1
okt
Seneste opdatering: 1/10-10 kl. 2059
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hamed Abdel-Samad beskæftiger sig med, hvad muslimer kunne udrette for sig selv og deres hjemlande, hvis ikke de var sĂĄ optagede af højden pĂĄ minareter og indbildte fornærmelser i mod sig. De kunne f.eks. gør noget for demokratiseringen af deres hjemlande…………

“Det antropologiske sĂĄr”

Hamad Abdel-Samad kalder hele denne offerideologi for »et antropologisk sĂĄr«, som har hensat den muslimske verden i et altomfattende ressentiment: »Vi muslimer ser ud til at lide alvorligt af kronisk krænkelsessyge. Der gĂĄr næppe en dag, uden at vi i verden viser, hvor krænket og ydmyget vi føler os. Som om de interne problemer i de islamiske lande ikke er grund nok til ærgrelse og frustration, sĂĄ støvsuger vi dagligt aviserne for nyheder om et undertrykt muslimsk mindretal i Kina, Thailand eller Europa for at fĂĄ endnu en bekræftelse af, at der er en verdenssammensværgelse i gang imod islam .« Der er ingen grund, skriver forfatteren, til at nære illusioner om, at islam kan reformeres, før muslimer erkender, at religionen er »syg«. Han bruger ogsĂĄ billedet »insolvent«. Den muslimske forfatter mener, at sĂĄdan en selverkendelse kan give grundlag for skabelsen af »islam light«, hvor sharia og jihad ikke spiller nogen rolle, og hvor det er er legitimt at blive ateist. Islam kunne ogsĂĄ – ifølge forfatteren, der er dansk gift – lære meget af N. F. S.Grundtvigs motto: »Først menneske, dernæst kristen.«
Hamed Abdel-Samads undergangsvision for islam er udkommet i kølvandet på den socialdemokratiske politiker Thilo Sarrazins stærkt islamkritiske Deutschland schafft sich ab ( Tyskland afskaffer sig selv), der er på vej mod et salgstal på en halv million eksemplarer.Man må konstatere, at der er højkonjunktur for apokalyptik i vores sydlige naboland.Den slags sætter tingene lige lovlig meget på spidsen, bl. a. for at øge bogsalget, men de er også med til at skærpe positionerne i debatten.Faktisk forekommer den danske islamdebat efterhånden at være lidt blodfattig sammenlignet med den tyske. (Fra Weekendavisen, Kronisk krænkelsessyge, (ikke online)

Folkbildningssverige mod “antidemokraterne” (SD)
En helt uhørt politisk kampagne mod et parti. Folkbildningsförbundet kalder sig upolitisk, men er i virkeligheden tværpolitisk med en svær socialdemokratisk og endda muslimsk (Ibn Rushd) indflydelse, og det er offentlige medlems og skatte-midler, der nu mobiliseres i en kamp mod et lille, lovligt parti. En kampagne der – udover at den tiltaler folk som imbecile – er Ă©n lang mistillidserklæring til demokratiet. Man forestiller sig Dansk Folkeoplysnings SamrĂĄd i en lignende kampagne i 2001. Nej, det kan man ikke rigtigt.

Nu uppmanar Folkbildningsförbundet – studieförbundens intresseorganisation, alla Sveriges demokratiska krafter att göra upp med vardagsrasismen. Nu och innan intoleransen tar över. Vi måste värna om vår frihet och öppenhet – allt det som anses vara så typiskt svenskt. Och så typiskt bra!
Det finns partier i Sverige som bygger sin politik på människors rädsla för det okända, som vill lägga beslag på och definiera vad som är svenskt. Händelseutvecklingen i Europa, med en allt djupare etablering av extremistiska partier, är ett faktum också i vårt land. Intoleransen har fått ett politiskt alibi och därigenom skapas en slags normaliseringsprocess där åsikterna smyger sig in bland både politiker och allmänhet.Vem säger ifrån, innan det är för sent? Var inte passiv! Visa var du står. Att möta människor och förmedla kunskap är det bästa vi kan göra för ökad jämlikhet och mångfald.Kom med och sprid budskapet om allas lika värde! Hjälp dig själv. Hjälp Sverige!
Håll ögonen öppna och blunda inte för antidemokratiska krafter.
Sprid vĂĄrt ”goda öga” vidare!“Alla är lika värde” – Folkbildningssverige manar till upprop!Nordens værste møgspreder, Aftonbladet, har ikke fĂĄet kampagne nok heller: De är fascister.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] som vi har vist pĂĄ denne blog. – Et udvalg af vores tidligere artikler og oversættelser: “Islamkritik er ikke problemet..”, ’Islam Is Like a Drug’, Undergang og overlegenhedsfølelse, Morgenlandets undergang. DR […]

trackback

[…] som vi har vist pĂĄ denne blog. – Et udvalg af vores tidligere artikler og oversættelser: “Islamkritik er ikke problemet..”, ’Islam Is Like a Drug’, Undergang og overlegenhedsfølelse, Morgenlandets undergang. (klik […]