16
nov
Seneste opdatering: 17/11-10 kl. 0816
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg troede ikke, der skulle vÊre ballade fÞr schweizerne den 28.11 formentlig vedtager udvisningsdirektivet, men jo, det kunne lige nÄs. Beboerne i Langenthal vil i en rundkÞrsel opfÞre et syv meter hÞjt monument for den vundne minaretafstemning sidste Är. Toppen er en flamme, der bryder igennem en halvmÄne.

Talsmand Daniel Zingg: “Flammen er symbolsk til ĂŠre for forfulgte i islams navn, og for at vise at der er hĂ„b. Komitteen forstĂ„r udtrykkeligt ikke monumentet som en provokation, men som en “reaktion pĂ„ en provokation.” Det forener kunst, ĂŠstetik og politik uden at defamere mennesker af islamisk tro pĂ„ nogen mĂ„de,” siger Zingg. Advokat for Islamisk Trossamfund i Langenthal, Daniel Kettiger, siger at “muslimerne fĂžler sig direkte truffet pĂ„ deres ideelle interesser, og at monumentet er et angreb pĂ„ deres religiĂžse indentitet, der bevĂŠger sig pĂ„ grĂŠnsen til strafbar racediskriminering.” (modelfoto her) (Snaphanens oversĂŠttelse)

The Swiss Islamic Shura Central Council condemned on Saturday the intention of the (Stop Minaret) Commission to build a monument commemorating the Prohibition of the construction of minarets in Switzerland. The Monument should be in Langenthal, a small city in Central Switzerland. The Media spokesman of the Council Qaasim Illi said to the Kuwait News Agency (KUNA) that “the announcement of such a move just one year after the Swiss voters approved a ban on building minarets is a clear provocation to the feelings of the Muslim minority in the country and a symbol of the marginalization and aggressiveness.” He also noted that the idea “also bears the signature of an intolerant Triumphalism and harbors the danger that the general effort to mutual acceptance and understanding among religions could suffer another defeat”.Commission’s draft (Stop minarets) is pouring oil on the fire by the establishment of a monument to celebrate the Vote result and should be prevented by all available means, he said.Swiss Islamic Shura Council condemns building monument marking minarets” ban, Mahnmal mit explosiver Botschaft.

Animal farm: Nogle religioner er mere lige end andre

Man kunne definere en slags vendepunkt ud fra et ophÞr af denne slags historier, nÄr det uhyrlige og urimelige ikke lÊngere kan tolereres. Men dette er Storbritannien, og det der for os fuldtidsiagttagere af denne slags eftergivenhed synes uvirkeligt i sin monomane gentagelse, er det ikke nÞdvendigvis uden for vores kreds. Man kan fodre svin med denne slags historier der egentlig skulle rumme deres egen pointe, helt uden bloggeres pegepind og perspektivering: HvornÄr er nok nok, hvornÄr standser denne refleksmÊssige eftergivenhed? Og nÄr det nu er tydeligt at der ingen ende er, siger det sÄ ikke noget om alvorlige konflikter forude? (LFPC)

A children’s shop has removed toy pigs from farmyard sets in case they offend Muslims and Jews. The Early Learning Centre ditched the pig from its HappyLand Goosefeather Farm toy set after it upset some customers.

One mother realised the pig was missing from the set she bought for her daughter’s birthday when she found a pig sty and a button that made oinking noises, but no pig. […]

When the mother complained, she was told in an email: ‘Previously the pig was part of the Goosefeather Farm. However due to customer feedback and religious reasons this is no longer part of the farm.’ […]

The angry mother, named only as Caroline, told The Sun newspaper: ‘This is political correctness gone loopy. Surely if someone has an issue with a toy they don’t agree with then they don’t buy it.’ […] Early Learning Centre bans toy pig from farmyard set for fear of offending Muslims (but keeps sty and oink noise) ; “Political correctness gone loopy!”

Langt vÊk, sÄ nÊr

Socialdemokratiska partiet befinner sig i kaos, öppen strid och handlingsförlamning. Den enda logiska och naturliga effekten borde vara opinionsras för partiet.
NÀr det gÀller eftertrÀdarkandidaterna fortsÀtter vÀljarna att föredra de orealistiska namnen. BÄde Margot Wallström och Thomas Bodström har i dag deklarerat att de inte stÄr till förfogande. Det har ocksÄ den tredje populÀraste, Ulrica Messing, gjort.Slutsatsen mÄste bli att ju mindre vÀljarna hör om och frÄn en kandidat, desto starkare blir stödet. Allra starkast blir stödet om kandidaten befinner sig i USA (Wallström och Bodström).K-G Bergström: Inte ens nÀr hon slutar slipper hon kritik. (In weiter Ferne, so nah!)

Jesus i Örkeljunga

Den kontroversielle konceptkunstner Uwe Max Jensen vil i dag – i anledning af 10-Ă„rsdagen for Jens JĂžrgen Thorsens dĂžd – hylde den afdĂžde kunstner med en et krucifiks lavet af piberensere og en Jesus med et erigeret lem. Aktionen fandt sted i dag, den 15. november klokken 12 i Thorsens hjem udenfor Örkelljunga i Sverige, hvor Thorsen havde atelier, og hvor han for 10 Ă„r siden dĂžde. I en pressemeddelelse, som er sendt til Kristeligt Dagblad, er vedlagt en kopi af den skulptur, som Uwe Max Jensen har lavet.Egentlig ville Uwe Max Jensen have lavet Jesus i blĂ„ piberensere for at efterligne farverne det svenske flag. Men da han ikke kunne opspore piberensere i blĂ„, har han valgt farven ’semitisk’ brun.Farven kan dermed symbolisere en anden, etnisk side af Jesus:
”Dette (den brune farve) er for sĂ„ vidt passende – under alle omstĂŠndigheder realistisk – da Jesus var en om ikke mĂžrk mand, sĂ„ dog en mand med en vis teint”, lyder i pressemeddelelsen.Skulpturen er en hyldest til Thorsens eget portrĂŠt af Jesus, som han malede pĂ„ en mur ved BirkerĂžd station i 1984.Murmaleriet vakte stor furore, og der blev lagt sag an mod Thorsen for brud pĂ„ blasfemilovgivningen.NĂ„r skulpturen er hĂŠngt op ”vil den akkurat som den historiske Jesus blive overladt til sin skĂŠbne”, slutter pressemeddelelsen. Provo-maler hyldet med piberenser-Jesus, Jesus vender tilbage lidt udenfor Örkelljunga – hyldest til Jens JĂžrgen Thorsen

Det skal siges, at det ikke er mine egne piberensere, det er en originalskulptur jeg har fotograferet – pĂ„ sĂžlvpapir-baggrund, fordi vĂŠggene i Thorsens atelier var beklĂŠdt med det. Man kan godt fĂ„ blĂ„ piberensere, men det er ikke let. Klik foto for helskĂŠrm. Se ogsĂ„ “Ladonia og Drakabygget”.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul KĂžbke
9 years ago

Der er gudskelov ogsÄ humor indenfor Politik.
Hþrte en expert , fra Århus, sige i radioen, at
socialdemokraterne i Sverige fik et dÄrligt valg, fordi
de havde lavet alt det partiet Þnskede, og nu mÄtte
de, for at fÄ vÊlgerne tilbage, komme med nye ideer.
IKKE ET ORD OM INDVANDRING.
SUK

Nils
Nils
9 years ago

Mekka mean time? Nej hellere ZĂŒrich nice time 🙂

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Nils

Det var denne grinagtige video, jeg referede til med Mecca Mean Time 😀 Der er visse muslimske fantaster, der seriĂžst Ăžnsker denne standardtid indfĂžrt, fordi Mekka, – iflg. dem – er verdens midtpunkt. Magnetfeltet pĂ„stĂ„s at vĂŠre “nul” netop der, hvad han sĂ„ end mener med det 😉 – mĂ„ske menes, at det peger stik mod nord omkring Mecca ( 0 grader – altsĂ„ ingen deviation (?) ). At han sĂ„ slet ikke fatter,at den slags for lĂŠngt er blevet totalt irrelecant i forbindelse med professionl navigation i moderne fly og skibe, fortĂŠller temmelig meget om hans “intellektuelle” og “videnskabelige”… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf
Anders
Anders
9 years ago

Re: SAP och K-G Bergström “NĂ€r det gĂ€ller eftertrĂ€darkandidaterna fortsĂ€tter vĂ€ljarna att föredra de orealistiska namnen…Slutsatsen mĂ„ste bli att ju mindre vĂ€ljarna hör om och frĂ„n en kandidat, desto starkare blir stödet. Allra starkast blir stödet om kandidaten befinner sig i USA (Wallström och Bodström).” Det lĂ„ter ju som om han menar att sympatisörerna inte begriper att de mĂ„ste hĂ„lla tillgodo med de kandidater som partiet erbjuder. Jag kĂ€nner inte Bergströms politiska preferenser men tycker att hans analys talar för sig sjĂ€lv. Det finns ju ytterligare ett par mycket intressanta och vĂ€ldigt enkla slutsatser man kan dra av det hĂ€r,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Nyrup-farcen fortsatte efter at kameraet var slukket 😉 http://www.bt.dk/politik/det-saa-du-ikke-paa-tv-nyrup-og-pia-k.-vildt-skaenderi Åben krig efter tv-interview Det sĂ„ du ikke pĂ„ tv: Nyrup og Pia K. vildt skĂŠnderi ANDREAS KARKER – Tirsdag den 16. november 2010, 13:13 Ikke stuerent: Nyrup og KjĂŠrsgaard skĂŠndtes videre efter tv-duel. Poul Nyrup Rasmussen og Pia KjĂŠrsgaard sĂ„ begge rĂždt, da de i gĂ„r morges mĂždtes i TV2s Go’ morgen-studie for at diskutere udlĂŠndinge-regler. Normalt hyggesnakker danske politikere stille og roligt, nĂ„r skĂŠnderierne for Ă„ben skĂŠrm er overstĂ„et. Men ikke Nyrup og KjĂŠrs­gaard. Her stikker uenighederne meget dybere. … Nyrups betragtninger bliver ikke betragtet som sĂŠrlig hjĂŠlpsomme hos… Read more »

Mette
Mette
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Efter min mening var Pia K alt, alt for elskvÊrdig, da hun udtalte, at socialdemokraterne ikke har forstÄet, hvad der er i fÊrd med at ske.

SelvfĂžlgelig har de da det, men de fortsĂŠtter alligevel med at kĂžre os ud over randen.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Mette

Jo, men de fleste fanger den jo godt – og hun fĂ„r sagt tingene pĂ„ en “pĂŠnere” mĂ„de 😉 Nu er det Nyrup, der fremstĂ„r som en komplet uvidende idiot – ved bla. at associere DF med nogle latterlige holocaust fornĂŠgtere og halv-nazister (?) i Østrig, som DF intet har med at gĂžre. Han finder nĂŠppe et mere Israel og jĂždevenligt parti end netop DF, men sĂ„ meget har han altsĂ„ ikke orket at sĂŠtte sig ind i tingene, nĂ„r nu PES (!) har besluttet sig til at gĂ„ til kamp for alle de europĂŠere og grundlĂŠggende vĂŠrdier, som de… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Danskerne burde gĂžre som schweizerne !

Den blotte tanke om rÄberiet fra minareter giver mig kuldegysninger.

ForĂžvrigt er denne schweisiske udgave af Rondel-hunden da ganske fiks – sĂ„ se bare at fĂ„ den rejst og sat fut i flammen !

Nils
Nils
9 years ago

Jeg synes, schweizerne burde tillade minareter blot med den specificering, at enhver minaret skal forsynes med en kĂŠmpekukker, der hver time kommer ud af en lem og med kukken forkynder, hvad klokken er. SĂ„ er begge kulturer tilgodeset.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Nils

Skal kukkeren sĂ„ fĂžlge vesteuropĂŠisk standardtid (GMT+1) eller Mekka Mean Time? 😀

Og skal den sig “Alla-KUK-akhbar”? 😉

barfbag
barfbag
9 years ago

->Elefanten: apropos hÄndsafhugning, se et muslimsk afhugget hovede
http://plancksconstant.org/blog1/2009/03/13_beautiful_muslim_women.html
Off topic
Siden denne blog beskÊftiger sig med lidelse forÄrsaget af islam, kunne flg. weblogs sÄ ikke vÊre nyttige i webrullen:
http://tellthechildrenthetruth.com/gallery/
http://www.thereligionofpeace.com/
eller mÄske er (ogsÄ) denne blog elitistisk og esoterisk (=kun for en lukket, snÊver kreds) og kun for eksperter og det skal vÊre svÊrt at finde relevante blogs?

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

MĂ„ske Schweiz kunne vĂŠre interesseret i at danne en fĂžderalstat, sammen med Danmark ? NĂ„r nu Sverige hellere vil have fĂŠllsesskab med muslimer. Schweizerne har jo erfaringen med fredelig sameksistens mellem fredelige mennesker.

Og det schweiziske flag er jo allerede indeholdt i det danske … Et fingerpeg ?

– – –

Elefanten
Elefanten
9 years ago

Der er et udsat mindretal af frafaldne muslimer, der har behov for samfundets beskyttelse.
Mange fÄr nok af den muslimske hellighed, og de Þnsker ikke at stÞtte en Þrkenreligion, der gÄr ind for stening og hÄndsafhugning.
Odense (Odins by) kunne udnÊvnes til friby for frafaldne muslimer, sÄ de kunne fÞle sig trygge og sikre, og sÄ de kunne modtage samfundes anerkendelse.