5
nov
Seneste opdatering: 6/11-10 kl. 0057
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(SVT Humor ? godkänt av staten) Humlen i dette, er allerede fanget af den første kommentator på You Tube. Plebs kan tænke og observere hurtigere end en SVT medarbejder kan propagere:

@usgop true, the PC morons would never dare to make a video similar to this with a swedish guy humping a burqa clad muslim girl.

Fire procent af verdens befolkning er ikke sorthåret. SVT vil gøre noget ved sagen i “mangfoldighedens” navn. Vi er dog så heldige, at der så sent som fra i år foreligger undersøgelser om forskellige kulturer og religioners tilbøjelighed til at gifte sig med hinanden – “intermarriage”, som det hedder i USA, hvor de har en længere, men ikke alt for succesrig erfaring. Det ved pjat-pædagogerne på SVT selvfølgelig også, om ikke andet så underbevidst, men når man nu er ansat til at kilde politikernes kollektive løgn under hagen, må man stramme sig an. Giv mig Lasse Holmqvist, Sten Broman og Lennart Hyland, anytime, så skaffer jeg et TV igen. Ægteskabsimporten af politisk, muslimsk korrekte partnere vil fortsætte uforstyrret af SVT i Sverige: Kärleksinvandringen, antagelig den mest poetiske eufemisme for “kulturel kæde-kolonisering”, jeg nogensinde er stødt på. De gifter sig ikke med kuffar (der ikke konverterer), det kan SVT bide spids på.

“Min erfaring er, at en fælles tro er en kæmpe hjælp til at skabe en familie og få hverdagen til at hænge sammen. Troen er et fælles udgangspunkt for, hvordan man ser på livet og prioriterer det.” (Kathrine Kofod-Frederiksen)

Hvilke tanker gør du dig om dine børn i forhold til ikke-muslimske kærester og ægtefæller, Mansoor Butt?

»Mine børn må slet ikke have kærester. Når de skal giftes, skal det være med en muslim. Men de må selv bestemme, om det er med en fra vores familie eller en muslim udefra…«.

Koranen siger, at de skal giftes med en muslim, Den troende kristen argumenterer praktisk – Den liberale muslim: “Det står i Koranen.” (Kitman har teksten skrevet ud på engelsk.)(SVT har tidligere været rigtig, rigtig sjove: Här hånar SVT terrorns offer.)

Franske kirkegængere angrebet med sten i “følsomt område”

Sixty parishioners who attended a memorial service for the departed (All Souls’ Day) on Tuesday afternoon in a church in a ghetto neighborhood of Carcassonne, were the victims of two teenagers who, after entering the building, started throwing stones. One person was hit, and the status of the Virgin Mary, targeted by the two, was badly damaged.

Det er interesssant at se konkrete, franske tal på, hvem der terroriserer hvem religiøst, og hvem der terroriseres:

500 places of worship and cemeteries were desecrated in France (FR) in the first nine months of this year. 410 were Christian (179 cemeteries, 231 churches), 40 were Muslim (6 cemeteries and 34 mosques) and 35 were Jewish (9 cemeteries and 26 synagogues).France: Stones thrown at church parishioners (UPDATED)

I “følsomme områder” i Sverige, er de mere end bekendte med den slags terror. I dag udkommer i Danmark rapporten “Kriminelle forhold i 2009 med mulig ekstremistisk baggrund,” vi kan ikke få tørre tal på det hurtigt nok, så vi i alles interesse kan få identificeret hverdagsterroristerne. Der er ingen grund til, at vi længere skal leve i uvidenhed om hvem, der er de virkelig “fremmedfjendtlige.” Her blot et par eksempler:

Den 23. september samme år anmeldte en mand med indvandrerbaggrund til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at han var blevet truet på livet af en anden muslimsk mand, fordi hans kone ikke gik tildækket.

Og i den anden ende af landet anmeldte en kvinde med indvandrerbaggrund den 26. august til Syd- og Sønderjylland Politi, at hendes bror ville slå hende, fordi hun havde fået en kæreste fra Irak. Ikke fra Afghanistan, hvor familien kommer fra.Flere politi-sager om religiøse hadforbrydelser

UK: Parade uden våben – folk må ikke blive “upset”

Det er selvfølgelig Storbritannien vi taler om, landet hvor det kulturelle selvhad rutinemæssigt dækkes ind under væselbegrebet “upset”, som gerne er en postuleret, hypotetisk tilstand der kræver indførelse af særlige forholdsregler med en klar tendens – således tages der ikke hensyn til dem der kunne blive “upset” over heldækkende kvindeindpakning hvor kun øjnene er synlige, f. eks. Selv om dette land med usvigelig sikkerhed igen og igen  forstår at gøre sig bemærket med groteske eksempler på politisk korrekthed og afvikling af alt der binder et land sammen, er denne seneste historie alligevel uhyggeligt sigende for udviklingen i Vesten generelt (LFPC).

Army cadets have been left ‘bitterly disappointed’ after being banned from carrying rifles on a Remembrance Day parade – amid fears the weapons might ‘upset’ onlookers.

The young cadets have proudly marched with rifles for decades and around 100 had spent months fine-tuning the drill where they would showcase their skills.

But the cadets were left ‘gutted’ just days before the big event when military top brass cut the rifles from the display following complaints from members of the public.

They were warned the rifle display during the march in Plymouth, Devon, could be deemed as ‘glamorising’ weapons.[…]

Basil Downing-Waite, chairman of the Federation of Plymouth and District Ex Services Associations, which organised the event, said: ‘It’s political correctness gone mad. I feel bitterly disappointed because it gives the young people a sense of responsibility. […]Army cadets banned from carrying rifles on Remembrance Day parade because it ‘glamorises’ weapons

Næste hysteri: Vagthund for Obama hedder Khan

Vi ved det, og de anstændige vil aldrig kunne bringes til at forstå det: Påkaldelse af krænkelse hænger på ingen måde nødvendigvis sammen med hverken en hensigt hos den ‘krænkende’ part om at spotte og håne, eller med nogen form for rimelighed. Og vi ved også at Obama kan logre for ummaen, bukke og skrabe for den saudiske konge, invitere præmiemuslimer på rumrejse med NASA, kalde USA et muslimsk land eller lukke øjnene for muslimske overgreb i sin sleske tale i Cairo – det køber ikke ham eller USA nogen garanti for velvilje i sidste ende. Måske pointen her er at storsind eller bare en afslappet attitude er et vestligt fænomen, forstået på den måde at vi er bedre udstyret til at se det store billede, og lukke øjnene for petitesser som denne, end en ære/skam-kultur. Det vil være en skæbnesvanger fejltagelse blindt at antage at dette gælder for dem man gerne vil fedte sig ind hos. En af de historier man må lindre irritationen ved gennem visualisering af ørefigner til de infantile temperamenter.

Bemærk også at dette finder sted i hinduistiske Indien, et land med i størrelsesordenen dobbelt så stor en andel af muslimer som Europa. Aldeles fraværende fra debatten herhjemme er spørgsmålet om hvilken vished vi har for ikke at havne i en lige så ulidelig tilstand af endeløs trætten som Indien. Via Jihad Watch (LFPC).

Muslims in Mumbai are up in arms against a United States military sniffer dog allegedly with name tag of ‘Khan’ that has landed in the city as part of President Barack Obama security arrangements. […]

Maharashtra Samajwadi Party leader MLA Abu Asim Azmi also threatened to undertake a protest. He said that the US deliberately wants to incite the Muslims through such acts and the party would stage a protest on the issue.

Prominent Muslim religious heads have expressed anger and dismay on the information of a US dog being named ‘Khan.’ Maulana Syed Athar Ali said that it is a known fact that Muslims detest pigs and dogs.

“To name a dog a Muslim name by US security agencies is to deliberately incite the Muslim community. We would be meeting soon and devise a strategy to protest and seek apology from the US,” said Maulana Athar Ali. Obama’s security dog named ‘Khan’: Muslims irked

En jøde og en muslim på Tysklands-safari
Henryk M. Broder og Hamed Abdel-Samad besøger nazidemonstration og Holocaust-mindesmærke i en antik Volvo bemalet med Osama bin Laden. Trailers. Heler programmet sendes søndag.0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

– og slemmerf…… = -og smeldfede !

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Den video fatter jeg ikke – udover jeg finder den plump og ulækker med korn-og slemmerfede ikke-hvide kæl….. !

Hvad er dens budskab ?

BeCool
BeCool
10 years ago

Læg mærke til skildringen af svensker og indvandrer:

Indvandre er generelt skildret positive, aktive, udadvendte, glade

Svenskerne er generelt skildret blege, passive, gammeldags, sure

Det eneste tidspunkt der kommer gang i de svenske piger er når de boller med en neger!

Mette
Mette
10 years ago

Trænger vi ikke til lidt frisk luft efter dette plumpe indslag fra Sverige?
,
http://www.berlingske.dk/verden/danske-vikinger-blev-massakreret-i-oxford

Vi nærmer os nu St. Britius dag, der er en af de mest ulykkelige i danmarkshistorien. Dels var der Novemberforfatningen, der var forspillet til Dybbøl og tabet af hertugdømmerne i 1864. Dels den store massakre på alle danskere i England. Jeg skal love for, at den blev hævnet!

Gad vide, om nogen får den idé at hente dem hjem og begrave dem standsmæssigt. Unge danske mænd – måske iblandet et par norske – sikkert med blå øjne og ikke-sort hår.

Benjamin
Benjamin
10 years ago

Det er jo bemærkelsesværdigt. at et “løsningsforslag” på integrationsproblemerne er at ødelægge noget, som har været velfungerende gennem århundreder (svenske folk og kultur) og erstatte det med noget, der aldrig har været i stand til at bidrage med noget positivt og kreativt til menneskeheden (det multietniske kaos). Men måske er det alligevel ikke så bemærkelsesværdigt, når man kigger på hvem det er, der stiller “forslaget”: Det er dem, der har været selve årsagen til at der overhovedet er kommet integrationsproblemer i Sverige, nemlig indvandrere fra først og fremmest Arabien og Afrika, især fra den islamiske verden. Så “løsningen” går altså… Read more »

Jørgen Laursen
Jørgen Laursen
10 years ago

“NICHT HUPEN – FAHRER BETET!” 🙂 🙂 🙂

Godt vi ikke afskaffede den store kabelpakke alligevel. For jeg skal se Broder & Abdel-Samad på ARD på søndag.

Thomas S
Thomas S
10 years ago

Såg progammet (del 1 av 5 dock) i går på ARD och blev lite besviken. Små korta reportage som inte går under ytan riktigt.

Antinger behöver de bli mer kontroversiella, eller gå djupare rent dokumentärt eller bli mer komiska… något saknades.

Pk
Pk
10 years ago

Mona Fucks….Oh sorry…Mona rocks.

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Den helt store og sigende forskel i den kristnes og muslimens udsagn er, at den kristnes overvejelser gælder hende selv. Muslimens gælder andre. Lige præcis dét – og frem for alt dét – er jo problemstillingen, vi kæmper med.

– – –

Slayer
Slayer
10 years ago

Er den “musik”video ikke om multikultur ?
Hvorfor er der ikke Gule med i den video ??? …………………… når nej, jeg idiot…… de Gule er selvstændig tænkende, de klare sig i samfundet og de stemmer sikkert ikke på rød-fascisterne, så…………….
Men de Sorte aber og Brune gede knepper, dem kan rød-fascisterne bruge som stemme kvæg, så dem ællsker de jo.

Ulf M.
Ulf M.
10 years ago

APROPÅ SV.D. BRÄNNPUNKT 4/11 “VI VILL INTE HA EN NATIONALISTISK STÄMPEL” Min reflektion över ämnet 20/10 2010: DEMONSTRATIONER I ENLIGHET MED ”KNÄTOFSMANIFESTET” På många platser igår samlades stora skaror folkmusiker och andra – rappare, punkbandsrockare, USA-freaks i allmänhet, vänsteraktivister, spelmän m.fl. – för att demonstrera mot Sverigedemokraternas förslag om att i stället för att ge extra statsbidrag till Världskulturmuseet, Etnografiska museet m.m. i första hand stödja svensk kultur (Nordiska museet, lokalhistoriska museer, utövare av svensk folkmusik, hembygdsföreningar, naturvårdsföreningar osv.). Redan har generalsekreteraren för Sveriges Hembygdsförbund, Jan Nordwall, i Sveriges radio avfärdat förslaget som en yttring av ”ren nazism” och något… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Ulf M.

Ja, ingen er naturligvis interesseret i, at blive sat i bås med SD. Og det kan man jo godt forstå, med alle de indvandrere, som findes i Sverige.

Lilli
Lilli
10 years ago

Skånska trätollor?! Trodde inte det fanns plats för det skånska i multikulturen…

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Mere “humor” – nu vil muslimerne i England ikke betale renter af studielån, da de anser det for at være imod islams foreskrifter 😀 http://www.bbc.co.uk/news/education-11694028 Muslim challenge to tuition fee interest charges By Sean Coughlan BBC News education correspondent Muslim student leaders say changes to tuition fees in England could breach Islamic rules on finance, which do not permit interest charges. The coalition government’s plans to raise tuition fees to up to £9,000 also include higher interest rates for repayments of loans. The Federation of Student Islamic Societies says this will make loans unusable for many Muslim students. … There… Read more »