17
nov
Seneste opdatering: 18/11-10 kl. 1118
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(I fem You Tube dele, tysk utekstet.) En samtale med journalisten og forfatteren Gerhard Wisnewski, der af nogle kaldes “kontroversiel” og “konspirationsteoretiker”. Han har dog et pænt CV og har modtaget den prestigefyldte Grimme-pris, så man kan ikke umiddelbart afskrive ham, og slet ikke hvis noget som et mord på en højprofileret dommer står på spil. Der var ikke mangel på motiver til mord, et i givet fald meget alvorligt angreb mod retsstaten Tyskland. Trusler mod ansatte i retsvæsnet, det er ingen nyhed. Det er kort tid siden både en anklager og en dommer blev truet væk fra en sag i Malmø. Derudover virker Wisnewskis indvendinger ganske beføjede, for enhver der kender lidt til omstændighederne omkring Heisigs død. Sagen er endnu åben og levende i tyske medier. Alene fra i dag: Kirsten Heisig: Justiz muss Auskunft über Todesumstände geben, Fall Kirsten Heisig: Gerhard Wisnewski erzwingt Akteneinsicht, Staatsanwaltschaft muss Presse Auskunft über die Begleitumstände des Todes der Jugendrichterin Kirsten Heisig geben, Auskünfte über Todesumstände – Ultimatum.
– Uploaderen konkluderer på egne vegne med titlen Kirsten Heisig wurde ermordet, og det er også den følelse man sidder tilbage med efter at Wisnewski har remset alle de dunkle punkter op, men filmen hedder faktisk kun Kirsten Heisig: Geheimsache Selbstmord – Ermittlungen zu einem mysteriösen Todesfall.Vi lader enhver dømme selv, man tør nok spå at sagen om dommer Heisigs død, ikke er lukket endnu. Om den nogensinde bliver det, kan man tvivle mere på.

Niedersachsen: Mere politi i muslimske bydele

Lower Saxony’s Interior Minister Uwe Schünemann on Wednesday said more police were needed in predominately Muslim districts in Germany and Islamists should be banned from using mobile phones and computers to combat terrorism.“A mobile and computer ban for Islamist agitators would hinder their communication,” Schünemann told the Neue Osnabrücker Zeitung
Speaking ahead of a meeting of German state interior ministers in Hamburg this week, Schünemann also said known Islamists should be forbidden from visiting radical Mosques and problem areas. He said state police should be given the authority to monitor the e-mails and telephone calls of such suspects before they had committed a crime. Politician demands more police in Muslim areas, Schünemann: Mehr Polizei in islamischen Vierteln

Ikke nok med det. Den niedersachsiske indenrigminister vil udstyre udvalgte lokale muslimer med elektroniske fodlænker: Innenminister Schünemann will Fußfesseln für „islamistische Gefährder“.
Ayaan Hirsi Ali i Norge

Hirsi Ali varsler mulig borgerkrigstilstand i Europa. Da er spørsmålet: hvordan unngå et slikt scenario?

”Den eneste løsningen er at muslimene oppgir sin klan- og stammetenkning og blir fullstendig assimilert inn i europeiske samfunn. Tanken om det såkalte flerkulturelle samfunnet må oppgis, slik den tyske forbundskansler Angela Merkel nylig slo fast. For å få dette til, må vi frigjøre de muslimske kvinnene fra deres ektemenns, fedres og mannlige familiemedlemmers makt. Blir de muslimske kvinnene frigjort, vil man knekke det muslimske patriarkatets fremste bastion, nemlig kontrollen over kvinnene.” Hege Storhaug: Assimilering eller borgerkrig, Ekstra Bladet: Islam er en dødskult !, – Aftenposten: Vestens idealer står i fare.

EUs “autoritære Putsch”

Når nu EU er en våd karklud i toppen, kan man så håbe at fundamentet er tilsvarende slattent, som en samling haiku-digte blødt op i opvaskevand? (LFPC)

[…] My own view is that the EU became illegitimate when it refused to accept the rejection of the European Constitution by French and Dutch voters in 2005. There can be no justification for reviving the text as the Lisbon Treaty and ramming it through by parliamentary procedure without referenda, in what amounted to an authoritarian Putsch. (Yes, the national parliaments were themselves elected – so don’t write indignant comments pointing this out – but what was their motive for denying their own peoples a vote in this specific instance? Elected leaders can violate democracy as well. There was a corporal from Austria … but let’s not get into that).

Ireland was the one country forced to hold a vote by its constitutional court. When this lonely electorate also voted no, the EU again disregarded the result and intimidated Ireland into voting a second time to get it “right”.

This is the behaviour of a proto-Fascist organization, so if Ireland now – by historic irony, and in condign retribution – sets off the chain-reaction that destroys the eurozone and the European Union, it will be hard to resist the temptation of opening a bottle of Connemara whisky and enjoying the moment. But resist one must. The cataclysm will not be pretty.

My one thought for all those old friends still working for the EU institutions is what will happen to their euro pensions if Mr Van Rompuy is right? Ambrose Evans-Pritchard: The horrible truth starts to dawn on Europe’s leaders

En Folkpartist “tar debatten med SD”
Når man hører Gunnar Andréns replikveksling med William Petzäll (SD), forstår man bedre at anstændighedspartierne har ventet 35 år med “at ta debatten”, og måske helst ville vente 35 år til, hvis ikke det var fordi, de uanstændige var kommet i Riksdagen. Der verserer uærbødige rygter om, at nogen måske har langet folkpartisten lidt for meget fra Systembolaget, men det kan også være, at FP´s nye strategi er, at drukne Sverigedemokraterne i volapyk. Mon ikke den hjernemæssige regnekraft ville forblive uændret, hvis man halverede antallet riksdagsmedlemmer/udenlemmer, som min gamle ven fodboldformanden sagde ? En født You Tube klassiker:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
AndersIzVictorsteenPK Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders
Guest
Anders

Anna Lindh: Var det verkligen ett mord begånget p.g.a. serb-nationalistiska hämndmotiv ?

Vansinneskörningen på Västerlånggatan i Stockholm: Var föraren “vansinnig” eller kallt beräknande ?

Mette
Guest
Mette

Anders. Mange magter tydeligt nok ikke at forholde sig til det koldt beregnende, som vi ellers oplever meget af i disse år, hvor vi har lukket en langt mere kynisk verden ind i vore demokratiske mønsterbrug og velfærdsstater. Den serbiske morder havde – så vidt jeg har læst mig til – netop overværet en politisk tale under en demonstration på Sergels Torg. Det er højst mærkværdigt, at samme morder i retten blev fritaget for at gøre rede for sit motiv til ugerningen. Dette synspunkt blev bl.a. fremført af Anna LIndhs nu afdøde mand. Disse fortrængnings- og beskyttelse mekanismer er ikke… Read more »

Mette
Guest
Mette

rettelse: beskyttelsesmekanismer.

Iz
Guest
Iz

EPIC FAIL af Gunnar Andrén 🙂

Victor
Guest
Victor

Her må jeg lige op å markere. Jeg tror ikke der står noget andet bag end et selvmord… I kan gå tilbage og se det, jeg skrev, i dagene efter hendes forsvinden – men før liget var opdaget. Det stod ret hurtigt klart, at der var alvorlige kurrer på hjemmefronten. Hendes mand og hun var blevet “enige” om at flytte fra hinanden – i første omgang for at tænke over, hvad der skulle ske med deres forhold. Hvis jeg ikke husker meget galt, var hendes unger også flyttet hjemmefra i månederne forinden. Det er det objektive. Og nu det subjektive… Read more »

Mette
Guest
Mette

Victor. Det var godt nok et fordomsfuldt og gammeldags kvindesyn, du der fik luftet. Der er nu flere mænd end kvinder, der begår selvmord, og en almindelig grund til det, er at de ikke magter at stable en ny tilværelse på benene efter enten skilsmisse eller ægtefællens død. Kvinder har det øjensynligt lettere i den situation, og selv om jeg ikke tror på decideret lykkelige skilmisser og separationer, så finder de dog for det meste sted efter længere tids dårlig trivsel og kan derfor også være en lettelse. Sådan har jeg i hvert fald haft det. Hvad mænd end tænker… Read more »

Victor
Guest
Victor

“Det var godt nok et fordomsfuldt og gammeldags kvindesyn”

Kan du ikke lige pinde den ud for mig? Jeg forstår den faktisk ikke..

Mette
Guest
Mette

Det synes jeg allerede, at jeg har gjort. Jeg tror, at jeg kender typer som Kirsten Heisig, og de starter måske med at være for “pæne” efter både din og min smag, dog ved jeg ikke, om det var tilfældet med hende. Men de udvikler sig tit til at være jernladyer og går ikke og putter sig bag en kunstig facade, der er afhængig af en mand og børns tilstedeværelse i hjemmet. Mange af dem “fravælger” ligefrem børn, som de siger. Jeg forstår det ikke, men der er mange af dem.

PK
Guest

Højst mærkeligt.
Da den sag kom frem, så var politiet ude med en forklaring: Selvmord, i løbet af 2 døgn.
Højst besynderligt.
Og vel Politisk. Krybende for muslimerne.

Mette
Guest
Mette

Ja, det er netop noget af det meget uhyggelige ved den sag. Hvordan kan man fastslå noget sådant på så kort tid, når der ikke er fundet et afskedsbrev? Det var nøjagtigt det samme, da den norsk-pakistanske Samira Munir blev fundet kvast af et tog. Hun var på vej hjem fra et tv- eller radiointreview, var kun lidt over 40 år, havde to børn og var desuden gift. SM havde modtaget dødstrusler fra det stærke norsk-pakistanske miljø, og norsk politi var ved at falde over sine egne ben for at dysse sagen ned og i vage vendinger efterlade det indtryk,… Read more »

Mette
Guest
Mette

Ang. Kirsten Heisig har jeg flere gange været igennem de samme tankerækker, for dette er et dødsfald, der gør dybt indtryk. Jeg kan ikke forestille mig, at en så ansvarlig person skulle tage sit eget liv uden at efterlade et brev om, at det var selvmord. Hun kan umuligt have ønsket, at det tyske retssystem skulle belemres med undersøge at dødårsagen, og at hendes børns og andre kæres lidelser skulle forøges pga. usikkerheden.