22
okt
Seneste opdatering: 23/10-10 kl. 2307
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med tanke p√• afsl√łringer af klerikal p√¶dofili hos katolikker og andre trossamfund er pointen her m√•ske ikke s√• meget at manden er muslim. St√¶rk religi√łs autoritet har i utallige sammenh√¶nge vist sig at friste anl√łbne sj√¶le til misbrug. Pointen er snarere at man kunne forvente at problemet, alt andet lige, i h√łjere grad kan florere uden indsigelse i netop muslimske kredse, dels i kraft af de troendes selvp√•f√łrte afsondring i parallelsamfund, dels i kraft af det manglende opg√łr med egne autoriteter som i den vestlige kultur er en selvf√łlge. Dog ser det her ud til at kameramanden netop er g√•et efter at dokumentere overgrebet. Det fremg√•r ikke hvor optagelsen er lavet, kun at det er tilbage i august (LFPC).


Wilders’ dommere skiftes ud

√Öben post: Amsterdam court orders new judges appointed in anti-Islam lawmaker’s hate speech trial

Today the power of free speech has been proven. A single blog post by Arabist Hans Jansen has brought down the Amsterdam court. Here’s a translation of the blog article (please not this is a very raw version, I will try to improve it later this day)Kleinverzet: Judge Schalken

Today Wilders accused judge Tom Schalken of the Amterdam court that ordered the trial against him of mafia practices.

“Newspaper De Pers: Judge Schalken of the Amsterdam court tried to influence expert witness Hans Jansen during a dinner. Mafiapractice.” –Geert Wilders @Twitter

Breaking РWilders: Mafia practices by judge of the Amsterdam court,Tilsyneladende skal sagen gå om helt forfra: Dutch retrial ordered for Wilders hate speech case,Turning the Tables Mr. Schalken risks imprisonment of up to four years.

Frankrig: ‘H√łjsp√¶ndt’ situation kalder p√• …. overgivelse

Man tror det er l√łgn, men den tr√łstesl√łse realitet er at for hvert assertivt tiltag, som f. eks. burkaforbud, tilbageruller franske myndigheder staten i bidder. Billedet viser indvielsen af mindepladen for barylerne. Via Jihad Watch (LFPC).

Two French police officers will stand trial accused of failing to save the lives of two teens whose 2005 deaths sparked weeks of riots around the country, lawyers said Friday.

The officers will face charges of “non-assistance to a person in danger,” said a lawyer for the victims’ families, Jean-Pierre Mignard. The charge carries up to five years in prison and up to euro75,000 ($95,400) in fines.

Two boys, 15-year-old Bouna Traore and 17-year-old Zyed Benna, died while hiding from police in a power substation in the Paris suburb of Clichy-sous-Bois on Oct. 27, 2005 when they were electrocuted. Another boy with them suffered severe burns.

Local youths blamed the police for the deaths and exploded in anger, setting cars ablaze and smashing store windows. […] 2 French police to stand trial in deaths of teens

Malmö har inte nog med problem, tycker media-överklassen
(Själv-)godhet över alla gränser från Sydsvenskans nomenklatura.

af Thomas Nydahl

Nu drar Sydsvenskans godhetskvartett igång sin nya kampanj: Vi älskar Malmö. Se på dessa goda människor och glöm inte bort dem: Lotta Satz, kulturredaktören Rakel Chukri, godhetsprofeten, den överskattade och överbetalda kommentatern Heidi Avellan och Stålmannen själv, chefredaktören med rätt att döma, Daniel Sandström. Bara översteprästen själv, Per Svensson, fattas.

Har ni sett dem skriva sådana upprop förut? Har ni sett dem rita hjärtan i tidningen när människor dagligen utsätts för rån, kränkningar, misshandel, våldtäkt och mord? Har ni sett dem bry sig? Jag kan mitt Malmö och säger utan att darra på rösten att detta är den mediala överklassens nya sätt att hantera en verklighet de själv starkt bidragit till att skapa.

Malm√∂ √§r staden jag f√∂ddes i, staden d√§r b√•da mina f√∂r√§ldrar f√∂tts, staden dit min farfar kommit fr√•n K√∂penhamn, staden som gjorde en st√∂rre krets av min sl√§kt. Malm√∂ √§r staden d√§r jag tog mina f√∂rsta stapplande steg, p√• Rasmusgatan! Malm√∂ √§r staden jag v√§xte upp i. Malm√∂ √§r staden jag bildade familj i, fr√•n den egna uppv√§xten p√• Lorensborg till livet som familjefar p√• Bellevueg√•rden. Malm√∂ var roten och vardagen f√∂r oss alla i familjen. Malm√∂ √§r staden √§r mina barn v√§xte upp. Malm√∂ √§r staden jag √§lskade √∂ver allt annat. Men Malm√∂ √§r ocks√• staden jag flydde d√§rf√∂r att mina barn v√§grade leka ute, f√∂r att n√§tternas inferno i f√∂rorten kn√§ckte oss, f√∂r att v√•ra cyklar och mopeder alltid stals, f√∂r att inbrotten gjorde v√•r tillvaro alltmer otrygg, f√∂r att r√•nen p√•gick i centrum, f√∂r att kv√§llsm√∂rkret skr√§mde oss… Ja, vi √§lskade v√•r hemstad, men den st√∂tte bort oss. Godheten k√§nner inga gr√§nser. Inte heller hyckleriet.

Thomas Nydahl

Ullenhag: “Malm√∂-skotten √§r ett angrepp mot Sverige”

Vi ska aldrig acceptera ett samh√§lle d√§r m√§nniskor med utl√§ndsk bakgrund √§r r√§dda f√∂r att g√• ut. Det er jo desv√¶rre ikke sandt, det har man accepteret l√¶nge. Ofrene for den tidsindstillede bombe Malm√ł, er de kvinder, b√łrn og gamle, der endnu ikke har kunnet flytte som tusindvis af andre. Det er indf√łdte svenskere der er ofre for “vardagsv√•ldet”, der kun f√•r en notits i aviserne. Men n√•r ministeren himself kommer til Malm√ł, s√• er det selvf√łlgelig fordi han ogs√• ved, at byen flyder med v√•ben og lynhurtigt kan spinne (endnu mere) ud af kontrol. Det er sp√łrgsm√•let i dag: Eksploderer Malm√ł nu, eller venter den et stykke tid ? Et mareridtsscenarie tager et halvt minut at t√¶nke sammen. Og hvem vil tage ansvaret p√• sig den dag, det m√•tte ske ? Vil al den skyld kunne ligge p√• nogle f√• Sverigedemokraters hoveder ? Det er hvad Ullenhag bes√łget betyder.(19:05: Angiveligt “Ny skottlossning i Malm√∂.”)

“Skyd ikke, jeg er svensk”

Kul sak: K√∂rde Lorensborgsgatan in mot Rudbecksgatan i h√∂jd med Kroksb√§ck och vad ser jag i regnet? Jo, en man med paraply med en svensk flagga han h√•ller under paraplyet f√∂r att visa “Jag √§r svensk, skjut inte” (fra debatforum.)

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Viktor. II. Nu, hvor jeg har spillet rollen som kloge √Öge, skylder jeg at indr√łmme dig – og med al respekt, at jeg selv indtil for ganske nylig – ogs√• i blogsf√¶ren ikke har t√¶nkt dynamisk p√• tingene, men er g√•et ind for oplysningstiden som et afg√łrende vendepunkt. S√• min tilb√łjelighed er akkurat den samme som din. Men set dynamisk er jeg alts√• p√• det seneste kommet p√• andre tanker, for i den henseende ser det ud til, at oplysningstiden egentlig kun er et spektakul√¶rt skridt p√• vejen – lige som jeg nu ogs√• m√• opfatte den franske revolution.… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Viktor. Jeg takker for den korte. Det med racer, kulturen og de 4/5 er jeg helt med p√•. Men om det nu specifikt er forholdet til den franske revolutions resultater, der er afg√łrende, er jeg knap s√• sikker p√•. Jeg mener, at man let kn√¶kker halsen, hvis man generaliserer s√• pr√¶cist om noget, der er s√• afh√¶ngigt af et historisk-dynamisk forl√łb. Romerriget gik jo heller ikke under i et bestemt √•r, som nogen vil h√¶vde. Hvorfor? Fordi det m√• anses for rigtigere at pege p√• Romerrigets kulturelle d√łdsspiral, der p√•viseligt varede i flere √•rhundreder. Andre, som ogs√• er pr√¶cise,… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Viktor II. Jeg n√¶vner med vilje hverken begreber som retsstat eller demokrati, fordi den slags er n√¶rmest ubegribelig, abstrakt luksus, som er meget sv√¶rt at forholde sig f√łlelsesm√¶ssigt til. (T√¶nk bare p√• EU-projektet, som ogs√• er uden folkelig sj√¶l). Den slags har intet har med dagligdagen at g√łre, der, hvor f√łlelserne ligger begravet. Vi l√łber jo ikke til domstolene hver dag, og demokratiet beder os kun om vor stemme ca. hver fjerde √•r, s√• de goder er ret uvirkelige at forholde sig til. Dagligdagen derimod er langt mere konkret og besv√¶rlig og kontaktrig. Der bliver vi til som danskere,… Read more »

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus – jeg kan give dig et kort eller et langt svar. Du f√•r det korte….

I virkeligheden handler det ikke om racer etc. Lakmustesten er, hvordan den kultur, du bringer med dig, forholder sig til den franske revolution – og dens resultater.

Den kan 4/5 af jordens befolkning leve fint med.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Viktor. Jeg tror dig. Men hvad viser det om – f.x.: Hvilken form for blandingsprodukt og m√¶ngde, der er mest √łnskv√¶rdig (diskriminatorisk/universelt vurderet) med hensyn til b√•de gensidig tolerance, stabilitet og dynamik i samfundet? Multikulturelt: 1. Mange parallelsamfund inden for f√¶lles gr√¶nser? 2. Mange blandede √¶gteskaber under √©n dominerende tro, politisk orden og kultur? 3. Ligev√¶rdighed mellem sprog, religioner, politiske systemer og kulturer inden for f√¶lles gr√¶nser? Og frem for s√•danne integrationsmodeller – Monokulturelt: indvandring baseret p√• som indvandrer at skulle acceptere √©t sprog, √©n dominerende tro, √©t politisk system, √©n kultur med henblik p√• at tilegne sig stedet… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

“Skyd ikke, jeg er svensk‚ÄĚ Ja, men hvad er det for uorden? Hvad ligger der i det? At man faktisk godt m√• skyde! Bare ikke p√• en svensker? Hvad f√•r dog en svensker til at skrive s√•dant et skilt? Er det ikke blandingsmennesket, vi tilstr√¶ber, og som det multikulturelle Sverige hensynsl√łst g√•r ind for? Er det nu til at forst√•? Jeg kan ikke forst√• det. Mange andre Verden over arbejder ellers i den grad p√• at fremelske blandingsmennesket. Ogs√• ultramoderne foretagender i cyber-space. F√¶nomener som Google, face-book og twitter l√¶rer os at snakke sammen p√• tv√¶rs f√łrst, date og elske… Read more »

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Emeritus

“Var Hutuer og Tutsier ikke giftet ind i hinanden p√• n√¶sten samme m√•de?”

Nej. Det var de faktisk ikke. L√¶s, hvis du har lyst, den glimrende bog “We wish to inform you that tomorrow we will be killed with our families”…

Hans Jensen
Hans Jensen
10 years ago

Victor, g√• ind p√• Kristian Jensens blog p√• JP. S√• vil du se hvordan borgerlige v√¶lgere svinger krabasken over borgerlige politikere der ikke leverer varen. G√• bagefter ind p√• f.eks. Helle Thorning Smidts blog, og se hvor glade hendes v√¶lgere er for at hun blev “frikendt” af SKAT. De forst√•r ikke, eller undertrykker, at s√• blev hun ogs√• samtidigt afsl√łret som l√łgner overfor Justitsministeriet. Alle de ugebladsinterviews hvor hun fort√¶ller om den lille kernefamilie hvor far, selvom han arbejder langt v√¶k i udlandet, er hjemme hver weekend og handler i Netto p√• Strandvejen med familien, er ogs√• l√łgn. Socialdemokratiske v√¶lgere… Read more »

Peter Krogsten
Peter Krogsten
10 years ago

Da jeg l√¶ste at anklagerne forlangte Wilders frikendt, blev jeg glad, og det undrede mig ikke at danske medier var og stadig er helt tavse om det. Nu taler man om nye dommere, og efter referater fra retssagen, ser det ogs√• ud som om, mindst den ene dommer vist ikke er helt uhildet. Nu snakker man s√• om, at sagen skal g√• helt om. Er det fordi, man s√• f√•r nye offentlige anklagere, der m√•ske er lidt mere medg√łrlige end dem man har nu som tager borgerlige rettigheder alvorligt, og nye dommere hvor munden ikke l√łber over med det hjertet… Read more »

Svend
Svend
10 years ago
Reply to  Peter Krogsten

Den seneste afg√łrelse i Wilders-sagen (udskiftning af dommerne) betyder at sagen i princippet skal g√• helt om. Jeg har dog set bem√¶rkninger i hollandsk presse som indikerer, at man muligvis kan n√łjes med at genoptage sagen hvor den er strandet nu … dvs nye dommere, derefter forsvarets procedure (som er uafsluttet p.t.) samt domsf√¶ldelse. Under alle omst√¶ndigheder vil sagen sandsynligvis blive udskudt i halve eller hele √•r: f√łrst skal der udpeges nye dommere, som n√łdvendigvis m√• v√¶re en hel del mere erfarne (og upartiske) end de nu kasserede. Antallet af kandidater er sikkert meget begr√¶nset indenfor Rechtshof Amsterdam, og de… Read more »

annonym
annonym
10 years ago
Reply to  Svend

I wilders sagen har – af alle skabninger en dommer – v√¶ret ude med riven for at p√•virke et vidne, for at f√• en sag til en bestemt afg√łrelse. Det undre mig egentligt ikke at scenen er et “uskyldigt” middagsselskab. Det er den typiske scene n√•r jurister skal lave handler. I blekingegade sagen gik det som bekendt s√•dan, at anklageren “faldt ned” p√• noget milde anklager end terrorisme og drab. Det fremstilles typisk, som et udslag af en taktisk overvejelse hos anklagemyndighed, g√•ende p√• at hele sagen kunne risikere at falde pga overkill. Tildels en relevant og rigtig betragtning. Jeg… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Hmmm, måske er sharialov slet ikke så ringe endda? Mon ikke svenskerne hurtigt kunne
f√• nedbragt deres voldt√¶gtsepedemi ganske gevaldigt, hvis de indf√łrte denne type af straf?
Jeg tror det ūüėČ

http://politiken.dk/udland/ECE1091383/to-pakistanere-halshugget-i-riyadh/

I alt er 21 henrettet i år i Saudi Aarbien for overtrædelse af landets sharialovgivning.

Den saudiarabiske hovedstad, Riyadh, var i dag atter skueplads for offentlige henrettelser, da en mand med et svær huggede hovederne af to pakistanske mænd.

De var d√łmt til d√łden for voldt√¶gt [!!!], meddeler indenrigsministeriet i landet.

….

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Hvordan siger man Chop Chop Square på klingende skånsk?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Victor

ūüėÄ

“HUUVUUD-gaataan” kanske? ūüėČ

Henrik J√łrgensen
Henrik J√łrgensen
10 years ago
Reply to  Victor

Aner det ikke, men bedemanden hedder vist begravningsentrepren√∂r ūüôā ūüôā ūüôā

Hans L
Hans L
10 years ago

Sos har deres hoveder så langt oppe i r.. på den politiske korrekthed, at de har sluppet jordforbindelsen. Socialdemokratiet har de seneste år været et elitært parti, befolket af bedrevidende, egoistiske og verdensfjerne mennesker.

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Hans L

Nu er jeg ikke socialdemokrat; men der er da vist andre, som har hovedet oppe forbi ringmuskelen. Er det ikke – i al respekt – p√• tide, at de af jer, som er borgerlige, begynder at g√łre op med venstres og konservatives politik. De har, trods alt, nu haft magten i ti √•r og …..l√¶s Uhrskovs to sidste blogindl√¶g.

Ang. Wilders-sagen: Beh√łver man et bedre bevis for den gamle talem√•de om, at jurastudiet rekrutterer borgerskabets dumme unger..?

Pk
Pk
10 years ago

Har lige i SV2 set en “Klassiker”.
Den sendes også på dansk tv, endda ret så ofte.
En ung udl√¶nding , mellem√łsten, i Malm√ł siger, at han da altid har f√łlt sig tryg.
Det samme h√łres ogs√• i f.eks Vollsmose, Odense.
Sager er jo at socialdemokratiets politik i Sverige og Danmark handler om at
udlændinge skal leve tryg og godt.
Svenskere og danskere? De t√¶ller ikke…..de skal v√¶k……
Er vi bare white trash for sosserne???

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago

Wilders-sagen er nu ved at tage en drejning, hvor virkeligheden overgår fantasien. Jeg er meget spændt på aftenens TV-aviser og papiraviserne i morgen.
Jeg har altid troet, at Holland var nogenlunde ligesom os. Nu bliver jeg bekymret.
“Denmark alone”?
N√•, det er vist altid m√łrkest lige f√łr daggry, p√•st√•r nogen.

16830911
16830911
10 years ago

Censurerad av SDS:

‘Detta luktar “Vi gillar olika” l√•ng v√§g.

Var är den enda röstknappen?

Lycka till!’