19
okt
Seneste opdatering: 20/10-10 kl. 2333
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Go back to where you are happy – German author on immigration issue

Set i krystalkuglen i 2005

Man kan finde lignende alarmerende artikler fra 1990’erne pĂ„ Infomedia. Der var endda fremsynede folk der i 1980’erne kunne se dette komme. For hvert Ă„r der gĂ„r indskrĂŠnkes handlerummet, og bliver mindre og mindre acceptabelt. Kreativiteten i undvigelsen af det uundgĂ„elige er ligefrem proportional med ubehaget ved de indgreb der ville ‘gĂžre en forskel’ – p.t. hedder det nedrivning af boligblokke. Interessant artikel, skĂŠmmet af obligatorisk ansvarsfrikendelse til pestilenserne: “En afledet effekt at en integration, som ikke har virket”. Vi har ikke gjort det godt nok, og se nu de stakkels pus (LFPC).

Antallet af unge, kriminelle indvandrere stiger sĂ„ meget de nĂŠste tyve Ă„r, at det alene Ăžger behovet for flere betjente pĂ„ gaderne. Det fremgĂ„r af en prognose fra Visionsudvalgets rapport om fremtidens politi, som blev lagt frem i onsdags.[…]

Danskerne bliver markant ĂŠldre i de nĂŠste 20 Ă„r og vil dermed automatisk blive mindre tilbĂžjelige til at begĂ„ kriminalitet. Men lige prĂŠcis gruppen af efterkommere af indvandrere i alderen 16-24 Ă„r bliver mere end tredoblet. […]

Da disse unge har en kraftig Þget tilbÞjelighed til ikke at ville tilstÄ de forhold, som de bliver anholdt for, nÞdvendiggÞr det, at deres sager ofte mÄ kÞre ved domstolene som domsmandssager. Det betyder indkaldelse af domsmÊnd, vidner og politifolk, som skal i vidneskranken, hvilket gÞr dem meget dyrere end tilstÄelsessagerne.

Politimester Ole Scharf fra HelsingĂžr siger, at politiet allerede i dag bruger kolossalt mange ressourcer pĂ„ denne gruppe af unge. »De har alle de faktorer, der skal til for at blive kriminelle – dĂ„rlig social baggrund, ingen forĂŠldrestĂžtte, intet job og i den dur. Det er desvĂŠrre i hĂžj grad en afledet effekt at en integration, som ikke har virket,« siger han. […] Prognose: Indvandrer-kriminalitet vil stige voldsomt [Berlingske Tidende 22.5.2005]

Dagens Danmarks-bask, hvor gak den hen?

Nu handler alt igen om foboldspillere, travkuske, miljĂžet i ØstersĂžen og fravĂŠret af dansk feminisme (de har ikke hĂžrt P 1, her pĂ„ bloggen ogsĂ„ kaldet kĂŠllingeradio m/k., en fornĂŠrmelse af rigtige, Ă„ndfulde kvinder.). De har naturligvis overhovedet ikke tid til at baske Danmark, det er Sverigedemokraterne det gĂŠlder ad nauseam. Take a pick. Aldrig har sĂ„ megen opinion betydet sĂ„ lidt for sĂ„ fĂ„. Professor Gardell, veteran fra Ship to Gaza, kommer med en ny bog der hedder “Islamofobi.” Lena Sundström er nomineret til en “LĂŠse let pris”,en vĂŠldig god idĂ©. Det bedste er ikke for godt til bĂžrnene.

Farvel igen, MalmĂž

FortsÀtter det sÄ hÀr, kommer allt fler att vilja bevÀpna sig. Som i Vilda VÀstern. Polisens teori: Skytten inriktad pÄ invandrare Lasemanden John Ausoius i 1992 var ifÞlge den almindelige ortodoksi og Gellert Tamas Ny Demokratis skyd. Det kan nÊppe vare lÊnge inden dette lander pÄ Sverigedemokraternes bord. (Farvel, MalmÞ.) Update: Som man taler om solen: Jeg havde  lÊst SVT og TamasŽtanker 12 timer inden de tÊnkte dem.  Man skulle nedsÊtte sig som spÄkone:

Journalisten Gellert Tamas ser ocksÄ likheter mellan tidsandan i dag och de invandrarfientliga stÀmningar som rÄdde nÀr John Ausonius, den sÄ kallade Lasermannen, sköt elva personer pÄ 1990-talet. DÄ liksom nu var samhÀllet drabbat av ekonomisk kris. DÄ hade det oetablerade partiet Ny demokrati kommit in i riksdagen, i dag har Sverigedemokraterna just gjort detsamma.
-Det Àr ju en upphetsad debatt nu som till viss del pÄminner om den som var för tjugo Är sedan, sÄ dÀr finns det ju en likhet. Men sen vill jag inte spekulera i om det Àr en eller flera gÀrningsmÀn i det hÀr fallet, eller deras motiv. Det kan jag inte göra, sÀger Gellert Tamas. Paralleller med Lasermannens dagar

Noget taler dog for, at Tamas og pressen bare rÞrer rundt i den sump, der i forvejen er MalmÞ: 2010-10-20 00:12, Mord/drÄp, Malmö, Samtliga tre mÀn kommer ursprungligen frÄn Irak.

Pressefrihedens verdenskort

Hvorfor Sverige ligger pĂ„ en delt fĂžrsteplads, mens Danmark ligger som nummer 11, savner umiddelbart en begrundelse. Vores “ekstremisme og nationalisme” ? Tidligere pĂ„ Ă„ret fokuserede de pĂ„ selvcensuren i Danmark, men den kan nĂŠppe vĂŠre stĂžrre end i Sverige.

In Denmark (11th) as well as Sweden (1st), press freedom is faring well, but murder attempts against cartoonists Kurt Westergaard and Lars Vilks are opening a door to self-censorship, which until now had been negligible, in a climate of rising extremism and nationalism. Reporters without borders: Press Freedom Index 2010

‘Livstid’ til prinsen, og herefter asyl pĂ„ Her Majesty’s regning

Jeg gjorde mig lystig over hosstĂ„ende billede i gĂ„r, men jo mere jeg kigger pĂ„ det jo mere ubehageligt virker det: Den vellystne ‘prins’ der slĂ„r sig lĂžs med sit boy toy, hvis ydmyghed og fornedrelse ikke er til at lukke Ăžjnene for. Jeg har ikke set dette nĂŠvnt i nogle af mediehistorierne, men jeg er ikke i tvivl om at sagen afspejler traditionel arabisk racisme i forhold til sorte afrikanere. Begge har i Ăžvrigt Abdulaziz som navn: ‘Abd’ har pĂ„ arabisk betydning af sĂ„vel slave/tjener som sort afrikaner – den historiske baggrund burde rĂ„bes fra alle hustage i vores selvhadende kultur (LFPC).

A gay Saudi prince who used his servant as a ‘human punchbag’ was jailed for life today for beating and strangling him to death. Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud, 34, stood with his arms folded and showed no emotion as he was told he must serve a minimum term of 20 years in jail.

After he serves his jail term, al Saud will probably be offered asylum because homosexuality is punishable by execution in Saudi Arabia.

The prince killed 32-year-old Bandar Abdulaziz in a brutal assault with a ‘sexual element’ at their five-star hotel in central London in February. It was the culmination of a campaign of ‘sadistic’ abuse including a previous ‘nasty’ assault in a hotel lift weeks before. […]

An Old Bailey jury heard how the prince bit his victim hard on both cheeks during his murderous attack at their suite in the Landmark hotel in Marylebone. Saud was fuelled by champagne and Sex on the Beach cocktails when he began the ferocious beating after a Valentine’s Day night out. […]

The judge said: ‘The most chilling aspect of that footage is that your victim did not resist at all. He was so completely subservient to you that after being treated as a human punchbag he followed you meekly out of the lift.’ The attack left the aide’s ear swollen to three times the normal size and ‘beyond medical treatment’.

Saud did not take him to hospital and inflicted a further attack in the lift on a later occasion – further evidence, said the judge of ‘this having been a violent and abusive relationship over a period of weeks if not longer’.

The attack which killed Mr Abdulaziz left him with so many injuries, including bleeding in the brain, a fractured larynx and bruising in the abdomen, that pathologists could not say for certain what caused his death. […] Gay Saudi prince who beat his manservant to death is jailed for life… then we’ll probably have to give him asylum

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ramses-2
ramses-2
9 years ago

Jamen, bring da dette interview i Danmarx Radio.
NÄ, det er utopi. Hvad sÄ med at tvinge Rune Engelbreth-ekstremisten og hans tutor, TÞger Selvfed SilketrÄd til at trykke den.
Ulfkotte har FULDSTÆNDIG ret. Derfor bliver hans udsagn ikke viderebragt.

Victor
Victor
9 years ago

PrĂžv lige at lĂŠs denne pressemeddelelse fra samarbejdsrĂ„det i Vollsmose – det er lige fĂžr man skal have de gamle kremlologer pĂ„ banen igen, for at gennemskue, hvad der er sket:

http://www.vollsmose.dk/da-DK/Sitetools/Nyheder/Pressemeddelelse%20fra%20Samarbejdsraadet.aspx

For alle andre: Den tidligere enhedsliste-kandidat Ra Ranunkel var for nylig ude med en melding om, at situationen i Vollsmose er ude af kuntrol, og at danskere, hĂ„nes, spottes og latterliggĂžres – og overfaldes.

Nu har HAN mistet sin post.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Victor

Magt, magt, magt…

Hvem har magten i enklaverne?

Muslimerne.

Og Ranunkel er jo ogsÄ bare en skide racist der hidser sig op, nÄr folk bliver overfaldet.

Ud med ham.

Pk
Pk
9 years ago

Ulfkotte: “Det bliver blodigt”:
PK: ” Det er voldeligt”.

JensH
JensH
9 years ago

“UnderstĂžttes den antagelse yderligere, kommer fakkeltoget “med stor deltagelse og pĂ„ tvĂŠrs af alle skel, etniske” med rĂžrende taler/rĂžrte talere”

Wow, ligesom da Laser-manden huserede i begyndelsen af 1990’erne. Dengang kunne alle der Ăžnskede det virkelig fĂ„ luftet ‘godheds-genet’ offentligt i diverse fakkeltog.

JensH
JensH
9 years ago

Skyderi i MalmĂž igen-igen!!!! Er det ikke snart pĂ„ tide, at alle gode krĂŠfter i byen samles om et “fakkeltog mod skyderier”???

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  JensH

Vi er lige kommet fakkeltoget et skridt nĂŠrmere. Politiet mere end antyder, at detteher er vilkĂ„rlige skud, affyret af medlemmer af den oprindelige befolkning. UnderstĂžttes den antagelse yderligere, kommer fakkeltoget “med stor deltagelse og pĂ„ tvĂŠrs af alle skel, etniske” med rĂžrende taler/rĂžrte talere. Viser det sig derimod, at det er ikke-hvide, der skyder … kommer der intet “tog”. Men mĂ„ske en lille beskyttet manifestation, uden fakler, fordi fakler gĂžr det vanskeligere for politiet at beskytte deltagerne. I Ăžvrigt er dette muligvis et eksempel pĂ„ “borgerkrigen”, som den kan forlĂžbe. For det er jo, hvad enhver idiot kan gĂžre: Affyre… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Morten - - -

“med stor deltagelse og pĂ„ tvĂŠrs af alle skel, etniske og religiĂžse”

– – –

LFPC
9 years ago
Reply to  Morten - - -

“Bagslaget fra en sĂ„dan handling – hvis det er det, der er tale om – er enormt”. Og deri ligger jo ogsĂ„ at det for grupper pĂ„ den anden side af hegnet kunne vĂŠre fristende at foranstalte den slags som psykologisk krigsfĂžrelse. Der er flere veldokumenterede tilfĂŠlde af ‘hate crimes’ mod moskeer og lignende som har vist sig at vĂŠre inside jobs, (eller se her), f. eks. er der et filmklip fra et overvĂ„gningskamera i en moskĂ© i USA der viser en af brugerne sĂŠtte ild (dermed selvfĂžlgelig ikke vĂŠre sagt pĂ„ forhĂ„nd at mere uoverlagte elementer ikke kunne lave… Read more »

LFPC
9 years ago
Reply to  Morten - - -

I Ăžvrigt mener jeg at fakkeltog burde omfattes af terrorlovgivningen. Kvalmeterror.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  LFPC

Hvis vi sÄdan skulle rende i masse-fakkeltog for hvert dansk, svensk eller norsk offer
for “kulturberigelsen”, sĂ„ behĂžvede vi jo nĂŠsten ikke at have elektrisk lys i gaderne 😉

Mette
Mette
9 years ago

Ulfkotte er et af de bekendtskaber, der virker som en lettelse. For har vi ikke skrevet det samme, som han siger, i mange Ă„r, og har vi ikke tĂ„lt en masse hĂ„n af samme grund? Jo vi har, og det er pĂ„ hĂžje tid, at kavaleriet begynder at rykke ud. Der er brug for forstĂŠrknnger. I slutningen af videoen fĂ„r man en overraskelse, undrer sig over at en sĂ„ velinformeret og intelligent mand har siddet fast i islams kviksand. Men lad os dog glĂŠde os over, at han slap fri og nu investerer sĂ„ meget i at oplyse andre. Tak… Read more »

LFPC
9 years ago
Reply to  Mette

Mine 2 cents:

Den retfÊrdiggÞr overlegenhedsfÞlelse og selvretfÊrdighed. Den giver fÊngselsfanger og andre udskud en identitet hvor de kan opfatte deres adfÊrd som en kamp i en hÞjere sags tjeneste. Rigsadvokaten kan evt. trÊkke mig i retten pÄ denne subjektive vurdering, men jeg vil sÄ pÄ min side udbede mig dokumentation for hvor i dette trossystem man finder Den Gyldne Regel.

Mette
Mette
9 years ago
Reply to  LFPC

Det har i hvert fald noget at gĂžre med at lĂŠgge ansvar fra sig, og hvis man sĂ„ til gengĂŠld bliver en del af herrefolket… FĂžr i tiden har jeg ofte set islams hastige udbredelse forklaret med, at det er en meget nem religion at leve med. Det ville det ikke vĂŠre for mig. Men, men man skal ikke undervurdere mange menneskers lyst til at underkaste sig noget, en fĂžrer eller et system af en eller anden art, og deres mangel pĂ„ engagement nĂ„r det gĂŠlder kampe, som de mĂ„ eller burde – for deres egen skyld – udkĂŠmpe alene.… Read more »

Mette
Mette
9 years ago
Reply to  Mette

Hvis nogen tĂŠnker, at jeg har skrevet om neurotiske mekanismer, har de helt ret. Jeg arbejdede en gang pĂ„ en afdeling for neurosepatienter pĂ„ et psykiatrisk hospital. Der lĂŠrte jeg meget om, hvilken benhĂ„rd vilje den slags patienter kan besidde, selv om de i grunden er sĂ„ sĂžlle. De vĂŠrste patienter mĂždte jeg nu pĂ„ en anden afdeling, det var dem, der havde sat sig for, at de ville sulte sig ihjel. Aldrig har jeg set sĂ„ voldsomme viljer demonstreret, og jeg husker isĂŠr mig selv gĂ„ rundt i en park med en af patienterne, der var 32 Ă„r og… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
9 years ago
Reply to  Mette

LÊs nogle af de indslag rundt omkring pÄ bloggene, der forudsiger Danmarks Þjeblikkelige undergang hvis vi melder os ud af EU, hvilket med Lissabontraktatens indfÞrelse er traktatfÊstet. Artikel 50 for de interesserede.
Det er samme mekanisme: Udenfor mors beskyttende arme er vi overladt til vores egen skĂŠbne, og vi dĂžr i morgen. Folketingspolitikere bruger det ogsĂ„, man undskylder nedskĂŠringer med EU’s konvergenskrav. Dejligt bekvemt, det er ikke min skyld. TĂžsedrenge m/k, og desvĂŠrre er der heller ikke her forskel pĂ„ partierne.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  LFPC

@ LFPC

Det er ikke bare “2 cents”. Det er sĂ„dan, det er!

– – –

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

En kort kommentar till Dagens Danmarks-bask:

AngĂ„ende fotbollen, sĂ„ innehöll P1 i helgen ett inslag om att fotbollssverige kokar över av ilska mot vĂ„ldet inom fotbollen och mot att fotbollsförbunden försöker tysta ner misshandelsfallen istĂ€llet för att polisanmĂ€la. Naturligtvis nĂ€mndes inte problemet vid sitt rĂ€tta namn, men det framgick tydligt Ă€ndĂ„, genom spelarnas referenser till “spelare som skriker ‘jĂ€vla hora’ och ‘jag ska knulla din morsa’ och liknande uttryck”. NĂ€r fotbollsspelarna gĂ„r i strejk mot vĂ„ldet, om inte förr, vaknar det folkliga motstĂ„ndet pĂ„ allvar.

Henning
Henning
9 years ago

Han blev fĂždt kristen, som 22-Ă„rig forkastede han sin tro, og blev ateist, men rejste i gennem den arabiske verden, og konverterede til islam i Afghanistan, og er nu genfĂždt kristen
 Hmm


monse
monse
9 years ago
Reply to  Henning

En sĂžgende sjĂŠl … Man kan sige, at han har efterlevet Paulus’ ord i 1. Thessalonikerbrev 5, 21: “PrĂžver alle ting; beholder det gode”. MĂ„ske lidt mere radikalt end de fleste, jeg mener, ligefrem konvertere til Islam for siden at apostere igen, det er nok lige i overkanten, selv i Paulus’ perspektiv. Imidlertid mĂ„ man antage, at hans erfaringer har givet ham en fĂžrstehĂ„ndsviden om Islam, som egentlig giver hans kommentarer sĂ„ meget desto mere trovĂŠrdighed. Hans fremtoning i interviewet virker ĂŠgte nok, synes jeg. Desuden siger han jo ikke noget om Islams vĂŠsen, som ikke kan dokumenteres fra andre… Read more »