9
okt
Seneste opdatering: 11/10-10 kl. 0156
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Fire You Tube dele.

Ezra Levant: Gay-bashers thrive in modern-day Netherlands

If you think Amsterdam is the gay capital of Europe, you’re half-right, but 10 years out of date. Today it’s the gay-bashing capital of Europe.Because Amsterdam isn’t just gay. Now it’s Muslim, too. A million Moroccans and Turks have immigrated to the Netherlands, and sharia law rules the streets.If you doubt it, then you haven’t been paying attention. Actually, that’s not fair. Gay-bashing is front-page news only when it’s committed by a straight, white male.The media is terribly uncomfortable writing about gay-bashing by minorities. It’s the same reason why Canadian feminists are so eerily quiet about honour killings of Muslim girls.
According to an “offender study” by the University of Amsterdam, there were 201 reports of anti-gay violence in that city in 2007 — and researchers believe for every reported case there are as many as 25 unreported ones. Two thirds of the predators are Muslim youths.The violence couldn’t be more brazen. It’s not in the back alleys in the dark, it’s in the heart of the city, often in broad daylight. It’s a direct dare to the Dutch government to show who rules the streets.Toronto Sun leder., Weekendavisen: Homohadet vokser.

Er Sverige ikke et land i krig, Birro?

Vi Àr utsatta för terror i vÄrt eget land

NĂ€r jag lĂ€ser om mordet pĂ„ Elin Ă€r det nĂ„got som gĂ„r sönder. En strĂ€ng gĂ„r av. Ett mörker rasar in. NĂ„got vĂ€ldigt spĂ€nt och anstrĂ€ngt kapas. Kanske Ă€r det för att det sker i Göteborg, min gamla hemstad. [….]

Min förstÄelse har runnit ut. PÄ internet lÀser jag om mördaren som utsatte henne för ett skoningslöst, barbariskt lidande, som krossade flera ben i hennes kropp, och jag tÀnker pÄ alla sobra förbannade kulturdamer och -herrar som gÀrna vill förstÄ dessa förbannade ghetton, dessa stinkande avtrÀdeshögar till bostadsomrÄden. Jag har ingen förstÄelse för mÀn som mördar kvinnor. Jag Àr trött pÄ att sÀtta dessa grymheter i ett sammanhang. LÄs in dem för all framtid. Gör det vÀldigt tydligt att Sverige inte Àr ett land i krig. FörlÄtelse Àr Guds uppgift, inte min. Ingen vill bo i dessa omrÄden. De fattiga tvingas till det..

Mordet pÄ Elin Àr bestialiskt, rÄtt och att det sker i en förbannad förort Àr ingen slump. Det Àr heller ingen slump att mÀnniskor som av fattigdom tvingas bo i dessa omrÄden hatar det, vill flytta, drömmer sig bort.

Jag Àr uppvÀxt i en förort. Jag hatade förorten. Den var bara avskÀrmad, ful, trÄkig och meningslös.Detta var ÀndÄ för rÀtt lÀnge sedan nÀr nÄgra packade grannar stÀllde till det pÄ gÄrdsfesten tvÄ gÄnger om Äret.Det var lÄngt innan delar av Sverige förvandlades till laglösa zoner; hela bostadsomrÄden runt de stora stÀderna (och Àven de nÄgot mindre) Àr delvis i de kriminellas hÀnder. De stÀdade, skötsamma mÀnniskorna med stora drömmar, lÄser in sig, lÀmnar fÀltet fritt. Vi Àr utsatta för terror i vÄrt eget land. Marcus Birro: Nu Àr det nog med förortsromantik.

Det er godt skrevet, havde det bare ikke vÊret 25 Är forsinket, sÄ ville Elin have levet endnu. Man mÄ man tilfÞje til forfatteren Birro og hans hÊderlige, men sent vÄgnede sorg over hjembyen GÞteborg:  Unge svenskere dÞde pÄ den mÄde for fem, ti, femten, tyve og femogtyve Är siden. Vi der lÊste svenske aviser da, husker dem. Riksdagsflertallet har vÊret dÞdeligt for svenskerne  Ärtier. Familierne husker de dÞde, politikerne  har fÄet lov af svensk presse til at fortrÊnge dem, sÄ deres dÞd aldrig kom pÄ den politiske dagsorden, bortset fra highlightede mord som det pÄ Fadime. Der er ingen interviews med de efterladte for dens samfundseksperiment. Det var mÄske pÄ tide det medskyldige, beskyttede vÊrksted, der kalder sig svensk presse, kvindede sig lidt op til at leve i Sverige Är 2010? Hvor skrÊmmende kan det vÊre? Svensk presse er forhadt, dansk er ikke. Hvordan kan det vÊre ?
Den anholdte pĂ„ den hĂžjeste grad af mistanke, “to-barns-faderen” (svenske journalisters eufemisme), Ephrem Tadele Yohannes, etiopisk statsborger, bundet til ugerningen af videooptagelser og tidligere voldtĂŠgtsofres vidneudsagn. Han var forinden straffet i USA.

Ephrem Tadele Yohannes, född 1987-12-19 och mantalsskriven pĂ„ Temperaturgatan i Göteborg. Invandrade 2009-09-25 frĂ„n Virginia USA, efter ha ingĂ„tt Ă€ktenskap med en etiopisk kvinna, född 1984. Har tvĂ„ smĂ„barn. Han dömd i USA för rattfylleri, smitningsolycka med personskador, falska uppgifter mm 2007. Det seneste kvindemord i GĂžteborg havde samme multikulturelle struktur: ”Skuggan” dömd till 16 Ă„rs fĂ€ngelse för mordet pĂ„ Nancy Tavsan. Det forrige ogsĂ„.Man skal naturligvis vĂŠre varsom med brugen af ordet “krig”. Her kan man komme lidt nĂŠrmere pĂ„ det pĂ„ det internationale plan:, dog en ringe trĂžst for de lokale dĂždsofre. There is no name for the current situation we are in : We Are NOT at War

It’s in the Qur’an, stupid

strengt taget er der ingen virkelig grund til at vĂŠre utilfreds med denne kommentar i the Guardian, den britiske Politiken. Som altid nĂ„r man lĂŠser om disse emner i mainstreammedierne er det ikke nĂždvendigvis det mest interessante hvad der fortĂŠlles, men ogsĂ„ i hvilken grad der benyttes retoriske figenblade, besvĂŠrgelser, udeladelser og eufemismer, og Cohens kommentar er overraskende fri for disse trĂŠttende klicheer. Dog bortset fra antagelsen i hans overskrift om eksistensen af en ikke-radikal islam, og illustrationen af radikalisme ved udtalelserne om kvinders halve vidnesbyrd og drab pĂ„ homoseksuelle ved nedkastning fra hĂžjder – intet radikalt her, det er sĂ„mĂŠnd islamisk mainstream (LFPC).

A few months ago, I sat in a magnificent Victorian lecture hall at University College London. […]

I had come along with hundreds of others because, on Christmas Day 2009, Umar Farouk Abdulmutallab, a former UCL student, tried to detonate plastic explosives hidden in his underwear and kill the 278 passengers and crew on Northwest Airlines’ flight from Amsterdam to Detroit. After such a narrow escape from mass murder, I thought that no one could deny that the universities needed to confront campus sectarianism. I reckoned without the limitless capacity for self-delusion of British academe.

By the time UCL organised a public debate on the Abdulmutallab affair, reporters had established that the Nigerian student had lost himself in London’s political netherworld, where the white far left meets the religious far right. As president of UCL Islamic Society, Abdulmutallab had presided over an “antiterror week”, which featured a promotional video of clips of violence, accompanied by hypnotic music. […]

The London Times found that one cleric who had lectured the UCL Islamic Society was on record as saying of the Jews (inevitably): “They’re all the same. They’ve monopolised everything: the Holocaust, God, money, interest, usury, the world economy, the media, political institutions
 they monopolised tyranny and oppression as well.” Alongside the racism came the concomitant sexism, homophobia and hatred of the western world. Channel 4, for instance, had caught another visiting imam on camera saying that the testimony of women was worth half that of a man. As for gays, he added: “Do you practise homosexuality with men? Take that homosexual man and throw him off the mountain.” […] Nick Cohen: How radical Islam seduced the academics

Ian Burumas radikale vĂŠmmelse, her med tyrkisk publikum

Der er noget umiddelbart komisk ved at se vestlig anstÊndighed, komplet med verbal holden-ud-mellem-to-fingre, af noget forfatteren godt ved vÊkker samme afsky hos sit anatolske publikum, men ud fra helt andre forudsÊtninger. Alligevel er det selvfÞlgelig ikke spor sjovt i og med at Buruma ikke er sÄ enfoldig og pÊn som han prÞver at give indtryk af, men snarere kalkulerende. To parter der lige her og nu er som skabt for hinanden, i hvert fald indtil de kommer inden for et stenkasts afstand (LFPC).

Whatever happened to the good Europeans, those nice folks in small northern countries who liked to think of themselves as the world champions of liberty and tolerance?

Of course, many liberal Europeans are still alive and well. But first in Denmark, then in the Netherlands, and now in Sweden, illiberal, populist parties stirring up fear of immigrants — specifically Muslim immigrants — have managed to gain enough power to set, or at least influence, their countries’ political agendas.

These parties are not confined to Scandinavia and the Low Countries, but are part of a global wave of anger against political elites, who are blamed for all of the insecurities that come with global economics, the financial crisis, and living in more ethnically mixed societies. The psychology behind the Tea Party in the United States and the anti-immigrant parties in Europe is similar, even if their policies vary. […]

The influence of these slick new populists, waging their war on Islam, goes well beyond their countries’ borders. Nativism is on the rise all over the Western world, and Wilders, in particular, is a popular speaker at right-wing anti-Muslim gatherings in the US, Britain and Germany.

European populism focuses on Islam and immigration, but it may be mobilizing a wider rage against elites expressed by people who feel unrepresented, or fear being left behind economically. They share a feeling of being dispossessed by foreigners, of losing their sense of national, social or religious belonging. […] Ian Buruma: Europe turns right : se ogsĂ„ Hugh Fitzgerald: Ian Buruma, Geert Wilders, hatred, and ignorance

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] for en svensk journalist inden da, hans uforbeholdne vrede over Elin Krantz-mordet i 2011. “Vi Ă€r utsatta för terror i vĂ„rt eget land” (Expressen har slettet […]

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Fatwa-stop – nĂŠsten 😉 “Hvis der er nogen, der skal udstede dĂždsdomme, trusler og forbandelser, sĂ„ skal vi nok klare det …” Nu bliver det sĂ„ spĂŠndende at se, om der kommer flere eller fĂŠrre fatwaer – og om de bliver blĂždere eller hĂ„rdere. http://politiken.dk/udland/ECE1079679/saudi-arabiens-konge-har-gennemfoert-et-fatwa-stop/ Saudi-Arabiens konge har gennemfĂžrt et fatwa-stop Uautoriserede fatwa’er skal standses. Den saudiske konge har dekreteret, at kun det religiĂžse rĂ„d mĂ„ udstede dem. AF SĂžren Astrup Det skal vĂŠre slut med egenrĂ„dige imamers udstedelser af fatwa’er – islamiske vejledninger om korrekt adfĂŠrd for rettroende. Det har den saudiske kong Abdullah meddelt i et forsĂžg pĂ„… Read more »

Historyman
Historyman
9 years ago

Jeg fandt denne lille nyhed pĂ„ SVT tekst tv. MĂ„ske en fejl med hver at tĂŠnke over. 111 SVT Text Lördag 09 okt 2010 INRIKES Publicerad 9 oktober 600 ouppklarade försvinnanden UngefĂ€r 600 personer Ă€r sedan 2005 spĂ„rlöst försvunna – och fallen har aldrig klarats upp av polisen, enligt en sammanstĂ€llning av Expressen. Uppgifterna Ă€r hĂ€mtade frĂ„n polis- myndigheter i samtliga lĂ€n. I flera av fallen, som polisanmĂ€lts mellan 2005 och 2010, misstĂ€nker polisen brott. Varje Ă„r anmĂ€ls tusentals personer som försvunna i Sverige. Förra Ă„ret rörde det sig om 7.192 personer. MĂ„nga av dessa försvinner frivilligt och kommer snart… Read more »

Pk
Pk
9 years ago

Mona Muslim grĂŠder kun for udlĂŠndinge, som f.eks fadime.
Stakkels svenskere…..Ham der pĂ„ billedet? Er det Monas KĂŠreste?
Monas Sweatheart?

Johansen
Johansen
9 years ago

Der er ogsĂ„ “krig” i ghettoen Vollsmose. Krig mod danskere.

Under fredagens live-interview med beboerformanden, Ra Ranunkel, blev han af palĂŠstinensere kaldt skide dansker, og der blev kastet med sten efter ham:

http://www.tv2fyn.dk/article/258268:Stenkast-i-Vollsmose

Jonny
Jonny
9 years ago

Alexander “Alex” Bengtsson, “utbildningschef” pĂ„ Expo, har redan sĂ„gat och hĂ„nat Birro:
h t t p://bengtssonsfrestelser.blogspot.com/2010/10/exit-marcus-birro.html