17
nov
Seneste opdatering: 17/11-10 kl. 1335
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NRK 2 har optaget håndfaste voldstrusler i London og et længere interview: Han ønskjer at muslimar skal ta over Storbritannia. “Det er helt uacceptabelt”, siger udenrigsminister Jonas Gahr Støre, en god replik at kunne for vordende politikere.

Canadisk rapport advarer om muslimsk separatisme og vold

A newly released intelligence report says hardline Islamist groups want to build a “parallel society” in Canada, which could undermine the country’s social cohesion and foster violence.The de-classified Intelligence Assessment obtained by the National Post says extremists have been encouraging Muslims in the West to reject Western society and to live in “self-imposed isolation.” The report focuses on groups such as the Muslim Brotherhood and Hizb-ut-Tahrir, which do not advocate terrorist violence but promote an ideology at odds with core Western values.
“Even if the use of violence is not outwardly expressed, the creation of isolated communities can spawn groups that are exclusivist and potentially open to messages in which violence is advocated,” it says. “At a minimum, the existence of such mini-societies undermines resilience and the fostering of a cohesive Canadian nation.”
The report was written by the Integrated Threat Assessment Centre, which monitors threats to Canada’s national security and is composed of representatives of CSIS, the RCMP, Foreign Affairs, National Defence and other agencies.
It was circulated internally last year after Hizb-ut-Tahrir invited Muslims to a conference in Mississauga, Ont., to discuss the establishment of an Islamic caliphate. A copy of the document was recently released under the Access to Information Act. Islamist groups seek ‘parallel society’ in Canada: report, Muslims Told To Reject West: Report

Melanie Phillips in Canada – slams British ‘appeasement’ of radical Islam

Her country provides a more hospitable environment for such groups as the Muslim Brotherhood than even Islamic nations, which are inclined to suppress such movements, she said.She also chastised liberals for being “too squeamish” about taking a stand against radical Islam for fear of being accused of Islamophobia or racism.“By absenting themselves, the only people taking up the cudgels are those who truly hate Muslims.”While she termed the “disproportionately” higher birthrate among Muslims compared to non-Muslims “an enormous problem,” she clarified that the majority of Muslim Britons have fled “oppressive Islamic regimes and are not a threat to anybody.” CJN

Svenske produktionsmål

Min uppfattning är, att det överlag är lättare att få asyl än någonsin. Kanske beror det på att vi miggor nu har indoktrinerats i att inte ifrågasätta, inte kräva någonting av den asylsökande, inte utreda någonting utan bara lyssna med hjärtat. Och vad spelar det då för roll att den asylsökande har en falsk id-handling, eller ingen handlingar alls, om hon/han ändå kan gråta en skvätt och berätta om det hemska som hon/han utsattes för i hemlandet. När språkanalysen sedan säger att personen inte alls kommer från det uppgivna hemlandet blir det förstås svårt för oss att skriva PUT-beslut. Därför ska vi nu inte göra språkanalyser heller, annat än i undantagsfall.Det är numera väldigt lätt för oss att nå produktionsmålen (Ja, det heter så inom Migrationsverket, som i en fabrik) när det gäller beslut . Vi beviljar PUT på löpande band….En migga: ”Det är numera väldigt lätt för oss att nå produktionsmålen (Ja, det heter så inom Migrationsverket, som i en fabrik) ”(PUT = Permanent Uppehållstilstånd)

Jyllans Posten anmelder Thilo Sarrazins “Deutschland schafft sich ab”

Sarrazins hovedbudskab er ret enkelt: Åbne landegrænser lader sig ikke forene med åbne socialkasser. Det er hele forklaringen på de åbenlyse forskelle på, hvordan muslimer lader sig integrere i USA, og hvordan de lader være med at integrere sig i Vesteuropa.I USA er der ingen vej uden om. I Europa er det ikke sjældent en bedre forretning for mange børnerige indvandrerfamilier at være på overførselsindkomst end at have et lavtlønsjob, siger han.
Befolkningsfremskrivningerne er nådesløse. Om få generationer vil der være flere muslimer end ikkemuslimer i Tyskland, skriver Sarrazin. Kritikken er velkendt. Er der taget højde for, at når muslimske kvinder bliver lidt mere integreret, så føder de også færre børn? Sarrazin siger ja; hans kritikere nej. Her på avisen kender vi den mølle, han er igennem. Da en artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten i slutningen af 1990′ erne med den førende demograf, professor P. C. Matthiesen, som kilde fremskrev andelen af indvandrere fra ikke-vestlige lande, blev det faktum, at den tilhørende grafik var holdt i en brunlig grundfarve, gjort til et tydeligt bevis på, i hvilket hjørne både avisen og professoren måtte befinde sig. Det lyder forrykt i dag, men sådan var det. Danmarks Radio førte an dengang. Det samme gør i dag mange af de store medier i Tyskland – ofte med lige så underlødige argumenter – i forhold til Sarrazin.

Han føjer sig til tidens toneangivende kritikere af islam, muslimsk indvandring og Vestens tackling af de medfølgende problemer, herunder ikke mindst kulturelitens svigt: Bruce Bawer, Ayaan Hirsi Ali, Paul Berman, Paul Scheffer, Mark Steyn og andre. Men han er alligevel helt anderledes og helt sin egen. Han er knastør i sin kompromisløse ophobning af statistik, hvor andre i langt højere grad er båret af følelser og en utæmmelig disputérlyst.Sarrazin siger ikke noget uden at belægge det med tal og kolonner, så man er ved at segne. Anm: Går Tyskland virkelig under? Thilo Sarrazin: Deutschland schafft sich ab. Wie wir unser Land aufs Spiel setzen

Græsk vrede over muslimsk bønnemøde i Athen

Spændinger i Athen i forbindelse med den muslimske Eid al-Adha-højtid.Snesevis af højreekstremister og lokale indbyggere kastede æg og råbte skældsord mod hundreder af muslimer, der i dag var samlet på en central plads i Athen.Mens muslimerne gennemførte deres bønnemøde på Attiki-pladsen, råbte lokale skældsord fra deres altaner og viftede med græske flag. Løbesedler, der var prydet med billedet af en gris – et dyr muslimer betragter som urent – blev spredt på pladsen.KrD,Muslims pray in Athens under far-right extremists’ protest

Fra Jeannot på Bivouac-ID har vi fået foto og video. Stærkt ophidsede scener i Athen, de grækere man ser er måske “højreekstremister”, men det kan man ikke vide om beboerne på pladsen, der brokker sig højlydt fra deres balkoner. Pladsen er centralt beliggende med mange turisthoteller, og den muslimske massebøn er en klar provokation sådan som man har set så mange andre steder, ikke mindst i Paris.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Nå, ja – vendekåben Ayatollah Holm himself – jeg havde sgu næsten helt glemt alt om ham 😉 Hvorfor springer han dog ikke bare ud af skabet og konverterer til islam én gang for alle? – så få det dog overstået, mand! 😀 Der er ellers forbløffende længe siden, man har hørt noget til ham?! Jeg troede ellers, han helt havde stukket piben ind, da de nye vinde langt om længe for alvor begyndte at blæse kraftigt imod hans virkelighedsfjerne halal-fløj. Jeg mener at kunne huske noget om, at Kjeld Holm faktisk oprindeligt var temmelig kritisk over for masseindvandringen af… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Beklager, Snaphaner – der var lidt koks i systemet, da jeg skulle sende indlægget 😉

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Nå, ja – vendekåben Ayatollah Holm himself – jeg havde sgu næsten helt glemt alt om ham 😉 Hvorfor springer han dog ikke bare ud af skabet og konverterer til islam én gang for alle? – så få det dog overstået, mand! 😀 Der er ellers forbløffende længe siden, man har hørt noget til ham?! Jeg troede ellers, han helt havde stukket piben ind, da de nye vinde langt om længe for alvor begyndte at blæse kraftigt imod hans virkelighedsfjerne halal-fløj. Jeg mener at kunne huske noget om, at Kjeld Holm faktisk oprindeligt var temmelig kritisk over for masseindvandringen af… Read more »

li
li
9 years ago
Reply to  Bjovulf

HVAD!!! er den afskyelige kjeld holm nu også kommet på banen? hvem har løftet stenen så alle disse krible krable krybe muhammedkryb pibler frem overalt? De sidste par dage har virkelig givet mig myrekryb og ildevarslende røde pletter overalt, den ene hjerneforstening efter den anden toner frem på minaret senderen (D)DR, gamle grimme havenisse toft hansen, ham der, 1983 ophavsmandslingen til muhammedaner forflytningsloven, som vi lider under idag og en flok fortids uhyre som birte uWeis, tidligere sharia-minister olsen og en stribe andre underskrivere af et mærkeligt fatwa-dokument, fik ikke helt fat i hvad de ville udskamme os med, fordi… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Den helt store fare ved at differentiere er, at det ikke er muligt at administrere komplicerede regler. Og det vil føre til mange tilfælde af, at “tvivlen kommer ansøgeren til gode”. Fordi ansøgningerne skal fra hånden, simpelthen. Udlændingeservice har ikke is nok i maven til at lade der opstå “trafikprop” på grund af korrekt behandling. For det vil i pressen og af oppositionen blive udlagt som en “arbejd-efter-reglerne”-aktion. Da man i sin tid udskiftede politiskiltet med et ID-kort, var argumentet, at mønsteret på kortet var så vanskeligt at efterligne, at det var sikret bedre mod kopiering end politiskiltet. Man må… Read more »

Kenneth
Kenneth
9 years ago

Gunnar Biering har fuldstændig ret. Gid mange andre danskere kunne analysere det beskidte politiske spil så godt.

Det eneste jeg her vil tilføje, er at jeg langt fra er sikker på at det overhovedet er nogen stramning der vil begrænse indvandringen. Som Nasser Khader i går udtalte så vil den ufaglærte lagerarbejder fra Kairo stadig kunne blive familiesammenført til Danmark…..

Gunnar Biering
Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  Kenneth

På den anden side ser jeg på Ekstra Bladets forside, at med de nye regler var familien Khader aldrig kommet ind i landet…!

Og der er jo også krav om væsentlig tilknytning til Danmark m.m.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
9 years ago

Nu ser det ud til, at den seneste indvandringslov er ved at komme på plads. Medierne kører dog stadig benhårdt på forelskede danskere og højtuddannede kinesere. Jeg prøvede i søndags at få følgende i Berlingeren: “Man må gratulere medierne og de radikale med deres succes med at få VKO’s seneste udspil om indvandring til at dreje sig om etniske danskeres problemer med at gifte sig med udlændinge. Alle ved dog, at det drejer sig om at forsøge at forhindre yderligere kædeindvandring gennem fætter-kusine-ægteskaber med uuddannede, uintegrerbare klanmedlemmer fra fattige lande, som vil øge ghettoproblemerne. At indgreb herimod også rammer etniske… Read more »

Danskeren
Danskeren
9 years ago

Det ser ud som om det, så små,t er ved at gå i den rigtige retning. Sjovt nok anført af Tyskland og Grækenland.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

“Ergo: Muslimerne tager ingen steder før vi tvinger dem.”

Tror inte ens det hjälper. Att bli av med dom kommer bli en blodig affär. Både för dem och oss. Mest för oss.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Tja, det bliver næppe nogen “happy ending”.

Mette
Mette
9 years ago

Ang. den omfattende JP-omtale af Thilo Sarrazins bog vil jeg lige gøre opmærksom på, at det var “vor far selv”, der skrev – Jørn Mikkelsen. Det er ikke hverdagskost.
Til dem, der ikke ved det, skal oplyses, at Jørn Mikkelsen er chefredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten.

Kenneth
Kenneth
9 years ago

“lukkede kasser” er ikke noget valg. Det er en nødvendighed. Indvandring og velfærd er 2 ting som ikke kan forenes. Ligesom 2 magneter som frastøder hinanden.

Indvandringen har allerede tvunget velfærdsstaten i knæ. “Genopretningspakken” og finansloven fra i år, er kun starten. Næste år venter der massefyringen i den offentlige sektor, og mange flere asociale besparelser som rammer danskere som er afhængig af offentlig hjælp.

Om man så bremser indvandringen lidt med et pointsystem, betyder ikke det helt store. Katastrofekursen fortsætter.

Liva
Liva
9 years ago

Først var der trusler mod Vesten på grund af en tegning. Nu er der trusler mod Vesten – mod vestlige borgere – på grund af et stykke stort ofte sort stof der kan skjule kvinders ansigt og hele krop så de ligner sorte spøgelser i det offentlige rum. Hvad bliver det næste?
Næh, der er i den grad god grund til at befri Europa fra burka og niqab. Og ikke mindst sige fra overfor religiøse trusler.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

I en hidsig debat med Liberal Alliances repræsentanter, sænker Ulla Lauridsen LA’s fantasi om “lukkede kasser”. Jeg vil bede alle, der er det mindste i tvivl om, hvorvidt idéen er bæredygtigt, om at læse Ulla’s intelligente indvendinger i tråden under hendes indlæg.

Her er linket til det: http://www.180grader.dk/Politik/referat-fra-moede-i-liberal-alliance-storkreds-fyn

– – –

P. S. Det er sørgeligt, at LA fremturer med sin verdensfjerne vision, efter at være sat så definitivt skakmat af Ulla Lauridsen,som enhver kan se, at de er. God læsning.

Liva
Liva
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Det er en fornøjelse at læse det Ulla skriver.

Jens A
Jens A
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Ulla Lauridsens kommentar rammer lige i øjet. LA’s holdninger på dette område, forekommer lige så naive, som de Radikales; LA’s ophav.
Vi har bare fået to radikale partier:
De røde Radikale, og
De blå Radikale.

Liva
Liva
9 years ago

“Da en artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten i slutningen af 1990′ erne med den førende demograf, professor P. C. Matthiesen, som kilde fremskrev andelen af indvandrere fra ikke-vestlige lande, blev det faktum, at den tilhørende grafik var holdt i en brunlig grundfarve, gjort til et tydeligt bevis på, i hvilket hjørne både avisen og professoren måtte befinde sig.”

Hvad er der lige galt med brun farve???

Liva
Liva
9 years ago

Der er masser af moskeer i mellemøstlige og afrikanske lande, så hvorfor ikke benytte dem? Hvis det er så godt med islam, sharia, kønsapartheid, burka og niqab, halal og moskeer, så skulle de mange demonstrativt religiøse, platte gade bedere tage en enkeltbillet tilbage til hvor de kom fra – i stedet for at genere grækere. Grækerne har det hårdt nok i forvejen i øjeblikket.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Liva

Det er slet ikke sådan muslimerne tænker.

At få fingre i hele verden er simpelthen bare en toppriotet. Den er islamisk lebensraum.
Det lyder som noget fra en tegneserie, men det passer!

At islam må og skal sejre sidder i hovedet på enhver muslim. Troende muslim eller “kultur”muslim, det er ligegyldigt.

At myrde og udbytte er islamiske dyder. Det er derfor omsonst at appellerer til muslimernes fornuft eller samvittighed. (jo, jo der undtagelser, men de bekræfter alle reglen.)

Ergo: Muslimerne tager ingen steder før vi tvinger dem.

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Det er meget interessant i disse dage at iagttage alle de krumspring, fremmedvenlige forsøger sig med i håbet om at få bugt med de fremmedfjendskes usympatiske menneskesyn og erklærede modstand mod fri indvandring. Meget forsøges, når snak forstummer og bliver til noget helt konkret – som i dag et pointsystem. Nyrup flæber på menneskehedens vegne, Marianne Jelved, bagatelliserer problemet, og erhvervsfolk med Niels Due Jensen og Asger Åmund i spidsen taler om diskrimination, og at systemet fremstiller Danmark som fremmedfjendsk (elegant – ikke at vi er det!). De to sidste tilhører ikke kredsen omkring den socialdemokratiske forstening, Nyrup, men den… Read more »

Kenneth
Kenneth
9 years ago

Grækerne har igennem århundreder været i krig mod islamnaboer. Engang kaldt osmanere, hvis kæmperige gik langt op i Europa helt til Østrig. Tidsrummet efter 1683 kaldes af tyrkerne for elendighedsperioden. 1683 er året, hvor osmannerne tabte slaget ved Wien, hvorved det osmanniske riges ekspansion i Europa stoppes. Derefter fulgte en række krige mod bl.a. Østrig, Polen og Rusland, der medførte, at osmannerne langsomt pressedes tilbage over de næste ca 250 år. Folkeslag som bulgarer, grækere, serbere, osv – blev efterhånden befriet fra osmannerne og dannede deres egne stater. Derfor kender Grækerne ALT til Islam. De er ikke lige så mange… Read more »

.
.
9 years ago

Muslimer har en uvane med at bede i det offentlige rum og dermed blokere for trafik med videre. Tåkrummende var det også, da muslimer i Danmark bad for fred på Rådhuspladsen få dage efter 11. september 2001. Fred kan der næppe blive, så længe vi ikke underkaster os islam, eller så længe muslimer ikke tager afstand fra koranen som guds åbenbarede ord fra evighed til evighed.

Info
Info
9 years ago

STOCKHOLMSTIDNINGEN: SVERIGEDEMOKRATERNAS HISTORIEFÖRFALSKNING På nätet finns en tidning, kallad Stockholmstidningen, av allt att döma med stark socialdemokratisk anknytning. Framträdande s-politiker medverkar med krönikor, som förvånansvärt ofta handlar om Sverigedemokraterna. Här nedan ett exempel, författat av Hillevi Larsson, ”riksdagsledamot (s) från Malmö, ledamot S-kvinnors förbundsstyrelse, ordförande S-kvinnor Malmö och f.d. ordförande Republikanska föreningen”. Skånes kandidat till EU-parlamentet. ”Krönika 101011 VI TAR FAJTEN MOT RASISTERNA Hillevi Larsson Nu har riksdagens arbete kommit igång och vi får i praktiken erfara konsekvenserna av valresultatet. Flera av våra kamrater har förlorat sina platser samtidigt som Sverigedemokraterna gjort sitt intåg i riksdagen. Det har blivit aktuellt… Read more »

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x