8
okt
Seneste opdatering: 10/10-10 kl. 2246
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De stĂ„r med en diminutiv borgerkrig pĂ„ hĂ„nden. Den skal forhindres i at blive “nasty”. Hidtil har de valgt at nedspille den af angst for at provokere en stĂžrre, og mobilisere hidtil fredelige indvandrere imod sig. En helt forstĂ„elig logik i en dialog-kultur, men vi er sat overfor en hel del ikke dialogiserende personer, 10-50.000 mĂ„ske, muligvis er antallet af aktivt fjendtligt sindede en hel del stĂžrre. (Hvem der har sat os der, er en anden snak, vi genoptager nu og da.) Under gulvtĂŠppet vokser den af sig selv stĂžrre for hver mĂ„ned. Tiden trĂŠnger derfor sig pĂ„, hvor der skal vĂŠlges: Enten fortsat strategisk tilbagetrĂŠkning, som den politiet er blevet pĂ„lagt, eller ogsĂ„ konfrontation med de udvisninger af landet, som tigger efter at blive effektueret.

Hvad sÊtter ild til den stÞrste brand? Forstadsterroristerne selv eller regeringens eventuelle indsats overfor dem? Det er det, man fÄr + 50.000 om mÄneden i Foketinget for at besvare rigtigt, og svaret presser sig pÄ. Ikke akut, men lÊsbart for enhver med viden og fantasi nok. Viger de tilbage, vil den nÊrmere fremtid kalde pÄ statsmÊnd eller rigtige populister. Politikerne forstÄr tilsyneladende ikke, at hvis ikke de agerer, vil de med tiden blive erstattet af nogle, der gÞr, hvis ikke befolkningen bare griber til selvtÊgt og skider Christiansborg en hatfuld. SkrÊmmer det de kommunale rugbrÞdsingeniÞrer? Indtil videre vil de flytte forstadsterroristerne et andet sted hen, hvor de kan fÄ lov at starte en ny krig imod sageslÞse danskere.

Danskere gennem mange generationer bliver chikaneret ud af deres kvarterer – vil regeringen handle, eller vil de tĂžve til befolkningen handler? “Vi kan vel snakke om det?” Jo, der kan snakkes indtil deadline for Catch 22. Problemet er, at ingen ved hvor befolkningens Deadline befinder sig. Vi mente, vi havde en regering til at fornemme den slags (Steen).

Der er bÄde en pÊdagogisk pointe og en antydning af hvordan teltpÊlene i debatten flytter sig, i og med at den aktuelle situation direkte involverer en reprÊsentant for den alleryderste position: Ra Ranunkel, et navn pÄ en person der (antager jeg) har rÞdder i blÞd hippiekultur, men som i dagens verden udtrykker sig gennem politisk engagement i Enhedslistens grÊnseland mellem det lovlige og det voldeligt revolutionÊre. Sagt med andre ord, kan han blive ramt af kognitiv dissonans, mÄ resten af det politiske spektrum fra denne yderrevle og ind mod midten ogsÄ kunne blive det.

NĂžgleordet er selvfĂžlgelig personlig oplevelse af mangfoldighed og multikultur. Jeg har hverken nerver, mave eller tid til at fĂžlge de uforgribelige meninger der udtrykkes af Dagbladet Informations lĂŠsere, men i Uriaspostens kommentarspor kan man lĂŠre at en lĂŠser pĂ„ Ranunkels side af hegnet belĂŠrer avisens lĂŠsere med dette stykke visdom: “For ghettoen eksister ikke. Den er en fantasikonstruktion, der bruges til at definere de danske vĂŠrdier og det danske samfund”. Dette er givetvis en udbredt opfattelse, der kun kan dementeres nĂ„r den ikke-konstruerede virkelighed kommer og dunker en selv i hovedet. Ranunkel er altsĂ„ kommet lige dette skridt videre, men bemĂŠrk, at han helt ureflekteret godtager kollektiv skyldtilskrivning til danskere. Men nu skal vi ikke forlange det hele pĂ„ Ă©n gang (LFPC).

IfÞlge formanden for samarbejdsrÄdet i Vollsmose gÄr somaliske og palÊstinensiske unge direkte efter danskere. Under de mange problemer i Odense-bydelen Vollsmose ligger ogsÄ en etnisk konflikt, hvor danskere er ofre for overfald og bilafbrÊndinger begÄet af bander med isÊr palÊstinensisk og somalisk baggrund.. Ra Ranunkel, der er formand for samarbejdsrÄdet i Vollsmose slÄr alarm og advarer om etnisk konflikt i den kriminalitetsplagede bydel. IsÊr den seneste mÄned er problemerne ifÞlge ham eskaleret.
IfĂžlge ham er det en hĂ„rd bande af somaliere, der begĂ„r overfald pĂ„ stisystemerne bevidst rettet mod danskere. Og det er primĂŠrt palĂŠstinensere, der brĂŠnder danskeres biler af og styrer omrĂ„det BĂžgetorvet i Vollsmose, lyder det.Danskere forfĂžlges i Vollsmose,Uromagere skal hurtigt ud af Vollsmose(Catch-22 – to lige uspiselige lĂžsninger.Vollsmose: Overfald og bilbrande “er bevidst rettet mod danskere” (og det er DF’s skyld)

Ole Hyltoft: Bombarder hovedkvarteret, eller….

DA JEG SAD og sÄ vor statsminister holde trontale i tirsdags, fik jeg fÞrst et chok, og sÄ blev jeg ganske imponeret. Lars LÞkke har spottet 29 syge omrÄder i landet. Det er de steder, hvor beboerne ikke fÞlger dansk sÊd og skik. Hvor parabolerne er rettet mod Istanbul, hvor 80 procent ikke arbejder, hvor man ikke taler dansk, og hvor man er begyndt at oprette sin egen lov og uorden.
Lars LÞkke sagde ligeud, hvad Pia KjÊrsgaard har sagt i Ärevis. At sÄdan nogle ghettoer kan vi ikke have. Men det, der chokerede og imponerede mig var mÄden, vor statsminister ville komme ghettoerne til livs pÄ. Han vil simpelt hen rive dem ned, bygningerne altsÄ.
Er det ikke beboerne – eller for at sige det unĂŠvnelige ord: muslimerne – der begĂ„r voldshandlingerne? SĂ„ hvad gavner det at rive voldsmĂŠndenes boliger ned? VoldsmĂŠndene skal vel sĂ„ bare bosĂŠttes i nogle andre ejendomme. Skal de sĂ„ ogsĂ„ bombarderes? Det kan gĂ„ hen og blive en ret omfattende nedrivning af vores bykvarterer. [..]

Nedrive nyopfĂžrte ejendomme for at komme beboernes kriminalitet til livs – svarer det ikke til, at lĂŠgen behandler en forkĂžlelse ved at bortoperere den forkĂžledes nĂŠse, fordi den drypper? HVIS FOLK fra MellemĂžsten kommer til Danmark og drager fordel af den danske levestandard og den danske velfĂŠrd, er det mindste, Danmark kan forlange, at indvandrerne lĂŠrer og bruger dansk, tager arbejde og ikke begĂ„r kriminalitet.Hvis de ikke kan opfĂžre sig civiliseret, og hvis de i virkeligheden er kommet for at kolonisere vort land, mĂ„ vi bede dem rejse tilbage, hvor de kom fra. Det er vel meget enkelt. Vi skal da ikke ĂždelĂŠgge gode danske boligejendomme, fordi en mindre del af de muslimske indvandrere ikke kan opfĂžre sig ordentligt. (Ole Hyltoft: HVIS DE IKKE KAN OPFØRE SIG: Bombarder hovedkvarteret, eller….Ekstra Bladet 9.10 , ikke online.)

Dewinter i retten over “Mecca-on-Escaut”?

Mainstreammedierne kan rutinemÊssigt sÊtte ordet islamisering i anfÞrselstegn, men netop myndighedernes forsÞg pÄ at holde lÄget pÄ trykkogeren gennem trusler om en retssag fÄr jo netop de ubekvemme tal ud i et stÞrre forum. Utallige mennesker vil i de kommende Är blive trukket i retten for at sige sandheden, men vil derved samtidig fÄ en talestol til at gentage og udbrede oplysningerne yderligere. Der er der da et lille lyspunkt. Via Gates of Vienna (LFPC).

A far-right Belgian leader who posted names and addresses of 770 residents on the web in a bid to prove “Islamisation” was at work in the city of Antwerp could face a 500,000-euro fine for racism.

Filip Dewinter, leader of Vlaams Belang (which means Flemish Interest), said on his website that the official registry of residents of an Antwerp suburb “includes only 21 Flemish names”.

“All the other names are African or North African. This mind-boggling list symbolises the Islamisation of entire districts of Antwerp and elsewhere,” he said.

Dewinter, who has a seat in the regional parliament of Flanders, dubbed the district in question “Mecca-on-Escaut”, the latter being the river that runs through the northern city. […]

A commission official, Emmanuel Vincart, told AFP that if the prosecutor pressed charges under article six of the country’s privacy legislation, the politician could be fined up to half a million euros. […] Far-right Belgian could face massive fine for Mecca slur

Wilders: En anklager med kolde fĂždder?

Gates of Vienna: A couple of days ago it seemed all but impossible that Geert Wilders would be acquitted of the hate speech charges against him. But the presentation of the witness testimony seems to have caused a shift in the wind.Our Flemish correspondent has translated the latest from Elsevier. He includes this note:

It seems the quite convincing witness reports by Hans Jansen, Simon Admiraal, and Wafa Sultan, as read out in court, have made the plaintiffs nervous. Now they are openly worried that Wilders may actually be acquitted.

The translated article:

Lawyers for the plaintiffs want a sharpening of the charge against Wilders

by Marlou Visser

[October 8] Ties Prakken, lawyer for the plaintiffs in the trial against the PVV leader Geert Wilders, believes that the Public Ministry [OM] has kept “the most offensive, damaging” expressions by Wilders out of the charge.

According to the lawyer, Wilders has called for racial violence, as she said on the Dutch TV news-program “Nieuwsuur”. This concerns, for example, a quotation from Wilders from 2007, in which he has said there is “a struggle going on and we must defend ourselves.”

Ties Prakken and her colleague Michiel Pestman wrote a letter to the OM on Thursday, in which they asked that the charge be sharpened. The prosecution has announced that it will not comply with this request.

According to Ties Prakken, the Amsterdam court should have instructed the OM to charge Wilders for inciting hatred and insulting a group, and the OM itself was actually reluctant to prosecute. Ties Prakken finds that the OM is conducting this trial ‘with inappropriate reluctance’.

As a result, the OM themselves had not called witnesses nor asked Wilders questions. For that matter, the latter is invoking his right to silence.

According to the lawyers for the plaintiffs, there is a real possibility that the OM will require acquittal for Wilders. Tuesday, October 12, the Public Prosecutor will formulate a sentence. The prosecution has previously made known that an acquittal is a possibility. Gates of Vienna

Fra venstre: Filip Dewinther,Bat Ye Or, David Littman og vidnet for Wilders prof.emer. Hans J.G. Jansen, Leiden og Utrecht Universiteter.

Evidence Given by Prof. Hans Jansen at the Wilders Trial, October 6

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
10 years ago

Vel talt, Ole Hyltoft.

Det er naturligvis ikke bygningernes skyld, at dets beboere opfĂžrer sig uciviliseret og samfundsundergravende.
Man mÄ have fat i nÊldens rod, de kriminelle bosÊttere, som mÄ returneres til deres hjemlande. Det kan kun gÄ for langsomt. Indtil vore folkevalgte politikere nÄr til denne erkendelse og handler derefter, vil derouten og de destabiliserende elementer vokse sig stadig stÞrre og volsommere.

Casper | Borgerlig bums

A propos Mekka, jeg har forsĂžgt mig med Mekka i den gamle betydning her, den er ikke blevet fanget af administratorerne:

http://da.wikipedia.org/wiki/Norcia
Norcia er kendt som et mekka for svinekĂžd. Det italienske ord for charcuteriprodukter som pĂžlser og skinke er norcineria …

Ligesom denne artikel, som jeg mÄ indrÞmme jeg kun oprettede for navnets skyld: http://da.wikipedia.org/wiki/Nossebro

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Vi bliver tvangsislamiseret i begge ender – og PK-halal-tossen Anne Vang synes Ă„benbart, det er helt fint?! http://jp.dk/indland/article2209402.ece Skoler holder ramadan-fri Offentliggjort 09.10.10 kl. 08:36 Muslimske helligdage bliver nu markeret pĂ„ mange danske folkeskoler pĂ„ lige fod med danske hĂžjtider som jul, pĂ„ske og pinske. Tre ud af fire folkeskoler i KĂžbenhavn giver fridage pĂ„ muslimske helligdage. Dansk Folkeparti krĂŠver forbud mod sĂŠrbehandling, skriver B.T. En undersĂžgelse fra KĂžbenhavns Kommune viser sĂ„ledes, at tre ud af fire lader bĂžrnene fĂ„ fri pĂ„ de muslimske helligdage eid og al fitr. ….. Den ansvarlige borgmester fra KĂžbenhavn har dog ingen problem med,… Read more »

Casper | Borgerlig bums

Selv om det er en besynderlig retssag er det ikke en skueproces, som Snaphanen tidligere har kaldt den. Det er korrekt at anklagemyndigheden (Openbaar Ministerie, som altsĂ„ ikke er et ministerium) oprindelig droppede tiltalen, men afgĂžrelsen blev anket og omgjort af en domstol i Amsterdam. Derfor er det ogsĂ„ muligt at anklagemyndigheden vil pĂ„stĂ„ frifindelse, men det er langt fra sikkert. Det virker mere som om dommeren er anklager, mens anklagemyndigheden holder sig meget i baggrunden. Dommeren er kommet med et par udtalelser som kan tolkes som partiske. Da forsvareren sagde at Wilders ville gĂžre brug af sin ret til… Read more »

Pk
Pk
10 years ago

Hvorfor skulle, nogle, muslimer ikke ĂždelĂŠgge danskeres liv.
DE MÅ JO GODT.
OG KORANEN LÆGGER OP TIL DET.
SVÆRERE ER DET IKKE.

Ymir
Ymir
10 years ago
Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Naar man staar i en catch-22 valg situation er det som regel fordi der er helt andre muligheder som ikke er taget med i betragtning . Det der sker i vollsmose er sandsynligvis begyndelsen paa en BALKANISERINGSPROCESS . En saadan process kan teoretisk set kontrolleres hen mod et scenarie hvor der opstaar et par enkelte store ghettoer , i modsaetning til et langt ,langt ,LANGT vaerre scenarie hvor der opstaar hundreder af smaa mini-ghettoer som langsom ekspandrer indtil de begynder at vokse sammen . Om 30 aar vil det sandsynligvis vaere nemt at indse hvorfor det havde vaeret smart at… Read more »

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Ole – nĂŠh, det der sker her – og i andre ghettoer i hele Europa – er skidenkelt: LĂŠs koranens shure 9:123

Her i den norske oversĂŠttelse:

“Dere som tror, bekjemp de vantro som bor i nĂŠrheten! La dem finne hardhet i dere! Vit at Gud er med de gudfryktige.”