18
nov
Seneste opdatering: 19/11-10 kl. 0008
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

[…] Gordon: What are the alleged charges regarding your supposed hate speech against Islam?

Sabaditsch-Wolff: Well the charges are very foggy. I’m being charged for a collection of statements I made in a fully sourced seminar, actually all three seminars were fully sourced. The charges as ridiculous as my saying that I am against Sharia Law in Austria and gender apartheid. It’s just ridiculous. We will have to see what happens on November 23rd and how the prosecutor will react to my defense. […]

Sabaditsch-Wolff: Well, I was six years old at the time. I had just started school, first grade, and it seems that at the age of six, it’s a pivotal time in one’s life because you seem to have a very good memory from ages five to six. I do remember a lot and it seems to have really influenced me especially the shouts and the crying for Allahu Akbar and the hatred that I remember seeing in people’s eyes, but also the mobs of those black clothed women. I’m still afraid of big masses of people. I try to stay away from them. Apparently, that may stem from my experience back then. I saw tanks rolling in the streets. I remember the food rationing that started quite soon after the revolution. I remember for instance that my mother laughing about a new law that had been passed immediately after Khomeini came to power outlawing Sprite because it would remind people of vodka. They outlawed Pepsi because it reminded people of whiskey. I mean it was totally ridiculous stuff but you remember that of course. I also remember that I wasn’t able to go to school as often as I should have because I was told later on that there were many dead lying in front of the school gates and they had to keep the school closed because they weren’t able to remove the bodies quickly enough. […] An Interview with Austrian Free Speech Advocate Elisabeth Sabaditsch-Wolff ; illustration Niels Thomsen, gengivet med tilladelse af Sappho.dk

Begravelsen foregår i stilhed
Et æredrab i Sverige idag, et et politisk ubekvemt drab. Det bliver ikke Fadime eller Pela om igen for unge Sara Mohammad, hele den forestilling ville give politisk backlash i dag, så hellere lidt presseetisk diskretion. Det er “för jävligt” at en sverigedemokrat stiller sig op i Riksdagen og taler om kvinnofrid, og har ret. Mon ikke der er andre, der synes at disse tre brødre til den dræbte, som Aftonbladet har fundet frem, er lidt for gode til at være sande ? I Danmark bliver man smidt ud kollektivt for sådan noget. I feminismens sande hjemland viser man en større forståelse, nu er det politisk”følsomt” at blive myrdet af sin far for at “være blevet for svensk.” “Tilpasning” er medieelitens nøgleord her, der er noget i luften og der er nu engang så mange, der dør. Alle balkonpigerne, hvem kan huske dem ? Det handler om åndelig fordøjelsesevne og en vis rummelighed, journalistisk betragtet. Der bliver ingen sørgende Mona Sahlin og kronprinsesse ved kisten i Uppsala Domkirke, det ved Aftonbladet godt. Avisens parti og hovedindtægtskilde har andet at tænke på. De skal have en ny formand, det skal være en kvinde, en rummelig kvinde.

Där sitter Jians tre storebröder i de bruna skinnmöblerna. I köket hennes mamma som inte kan få tårarna att sluta rinna, och Jians svägerskor.– Vi är chockade, vi har nog inte förstått det än. Vår pappa har dödat vår syster, säger Rushdi och tar upp ännu en servett för att torka ögonen.Jians familj säger att de vill träffa Aftonbladet för att berätta sin sanning om det som hänt.– Vår pappa har ju sagt att han gjorde det här på grund av något slags hedersmotiv. Vi vill säga att det inte finns någon heder alls i att ta en oskyldig människas liv, att vi som familj inte alls står bakom detta och att vi bara önskar att vi kunde få vår syster tillbaka, säger Rushdi. [..]

De menar att familjen snarare varit väldigt mån om att anpassa sig till Sverige när de kom.Som kurder i Irak flydde de en efter en till Sverige.
”Vi passar inte in på fördomarna” : Bröderna kom först, äldsta brodern Rushdi allra först för 14 år sedan. De skaffade jobb och liv och svenska vänner. Sist av alla kom pappan till Sverige.– Vi har alltid velat ha ett liv här, ett svenskt liv där vi följer svensk lag och kultur. Alla vi bröder har jobb och arbetskamrater. Våra fruar pluggar eller jobbar. Vi tar inte med oss Mellanösternproblem hit. Vi är inte sådana som passar in på fördomarna som en del kan ha, vi dödar inte våra systrar eller mödrar.– Det vår pappa har gjort är något fruktansvärt och ont. Han har gett ett motiv som vi inte kan identifiera oss med. Kanske står han för det, kanske ger han det för att skydda sig själv.Vi vill bara få vår syster tillbaka, Pappan erkänner mord för hedern

Amnesty på den helt forkerte side af kridtstregen

LOOKING for a Christmas present for the militant activist in your life? Then let Amnesty International Australia make a suggestion.

Its website’s shopping page offers several books, including ones on Nelson Mandela, Aung San Suu Kyi and the Dalai Lama, and, just in, a biography by a fourth human rights hero, David Hicks.

Yes, as in the Hicks who trained four times with al-Qaida, including after September 11, 2001.

As in the Hicks who boasted in letters he “got to fire hundreds of bullets” at targets in Kashmir as a fighter for the terrorist group, Lashkar e-Toiba.

As in the Hicks who told his parents he was”very well trained for jihad in weapons”, and prepared to fight the “Jews (who) have complete financial and media control”.

So why would Amnesty International sell the book of such a man?

Because the Americans held him without charge for six years at cruel Guantanamo Bay, AIA’s fundraising director, Peter Thomas, replies, and “many of our supporters would be interested . . . to gain another perspective on his personal story and his case”. […] Andrew Bolt: Amnesty honours a jihadist

Muhammed: Barmhjertig eller ærekær?

Der er egentlig ikke noget nyt i disse små perler af citater, men de har en vis aktualitet fordi mainstreammedier som CNN i dækningen af dødsdommen over den kristne pakistanske kvinde Asia Bibi for blasfemi prøver at hvidvaske islams legitimering af denne straf. Men jeg indrømmer gerne at de islamiske helligskrifters uudtømmelige kilde af vold, had og grusomheder besidder en vis morbid underholdningsværdi, så meget desto mere fordi konklusionen ikke kunne være mere åbenbar, og alligevel er den vestlige verden splittet i uforsonlig modsætning over spørgsmålet. Robert Spencer citerer islamiske tænkere der begrunder dødsstraf for blasfemi mod Muhammed i, ja, Muhammeds egne ord og gerninger (LFPC).

[Fra Islam QA:] With regard to the Sunnah, Abu Dawood (4362) narrated from ‘Ali that a Jewish woman used to insult the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) and say bad things about him, so a man strangled her until she died, and the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) ruled that no blood money was due in this case. […]

Abu Dawood (4361) narrated from Ibn ‘Abbaas that a blind man had a freed concubine (umm walad) who used to insult the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) and say bad things about him. He told her not to do that but she did not stop, and he rebuked her but she did not heed him. One night, when she started to say bad things about the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) and insult him, he took a short sword or dagger, put it on her belly and pressed it and killed her. The following morning that was mentioned to the Messenger of Allaah (peace and blessings of Allaah be upon him). He called the people together and said, “I adjure by Allah the man who has done this action and I adjure him by my right over him that he should stand up.” The blind man stood up and said, “O Messenger of Allaah, I am the one who did it; she used to insult you and say bad things about you. I forbade her, but she did not stop, and I rebuked her, but she did not give up her habit. I have two sons like pearls from her, and she was kind to me. Last night she began to insult you and say bad things about you. So I took a dagger, put it on her belly and pressed it till I killed her.” Thereupon the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) said: “Bear witness, there is no blood money due for her.”

(Classed as saheeh by al-Albaani in Saheeh Abi Dawood, 3655) […] CNN whitewashes Islam’s death penalty for blasphemy

Asle Toje: “Kampen om sandhederne – Kulturkamp på norsk”
Documents Venner, 4.11.2010.

“Inspirationen kommer fra Danmark, Danmark har drevet os, vi er kulturelt knyttet til Danmark på en måde, som intet andet land er det, jeg mener det ikke på nogen mystisk måde, men vi er kulturelt så nær, at vi kan forstå hvad en dansk mener, ned til ordvalg, det er muligt for os at læse deres aviser og genkende debatten på en måde, som ikke er mulig hvis man læser den franske, den engelske, den tyske debat…..så det er danskerne vi ser til, og tænker vi “Herregud, er vi ikke kommet længere i Norge”, så tag og kig over grænsen og tak din Gud, at du ikke er svensker.”

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] har den begavede nordmand Asle Toje (hatten af for Snaphanen) tænkt lidt længere, og han har ikke lyst til at leve i et samfund hvor: man får et […]

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Jag undrar vad muslimerna tycker om att Maria Ferm glider omkring topless i det offentliga rummet men jag kan ge mig på en kvalificerad gissning. Första gången leder det till 100 piskrapp, upprepasförseelsen så blir det 200 rapp. Tredje gången gillt blir det en grop i marken och resten kan ni säkert själva föreställa er.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Mon ikke hun bliver “kulturberiget” for alvor på et eller andet tidspunkt? 😉

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Til Bjovulf. Ralf Pittelkow fortjener at blive citeret. Der er gods i hans analyser og kommentarer. Også i dem, du har valgt. Peter Christensen har i samme avis i dag en rigtig knaldperle som afslutning på sit indlæg under overskriften: ‘Liberal udlændingepolitik med frihed under ansvar’. Selvfølgelig forsvarer PC pointsystemet, men på en måde, der undervejs forvandler sig, så den liberale kerneværdi til slut kan munde ud i sin modpol, den anden centrale kerneværdi, hvorpå socialdemokratiet frem for nogen skabte det supersociale danske velfærdssystem – og ingen tøven her, for nu kommer knaldperlen: ‘…Danmark skal ikke være en magnet for… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Emeritus

Ja, netop – tak 😉 Han lægger ikke fingrene imellem over for sin gamle arbejdsgiver. Jeg gad godt at have været en flue på væggen, når de to debatterede situationen dengang. Måske var Nyrups nærmest totalt fraværende relatitetssans, hans manglende evne til at erkende indvandringsproblemernes allerede på det tidpunkt meget alvorlige omfang og hans og resten af partiets hang til virkelighedsfjerne, frelste PK-paroler om menneskesyn, endeløs tolerance og multikulturens velsignelser forud for danskernes ve og vel i høj grad medvirkende til at give Ralf – og dermed Karen J. – det afgørende puf væk fra venstrefløjen? Jeg trooor det, Loo-nøøø… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

UPS!

Med venlig hilsen naturligvis 😉

Info
Info
9 years ago

SVENSKA MILJÖPARTIET KRITISERAR DANMARK I SVERIGES RADIO I en debatt nu på morgonen i P1 hördes Sd:s Erik Almqvist debattera Danmarks nya kriterier för anhöriginvandring med Mp:s Maria Ferm. Att Mp till varje pris vill lagstifta om helt fri invandring till Sverige, vet vi redan; nu fick vi veta, att Maria Ferm dels utdömde danskarnas försök till styrning som hårda och omänskliga, dels förordade helt fri och villkorslös anhöriginvandring till Sverige från alla jordens oroshärdar. Något som enligt Ferm skulle öka ”integrationen” på grund av de (påstådda) anhörigas inneboende ”driv”. Vad vet vi för övrigt om Maria Ferm, Miljöpartiets nya… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Info

Dansk invandringslag väcker svensk debatt

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1650

P1-morgon fredag 19 november

Dansk invandringslag väcker svensk debatt
Publicerat: fredag 19 november kl 04:00, P1-morgon

I Danmark har regeringen designat en ny, tuffare lag om anhöriginvandring. Dansk folkeparti säger att den tuffare lagstiftningen gör Danmark till en “förebild” för resten av kontinenten. Vad innebär de nya reglerna? Hör Jens Vedsted-Hansen, professor i rättsvetenskap vid Århus Universitet. Sverigedemokraterna vill se en likannde lagstiftning i Sverige. Hör debatten mellan Erik Almqvist, Sverigedemokraterna och Maria Ferm, migrationspolitisk talesperson för Miljöpartiet.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Fantastisk, at SD’s Erik Almqvist nu kan få lov til at udtale sig i Sveriges Radio –
med fornuftige spørgsmål fra værten, uden de sædvanlige irrelevante afbrydelser
og frelste PK-kommentarer.

Og der stilles endda også kritiske spm. til Maria Ferm – mageløst!

EA gør et rigtigt godt og sagligt udtryk – en ny SD-stjerne er født 😉

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Pittelkow: Nyrup i porcelænsbutikken http://jp.dk/opinion/pittelkow/article2244925.ece Nyrup i porcelænsbutikken Af RALF PITTELKOW, politisk kommentator Offentliggjort 14.11.10 kl. 03:01 Vi begynder med en lille gætteleg. Hvem sagde i 1997: »Danmark er ikke multietnisk og skal ikke være det.« [ !!!!! – og på et andet tidspunkt ( ca. 1999 – men vist også noget tidligere (?): ca. “Nu er det jo heller ikke meningen, at danskerne skal være i mindretal i boligområderne / fremmede i deres eget land” – hvorefter man lod “kulturberigelsen” fra uingrerbare folk med meget fremmede kulturer og mentalitet og vanvittige religiøse særkrav og had imod alle dansk og… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x