15
nov
Seneste opdatering: 16/11-10 kl. 1606
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anne Bayefsky’s address about “The United Nations’ War on Israel” at CAMERA’s October 2010 conference, “War By Other Means: The Global Campaign to Delegitimize Israel.” (video II handler om “Gaza Flotilla.)

Se også Bent Blüdnikows interview med den candiske juraprofessor Anne Bayefsky: Danmark boykottet i medlem af FNs Menneskerettighedsråd
»Hvad er der gået galt i Danmark?«

Danmark i et stort tyske medie, Frankfurter Rundschau. På tysk hedder den gudhjælpemig Die dänische Pest. Spørgmålet er let at besvare. Gunnar Viby Mogensen dokumenterer i sin nye bog fra Rockwool Fonden, Det danske velfærdssamfunds historie. Tiden efter 1970, at 80% af velfærdsstatens nuværende finansieringsproblemer ikke ville eksistere, hvis indvandrere arbejdede i samme omfang som danskere. Han nævner også, at der aldrig på noget tidspunkt i 35 år var noget flertal for den indvandringspolitik, som politikerne tillod sig at føre i hovedparten af perioden.
Der er to slags mennesker, dem med ansvar og dem der kører på frihjul. Til de sidste hører bla. moralister og journalister, især svenske, Poul Nyrup og mange andre glade amatører, der ikke skal stå til ansvar for nogen, allermindst historien. Og så er der dem, der sidder med ansvaret for landet. Frihjulerne advokerer altså at 1) spille yderligere hasard med landet, og 2) køre over et folkeligt flertal. Det siger sig selv, at ingen bør tage dem alvorligt. Bortset fra det, så skal den her udskammede udlændingepakke kæmpe en tabt kamp med EU. Der er endnu håb for frihjulerne. Svaret på den tyske artikel spørgsmål er altså: Det der gik galt, var at inkompetente politikere som Poul Nyrup (Auken, Jelved, Holger K og uhyre mange andre), i halvanden generation regerede imod befolkningen og virkeligheden, men nu endelig har måttet tage begge til efterretning. Keine Hexerei. Det er bare sket hurtigere i Danmark, end i resten af Europa. Selv svenske regeringer vil komme til at bakke fra en uholdbar politik, men vel at mærke efter at have forvoldt suverænt mere skade mere end nogen andre. Snakkokratiets store svaghed har været, at det er uhyre vanskeligt at være fortaler for en politik, der er nødvendig, men ikke lyder kønt. Jo højere man er på strå, desto kønnere skal det lyde. Det svider slemt nu.

Once upon a time there was a small country in northern Europe that was proud of – and esteemed for – its liberal, humanitarian attitudes, which served as a model for others. That country was Denmark. Now the Danish are making headlines with their xenophobic policies and Europe’s harshest immigration regulations, which are a mockery of liberal broadmindedness. They are setting an example again, only the ones applauding them nowadays are from the other end of the political spectrum. “The decisions we are making now will soon serve as a yardstick for other countries too,” boast Danish rightwingers, and past experience shows that may well be true.

Calls to check the influx of “non-Western” foreigners are spreading like wildfire across Europe. And Denmark is spearheading the crusade. The government had already outdone all the others by requiring that spouses from outside the EU be at least 24 years old before even applying for family reunification in Denmark. In future, they will also have to have a certain number of “points” to qualify for admission.

Calling Islam a plague and a terrorist organisation: And the way the scoring system is rigged, non-academics from Third World countries are bound to fail – which is of course the whole point: “Some people are simply not supposed to make it into our country,” says Prime Minister Rasmussen. Copenhagen has already set the hurdles for permanent residency and naturalisation so high that, for all intents and purposes, immigrants without a university degree don’t stand a chance. Henceforth similar regulations will apply to those who assert their human right to start a family. Partners are welcome only if they are of use to Denmark. For the rest, the border’s closed till further notice.

There’s no denying the problems caused by the failed integration of some immigrant groups. But the solutions Danish politicians have been concocting for years have poisoned the atmosphere and nurtured a mindset that would still be unthinkable in most other countries. Where else could members of parliament call Islam a plague and a terrorist organisation, or say Muslims murder their daughters if they can’t hand them over to be raped by their uncles, without being swept out of office by a wave of public outrage?  What’s gone wrong in Denmark?

Poul Nyrup Rasmussen og Pia Kjærsgaard så begge rødt, da de i går morges mødtes i TV2s Go’morgen-studie for at diskutere udlændinge -regler.Normalt hyggesnakker danske politikere stille og roligt, når skænderierne for åben skærm er overstået. Men ikke Nyrup og Kjærs gaard. Her stikker uenighederne meget dybere. Og ifølge B. T. s kilder fortsatte skænderiet mellem de to toppolitikere for fuldt tryk, efter at kameraerne var slukket, og lyden var væk.ÅBEN KRIG (BT ikke online)

Nyrup har nogle tilsnigelser til sidst: ““Uanset hvor meget i rotter jeg sammen med det østrigske Jörg Haider parti, der ikke ville anerkende koncentrationslejrene, eller de andre højrepartier, så skal du være klar over….” DF er som bekendt ikke i gruppe med det østrigske Frihedsparti, ligesom heller ikke med Front National, BNP, Jobbik osv. Og med hensyn til den naziflirtende Haider – det er sandt nok – og KZ lejrene, var den mindre heldige bemærkning dengang: On one occasion during a parliamentary debate, Haider described World War II concentration camps as “punishment camps. Beskidt kneb af Nyrup timet lige akkurat til indslagets slutning.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen blander sig nu i det blodige skænderi mellem Pia Kjærsgaard (DF) og Poul Nyrup Rasmussen (S) om, hvem der er stuerene.I en usædvanlig kommentar, langer Løkke hårdt ud efter Nyrup:
Det Poul Nyrup Rasmussen gør sig skyldig i, er noget meget, meget alvorligt, sagde Lars Løkke Rasmussen ved sit ugentlig pressemøde i dag.Det er et forsøg på at stemple bestemte folkevalgte politikere. Det er uværdigt. Det var det, da han gjorde det første gang, og det er det, når han gør det nu. Vi har haft et godt samarbejde med Dansk Folkeparti, og det har skabt gode resultater. F.eks. har flere unge piger med indvandrerbaggrund fået en uddannelse, sagde Lars Løkke Rasmussen.Det er uværdigt, Nyrup

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Nyrup : en beskidt kar´l med beskidte kneb !

Jøsses – hvorfor skal han nu til at blande sig i de hjemlige politiske forhold ?

Gid en vis mand havde ham og holdt ham væk fra Danmark!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Sikke dog en naiv, verdensfjern PK-tosse – hvad lærer de egentlig på uni og journalisthøjskolerne nutildags? Åbenbart ikke at forholde sig til virkeligheden og at forstå problemerne ordentligt, FØR man danner sig en endelig mening – snarere det modsatte, altså at man desperat forsøger tilpasse sit virkelighedsbillede til sine frelste holdninger. Konklusionen er skrevet på forhånd, og så går man ellers igang med at søge og filtrere i oplysningerne, indtil man finder nogle, der passer til det allerede vedtagne EU-godkendte PK-resultat. Det har bare ikke meget at gøre med ægte forskning – eller med seriøs journalistisk research for den sags… Read more »

polinos
polinos
10 years ago
Reply to  Bjovulf

– Bjovulf Jep, meget interessant at læse kommentarsporet, der er ikke mange, der støtter FR’s “Skandinaviens-korrespondent”; også i Tyskland er de tilsyneladende vågnet op til den kolde virkelighed. Det er dog interessant at læse hans kommentar, især den så tydeligt afspejler – indbefattet ordvalg og vendinger – de holdninger, som går igen i Politiken. Han lyder, som om han er blevet manuduceret hos Thøger. Næppe overraskende, i betragtning af, at tidligere reportager fra Danmark antyder, at det er det nabolag, medie- og meningsmæssigt set, han færdes. Og jeg tør godt spå om, hvordan det går: Danske medier – visse, i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  polinos

Ja, du har – desværre – nok ret, Polinos. Det ligner noget, vi har set før. Undertiden kan man ligefrem få en nagende mistanke om, at der ligger en detaljeret plan med tidsskema bag ved den slags. Ja, netop – det er som, der for alvor er noget i luften nu – tidsånden er ved at vende. Tyskland er ved at vågne på igen – og det skal vi nok være glade for ( for én gangs skyld 😀 ). Og denne slags Tøger-typer får stadigt sværere ved at sælge deres naive PK-budskaber uden videre, fordi folk som flest udmærket… Read more »