27
okt
Seneste opdatering: 27/10-10 kl. 2226
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

StrÄmÊnd eller lige pÄ kornet? Ingen der fÞlger debatten kan hÊvde at dette er ved siden af. Eller rettere, det er jo netop det som definerer klÞften. Med ganske smÄ tilpasninger har vi ogsÄ her det danske politiske og kulturelle landskab (LFPC).

SÄ nÄede navnet Muhammed fÞrstepladsen i England og Wales

Mohammed is now the most popular name for newborn boys in England and Wales ahead of Jack and Harry, it emerged today. The name, when 12 different spellings were included, was given to 7,549 youngsters in 2009, official statistics revealed. Oliver was the second most popular and it was given to 7,364 boys in England and Wales in 12 months. […] Mohammed is now the most popular name for baby boys ahead of Jack and Harry

… Men selv i lyset af 98% ‘islamofobe’ lĂŠsere vil Ă©n avis ikke give sig

Det er stadig utĂŠnkeligt at opleve et mainstreammedie omtale EDL uden etiketten ‘far right’, eller anfĂžrselstegn om islamisering. Hvor stor en overvindelse det Ă„benbart krĂŠver at holde op med at forklare lĂŠserne virkeligheden med  facitliste og pegepind ser man illustreret her, hvor man altsĂ„ er oppe imod 98% af egne kunder i butikken (LFPC).

A FAR-RIGHT group has vowed to “close down” any town that ditches British traditions and shows favouritism to Muslims.

The English Defence League said it has written to every council in the country threatening a mass invasion if they ban the word “Christmas”. It includes using the term “winter festival” in case Christmas upsets Muslims.

EDL leader Stephen Lennon said “working class people” in the UK were “at boiling point” over what he says is the “Islamisation of Britain.”

His declaration comes after yesterday’s Daily Star poll found 98% of readers fear that Britain is becoming a Muslim state. […] EDL THREATEN TO “CLOSE YOUR TOWNS” OVER XMAS BANS

HallĂžj i Maldiverne: Turister kaldt ‘svin’ og ‘vantro’ pĂ„ lokalsprog

A luxury resort in the Maldives has sparked outrage after a video appeared on You Tube showing members of staff abusing and mocking their guests using a language they were unable to understand.

Employees at the Vilu Reef Beach and Spa resort can be seen calling a European couple ‘infidel’ and ‘swine’, using the island’s penal code as a marriage document, and calling their guest’s marriage illegal in their native Dhivehi tongue throughout a 15-minute wedding ceremony.

According to the Maldive news service Minivan News, the video which was uploaded to You Tube ‘as a joke’ shows an employee named Hussein Didi conducting a service as a ‘celebrant’ – a person who is empowered to perform a religious ceremony.

‘You are swine. The children that you bear from this marriage will all be bastard swine,’ he says to his guests. […]

The hapless couple remain oblivious as the ‘celebrant’, surrounded by 10 – 15 employees, calls for the marriage to be enshrined in Islamic law, followed by further personal insults against the couple.

“Germs of anger and hatred will breed and drip from the tips of your penises,” he continues. ‘So now, in Maldivian law, in Islam, you are already married’. […] Foreign couple mocked as ‘infidel’ and ‘swine’ during wedding ceremony at luxury Maldive resort

Selvjustits i MalmĂž

«Lasermannen» skal dĂž. Malmö-skytteren mistenkes for Ă„ stĂ„ bak 19 skyteepisoder som til nĂ„ har skadet Ă„tte personer og kostet ett menneskeliv. I nesten alle tilfeller har den ukjente skytteren hatt innvandrere som mĂ„l.Over 90 prosent av innbyggerne i RosengĂ„rd er innvandrere. Fadi Kassem Mohammed gir ikke opp jakten fĂžr «Den nye Lasermannen» er tatt. VĂŠpnede gjenger har samlet seg for Ă„ ta opp jakten pĂ„ «Den nye Lasermannen». Fadi Kassem Mohammed sier: “Jeg skal klippe av ham tungen og Ăžrene. Jeg skal kverke ham. EtterpĂ„ skal jeg gi ham til politiet uten hode,” sier Mohammed.Gjengmedlemmer til TV 2:Vi vil «torturere og drepe» Malmö-skytter, m video.

Ingen Nobelinvitation: “SD har inte rĂ€tt vĂ€rderingar”
“Detta hĂ€nder bara i Nordkorea, Iran och Sverige Ă„r 2010” skriver en kommentator. Jep ! NĂ„r man uinviteret vil blande sig med magteliten i teaterdemokratiet, skal man vĂŠre forberedt pĂ„ alt. De er sĂ„ mentalt indavlede, at de ikke engang ser, de kompromitterer sig selv. Sydsvenskan bryder sig ikke om beslutningen med den sĂŠdvanlige, bagvendte logik: Partiets martyrroll stĂ€rks av det hĂ€r.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson var stursk: jag kommer att bjudas pĂ„ Nobelfesten.
Nu nobbas han.Sju partiledare i riksdagen Ă€r inbjudna men inte SD:s partiledare Jimmie Åkesson, bekrĂ€ftar Michael Sohlman, vd Nobelstiftelsen.Men nu blir det inte sĂ„. Nobelstiftelsen menar att de inte kan stĂ€lla sig bakom SD:s frĂ€mlingsfientliga ideologi. DĂ€rför kommer inte Jimmie Åkesson att bjudas in till Nobelfesten.Åkesson portas frĂ„n Nobelfesten

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Relateret vinkling af info- winter festival brugt i stedet for jul – var der i TV2 nyhederne i gĂ„r et indslag om Halloween, hvor en person nĂŠvnte sidstnĂŠvnte begivenhed udfyldte en plads i kalenderen. Dette efter min hukommelse. Er det at kunne udfylde en plads i kalenderen tilstrĂŠkkelig begrundelse for noget, til at dette noget bliver en begivenhed?
AngÄende navnepopularitet kunne der ses lidt andre argumenter nÊvnt pÄ:
http://blog.tv2.dk/literally/entry386946.html

JacobCT
JacobCT
10 years ago

NB: Nogle burde undersĂžge HVEM DER EGENTLIG bliver inviteret til den Nobel-fest.
Mon ikke der skulle vĂŠre nogle direkte anti-demokratiske krĂŠfter til stede – de ville ligne
svenskerne dĂ„rligt hvis det ikke var tilfĂŠldet…..

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

“
 Men selv i lyset af 98% ‘islamofobe’ lĂŠsere vil Ă©n avis ikke give sig”. Det minder om Ekstra Bladets vej fra en stor avis til en lille. I slutningen af 70’erne satte Ekstra Bladet en tyk sort ramme om de lĂŠserbreve (og der var i starten mange!) som gik imod den redaktionelle, indvandringsvenlige, linje og anbragte fĂžlgende overskrift over: RASENDE RACISTER SKRIVER. Efter bladets kampagne “Racismen marcherer i Danmark”, stivnede den ene side i debatten af skrĂŠk. Det varede til begyndelsen af 90’erne med fĂ„ undtagelser som Ole Hasselbalch og SĂžren Krarup, og andre. SidstnĂŠvnte fik medieadgang, fordi hans… Read more »

Info
Info
10 years ago

MICHAEL SOHLMAN ELLER OHLY/REINFELDT? Nobelstiftelsens Michael Sohlman har uteslutit en ledare för ett svenskt riksdagsparti, sverigedemokraternas Jimmie Åkesson, frĂ„n nobelfestligheterna. Övriga partiledare Ă€r vĂ€lkomna. Michael Sohlman vĂ€xte upp i Moskva (dĂ€r hans far var ambassadör) under Stalin-tiden. Efter skolgĂ„ng pĂ„ internatskolan i Sigtuna tog hans raketartade, nĂ€rmast sjĂ€lvgĂ„ende, politiska karriĂ€r fart. Han arbetade i början av 1980-talet för socialdemokraternas riksdagsgrupp och har varit statssekreterare under flera socialdemokratiska regeringar. Sedan 1 maj 1992 Ă€r han VD för Nobelstiftelsen. AlltsĂ„ en politiskt tillsatt VD. Att han i ondskefullt syfte omtolkat en mening i Nobels testamente Ă€r uppenbart för alla. Men frĂ„gan Ă€r,… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Info

OK, det mÄ vel tÄles denne gang. Men SD kommer til at vokse, og en skÞnne dag kan man ikke mere opfÞre sig sÄdan overfor riksdagsmedlemmer, der hyppigt ses i medierne. De kan ikke behandles som pariaer i al fremtid.

JacobCT
10 years ago
Reply to  Mette

nej mÄske ikke Mette, men de vil prÞve sÄlÊnge de kan.
husk, at de er rettroende – ogsĂ„ de politisk korrekte

HĂžgsbro
HĂžgsbro
10 years ago
Reply to  Info

Jeg kan lige se Reinfeldt blive vÊk fra Nobelfestlighederne. Jeg tror mere pÄ at det er Nobelkomiteen selv der roder.

Per M
Per M
10 years ago

Denne her kan vel ogsÄ vÊre velkommen hvis der er nogen der tÞr bruge en pÄ Þsen.

Den er godt laved

Per N.

http://www.youtube.com/watch?v=j6sHCNenl84

Ulla Lauridsen
10 years ago

Hvis de bander i MalmÞ ikke passer meget pÄ, ender det med, at snigskytten kan skyde dem i helt lovlig nÞdvÊrge. Det ville godt nok vÊre Êrgerligt.

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

@ Ulla Lauridsen

“Hvis de bander i MalmĂž (…)”

AltsĂ„ – hvis de bander mere i MalmĂž, end andre steder, er det mĂ„ske fordi de har mere at bande over …

Har du tÊnkt pÄ det ?

– – –

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Af samme uhyrlige kaliber er den behandling som Nobelstiftelsen giver SD ! Den er primitiv og helt uden dannelse og pli ! Hvorfor kan folk ikke opfĂžre sig ordenligt lĂŠngere ? Jeg mener, at der dagligt krĂŠves af OS = de vantro, de oprindelige befolkninger i de europĂŠiske lande, at vi skal udvise imĂždekommenhed og vĂŠre inkluderende overfor de indvandrere der kommer/er kommet hertil. Men lige sĂ„ snart VI beder om den sammen imĂždekommenhed fra ” de andres” side, herunder ogsĂ„ f.eks. Nobelstiftelsen, jamen sĂ„ fĂ„r vi besked og den er ikke videre imĂždekommende ! Faktisk tror jeg VI, befolkningerne… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Mon ikke at der trods alt er mange svenskere, som mener det samme som os om Nobel komitéens beslutning, selv om de ikke stemte pÄ SD.

Jeg tror ikke, at det er klogt at fare sÄ hadefuldt frem.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

LIVA Den fortĂŠlling gjorde mig virkelig vred ! At det er gĂ„et SÅ hurtigt med at fĂ„ et sĂ„dant sygehus gjort til islamisk medspiller – det er da uhyrligt ! Enten er det min tidsopfattelse den er gal med eller det ER virkelig gĂ„et tjept ? Jeg kan da selv godt fĂ„ kuldegysninger ved tanken om at skulle hospitaliseres, for hvem ved om folk er venligt eller fjendtligt stemte overfor vantro om ca. 5-10 Ă„r ? Jeg hĂ„ber at den omtalte patient vil fĂ„ denne fortĂŠlling ud til offentligheden ogsĂ„ fordi der burde ske et og andet overfor personalet,som har… Read more »

Jonny
Jonny
10 years ago

SĂ„ hĂ€r stĂ„r det pĂ„ Nobelstiftelsens officiella nĂ€tplats (förlĂ„t, the official website of the Nobel Foundation, skall det naturligtvis vara), “Nobelprize.org”.

”The Foundation is represented by a Board, which has its seat in Stockholm and consists of seven members and two deputies, Swedish or Norwegian citizens, who are elected by the Trustees of the prize-awarding bodies.”
h t t p://nobelprize.org/nobel_organizations/nobelfoundation/tasks.html

Bara norska och svenska medborgare fÄr alltsÄ ingÄ? Ren rasism!

JacobCT
JacobCT
10 years ago

AltsĂ„ 90% af beboerne i RosengĂ„rden er indvandrere og skyderierne foregĂ„r der…..
Er der SLET ingen svenskere som synes det kunne vĂŠre nĂŠrliggende at tro, at skytten er indvandrer ??

N. Bacon
N. Bacon
10 years ago

Det var en nyhet att Nobelstiftelsen anser sig behöva “stĂ€lla sig bakom” varje gĂ€sts ideologi. Och kanske en Ă€nnu större nyhet att man under mĂ„nga Ă„r alltsĂ„ har “stĂ€llt sig bakom” en ideologi som mördat miljontals – kommunismen. NobelkommittĂ©n drar alltsĂ„ sitt strĂ„ till stacken för att splittra Sverige – 6 procent av vĂ€ljarkĂ„ren skall alltsĂ„ veta att de tillhör en pariakast. Det finns inga vi och dom. Utom dom dĂ€r SD-arna förstĂ„s..

Anders
Anders
10 years ago
Reply to  N. Bacon

Ja, och dessutom Àr det helt i sin ordning att dra alla SD:are över en kam för de har inte lika vÀrde.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Anders

Det er noget rigtig skidt at reprĂŠsentanter for svenske borgere udelukkes fra Nobel hĂžjtideligheder. Nobelprisens stifter er svensker – og nu udelukkes reprĂŠsentanter for netop svenskere…

Mette
Mette
10 years ago

Kan I huske det svenske firma Brandos, der sÊlger sko online, og som reagerede voldsomt hyklerisk pÄ Sverigedemokraternes indtog i Riksdagen?

Kan I ogsÄ huske, at Jyllands-Posten gav SD en masse gratis publicity/stÞtte?

I dag kan man se Brandos reklamere i JP’s online avis Ăžverst til hĂžjre pĂ„ forsiden i skift med andre reklamer, og det er ganske givet en dyr placering. SĂ„ “dyden” holdt ikke ret lĂŠnge.

Brandos’ grĂ„dighed er Ă„benbart stor.

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Mette

NĂ„ ja – deres snak om moral kunne de nu stikke op i en vis del af kroppen. I forvejen solgte de sko fra masser af firmaer, som, og det er dokumenteret, bruger bĂžrnearbejde, underbetaler deres voksne arbejdskraft, ikke betaler for overtid og – i Ăžvrigt – arbejder snĂŠvert sammen med trafficing ringe. Og dĂ©n ligegyldighed er – her bruger jeg ordet efter moden overvejelse – ren racisme.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Victor

FĂžj. Det var da modbydeligt. Og nu hvor vi er ved udnyttelse af bĂžrn. Du har lĂŠst Sam Solomens bog, ikke? Kan du oplyse, hvor i Koranen det er beskrevet, hvad der venter de gode muslimer i deres materalistiske paradis. Fx det der med de unge drenge til vellyst for den mandlige muslimer? Sura? Jeg funderer stadig over, om de muslimske kvinder mĂ„ nĂžjes med at drikke sik kanonfulde til evig tid i paradiset, mens deres mĂŠnd tumler rundt med jomfruerne og drengene. Under de omstĂŠndigheder er det vanskeligt at forestille sig, hvad der driver dem til at blive martyrer,… Read more »

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Mette

Nej, Mette. Det har jeg ikke. Jeg mÄ indrÞmme, at jeg holder mig meget langt vÊk fra de teologiske aspekter af troen. Dem forstÄr jeg mig ikke pÄ og orker ikke at sÊtte mig ind i. Er vel nÊrmest anti-teist. I hvert fald anti-monoteist.

Mit udgangspunkt er mere den politiske og militÊre side af islam. Der kan jeg sÊtte mig ind i tankegangen og forstÄ analyser og handlinger.

Anders
Anders
10 years ago

Selvjustits i Malmö:

Tack, DR Tv2 ! Det hĂ€r Ă€r precis medievĂ€nsterns mĂ„l, machetesvingande blodtörstiga islamister pĂ„ Sveriges gator pĂ„ jakt efter “borgarsvin” att massakrera. Det Ă€r ju exakt vad marxist-leninisterna har jobbat sĂ„ hĂ„rt, men ack sĂ„ fĂ„fĂ€ngt, för i alla Ă„r fram till 70-talet – Ă€nda tills nĂ„gon klĂ€ckte den fantastiska idĂ©n om “det multikulturella samhĂ€llet”. Det kommer att bli ett massmord. VĂ€nstern kallar det “revolution”.

Liva
Liva
10 years ago

OT Har I lĂŠst om den arme patient der er blevet kaldt racist af personale pĂ„ NĂŠstved Sygehus? Blot fordi hun har kritiseret religiĂžst tĂžrklĂŠde som del af arbejdsdresskode. Det tilfĂŠlde giver en meget god grund til netop at kritisere islamisk tĂžrklĂŠde igen og igen. Jeg lĂŠste om det pĂ„ Hodja bloggen. Hvis det stĂ„r til troende, sĂ„ mĂ„ politikere f….. igang med at fjerne hijab fra arbejdsdresskode nu! Stakkels kvindelige patient at blive behandlet pĂ„ den ydmygende mĂ„de af sygehuspersonale!!! FĂžj! Det er nĂŠsten ikke til at fatte at sygehuspersonale i Danmark kan fĂ„ sig selv til at behandle… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Da jeg lĂŠgger meget mĂŠrke til folks stemmer og disses “musikalitet”, noterede jeg mig, at der er gjort meget ud af stemmerne i denne tegnefilm. Hun – “den gode” – taler i korte kommanderende sĂŠtninger med fjendsk tonefald. Han “den onde” forklarer og forklarer i et imĂždekommende og mere og mere indtrĂŠngende tonefald. Begges stemmer ĂŠndrer sig mod slutningen, sĂ„ at det stĂ„r klart, at “dialogen” blot har skabt en stĂžrre breche imellem dem. Det er jo det, vi andre har oplevet i Ă„revis. Men jeg synes, at jeg i den seneste tid har mĂŠrket en glidning mod stĂžrre enighed.… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  LFPC

Ja, stemmerne virker syntetiske pĂ„ en “teknisk” mĂ„de.

Anderledes med Anders Foghs skrĂŠkkelige gnĂŠkken med anspĂŠndte stemmebĂ„nd, og tuttilukoret Sahlin, Wallström og Bjerregaard der blot lyder som sĂžvngĂŠngere, nĂ„r de forsĂžger at tale som mĂŠnd med stor pondus og eftertanke. 🙂

Scarlet P
Scarlet P
10 years ago
Reply to  Mette

Stemmerne er syntetiske. Man kan vÊlge mellem forskellige sprog, dog ikke dansk. Det er muligt at manipulere med diktion og tempo ved at forsÞge sig frem med alternative stavemÄder og tegnsÊtninger og indsÊtte pauser.

I denne film taler Zenia med stemmen “german female”, og Filip-Emil taler med “dutch female 1”:

http://www.xtranormal.com/watch/7485835/

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  LFPC

Det er godt udtrykt – holde ud mellem to fingre.

Scarlet P
Scarlet P
10 years ago
Reply to  LFPC

Det er nemt og ganske gratis pÄ http:w ww.xtranormal.com/index

annonym
annonym
10 years ago

Jeps, fanger meget godt en typisk diskussion. De argumenter han fremfĂžrer bliver jo end ikke hĂžrt.

Men spĂžrgsmĂ„let er, hvordan eller mĂ„ske rettere hvad, man kan gĂžre i situationen fĂ„r, at fĂ„ Ă„bnet sĂ„ meget, at ens argumenter faktisk blive hĂžrt hos “modstanderen”.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Jag har sedan en lÀngre tid noterat att ni har en politiker vid namn Marianne Helved. FrÄgan Àr om man inte egentligen borde lÀgga till ett litet e till hennes namn?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Haha, tĂŠt pĂ„ – hun hedder “Jelved” [jel-veth], men tanken er da nĂŠrliggende 😉

( Helvede [ hel-veth-e] )

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Der har lĂŠnge gĂ„et rygter, om at Blair’s svigerinde er skrupskĂžr, men nu er hun kammet helt over. NĂ„, men gid hun rigtigt mĂ„ komme til at nyde “kulturberigelsen” og islams indbyggede kvindeundertrykkelse for alvor 😉 Det bliver sĂ„ rigtigt interessant at se, hvad der sker, nĂ„r hun en skĂžnne dag forhĂ„bentlig har fĂ„et nok … mĂ„ske ved hun endnu ikke, at bordet faktisk fanger? http://jp.dk/udland/europa/article2224495.ece Blairs svigerinde konverterer til islam Af LASSE SKYTT Offentliggjort 25.10.10 kl. 22:01 Hun hĂ„ber at kunne pĂ„virke Tony Blairs “forudfattede holdninger til islam”. “Radikal islam og radikale islamister udgĂžr den stĂžrste trussel imod verden”.… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Ja, det lyder altsammen meget velkendt.

Men suk, jeg tror efterhÄnden, at de fleste danskere bruger ordet liberal i den amerikanske betydning og uden at fatte, at det pÄ dansk betyder noget andet.