6
okt
Seneste opdatering: 6/10-10 kl. 2313
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Film: Terrorister helt til grin, sÄ ligner englÊnderne deres gode gamle jeg lidt igen.

»MÞrket truer«
Husum er en arbejderforstad fra 1940 Ă©rne. Her er et par antagelig forhenvĂŠrende socialdemokrater:

» Jeg vil ikke have mit navn og billede i avisen, for jeg er ĂŠrlig talt bange for, hvilke konsekvenser det kan have for mig og min familie. « SĂ„dan lyder budskabet fra en lang rĂŠkke beboere, som metroXpress i gĂ„r mĂždte i HusumgĂ„rd i KĂžbenhavn – et af de 29 boligomrĂ„der, som regeringen i gĂ„r udpegede som ghettoer.Trusler pĂ„ livet, vold og hĂŠrvĂŠrk harmonerer ellers slet ikke med den almindelige hverdag, der lige nu udspiller sig i centrum af det sociale boligbyggeri pĂ„ denne rĂ„kolde oktober-eftermiddag.Men det er ikke desto mindre en realitet, nĂ„r solens sidste strĂ„ler har forladt det beigefarvede byggeri.»NĂ„r vores gadeplans -medarbejdere er gĂ„et hjem, sĂ„ kommer der en gruppe pĂ„ 10-12 drenge og indtager omrĂ„det. SĂ„ efter mĂžrkets frembrud gĂ„r du ikke i kĂŠlderen. […]

» Men vi har prĂžvet alt, holdt beboermĂžder, og sĂ„ dukker der kun 20 stykker op. Og det endte endda med, at 10 af drengene brĂžd ind under mĂždet og tog sodavand, larmede og rĂ„bte. Men vi turde ikke at smide dem ud. Det er sĂ„ betĂŠndt det her.« SĂ„ betĂŠndt, at flere af bestyrelsesmedlemmerne melder ud, at hvis de skal sĂŠtte rigtig og alvorligt ind over for den gruppe af drenge og mĂŠnd, der raserer kvarteret, sĂ„ skal kommunen sikre dem en hurtig vej ud og ind i en anden bolig, langt vĂŠk fra HusumgĂ„rd.» Jeg er egentlig allerede sĂ„ trĂŠt af og frustreret over det her, at jeg er godt i gang med at flytte herfra. Jeg synes faktisk, at 8.400 kroner om mĂ„neden er for dyrt – jeg og min familie betaler i forvejen en alt for hĂžj pris ved at bo her, « fortĂŠller et af bestyrelsesmedlemmerne.10 af boligkvarterets boliger stĂ„r nu tomme. 12 beboere er flyttet inden for de seneste 12 mĂ„neder. De er bukket under for den mĂžrke side, der dukker frem, nĂ„r natten lĂŠgger sig over HusumgĂ„rd,og har sĂžgt andresteder hen…»Der er opstĂ„et en slags huller pĂ„ danmarkskortet. Steder, hvor danske vĂŠrdi er tydeligvis ikke lĂŠngere er bĂŠrende.
MØRKET TRUER, Metro Express, side 8.

“SĂ„ enkelt er det faktisk…”

Hvad skal gÞres? [for at genskabe orden i ghettoerne].Her fÞlger en simpel pakke, der pÄ meget kort tid kunne sÊtte en stopper for de ubÊrlige tilstande i landets ghettoer:

a) En minimumsstraf pÄ to Ärs fÊngsel for stenkast mod politi, brandvÊsen og ambulancefolk, det samme for den mindste brandstiftelse.
b) Ved gentagen grov kriminalitet – stenkast mod offentlig myndighed, brandstiftelse, grov vold, rĂžveri og voldtĂŠgt – gives efter f.eks. tre domfĂŠldelser livsvarigt eller i hvert fald ti Ă„rs ubetinget fĂŠngsel uden mulighed for prĂžvelĂžsladelse.
c) Den kriminelle lavalder sÊttes ned til 12 Är, allerhelst gÞres den fleksibel, sÄ ingen kan begÄ kriminalitet risikofrit.
d) Øjeblikkelig udvisning af ikke-statsborgere efter udstÄet straf. Udvisningen fÞlger umiddelbart af kriminaliteten og er altsÄ ikke op til domstolene.

SÄ enkelt er det faktisk at genskabe en samfundsorden, hvor myndighederne overholder statens fÞrste pligt, nemlig at sikre borgernes liv og levned, sÄ godt det overhovedet lader sig gÞre.Morten Uhrskov: Befriende Êrlig tale

Man kunne tilfĂžje: SĂ„ koster det ikke mange yderligere milliarder til ingen verdens nytte, og har endda en chance for at opnĂ„ en relativ juridisk sjĂŠldenhed: en generel, prĂŠventiv effekt. Politikerne burde pĂ„ dette tidspunkt have forstĂ„et, at de mennesker der opfĂžrer sig asocialt pĂ„ den mĂ„de, kommer fra familier og kulturkredse, hvor Lingua franca staves m-a-g-t. Man gĂžr dem altsĂ„ uret, ved at tale til dem pĂ„ et sprog, de ikke forstĂ„r, ja, man tigger og flere og stĂžrre problemer. Det er nu, politikerne skal inddĂŠmme problemerne, der formentlig aldrig kan “lĂžses”, men spredningen skal stoppes i dag, ikke om ti Ă„r. Der er brugt 31 milliarder pĂ„ de blĂžde lĂžsninger, stort set uden effekt. Hvis VK regeringen ikke har lĂŠrt af det, er de ikke deres opgave voksen, sĂ„ kan de nok sĂ„ meget have arvet elendigheden fra 1983-2001 flertallet. De er befolkningens reprĂŠsentanter, og befolkningen vil ikke lĂŠngere pr stedfortrĂŠder trĂŠkkes rundt ved nĂŠsen af smĂ„terrorister og sociopater. Lader de stĂ„ til med mere “dialog” nu, er flere danske byer som MalmĂž om ti Ă„r. (Her blot den vĂŠrste historie fra igĂ„r. og i forgĂ„rs Skjutningen utanför BB, UMAS. en historie Sydsvenskan bagatelliserede en del.)
Gunnar Sandelin: Terroriseret til tavshed

NÀr jag gick pÄ gymnasiet i slutet av 60-talet sa en av mina mest framsynta lÀrare att det som i grunden kÀnnetecknar det goda samhÀllet Àr medborgarnas frihet frÄn fruktan. Att öppet vÄga ventilera sina Äsikter i sÄvÀl den privata sfÀren som i det offentliga rummet borde vara varje demokratis hörnsten. Sverige var dÄ ett tÀmligen etniskt homogent land med rekordlÄngt S-styre och att ett parti med SD:s profil skulle kunna ta sig in i riksdagen fanns inte pÄ kartan.

LÀrarens ord speglade ett samhÀllsklimat som gradvis har brutits ned och som jag i dag betraktar som förlorat. Under de senaste fyra Ären har jag intresserat mig för asylinvandringen och dess konsekvenser. Bland annat har jag rest runt med beslutsfattare och aktivister till ett flertal flyktinglÀger, men sÀllan har jag mött sÄ mÄnga mÀnniskor som Àr rÀdda för att öppet sÀga sin mening som hÀr hemma. Folk tystnar nÀr det gÀller att kritisera konsekvenserna av Sveriges pÄ mÄnga sÀtt havererade asylmottagande.[..]

Exempel Ă€r den journalist som befarar att vikariatet inte kommer att förlĂ€ngas om inte redaktören fĂ„r den förmodade ”flyktingvĂ€nliga” vinkeln, en forskare som förstĂ„r att det inte blir nĂ„gra fortsatta anslag om negativa konsekvenser av mĂ„ngkulturalism redovisas. En lĂ€rare blir kallad för rasist av elever, men kan inte gĂ„ till rektorn eftersom hon dĂ„ sjĂ€lv riskerar att bli anklagad för att sprida en frĂ€mlingsfientlig bild av skolan. En mellanchef inom socialtjĂ€nsten rĂ€ds pĂ„hopp och utfrysning frĂ„n kollegor och överordnade efter att hon anvĂ€nt ordet ”neger”, trots att hon endast citerat en annan person. En kollega skriver en kritisk bok om det mĂ„ngkulturella Sveriges framvĂ€xt, men publicerar den inte under eget namn – hon rĂ€ds konsekvenserna. En mamma berĂ€ttar att hon ljuger inför övriga familjemedlemmar – hon vĂ„gar inte tala om att hon röstat pĂ„ SD.

Dessa mĂ€nniskor har alla avkrĂ€vt mig en försĂ€kran om att deras identitet inte ska röjas. De fruktar att deras arbete, relationer till vĂ€nner och bekanta och att deras sociala status ska fördĂ€rvas om de öppet stĂ„r för sina Ă„sikter, trots att de för mig som journalist bara beskrivit den verklighet som de dagligen har in pĂ„ huden. Är det denna typ av rĂ€dsla som gör SD-vĂ€ljare av folk som annars skulle rösta annorlunda? NĂ€r den bild som förmedlas i det offentliga rummet inte stĂ€mmer överens med det man sjĂ€lv upplever i sin vardag, skapas tvivel, frustration och en kĂ€nsla av att vara förd bakom ljuset. Journalister har lĂ€nge undvikit att ge allmĂ€nheten en allsidig bild av asylhanteringen. MĂ„nga medborgare har fĂ„tt klart för sig att de inte fĂ„r ta del av grundlĂ€ggande fakta.SvD: Tystad debatt skapar SD:s framgĂ„ng.

Én af disse sjĂŠldne artikler i MSM, hvor man glipper med Ăžjnene og spĂžrger sig, hvad der sker. De bliver sjĂŠldent fulgt op af flere debatartikler, men noget flytter sig sĂ„ sagte i Sverige. I gĂ„r kunne Ulf Nilson anmelde vor kronikĂžr Julia Caesars bog i Expressen(Sverige Ă€r pĂ„ vĂ€g Ă„t helvete!), desvĂŠrre tydeligvis med redaktĂžren ludende ind over skulderen, men allievel langt over hvad en sĂ„dan bog normalt kan hĂ„be pĂ„: at blive anmeldt i en avis. Gunnar Sandelin, der er journalist og socionom og ogsĂ„ har skrevet her til bloggen, har tidligere skrevet: “Journalisterna mörklĂ€gger sanningen om invandrarna” (DN 2008), og Hög invandring och mĂ„ngkulturella ideal hotar vĂ€lfĂ€rdsstaten,Newsmill, 2009). Sandelin er en hĂŠdersmand og som man kan forstĂ„, lidt af en sjĂŠldenhed. En folkelig debat, der tager borgerne og demokratiet alvorligt og skal have en chance for at forme fremtiden, virke prĂŠventiv og sikre opbakning om beslutningerne, skal ske inden noget effektueres. Svenskerne kommer i bedste fald til at diskutere et forlĂŠngst etableret faktum. Det er en skĂŠndsel for ĂžverhĂžjheden, der ikke kan ĂŠndres ved nu, og derfor jeg i tilspidsede situationer bruger ordet “teaterdemokrati” om det svenske. (Se ogsĂ„ Uriasposten i dag: Julia Caesars VĂ€rldsmĂ€starna, “den granskning som massmedia borde ha gjort men inte gör”.)

Live-stream fra Wilders rettergangen

“tyskere” og sĂžnderjyder kan godt fĂžlge med sprogligt. Political Inkorrekt.de

Rapport fra processen mod Wilders

Sapphos udsendte, Arthur Legger, beretter fra sin plads i retssalen i Amsterdam

Dagens Wilders videos

Retten giver folk lov at forlade lokalet under FITNA forevisningen (engelske undertekster) og Gerard Batten (MEP for UKIP) udtaler sig om sit personlige indtryk af Wilders:

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Det er vÊldig spÊndende med den sÄkaldte retssag mod Wilders.

Jeg fatter egentlig ikke HVAD det er han er anklaget for,… andet end at udtale sandheden hĂžjt ?

JensH
JensH
10 years ago

OT Egentligt utroligt sĂ„ forskelligt Danske og Svenske medier kan ‘vinkle’ den samme historie. Her et frisk eksempel pĂ„ dette i.f.m. at EU og Libyen har indgĂ„et en aftale som indebĂŠrer, at EU de nĂŠste 3 Ă„r overfĂžrer ikke mindre end 373 millioner kroner til Libyen over de nĂŠste tre Ă„r. I de Danske medier, (her JP.dk) lĂŠgger man ikke skjul pĂ„ hvad den pludselige ‘generĂžsistet’ fra EU’s side sigter pĂ„: “EU og Libyen har indgĂ„et en aftale, der betyder, at unionen over de nĂŠste tre Ă„r sender 373 millioner kroner til Libyen for at hjĂŠlpe landet med at holde… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

OT om kunst Jacob Levinsen er en uhyre vidende kulturanmelder, der pĂ„ finurlig vis forstĂ„r at finde skĂŠve vinkler. Somme tider sidder man ganske vist tilbage med en rĂŠkke halvkvĂŠdede viser, hvis man er for dum til at fĂžlge med, eller manden helst vil undgĂ„ at blive truet pĂ„ livet. Denne gang er han nu gĂ„et langt uden for det sĂžmmeliges grĂŠnser. 🙂 “Kom indenfor i stuen. Hvis den tidligere socialdemokratiske statsminister Poul Nyrup Rasmussen i slutningen af sidste uge havde vĂŠret til stede pĂ„ det nordsjĂŠllandske kursuscenter Comwell BorupgĂ„rd, havde han formentlig bidt konferencegulvtĂŠppet i trĂŠvler. For ikke blot… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  steen

Ja, det ville vi sige.

Grundtvig stod for Ă„ndsfrihed, og det er prĂŠcis hvad jeg oplevede under min grundtvigiansk prĂŠgede opvĂŠkst.

Nils
Nils
10 years ago

Hvis jeg var diktator, ville jeg tale til asociale muslimer med et andet sprog, som jeg tror de forstĂ„r ligesĂ„ godt som magt, tosprogede og alting, som de jo er, nemlig penge – bĂžrnecheck udbetales til hvert barn i landet, der har vĂŠret artigt. Alle sociale bidrag forudsĂŠtter, at modtageren ikke er asocial. Man kunne ogsĂ„ forestille sig en form for genindmeldelsesproces for mennesker, der har meldt sig ud af samfundet. En kontrakt som er et anliggende for hele familien – nĂ„r de nu ofte har sĂ„ vidunderligt et sammenhold, noget vi selv (gudskelov) har mistet, sĂ„ mĂ„ det jo… Read more »

poul sĂžrensen
poul sĂžrensen
10 years ago

link til malmĂž avisen virker ikke lĂŠngere.

“, er flere danske byer som MalmĂž om ti Ă„r. (Her blot den vĂŠrste historie fra igĂ„r.)”

Hvad drejede artiklen sig om?
Man skal vist til at tage screendumps af artikler. 😉

Sap
Sap
10 years ago

Det ser ut til Ă„ finnes en slags kopi av artikkelen her:
http://nyhetersweden.blogspot.com/2010/10/barnens-sakerhet-i-fara.html

Tak, det er rigtigt, der er mange andre kilder til historien “BĂžrnehave mĂ„ lukke” (Steen)

Morten Dreyer
Morten Dreyer
10 years ago

Til PK

I Danmark med demokrati skal man vel ikke afgĂžre sagerne ved at lemlĂŠste tilfĂŠldigt valgte offentligt ansatte ?

SĂ„ hvis du Ăžnsker at kĂŠmpe for et projekt, sĂ„ meld dig ind i et politisk parti – eller stift et nyt.
Og sÄ fÄ vedtaget de Êndringer du Þnsker via demokratiske midler.

Pk
Pk
10 years ago
Reply to  Morten Dreyer

Har vĂŠret medlem af DF i mange Ă„r.
ForstÄr dig stadigvÊk ikke.
Er du ikke imod stenkast, pĂ„ f.eks politi og redningstjenesten…
Burde vi ikke straffe hÄrdt, i hÄb om at bevare vores demokrati?

Pk
Pk
10 years ago
Reply to  Morten Dreyer

Morten, nu tror jeg een forstÄr dig.
jeg lÊste det , som du mente at stenkast pÄ det nÊrmeste ikke skulle staffes.
Sorry..
Min hjerne er ofte bedst mellem 8 til 10 morgen.

morlille
morlille
10 years ago

“”Tysker” og sĂžnderjyder kan godt fĂžlge med sprogligt”! NĂ„…….nu ikke alle sĂžnderjyder…;-)

Pk
Pk
10 years ago

Morten, hvad med den holdning, som ligger bag stenkastet.
Jeg forstÄr ikke dit spÞrgsmÄl?
Er du imod at vi kĂŠmper imod? Er det DFs mening?

Morten Dreyer
Morten Dreyer
10 years ago

For at gentage mig selv.

Hvor stor skal en kastet sten vĂŠre fĂžr man kan dĂžmme for mordsforsĂžg ?

Morten Dreyer

Folketingskandidat for Dansk Folkeparti