11
sep
Seneste opdatering: 12/9-10 kl. 2347
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Gregorius Nekschot optræder af sikkerhedsgrunde ikke på fotos undtagen i burka. Alle ved hvordan sådan en ser ud, men kun Nekschot fortæller om, hvordan der føles indeni den.) En lørdag af den 11 september af de helt sjældne i København. Jeg er ikke meget for at give konferencer karakter, men det er sikkert, at aldrig er der blevet leet så meget på én, og det skal nævnes at Shabana Rehman har lagt masser af over- og undertoner til sin scenepersonlighed, siden jeg så hende løfte Documents redaktør Rustad i Tivoli for cirka fire år siden. Hun er blevet forrygende nu. Steyn er selvfølgelig brilliant, men mere om ham i de kommende dage. Klik f. helskærm.

Humor, satire og ytringsfrihed. Canadieren Mark Steyn modtog i forlængelse af konferencen dette års Sappho-pris. Se programmet her.Se Mark Steyn i DR 2 Deadline kl. 22.30. En usædvanligt resigneret og modløs Kurt Strand overfor veloplagte Steyn.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
steenHans LundqvistBjovulfPrudentiusEmeritus Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Bjovulf
Guest
Bjovulf

Aftonbladets læsere er mildt sagt ikke heeelt enige i, at Danmark er sådan et dårligt eksempel for Sverige, som redaktionen og PK-journalisterne konstant prøver at indbilde dem ved den mindste lejlighed 😀 Tak for, at I ser lige igennem “elitens” PK-propaganda, kære svenskere. http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/helleklein/article7771678.ab#like Ta varning av Danmark – rösta för ett annat Sverige Hur kunde det gå så illa i Danmark? Det är en fråga många ställer, särskilt vi som vuxit upp i Skåne och haft Köpenhamn som huvudstad snarare än Stockholm. … Typiske eksempler: Stiff One, 39 år, Idag 11:06 Det börjsar bli patetiskt att se alla vänstersvenskar… Read more »

Hans Lundqvist
Guest
Hans Lundqvist

@Emeritus

Selvfølgeligt kan kan Birthe Rønn ikke det, det er politisk valgflæsk, som skal skaffe DF stemmer.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

“Radikalt nej til ny udlændinge-aftale med S og SF” – det skal nok blive ‘sjovt’ … http://www.berlingske.dk/politik/radikalt-nej-til-ny-udlaendinge-aftale-med-s-og-sf Stik imod ønsket fra S og SF nægter de Radikale at forny aftalen fra sidste valgkamp om ikke at lade 24-års reglen stå i vejen for en S-ledet regering. R vil gå til valg på at afskaffe reglen. Af Theis Lange Olsen, Uffe Tang Søndag den 12. september 2010, 22:30 Uenigheden i oppositionen om udlændingepolitikken vil stå tindrende klar, når næste valgkamp bliver skudt i gang. For de Radikale vil ikke lave en aftale med S og SF om, at den omdiskuterede 24-års… Read more »

Prudentius
Guest

Steyn siger at Grækenland ingen stor muslimsk befolkning har!?

Jeg ved det ikke med sikkerhed, men synes at have hørt/læst det stik modsatte.

Grækerne skulle således, ifølge min viden, have den dårligste demografi (1, 2-3 stykker) og en meget stor muslimsk befolkning.

Hmm…

Prudentius
Guest

“Man skal tro på integration”

Hold krudtet tørt og tro på GUD, Kurt Strand, ikke integrationen. 🙂

Det er vel ikke så svært at forudse hvordan fremtiden vil tage sig ud, det bliver “bare” mere af det samme!

Altså: Flere muslimer, mere politisk vold (jihad), mindre/ingen ytringsfrihed, nedbrudte og udslidte myndigheder der ikke kan/vil stille noget op, mere snak om “integrationen”….osv.

På den lidt længere bane bliver der tale om fuldstændigt sammenbrud og opbrud. Et Europa i enklaver.

Kan europæerne stadig ikke under disse nye forhold vende skuden, er det hurtigt slut.

Emeritus
Guest
Emeritus

Hvad er mon baggrunden for, at Mark Steyn kan analysere Europa, som han gør, nødvendigheden af, at Kurt Westergaards ikke kan gå uden for en dør uden bodyguards, og at arbejdskraftens frie bevægelighed nærmest perverterer i afsigelsen af Metock-dommen? Forkert fokus! Et magtfuldkomment og ukritisk fokus på individets ret – ikke i forhold til Staten, men individets uindskrænkede ret til at bevæge sig uanset samfundet. Ingen bånd. Gør frit, hvad du vil. Bevæg dig frit, og som du vil. Samfundet betaler, hvad det koster. Europa er lynhurtigt blevet forvandlet til Verdens største socialkontor med risiko for, at den aldrende befolkning… Read more »