2
nov
Seneste opdatering: 3/11-10 kl. 2324
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Ibland låter det nästan som att det skulle vara ett högstadium man talade om och inte Sveriges riksdag. Den som inte har på sig samma brallor som alla andra ska bli utfrysta. [. Sverige HAR en tydlig opposition.SD i fokus i riksdagens partiledardebatt.

Klichémaskinen Mona Sahlin var parat med et par sproglige redymades. Simpetlhen at tie stille, ville være en enorm verbal fornyelse:

Mona Sahlin hävdade att SD är ett enkelspårigt parti med en enda agenda – att ställa grupp mot grupp och angripa invandringen. SD:s budgetmotion häromdagen visar att vi måste ta strid för en solidarisk flyktingpolitik. Vi måste ta strid för öppenhet och mångfald, sade hon.Partiledarna till attack mot SD

Et lille lys i mørket hos Vesten?

Lad dem på den anden side af hegnet drømme våde drømme om politiske messiasfigurer. Det er langt mere frugtbart at formulere nogle generelle ønsker om politikere der opfylder noget helt elementært der mangler over en kam – der hvor vi er nu vil det først og fremmest handle om at formulere problemerne uden indpakning, og skabe et gennembrud, glasnost, så virkeligheden aldrig mere kan stjæles og manipuleres af venstrefløj og mainstreammedier. Hvordan samfundsproblemerne så kan tackles, og om de overhovedet kan tackles, er et fremtidigt projekt. Der kan komme skuffelser og svigt i kølvandet på for store forhåbninger til levende mennesker med deres fejl og mangler. Alt andet lige vil dette være et større problem hos ‘de andre’, fordi det kulturradikale/liberal sind i så høj grad handler om de gode intentioner, for ikke at tale om enfoldig sentimentalitet.

Selv om man i væmmelse fravælger vammel messias-spin har man selvfølgelig et behov for at personliggøre og få bekræftet muligheden af det der mangler: Jimmie Åkesson, Geert Wilders, Paul Weston, Søren Espersen eller Elisabeth Sabaditsch-Wolff kunne være positive eksempler på politikere der legemliggør det savnede i en eller anden grad. Og nu heldigvis også den bemærkelsesværdigt navngivne republikanske Allen West (LFPC).

I know who the enemy is out there, and I am not afraid of confronting that enemy.

And I am not afraid to make sure that this enemy knows that the United States of America believes [in] peace through strength. Peace through might. We will no longer have a policy of compromise, negotiation, and appeasement with the enemy. […]

We will secure our borders… Col. Allen West’s Victory Speech

Ikke et gnidningsfrit samkvem

Intet kan længere overraske, og ud over en vis morbid underholdningsværdi tjener billedet her måske mest til at placere oprindelseslandet USA i et større perspektiv: Siger denne form for ekstrem virkelighedsfortrængning noget om hvor lige dette land befinder sig i samkvemmet med den islamiske religion, eller kunne det for den sags skyld være frembragt af ulideligt lette Gutmenschen i et hvilket som helst vestligt land? Vi har måske herhjemme en umiddelbar parallel i foretagenet Queers for Palestine, men ellers vil jeg nok mene at selv danske kulturradikale i almindelighed ville have skam i livet ved så grotesk en sammenstilling. Plakaterne er nærmere er udtryk for propaganda man kunne opleve i kvasi-totalitære Sverige, hvor det selvfølgelig ikke afspejler virkeligheden bag facaden.

USA er ikke underlagt samme kvælning af den frie debat, ej heller har landet endnu de erfaringer med virkeligheden i muslimske ghettoer som Europa har. Skal man konkludere noget ud fra dette må det være at himmelråbende, men formentlig ægte, amerikansk naivitet matcher multikulturalisters kalkulerede forsøg på italesættelse af virkeligheden her i Europa, imod bedre vidende (LFPC).

Reader Carl Hoffman attended Jon Stewart’s “Rally to Restore Whatever” event on Saturday and came back with a photo of what I consider the one sign which perfectly encapsulates the self-defeating cognitive dissonance of unthinking “progressives.” Zombie: Pro Mosque, Pro Masturbation (Pre-Tsunami Live Blog)

Queer Studies: Nede i kraalen blandt de indfødte

Måske har nogen gjort det allerede, men det lyder umiddelbart som en uløselig catch-22: At foretage et antropologisk feltstudium i de mere bizarre grene af humaniora, hvor sære ord udveksles og fremmedartede ritualer og besværgelser holder et sindrigt bedrag i live. Uløseligt, antager jeg, fordi netop de fagområder som f. eks. antropologi der skulle stå for studiet jo selv er en uløselig del af det verdensbillede der studeres. Men mindre kan også gøre det som her hvor American Thinkers udsendte rapporterer fra en konference (LFPC).

[…] The UCLA Queer Studies Conference 2010, which took place on October 8-9 and counted CNES among its sponsors, was a case in point. The panel discussion I attended, along with all of fifteen people, was titled “Trans-lating the Middle East.” Let me “trans-late” and save others the time of attending future UCLA conferences on the subject. Gays in the Middle East are persecuted. It really is that simple. But that didn’t stop participants from engaging in the usual anti-Western, jargon-laden rhetoric.

Gil Hochberg, Vice Chair of Comparative Literature and LGBT Studies at UCLA, was the moderator. She decried the “heterosexualization of our culture” and the “heterosexist portrayal of politics.” Homosexuality, she claimed, is an “erotic disorder exclusively as [sic] a white pathology like white racism … fault, guilt, refusal of fault, and paranoia.” […]

She asked, “Why has the West been so successful in imposing homosexuality on the Arab world?” and answered, “People are seduced by gayness and Americanism. Natives are informants of the white gay international, not true Arabs.” […]

University of Austin Texas anthropology professor Sofian Merabet spoke “On the (Im)possibility of Queer Translatabilities and the Formation of Gender Identities in Post-Civil-War Beirut, Lebanon” — whatever that means. […]

Next up was Oren Segal, a graduate student in the University of Michigan’s Near Eastern Studies Department. His topic was “Returning to the Father’s Land: Yotam Reuveny’s Queer Nationalism.” Homosexuals are “sexual outlaws,” he declared. We should “segregate all the queers, create an all-male society, a new independent state near Sodom.” […]

“There are three types in the world … men, women, homosexuals, and lesbians.” […]

“Homosexuality, like Judaism, is a race.” “Gays, like Jews with Zionism, need their own separate space. Gays need their own homeland.” […]

“The Sodomite movement is similar to the Zionist movement.” […]

To top off the absurdity of it all, the conference ended with a music performance by a woman named Vaginal Davis. […] Eric Golub: UCLA: Where ‘Queer Studies’ and Middle East Studies Meet

Jon Stewart dum eller kynisk mht. Yusuf Islam? Nu har vi svaret

Den udbredte holdning på konservative blogs var vistnok at Jon Stewart og Stephen Colberts valg af Yusuf ‘Cat Stevens’ Islam til at underholde ved de anstændiges “Rally to restore sanity” i Washington D. C. nok bundede i dette segments selvpåførte uvidenhed. For hvor forhippet man end er på at kunne fremvise et syngende og dansende medlem af offerkæledæggegruppen over dem alle ville man da ikke kompromittere sig selv ved at invitere en frådende rabiat antidemokrat og voldsopvigler?

Mon ikke det siger rigtig meget om polariseringen af de vestlige lande at svaret åbenbart er ja? Ikke bare har Stewart og Colbert åbenbart været fuldt vidende om Islams betændte generalieblad, men konfronteret med en lettere pikeret Salman Rushdie går man end ikke i damage control mode – nej, man står trodsigt fast på indbydelsen af den anløbne herre: Det siger alt om den patologiske skævvridning af anstændighedsbegrebet og Stewarts egen “sanity” at han end ikke behøver at overveje muligheden for at dette bliver en mediemæssig selvmordsbombe (LFPC).

According to novelist Salman Rushdie, Comedy Central star Jon Stewart appears to be unapologetic for featuring Muslim extremist folk singer Cat Stevens (a.k.a. Yusuf Islam) at his Rally to Restore Sanity last Saturday. Stevens has previously supported a long-standing Islamic death sentence against Rushdie.

Standpoint magazine’s Nick Cohen spoke to Rushdie this morning, who told him that: “I spoke to Jon Stewart about Yusuf Islam’s appearance. He said he was sorry it upset me, but really, it was plain that he was fine with it. Depressing.” […] Jon Stewart Doesn’t Regret Inviting Fatwa-Endorsing Singer to Rally

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels M
Niels M
10 years ago

Jimmy Åkesson er Sveriges bedste håb. Tak til Snaphanen for at bringe hans udførlige og klare, afbalancerede debuttale i Riksdagen. En Herr Reinfeldt så tydeligt utilpas ud.

mvh/Niels

Allan Hansen
10 years ago

A new German political party, Die Freiheit (The Freedom), had its inaugural meeting on October 28 in Berlin. I was in town, so its leadership invited me to be the only non-member of the nascent party to witness and report on its founding constituent assembly. As a reminder of how freedoms have eroded in Europe in this age of Islamist terror, a political party that resists Islamization and supports Israel cannot come into existence in broad daylight. So, like the other 50-plus attendees, I learned of the event’s time and location only shortly before it took place. For good measure,… Read more »

16830911
16830911
10 years ago

Fel datum på Åkesson.

Varför lägger Snaphanen ut alla inlägg under en dag, som ett inlägg?
Har inga fördelar. T ex slås kommentarerna också ihop.
Har också upptäckt att man lätt missar nya inlägg, eftersom de kan hamna mitt bland tidigare inlägg.

Mitt förslag:
Varje inlägg står för sig själv och får egna kommentarer, i kronologisk ordning
Så fungerar i princip alla bloggar jag stött på.

steen
Editor
10 years ago
Reply to  16830911

@ 16830911: Det er nu ikke altid, vi gør det, men som regel. Det har den fordel, at vi sparer plads, og at vi de dage , der er meget, får ting med, vi eller ville udelade fordi vi ikke skønner det kan bære et hovedindlæg.

Men ingen siger, det altid vil se sådan ud, kun indtil videre. mvh S

N.Larsen
N.Larsen
10 years ago

Det fortæller jo alt, at arrangementet blev afholdt i CIRKUSbygningen.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  N.Larsen

😀 😀 😀

Balder
10 years ago

5 Small Mail Bombs Explode In Athens No Injuries, Damage Reported [Havde det været en højreorieteret gruppe ville der have stået; “Kun et mirakel forhindrede at i hundredvis af mennesker blev dræbt eller lemlæstet] Posted: 5:23 am PDT November 2, 2010 One of the two was wanted in connection with an investigation into a radical anarchist group known as Sect of Revolutionaries. Though a student uprising succeeded in ending military rule in 1974, it also left a legacy of activism and simmering tensions between Greece’s security establishment and a phalanx of deeply entrenched leftist groups that often protest against globalization… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

OT Angåend brevbomberne sendt fra Grækenland, så mener eksperter ifølge JP.dk at det er en ekstrem venstreorienteret anakistisk gruppe der står bag. Det er sådan set ingen overraskelse, da Grækenland siden juntaens dage har haft en sådan militant venstrefløj. Det virkelig interessante kommer først tilsidst i JP’s artikel hvor der står: “Athanasios Drougos fortæller desuden, at den amerikanske efterretningstjeneste frygter, at der i fremtiden i Grækenland vil ske et samarbejde mellem anarkistiske grupper og islamistiske organisationer, fordi de har fælles mål.” http://jp.dk/udland/europa/article2234066.ece Det er jo en alliance vi længe herinde i blogs-færen har haft ‘på fornemmelsen’ kunne udvikle sig, men… Read more »

Balder
10 years ago

–> Bjovulf: “Nahid Yazdanyar om sin beslutning om at boykotte Integrationsministeriets stort anlagte prisuddeling. [ Hmm, gad vide, hvor meget dansker han egentlig er inderst inde?”

Som Jens A siger; Nahid Yazdanyar er en kvinde fra Iran, og jeg tror hun har skiftet efternavnet ud fra Riazi til Yazdanyar.

Hun er godt nok antiislamist (og glem ikke feminist!), men til gengæld også en overbevist indvandrerforkæmper og multikulturalist. Jeg kan ikke få hendes altid klagende og beskyldende snerrende stemme ude af hovedet. Som så mange af den slags er hun ikke nogen ven af danske nationalsindede.

Jens A
Jens A
10 years ago
Reply to  Balder

Beklager min uvidenhed. Men islamisk eller antiislamist; det gør ikke den store forskel, når begge arbejder for islamisering af Danmark.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Balder

Aha, det nåede jeg ikke lige at fange i farten 😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Årets nydansker boykotter Rønn 😀 Kritik. Årets nydansker Nahid Yazdanyar er ikke tilfreds med regeringens integrations politik og har derfor besluttet at boykotte integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V). – Foto: MARTIN BUBANDT (arkiv) Prisvinder nægter at sidde i rum med integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V). http://politiken.dk/indland/ECE1099791/aarets-nydansker-boykotter-roenn/ AF Anders Reinholdt Jonssen, Avisen.dk Kronprinsessen var til stede. Birthe Rønn Hornbech var til stede. Ved en stor fest blev årets integrationspriser i dag uddelt i Cirkusbygningen. Men årets nydanske medarbejder, Nahid Yazdanyar, var ikke til stede. Nahid Yazdanyar er forældre- og ungekoordinator i Akacieparken i Valby i København. »Jeg vil ikke være med… Read more »

Jens A
Jens A
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg troede det var en kvinde, men lige meget; hvornår lærer tumperne at forstå, at hver gang de kårer et pragteksemplar eller rollemodel fra fredens religion, får de en spand lort i hovedet?

Jens A
Jens A
10 years ago
Reply to  Jens A

– en rollemodel

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Jens A

OK, tak 😉

Santor
Santor
10 years ago

Når folk har den klippefaste overbevisning at man kan ønske “verdensfred” så er der ikke meget man kan tilføje, deres ønsker og overbevisning er helt i klasse med religion og krystalhealing.