8
nov
Seneste opdatering: 9/11-10 kl. 1734
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foreningen Ahlul Bait i Norge der, der henter radikale, regimetro imamer til landet, er den samme der driver moské med Københavns Kommunes velsignelse på Vibevej, og som den har givet lov til at opføre en stormoské: Ifølge Tinglysningens oplysninger fra 2001 er “Ahlul Bait i Danmark” og den daværende iranske ambassadør ejer af Vibevej 25 – 29, hvor den nuværende Imam Ali Moske ligger. Norges justitsminister buldrer som en tom tønde, der kan høres helt til Teheran. Mon mullahernes krigeriske gesandter kan gå ad Helvede til, og mon ikke de gør det af bare skræk ?:

Justisminister Knut Storberget ber folk melde fra til politiet dersom de opplever at det forkynnes hat mot Vesten i norske moskeer.Justisministeren reagerer kraftig på opplysningene om at Iran finansierer moskeer og sender imamer til Norge, med det formål å forberede norske muslimer terrorhandlinger.– Denne type besøk trenger vi ikke i Norge. Dette representer alvorlige straffbare handlinger. Det å oppfordre og rekruttere til terror, er klart straffbart, sier Storberget.Lørdag avslørte NRK at tre moskeer i Oslo, blant annet Det Norske Imam Ali Senter, er finansiert av misjonsorganisasjonen Ahl-ul Bayt. Denne organisasjonen har tette bånd til det iranske presteregimet. Storberget ber muslimer melde fra om hat mot VestenKopi av pressemeldingen fra Irans ambassade i Oslo

Den iranske ambassade i Oslo er utilfreds med NRK´s udsendelse og dens beskrivelse af problemet. “Det er for at lede opmærksomheden bort fra den amerikanske ambassade, og så er det sionistlobbyen, der står bag udsendelsen.” (Kopi av pressemeldingen fra Irans ambassade i Oslo.):

Voksende antisemitisme i Tyrkiet – mindelser om 1930’erne

Skamløsheden og hykleriet hos Ihsanoglu afspejler selvfølgelig at nazikortet virker, selv om alle nødvendige oplysninger til debunking af det ligger lige ved hånden (LFPC).

Growing Islamophobia echoes the rise of anti-Semitism in the 1930s with US leaders resisting it but Europeans abetting the trend for political gain, the head of the world’s largest Islamic group said.

Ekmeleddin Ihsanoglu, secretary general of the Organisation of the Islamic Conference, or OIC, said xenophobia directed at Muslim immigrants was taking hold, especially in Europe. Vote-seeking politicians were advancing extremist groups behind the anti-Muslim sentiment.

“This issue has become a political agenda item,” the Turkish head of the 58-member OIC told AFP in an interview, while stressing that Islam was also a European religion. “What worries me is that political authorities or political parties, instead of stopping this, or fighting this, some of them are using this for their political ends, to gain more popular support in elections,” he said.

“I’m afraid that we are going through a process like the beginning of the ‘30s of the last century, when an anti-Semitic agenda became politically a big issue [together with] the rise of fascism and Nazism ….. I think now we are in the first stages of such a thing.” […] Islamic Forum Head: Islamophobia Like 1930s Anti-Semitism

[…] There are currently 17,000 Jews living in Turkey. Most of them live in Istanbul and Ankara, with smaller concentrations in Izmir, Adana, Bursa, and a number other smaller cities.

The Marmara raid, which prompted many Turks to take to the streets, did not leave the Jews many options. “The situation has not calmed down, but has only gotten worse. The Jews feel isolated,” one participant expressed a sentiment shared by many Jews in the community.[…]

Nissim Yochai, 54, a successful textile businessman, immigrated to Israel on Friday with his wife and son. “It’s a scary situation,” he said. “I think that in another five years, there won’t be any Jews remaining in Turkey. It is a community in serious distress, not just politically, but economically as well. Most of the Muslims tend not to buy from Jewish shops, especially in textiles.

“In the period when Israelis were coming to Turkey en masse, we had buyers, and we felt very safe. We spoke a little bit of Hebrew, and we heard from them about experiences in Israel. Now, they also have decided not to come, and we are left by ourselves. Turkey is moving towards Iran. Therefore, most of the community wants to get out before it’s too late.” […] Jews starting to leave Turkey….

[…] Milliyet further reported that there is evidence of a growing trend in the city whereby Christian and Jewish schoolchildren are being separated from Muslim pupils.

Furthermore, the newspaper said, government officials recently raided the “Hemdat Yisrael” synagogue in Istanbul during a Shabbat prayer session and demanded to see documentation proving that the worshipers are residents of the city. […] Are Turkish Jews being mistreated?

Konspirationsteorier fra varme lande – både underholdende idioti og alvor

[…] I think it was Canadian journalist Robert Fulford who called conspiracy theories “history for stupid people.” Given the level of illiteracy in the Muslim world, this is as good an explanation as any for why millions of Muslims, even “educated: ones, believe crazy stuff. I recently heard Canadian Muslim author Tarek Fatah relate stories of his latest visits to the Middle and Near East; he said he was most often regaled with 9/11 “troother” nonsense by relatively wealthy Pakistanis with university degrees.

Of course, the unpleasant fact is that the Muslim world has been in decline for centuries. Since this decline contradicts their self-image as a superior people, there must be some other explanation for their backwardness. Conspiracy theories provide that explanation, while short circuiting the very self-criticism that international Islam desperately needs to get itself out of its hole. […]

And who can forget the great “Sex Toy Outrage” of 2008, when Muslims complained about the British sex shop selling a male blowup doll named “Mustafa Shag.” (Get it?) “Mustafa” is one of the honorary titles of Mohammed, you see. (Irony and puns are not really a big “thing” in Islamic culture, which makes their mass immigration to England, of all places, all the more confusing.) […] Kathy Shaidle: Tin Foil Turbans: The 6 Stupidest Conspiracy Theories that Millions of Muslims Believe

I bedste fald har statsministeren fået en brat opvågnen ved mødet med overleveret primitivistisk ansvarsforflygtelse på en læreanstalt – man antager det umiddelbart, men det fremgår ikke om ophavet her var af etnisk herkomst. Ikke engang den bramfri og frejdige påstand om jøder ansat i WTC på 9/11 er nogen garanti for at vanviddet er importeret i stedet for dansk, og det er måske det mest skræmmende. Noget er skredet i de allerseneste år (LFPC).

“Forstår du hvad jeg mener?”

Spørgsmålet stilles til opklarende statsminister Lars Løkke Rasmussen, der nøgternt – og en anelse køligt – svarer tilbage: “Jeg er bange for, at jeg forstår, hvad du mener”.

Ordvekslingen fandt sted på Nordsjællands Erhvervsskole i Frederikssund mandag formiddag, og den rystede statsministeren. Det, som statsministeren blev spurgt om han forstod, var nemlig fremsættelsen af en teori om, at det slet ikke var terror, der var grunden til, at de to tårne styrtede til grunden i New York den 11. september 2001.[…]

Eleven påpegede, at tårnene ikke ville styrte sammen på den måde, når fly fløj ind i dem. Og så mente han også, at det var påfaldende, at mange jøder, efter hans udsagn holdt fri den dag. En anden elev supplerede med en teori om, at den amerikanske regering var involveret. De to udtalelser fik Lars Løkke Rasmussen (V) op i det røde felt:

“Det er SÅ langt ude,” sagde han vredt og langede ud efter konspirationsteorierne: “Der ER nogle, der har taget anvaret, og der ER nogle, der er blevet dømt,” fastslog han. […] Lars Løkke blev rystet over 11. september-spørgsmål

Det danske udlændingeforslag – den korte SVT version

Bortset fra et standard TT-Telegram, har den trykte presse været ret tavs. Bemærk det lille – for alle andre end SVT – irrelevante, psykologiske snapshot sekund 0:32. Videoen har været oppe i under en time, men det myldrer allerede med væmmelige populister fra folkedybet i kommentarsporet:

“underbart!”, “Leve Danmark och DF!” “Danmark!”, “Helt rätt”, “Jag älskar Danmark.”  “Bra Danmark!” “DF har helt rätt, Danmark är ett föregångsland.” “In your face Fredrik Reinfeldt!” “Vad kommer Lena Sundström att säga nu då?” “Deilige nyheter! Heia, Danmark! Beste politikere i Norden! Gratulerer Danmark!” 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

LFPC 10.nov. 15:12 Lige i øjet-sprøgsmål ! Det 1. spørgsmål ville jeg grumme gerne have besvaret, for HVORDAN skelner man mellem muslimer og islamister ? De politikere og andre der anvender begrebet burde kunne give mig/os en plausibel forklaring, skulle man mene. Men det er præcist hvad de ikke kan ! Ligesom ingen heller til dato har kunnet henvise til islamiske områder /lande hvor muslimer og ikke-muslimer lever side om side i et velfungerende samfund. Ikke et eneste sted kan der henvises til ! Alle steder hvor muslimer er i flertal må ikke-muslimer leve deres tilværelser som de urene, 2.… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Robert Spencer og Peter Kreeft bliver på videoen fra The Thomas More College spurgt, hvad der er, der radikaliserer muslimer. Til det svarer Kreeft kort og godt, at islam er radikal i sig selv. Det er derfor, at jeg i lang tid har skrevet, at muslimer må tage ansvaret for det, de bekender sig til religiøst. Jeg er fuldstændig klar over, at en del af dem er fredelige mennesker, som ikke går rundt med personlige jihad-planer. Men ikke desto mindre støtter de som en tavs kødrand op om jihadisterne, som nogen foretrækker at kalde islamister. På den måde forsøger de… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago

Det skal nok passe, at man ikke kan skelne teologisk (og politisk!) mellem muslimer og islamister. Men det er dog sådan, at der er en del muslimer, for hvem islam ikke fylder så meget i deres liv som for andre. I Tyrkiets turist- og storbyer, i Egypten indtil for ca. 30 år siden, på det danske arbejdsmarked osv. Noget andet er så, at mange af disse afslappede muslimer åbenbart kan islamiseres – undskyld, radikaliseres – , når de pirkes til af radikale imamer, finansieret af Iran og Saudiarabien. Det er ufatteligt, at Vestens ansvarlige myndigheder har tilladt denne import af… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

“der er en del muslimer, for hvem islam ikke fylder så meget i deres liv som for andre“. Men selv denne kendsgerning bliver speget når man kigger nærmere på den. Der er radikaliserings-/fromhedspotentialet som du skriver, og dertil kommer at du ikke ud fra levevis, fravær af kendskab til troen, fravær af moskébesøg osv. kan slutte at for disse mennesker er islam bare noget privat uden konsekvenser. Selv ikke-nidkærhed kan sagtens indebære at man alligevel har internaliseret opdelingen af verden i halal/haram og muslim/kuffar, og at man således opfatter vantro kvinder som urene eller frit bytte, eller at man tager… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Mere angående begrebet islamisme. Når det pludselig er blevet hentet ind i varmen af flere, tror jeg, at det skyldes taktik. Som Kasper Støvring skriver, er det de mere velbjergede, der går forrest i en revolution, sådanne typer som han oplevede i Odense. Dem kalder han islamister, skønt deres tankeverden næppe adskiller sig alverden fra de mindre privilegeredes. Det er muligt, at man forestiller sig, at et modangreb bedre kan lykkes, hvis man udstyrer disse mennesker med en “isme” i stedet for at satse på, at deres religion er problemet. Men kunstigt er det i alle tilfælde, og i øjeblikket… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Mette

Jeg er arg modstander af ordet som jeg opfatter som et figenblad for virkeligheden. Måske har det sin berettigelse i forhold til dem der af taktiske eller karrieremæssige grunde er nødt til at pakke virkeligheden lidt ind. Men som et minimum kunne man forlange at man klargjorde 1) hvordan man skelner muslimer og islamister, her under screener for taqiyya og kitman, 2) hvilken tolkning, hvilke retsskoler, hvilke fremtrædende personer der repræsenterer ikke-islamistisk islam, og 3) hvordan man kan have tillid til disse, 4) drejer skellet sig mere om midler end om endemål?. Der ud over må man klargøre 5) hvordan… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Reply to  LFPC

Test HTC

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  LFPC

Vi kunne ikke være mere enige, også jeg er dødtræt af ordet islamisme, og det har jeg været i meget lang tid.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Viva.
Netop overvejelser, som dem, du giver udtryk for, samlet i ‘ærtesuppen’ har gjort mig forsigtig med at tillægge disse islam-begreber éntydig værdi.
For mig at se kan politikere ikke stille meget op, det kan kun sund fornuft blandt muslimer, og den har vist sig at have trange kår i forhold til troen.
Assimilation er den eneste farbare løsning for det muslimske mindretal i Danmark. Da afskalningen er usædvanligt langsommelig, er det tvingende nødvendigt, at vi modtager langt færre end de, der afskalles og ender med at blive danskere af gavn.

Med venlig hilsen

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Jeg mener at flere islamkendere,Bat Yeór, Bennett, Spencer eller hvem det nu var, har gjort os opmærksomme på, at islamismen er et begreb der er opfundet af de vestlige politikere i håbet om at kunne få de vestlige befolkninger til at gå ind på tanken om, at det kun er et lille antal af muslimer som udøver volden, drabene osv., og de er islamister. Dette er forkert, idet islamismen er islam, når denne bliver udført som Allah har forlangt den levet af muslimerne. Godtagelsen af at der findes islamister skulle også medvirke til at give befolkningerne håb om, at politikerne… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Mette. Islam, islamisme, jihadister. Det bliver for mig let en strid om profetens skæg, og jeg prøver personligt at undgå at bruge begreberne alt for specifikt. Derimod betyder det alt for mig, hvad man er FØRST. Måske det ville være en nyttig oplysning for vore svenske og norske venner, at det for Islams vedkommende antageligt ville have været rigtigere, at den ikke i lighed med andre religioner var blevet anerkendt som religion i Danmark. Som det er nu, strider Islam i sit fundament klart imod den danske grundlovs § 67 og § 70. Det faktum ser man dog gennem… Read more »

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus : ” I dette afgjørende spørgsmål ( dansk eller muslimsk identitet ) kan man ikke være lige meget til det hele. Det er samvittighedsspørgsmålet.” Etter mange års erfaring med muslimer, har jeg ikke opplevd at de har noen “samvittighet ” i det hele tatt. Desverre.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Marit

Marit.

Ang. muslimer og samvittighed. Hvad du skriver svarer ganske til, hvad fx danske socialrådgivere flere gange har udtalt offentligt. En stor del af deres rehabiliteringsarbejde har altid bygget på appel til deres klienters samvittighed. Det kan virke, når der er tale om etniske danskere, men det virker ikke på muslimer.

Mette
Mette
10 years ago

Marit.

Nej, vi tilhgiver ikke terroristerne, for de handler fuldt bevidst og vil fortsætte med at gøre det. Men måske tænkte du på Arbeiderpartiet?

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  Mette

Mette. Jeg sikter til hele den norske politikerstand, som nekter å ta fakta inn over seg, og forstå hva “kulturberikelsen” har ført til for vanlige folk. Politikerne lever i sine egne segregerte bobler, fjernt fra multikulturens fortreffelighet. Det er bare Fremskrittspartiet som har hatt kritiske bemerkninger til vanviddet med masseinnvandringen av muslimer som er uintegrerbare. Det gir håp for Norge at Danmark er et foregangsland !

Mette
Mette
10 years ago

Knut Storberget får som fortjent. Hans udtalelser har i årevis været indbegrebet af enfoldighed.

Men den, der ager med stude kommer som bekendt også med. Det er blot så tragisk, at der skulle gå så lang tid, førend det norske socialdemokrati begyndte at fatte lidt af det, de sidder til halsen i. Det er ikke nok at være en snill gut!

Marit
Marit
10 years ago

Vårt kjære broderland Danmark kan være stolt ! Det er ikke bare et yndigt land, men også et MODIGT land ! Men når skal Sverige og Norge ta til fornuft ? Må det skje et vellykket terroranslag først ? Vi tilgir dem ikke, for de vet hva de gjør !

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Marit

Mange tak 😉

Men det ser vist ud til, at der trods alt også begynder at indfinde sig en gryende opvågning i Norge
i disse år? Det er da vist blevet markant sværere for de politisk korrekte naivister at finde købere til
deres synspunkter og multi-kulti-planer, ikke? Og det virker heller ikke som om de evindelige påstande
om “racisme” og “fremmedhad” ved den allermindste kritik af den førte indvandringspolitik rigtigt bider
på folk i Norge længere – ? Er de fleste ikke holdt op med at tage den slags seriøst?

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjogulf. Du har rett. Det er ved å skje en holdningsendring her oppe i steinrøysa. Jeg har et håp om at nordmenn kan la seg inspirere av dere dansker, og si at nok er nok. Vi kan faktisk ikke være hele den muslimske verdens sosialkontor. Situasjonen i Sverige er veldig skremmende og til kraftig advarsel for oss som følger litt med i bloggverdenen.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Jeg overså helt dette afsnit i farten 😀 http://www.berlingske.dk/politik/udlaendinge-opgoer-ulmer-i-sf “Splid i rød blok Socialdemokraterne støtter ideen om et pointsystem. [!!!!!] – Selve pointsystemet har vi ingen problemer med, ligesom vi heller ingen problemer har med, at man skal være en del af det danske samfund på arbejdsmarkedet for at komme hertil, siger Socialdemokraternes integrationsordfører, Henrik Dam Kristensen, i dagens Berlingske Tidende. I forvejen har de Radikale meldt ud, at de vil afskaffe pointsystemet, hvis der kommer et nyt flertal efter næste valg. [!!!!! 😀 ] – Det er helt uacceptabelt, at staten på en sådan måde går ind og bestemmer… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ha, den nye plan virker jo allerede meget bedre, end man kunne have håbet … 😀 Og tænk så på, hvad der kan ske, når Jelved og NIMBY-Vestager for alvor begynder at skændes offentligt om ideen om pointsystemet i medierne med Helle & Henrik Sass 😉 Udlændinge-opgør ulmer i SF Der er faktisk flere andre lande, der har haft lignende systemer længe, uden at de åbenbart har overtrådt nogle konventioner, men der gælder måske andre regler for små relativt homogene og genstridige lande, som baseret på meget bitre erfaringer har tilladt sig at indse, at “eliternes” naive, uigennemtænkte og dybt… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

I dagens kronik (JP) gør Kasper Støvring lige som andre før ham endnu engang opmærksom på det paradoksale faktum, at veluddannede muslimer i Vesten oftere er jihadister, end muslimer almindeligvis er – og mere underligt end i deres hjemlande. Det er nærmest uforståeligt for en velorienteret vesterlænding, at det ikke er omvendt de muslimer, man kan bilde alt muligt ind på grund af deres manglende viden og indsigt i komplekse sammenhænge, men at det altså tværtimod er i den intellektuelle muslimske elite, den mest ensrettende radikalisering foregår. Den enkleste blandt forklaringer ligger lige for. Der er tale om en fællesmenneskelig… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus. Siden vores lille “uenighed” forleden om Pittelkow og hans og andres brug af ordet islamisme, har han haft et andet opus i JP, og det var glimrend. Det samme er Støvrings kronik d.d., som jeg ligeledes anbefaler. Men jeg har fortsat problemer med de herrers anvendelse af islamismebegrebet. Som Støvring bruger det i dag, er det – ikke uventet – nemt at få det indtryk, at han mener, at islamisme først og fremmest er i et identitetsbegreb med tilknytning til kulturelle og politiske, han nedtoner det religiøse noget. Jeg mener fortsat, at islamisme er islam ført ud i praksis.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Steen, der er en fejl i jeres link angående “Forbereder norske muslimer på handling” 😉

Dette må vel være det rette link?
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7370559

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Gad vide, om nogle i Borgerrepæsentationen i København er blevet præsenteret for, hvad Ahlul Bait- organisationen foretager sig af lyssky ting i Norge? Måske burde de alligevel have orket at sætte sig ind i tingene, FØR de så letsindigt stemte ja til en stormoské på Vibevej, som formodenlig vil udvikle sig til en central for had mod Vesten, jøder og vestligt sindede kvinder samt fundementalistik ballade og slet skjulte terroopfordringer i løbet af ganske få år. Vi har faktisk set den slags masser af gange i England og nu altså i Norge, og alligevel sover vore naive og uvidende poltikere… Read more »