrations-verket udsender hvert Ă„r??), “och vill att asylprocessen och reglerna för anhöriginvandring ses över”: http://svt.se/svttext/web/pages/117.html Hvordan er det overhovedet muligt at indfĂžre en mere lempelig udlĂŠndingepolitik i et land der de facto har fri indvandring?? Ønsker Mona Sahlin i virkeligheden ikke at skulle bĂŠre det tunge ansvar det er at vĂŠre statsminister, siden hun vifter en sĂ„dan rĂžd klud op i hovedet pĂ„ de traditionelle Socialdemokratiske… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Den meget unge Jimmy Åkesson har gjort det utroligt godt, og formĂ„et utroligt meget. Jeg er aldeles imponeret og fuld af sympati for ham og hans mod. Jeg beundrer ham og misunder ham hans personlige integritet og styrke. Og sĂ„ kan jeg fortĂŠlle det svenske befolkningsflertal en sandhed, det ikke er indviet i: Kun den stĂŠrke kan dĂžmme andres, de svageres, synspunkter ude – aldrig omvendt! Derfor kan udelukkelse af meningstilkendegivelser i debatten KUN handle om magt. KUN. PrĂžv selv at anfĂŠgte det! Hvis du er svensker og indser denne universelle kendsgerning – sĂ„ mĂ„ det svimle for dig at… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
10 years ago

“Inför 2010 Ă„rs val har journalister av alla de slag kommit överens om att bara nĂ€mna Sverigedemokraterna med prefixet “de frĂ€mlingsfientliga”.” PrĂŠcist det samme kunne man hĂžre i P1 Morgen fredag kl cirka 7.45. PĂŠren falder sjĂŠldent langt fra hesten. I samme udsendelse havde man fornĂžjelsen at at hĂžre professor i statsvidenskab Palle Svensson, forklare de undrende lyttere at der ikke var tale om hverken censur eller uheldige valgprocedurer i Sverige. IfĂžlge den belĂŠste professor, der har ansvaret for uddannelse af unge mennesker pĂ„ hĂžjt niveau, er definitionen pĂ„ censur, at man skal sĂžge om tilladelse til at udgive noget.… Read more »