11
sep
Seneste opdatering: 12/9-10 kl. 2347
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Gregorius Nekschot optr√¶der af sikkerhedsgrunde ikke p√• fotos undtagen i burka. Alle ved hvordan s√•dan en ser ud, men kun Nekschot fort√¶ller om, hvordan der f√łles indeni den.) En l√łrdag af den 11 september af de helt sj√¶ldne i K√łbenhavn. Jeg er ikke meget for at give konferencer karakter, men det er sikkert, at aldrig er der blevet leet s√• meget p√• √©n, og det skal n√¶vnes at Shabana Rehman har lagt masser af over- og undertoner til sin scenepersonlighed, siden jeg s√• hende l√łfte Documents redakt√łr Rustad i Tivoli for cirka fire √•r siden. Hun er blevet forrygende nu. Steyn er selvf√łlgelig brilliant, men mere om ham i de kommende dage. Klik f. helsk√¶rm.

Humor, satire og ytringsfrihed. Canadieren Mark Steyn modtog i forl√¶ngelse af konferencen dette √•rs Sappho-pris. Se programmet her.Se Mark Steyn i DR 2 Deadline kl. 22.30. En us√¶dvanligt resigneret og modl√łs Kurt Strand overfor veloplagte Steyn.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Aftonbladets l√¶sere er mildt sagt ikke heeelt enige i, at Danmark er s√•dan et d√•rligt eksempel for Sverige, som redaktionen og PK-journalisterne konstant pr√łver at indbilde dem ved den mindste lejlighed ūüėÄ Tak for, at I ser lige igennem “elitens” PK-propaganda, k√¶re svenskere. http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/helleklein/article7771678.ab#like Ta varning av Danmark ‚Äď r√∂sta f√∂r ett annat Sverige Hur kunde det g√• s√• illa i Danmark? Det √§r en fr√•ga m√•nga st√§ller, s√§rskilt vi som vuxit upp i Sk√•ne och haft K√∂penhamn som huvudstad snarare √§n Stockholm. … Typiske eksempler: Stiff One, 39 √•r, Idag 11:06 Det b√∂rjsar bli patetiskt att se alla v√§nstersvenskar… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Ja, hende Helle Klein er da helt vildt langt ude i hampen ūüėČ Jeg kan ikke helt finde ud af, om de svenske journalister og redakt√łrer sidder s√• isoleret oppe i deres elfenbenst√•rne, fjernt fra den dystre virkelighed mange almindelige svenskere kun kender alt for godt, at de selv tror p√• alle deres floskler, bortforklaringer og PK-√¶vl, eller om de godt er klar over, at skuden er l√¶k og desperat pr√łver at stoppe alle l√¶kagerne og h√•ber p√•, at de kan k√łbe sig tid til holde den flydende bare lidt l√¶ngere. Hvis disse journalister mv. nogensinde selv l√¶ser kommentarerne og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Apropos – Svensk avis sviner igen Danmark til ūüėČ http://ekstrabladet.dk/nationen/article1409632.ece Aftonbladet – Sveriges st√łrste avis – er igen p√• krigsstien mod Danmark. Denne gang advarer den politiske redakt√łr mod at Sverige ender som Danmark …. Hvilket land bor du i? (Hvilken integrations- og udl√¶ndingelovgivning kan du bedst lide?) Sveriges (Hvilken integrations- og udl√¶ndingelovgivning kan du bedst lide?) Danmarks (Hvilken integrations- og udl√¶ndingelovgivning kan du bedst lide?) Det ved jeg ikke Sverige 12.77 % 84.49 % [!!!] 2.72 % [ I har tabt, Helle Klein ūüėČ – giv dog op!] Danmark 12.63 % 82.07 % 5.29 % Et helt tredje land… Read more »

Hans Lundqvist
Hans Lundqvist
10 years ago

@Emeritus

Selvf√łlgeligt kan kan Birthe R√łnn ikke det, det er politisk valgfl√¶sk, som skal skaffe DF stemmer.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

“Radikalt nej til ny udl√¶ndinge-aftale med S og SF” – det skal nok blive ‘sjovt’ … http://www.berlingske.dk/politik/radikalt-nej-til-ny-udlaendinge-aftale-med-s-og-sf Stik imod √łnsket fra S og SF n√¶gter de Radikale at forny aftalen fra sidste valgkamp om ikke at lade 24-√•rs reglen st√• i vejen for en S-ledet regering. R vil g√• til valg p√• at afskaffe reglen. Af Theis Lange Olsen, Uffe Tang S√łndag den 12. september 2010, 22:30 Uenigheden i oppositionen om udl√¶ndingepolitikken vil st√• tindrende klar, n√•r n√¶ste valgkamp bliver skudt i gang. For de Radikale vil ikke lave en aftale med S og SF om, at den omdiskuterede 24-√•rs… Read more »

Prudentius
10 years ago

Steyn siger at Grækenland ingen stor muslimsk befolkning har!?

Jeg ved det ikke med sikkerhed, men synes at have h√łrt/l√¶st det stik modsatte.

Gr√¶kerne skulle s√•ledes, if√łlge min viden, have den d√•rligste demografi (1, 2-3 stykker) og en meget stor muslimsk befolkning.

Hmm…

Prudentius
10 years ago

“Man skal tro p√• integration”

Hold krudtet t√łrt og tro p√• GUD, Kurt Strand, ikke integrationen. ūüôā

Det er vel ikke s√• sv√¶rt at forudse hvordan fremtiden vil tage sig ud, det bliver “bare” mere af det samme!

Alts√•: Flere muslimer, mere politisk vold (jihad), mindre/ingen ytringsfrihed, nedbrudte og udslidte myndigheder der ikke kan/vil stille noget op, mere snak om “integrationen”….osv.

På den lidt længere bane bliver der tale om fuldstændigt sammenbrud og opbrud. Et Europa i enklaver.

Kan europæerne stadig ikke under disse nye forhold vende skuden, er det hurtigt slut.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Hvad er mon baggrunden for, at Mark Steyn kan analysere Europa, som han g√łr, n√łdvendigheden af, at Kurt Westergaards ikke kan g√• uden for en d√łr uden bodyguards, og at arbejdskraftens frie bev√¶gelighed n√¶rmest perverterer i afsigelsen af Metock-dommen? Forkert fokus! Et magtfuldkomment og ukritisk fokus p√• individets ret – ikke i forhold til Staten, men individets uindskr√¶nkede ret til at bev√¶ge sig uanset samfundet. Ingen b√•nd. G√łr frit, hvad du vil. Bev√¶g dig frit, og som du vil. Samfundet betaler, hvad det koster. Europa er lynhurtigt blevet forvandlet til Verdens st√łrste socialkontor med risiko for, at den aldrende befolkning… Read more »