23
sep
Seneste opdatering: 23/9-10 kl. 2346
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Chicagos etniske grÊnser Se for eksempel New York, kendt og hyldet af enhver forstadskosmopolit.. Se videre pÄ Multikultur = etnisk segregation

“Kultur og antal har betydning”

To skribenter fra de liberale tidsskrifter Axess og Neo, der anses for at tilhĂžre det yderste acceptable hĂžjre, kan ikke bringe sig selv til at sige det indlysende: “Der skal langt fĂŠrre ikke-vestlige tilvandrere til Sverige hvert Ă„r. FamiliesammenfĂžringsindustrien mĂ„ stoppes, om ikke andet sĂ„ af nationalĂžkonomiske grunde.” At disse to befinder sig til vĂŠrdipolitisk til venstre for hvor Ritt Bjerregaard befandt sig for 10 Ă„r siden, siger alt om at Sverigedemokraterne kommer til at beholde deres monopol pĂ„ beskrivelsen af migrationsvirkeligheden i en rum til fremover, samt at himlen er grĂŠnsen for hvor store de kan blive. ÆnstĂŠndigheden er agterudsejlet af virkeligheden sĂ„ langt, at man kan tvivle pĂ„ om den nogensinde “hinnar ikap.” SpĂŠnder man ben for Sverigedemokraterne med flere ufine midler, kan man sĂ„mĂŠnd lige sĂ„ godt sende en en formel invitation pĂ„ bĂžttepapir ud til voldparate nazister, fascister og ikke-demokrater med det samme. SD kan ogsĂ„ spĂŠnde ben for sig selv, det vil vĂŠre lige ilde for Sverige. Neuding og Lundberg er gode for en dansker at fĂ„ forstand af, men de skal ikke have utak for at kalde Aftonbladet “infantilt.”

Publicister och samhĂ€llsdebattörer: En öppnare samhĂ€llsdebatt hade försvĂ„rat SD:s vĂ€g frĂ„n extremrörelse till riksdagsparti. De etablerade partierna – och medierna – har misslyckats pĂ„ tvĂ„ fronter nĂ€r det gĂ€ller att stoppa Sverigedemokraternas frammarsch. Dels har det funnits en ovilja att erkĂ€nna de specifika problem som finns med invandringen och det svenska flyktingmottagandet, dels har man inte lyckats formulera varför det Ă€r nĂ„got gott. Sverigedemokraterna har inte de korrekta lösningarna pĂ„ problemen. Men de stĂ€ller frĂ„gorna, och har vunnit vĂ€ljarstöd pĂ„ att andra har försökt att tiga ihjĂ€l dem. Paulina Neuding, chefredaktör, Neo & Johan Lundberg chefredaktör Axess,”Vi efterlyser en debatt om invandringens problem

Merkel: Tja, vi kapitulerer, og sÄdan er det altsÄ bare

Chancellor Angela Merkel said that Germans have failed to grasp how Muslim immigration has transformed their country and will have to come to terms with more mosques than churches throughout the countryside, according to the Frankfurter Allgemeine Zeitung daily.

“Our country is going to carry on changing, and integration is also a task for the society taking up the task of dealing with immigrants,” Ms. Merkel told the daily newspaper. “For years we’ve been deceiving ourselves about this. Mosques, for example, are going to be a more prominent part of our cities than they were before.”

Germany, with a population of 4-5million Muslims, has been divided in recent weeks by a debate over remarks by the Bundesbank’s Thilo Sarrazin, who argued Turkish and Arab immigrants were failing to integrate and were swamping Germany with a higher birth rate.

The Chancellor’s remarks represent the first official acknowledgment that Germany, like other European countries, is destined to become a stronghold of Islam. has admitted that the country will some become a stronghold. […] Angela Merkel: GERMANY WILL BECOME ISLAMIC STATE!

Iran: Hundredvis af Bibeler brĂŠndt – verden gaber

Udtrykket “perverted Bibles” hentyder formentlig til islamisk dogmatik, hvor det vi her i Vesten kender som Bibelen og Torahen opfattes som onde kĂŠtteres (kristne og jĂžders) forvanskninger af en oprindelig, muslimsk ‘Bibel’ – som bekendt den hvor Ibrahim/Abraham, Musa/Moses og Isa/Jesus var muslimske patriarker og profeter (LFPC).

The Farsi Christian News Network (www.fcnn.com) is reporting that Iranian Government Security Forces have burned hundreds of Bibles. […]

The report said that on Saturday, May 29, 2010, Ati News, a site belonging to Morteza Talaee, the previous head of the security forces and the current member of the Tehran’s city council, “in its usual anti-Christian propaganda” reported that their social-life reporter had disclosed that shipments of so called, “Perverted Torah and Gospels” had entered Iran through its Western borders.

Two days later, on Monday, May 31, 2010, the same report was reiterated by the official anti-crime website of the Pasdaran Army called “Gerdaub” which said that a large shipment of Jewish and Christian Scriptures had entered Iran through the Western Azerbaijan province and, according to security officials of that province, the “occupier forces” that operate in the Western regions of Iraq were responsible for such activities.

FCCN stated that Gerdaub, the official website of the Pasdaran Army [also known as the Iranian Revolutionary Guard Corps (IRCG] continued its report by quoting the security official who had stated: “Some of these books are distributed locally, but most of the books are smuggled and distributed all over the country. In just the last few months, hundreds of such ‘perverted Bibles’ have been seized and burned in the border town of Sardasht.” […] Iranian Government Security Forces Burn Hundreds of Bibles

Denial er en flod i …. Libyen

RutinemĂŠssig fornĂŠgtelse af adfĂŠrd der stiller islam i et dĂ„rligt lys i kuffars Ăžjne. Et uovervindeligt handicap der altid vil gĂžre deres da’wa til en kamp opad bakke (LFPC).

A Libyan imam has been jailed in Britain after indecently exposing himself twice in a park – including to a 12-year-old girl.

Abrahim Ghait, who was invited to Britain to celebrate Ramadan, exposed himself to a 28-year-old woman as she made her way home from the gym.

Three days later he repeated the offence in front of a 12-year-old girl – telling her his genitalia was named ‘Lexie’. Ghait is famous in the Muslim world for memorising the Koran by the age of 17. […]

However, the UK Arabic Society says Ghait – famous in the Muslim world for memorising the Koran by the age of 17 – only pleaded guilty because he was under the impression there wouldn’t be a custodial sentence.

Mohamed El Haddad, head of the UK Arabic Society said: ‘There is no way he would have done something like this. Do you think a church leader would harm its community?

‘It was in a park, in the middle of the town, in the middle of the day. ‘It was Ramadan when he was fasting and he is not supposed to even look at women.

‘He is a world-famous imam of a mosque in Libya and has spent 15 years learning the Koran. It is destroying the future of a key person. It is crazy and I just can’t believe it.’ Leading Libyan imam exposed himself to 12-year-old girl in Bristol park

Stasi-Britannien: 250.000 smĂ„bĂžrn registreret som ‘racister’

Flere tankevĂŠkkende udsagn her der dog ikke helt stemmer overens med mantraet om danskerne som en Ă„ben og multikulturel verdens bĂŠrme (LFPC).

[…] Munira Mirza, a senior advisor to London Mayor Boris Johnson, said schools were being made to spy on nursery age youngsters by the Race Relations Act 2000.

More than a quarter of a million children have been accused of racism since it became law, she said. Writing in Prospect magazine, she said: ‘The more we seek to measure racism, the more it seems to grow.

‘Teachers are now required to report incidents of racist abuse among children as young as three to local authorities, resulting in a massive increase of cases and reinforcing the perception that we need an army of experts to manage race relations from cradle to grave.

‘Does this heightened awareness of racism help to stamp it out? Quite the opposite. It creates a climate of suspicion and anxiety.’[…]Three-year-olds being labelled bigots by teachers as 250,000 children accused of racism

Vores alternative nationalsang

“I Danmark er jeg fĂždt” af H.C. Andersen 1850. Man har skullet trĂŠkkes med forskeligge moderne versioner, der har vĂŠret sĂžvndyssende fodslĂŠbende og bagudlĂŠnede, men prĂžv at hĂžre fantastiske Vocal Line her fra Koldinghus 2003. Man hĂžrer at de kommer fra rytmisk acapella pĂ„ fremaddriften, de forskellige stemmers forskudte intonering og et lille pift af skĂŠve jazzakkorder. Tradition og nutid samtidigt.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

PBr. Jeg hĂ„ber det gĂ„r sĂ„ledes, at de nuvĂŠrende unge, der gĂžr erfaringer med den sĂ„kaldte berigelse og dens medlemmer, en skĂžnne dag, som voksne, vil agere imod berigelsen ! Deres forĂŠldre gĂžr det ikke og derfor vil de fĂ„ erfaringer med Berigerne, som de ikke burde have haft. Jeg har ondt af dem fordi de lades i stikken af voksengenerationerne – og det samme sker for bĂžrnebĂžrnene. DET er det, der kan gĂžre mig umanerlig vred, at visse voksne danere, Skandinavere, EuropĂŠere, uden at blinke med Ăžjnene ofre deres egne bĂžrn, bĂžrnebĂžrn osv. i stedet for at gĂžre det… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

6 yngre briter er blevet sat fast for at afbrĂŠnde koranen:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1314534/Arrests-burning-Koran-9-11-posted-online.html

Undrer mig sĂ„ bare over, at der ikke skete en skid med de pakistanske bĂ„tnakker, som afbrĂŠndte Rushdies bog i Bradford…

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
10 years ago

En ögonblicksbild frĂ„n den svenska skolan: “HÖÖR/SÄTOFTA. 26 procent. SĂ„ mycket fick Sverigedemokraterna i SĂ€toftaskolans skolval som genomfördes i fredags. Partiet fick dĂ€rmed flest röster pĂ„ skolan.
– Det Ă€r vi inte nöjda med..sĂ€ger Anna Sjöbeck, rektor pĂ„ SĂ€toftaskolan.” (Ur SkĂ„nskan).

Kritiskt tÀnkande passar bara bra ibland.

PBr.
PBr.
10 years ago

Ja og det er sĂ„ ungdommens stemme, sĂ„ nej Sverigedemokraterne er nok ikke noget der lige “gĂ„r over” snart, det kan de politisk korrekte journalister og andre hysteriske socialdemokratisk/kommunistisk indoktrinerede flokdyr lige sĂ„ godt vĂŠnne sig til.

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
10 years ago
Reply to  PBr.

TyvÀrr finns en del annat som heller inte gÄr över. T.ex. sÄ har en somalisk islamist, Abdirizak Waberi, blivit invald i riksdagen, för moderaterna. Hans hjÀrtefrÄgor Àr sharialagar, mÄnggifte och mannes rÀtt att slÄ sin(a) hustru(r). I svenska medier spekuleras det vilt över varför folk röstar pÄ SD. För min del har jag svÄrt att förstÄ hur nÄgon vid sina fulla sinnen kan rösta pÄ ett parti med islamister pÄ riksdagslistan.

Johansen
Johansen
10 years ago

OT

Min sÞn pÄ 9 Är kom hjem fra skole i dag og fortalte, hvad de havde lÊrt om i faget kristendom. De havde haft om Êgteskaber mellem muslimer og kristne.
De lĂŠrte, at man kan konvertere begge veje, men at det er bedst, dersom muslimen konverterer til kristendommen. Ikke kun i Danmark, men i det hele taget!

Jeg troede det ikke muligt, men man kan stadig overraskes positivt pÄ dette felt i folkeskolen.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Johansen

Uha da da, der mĂ„ vist vĂŠre en lĂŠrer, der stĂ„r til at blive trynet godt og grundigt af DRC & co. 😀

Det er nok meget godt, at du har undladt at nĂŠvne skolens navn, Johansen.

Det er virkelige problem er sÄ, at i praksis foregÄr det desvÊrre i mindst 99 % af tilfÊldene den modsatte vej,
sĂ„ mĂ„ske burde DRC snart tage et omhyggeligt kig pĂ„ muslimernes medbragte / “medfĂždte” racisme og grove fordomme imod den urene, vantro indfĂždte befolkning – og imod kristne og jĂžder generelt?

Nils
Nils
10 years ago

NĂ„r der er ubesatte pladser i kommunalbestyrelserne, er det fordi det har vĂŠret svĂŠrt at fĂ„ nogen til at stille op, da det kan have voldsomme private konsekvenser at bekende sig som sverigedemokrat. Og man kan jo ogsĂ„ sige, at det ikke er meget politisk indflydelse, man fĂ„r igen til gengĂŠld for at ofre sin fredelige tilvĂŠrelse, for i Sverige har man en slags to-kammer-system i kommunerne, hvor man bliver valgt ind i kommunfullmĂ€ktige og derudfra vĂŠlges sĂ„ kommunstyrelsen – og derudfra vĂŠlges et forretningsudvalg, sĂ„ der er langt til magtens sĂždme selv om man er kommet ind i den… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Nordjydske havde igÄr et indlÊg om masse-indvandringens pris her DK, og jeg hÄber sandt for dyden ikke disse tal stemmer:

http://www.nordjyske.dk/ditnordjyske/forside.aspx?ctrl=10&data=53%2c3671652%2c5%2c3

Thomas Bolding Hansen
10 years ago
Reply to  JensH

Omkostningerne er umulige at gĂžre op prĂŠcist, men 100 mia. er nok i underkanten, da det blot er en tiende del af af det samlede offentlige budget. Indvandrere og efterkommer udgĂžr over ti procent af befolkningen og om personer er sĂ„ meget mere kriminelle, med sĂ„ langt hĂžjere arbejdslĂžshedsrate – osv. sĂ„ koster de ogsĂ„ over gennemsnittet og valget stĂ„r mellem kraftige nedskĂŠringer, eller en gĂŠldskurs mod statsbankerot. Vi kan ikke engang klare os sĂ„ godt som Sverige, for vi har hĂŠvet lĂžnningerne, syltet produktiviteten, bundet for mange milliarder i ejendomme, der ikke lĂŠngere lyder pĂ„ lĂ„nets vĂŠrdi og fĂžrst… Read more »

HLH
HLH
10 years ago

Hej, Er der nogen der venligst kan fortĂŠlle mig, hvor jeg kan finde orginal teksten til denne udtalelse fra Merkel. Det er den mest skrĂŠmmende udtalelse jeg har set fra en vestlig statsleder, og jeg vil gerne have verificeret at udtalelsen er sand. NedenstĂ„ende tekst er uddrag fra Gates of Vienna Angela Merkel: Germany Will Become Islamic State Chancellor Angela Merkel said that Germans have failed to grasp how Muslim immigration has transformed their country and will have to come to terms with more mosques than churches throughout the countryside, according to the Frankfurter Allgemeine Zeitung daily. “Our country is… Read more »

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  Victor

Frau Bundeskanzlerin Ă€r ein bisschen debil… IM Erika: “Unser Land wird sich weiter verĂ€ndern, und Integration ist auch eine Aufgabe fĂŒr die Gesellschaft, die die Einwanderer aufnimmt. Wir haben uns ĂŒber viele Jahre darĂŒber Illusionen gemacht. Moscheen etwa werden stĂ€rker als frĂŒher ein Teil unseres Stadtbildes sein.” – Wie genau kennen Sie das Menschenbild Sarrazins? Haben Sie sein Buch gelesen? IM Erika: “Nein, die Vorabpublikationen sind vollkommen ausreichend und ĂŒberaus aussagekrĂ€ftig, um These, Kern und Intention seiner Argumentation zu erfassen. Ich habe die Verantwortung als Bundeskanzlerin, an einer Gesellschaft mitzuarbeiten, in der jeder Mensch durch Bildung eine Chance bekommen kann,… Read more »

HLH
HLH
10 years ago
Reply to  Jonny

Tak johnny … Hvis Merkels udtalelser ikke giver anledning til et politiske jordskĂŠlv af positiv art i Tyskland, sĂ„ tror jeg virkelig at den evige nat endegyldigt sĂŠnke sig i Europa. Tiden til at pakke kufferten rende hastigt ud, for det store apolitiske flertal vil simpelthen ikke forstyres af virkeligheden. Med alle de mange Ă„r jeg har fuldt indvandredebaten , sĂ„ er disse udtalelse fra leder af Europas mĂŠgtigeste land, vestens nĂŠstmest befolkede, det mest skrĂŠmmende jeg nogensinde har lĂŠst. De dystre forudsigelser er ikke lĂŠngere fra os “marginaliserede” “hĂžjresyge” skeptikerne, det er Tysklands leder der siger det. Og hun… Read more »

HLH
HLH
10 years ago
Reply to  Victor

Tak for link viktor ..

Jeg kom til at skrive min besvarelse under johnny beklager

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Jeg ser i bakspejlet, at min foranstĂ„ende kommentar retteligt hĂžrer hjemme under: ‘Tiltalen mod Nekshot frafaldes’

Med venlig hilsen.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Ja, I Danmark er jeg fĂždt… og …derfra min verden gĂ„r. Det er ubetaleligt vigtigt for enhver at vide, hvorfra ens verden gĂ„r – ellers gĂ„r den let til grunde, og man har intet sted, hvortil man kan lĂŠne sit hoved. Og sĂ„ har to personer, Jelved og Vesselbo sendt prĂžveballoner op i frustration over, at nogen stadig kan huske, hvorfra vor verden gĂ„r og prĂžver at holde fast i denne verden. Jelved og Vesselbo angriber henholdsvis Birthe RĂžnn-Hornbech og DF.’ Birthe er en nikkedukke for DF, og indvandrere vĂ„gner hver morgen op og kan hĂžre og lĂŠse, at de… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago

A propos demografi, sĂ„ har Berlingske en kronik i dag om emnet af professor P. Chr. Matthiesen. Jeg har fĂžr nĂŠvnt ham, han er en fremragende, helt saglig og nĂžgtern videnskabsmand, som har talt om disse emner i 30 Ă„r, og i de fĂžrste 20 blev hans forudsigelser ignoreret af de “ansvarlige”. Enten a la Mimi Jacobsen – “der kommer slet ikke ret mange” – Ritt BjerregĂ„rd – “antallet betyder ikke noget” – eller BjĂžrn Elmquist – “de bliver automatisk til danskere”. Eller sĂ„gar Uffe Ellemann: “nu stammer jeg jo selv fra indvandrere, sĂ„…” underforstĂ„et: SĂ„ indvandring er jo en… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

Sidder lige og lÊser, at SD ikke kan besÊtte sine pladser i mere end 50 kommunalbestyrelser. Hvordan kan det gÄ til? Nogen her, som forstÄr det?

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  Victor

SD har vĂ€ldigt svĂ„rt att fĂ„ tillrĂ€ckligt mĂ„nga att stĂ€lla upp. Hoppar en representant av, och det inte finns nĂ„gon ersĂ€ttare pĂ„ vallistan, fĂ„r platsen ocksĂ„ stĂ„ tom. Enligt svensk lag fĂ„r ett parti inte i efterhand utse kandidater, utan endast de personer vars namn fanns pĂ„ valsedeln vid valet kan representera partiet. Ett exempel pĂ„ en kandidat som redan hoppat av: “Beslutet att gĂ„ med i SD var inte helt genomtĂ€nkt, tillstĂ„r han nu. – Jag har fĂ„tt ett vĂ€ldigt dĂ„ligt bemötande. En socialdemokrat ville inte ta mig i handen och sa att det Ă€r risk att man fĂ„r… Read more »