19
nov
Seneste opdatering: 20/11-10 kl. 2028
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kun i tre af 56 muslimske lande, er kristenforfølgelserne “ikke så slemme,” som en rapport fastslog tidligere på året. Ellers er de små minoriteter udsat for systematisk forfølgelse, diskriminering, brand, bortførelse og mord. De kristne kirker i Europa ved enten igenting, er ligeglade eller har travlt med at servicere muslimer i Europa, som om de havde noget at klage over. De må uddanne sig, de må arbejde, ingen overfalder dem eller brænder deres hjem eller moskéer ned, bortfører og tvangskonverterer deres døtre. Hvis nogen skulle flygte, var det de små kristne mindretal i den muslimske verden. Her et schweizisk program om egyptens koptere, landets oprindelige befolkning, nu anden klasses borgere der lever i fare og i dybeste armod. Menschen zweiter Klasse, Rundschauvom 10.11.2010(Persecution of Christians.)

Grænserne trækkes op
De første 23 minutter af DR 2 Debatten er online og meget seværdige. Her mødes 35 års inderlige, politiske modstandere i et brændpunkt og i en debat på et inspirerende og illustrerende niveau. Noget af det bedste TV, man har set i en rum tid. (Se også Professor: “Det er ikke rart at sætte ord på… Men vi skal have et sorteringssamfund”)

Er DK bundskraber eller foregangsland? Bliver Danmark fremover en ”bundskraber” eller et ”foregangsland” med det nye pointsystem? Det diskuterer vi i aftenens udsendelse live foran et publikum. Blandt gæsterne: Ralf Pittelkow, Søren Krarup, Ole Espersen, Peter Kemp, Karsten Lauritzen, Anders Samuelsen og Henrik Dam Kristensen og Peter Skaarup. Se programmet min. 48:35

Dansk invandringslag väcker svensk debatt

I Danmark har regeringen designat en ny, tuffare lag om anhöriginvandring. Dansk folkeparti säger att den tuffare lagstiftningen gör Danmark till en “förebild” för resten av kontinenten. Vad innebär de nya reglerna? Hör Jens Vedsted-Hansen, professor i rättsvetenskap vid Århus Universitet. Kl 6:45. Sverigedemokraterna vill se en likannde lagstiftning i Sverige. Hör debatten mellan Erik Almqvist, Sverigedemokraterna och Maria Ferm, migrationspolitisk talesperson för Miljöpartiet. Kl 7:20. SR P1 Morgon

Richard Jomshof – den stuesnavsede

En bokning av bandet Elegant Machinery på syntfestivalen SGA har lett till upprörda känslor.Orsak: En bandmedlem är aktiv Sverigedemokrat.Festivalen SGA, Stockholm goes alternative, hålls för första gången i juni nästa år. Det är en festival för genrer som EBM, industri, goth, electronic och synt som redan bokat ett femtontal band.
Ett är kontroversiellt. Elegant Machinery har funnits sedan 1988, fått lojala fans både i Sverige och utomlands och släppt fem album. En av de tre medlemmarna, Richard Jomshof, är nämligen aktiv Sverigedemokrat. Han sitter i partistyrelsen och riksdagen samt är ansvarig för tidningen SD-kuriren.I en debattartikel på Expressens kultursidor hävdar skribenten Johan Wirfält att bokningen av Elegant Machinery bidrar till att göra SD:s politik, “där främlingsfientlighet utgör själva kärnan”, mer rumsren.“Bojkotta SD-politikerns syntband

Få har mærket mere fordømmelse på grund af sit politiske tilhørsforhold, end gymnasielærerer, redaktøren og nu riksdagsmedlemmet Richard Jomshof (til højre på billede ovenfor, til venstre når videoen starter.). Flere gange ikke ansat i lærerstillinger på grund af sit medlemskab af SD, mindst to gange direkte fyret. Man ville tro det var løgn, hvis man ikke havde set det med egne øjne – der er åbenbart igen grænser overhovedet for, hvor meget folk vil gøre sig til grin, for at udstille sig som godhjertede humanister. Selvom det ikke lige er min musik, så er det ganske frisk at Jomhof også spiller pop musik. Det danske Folketing kan jo også opvise adskillige pladeartister, Erhard Jakobsen, Søren Pind, Pelle Voigt, Kresten Poulsgaard osv.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] skriver på Snaphanen: Filosoffen var den værste. Han virkede direkte dum, synes jeg, og hans lykkelige smil over […]

Prudentius
10 years ago

Hvis Richard Jomshof er Elegant Machines forsanger og/eller sangskriver, bør han hellige sig arbejdet i SD, for Sveriges og vores alle sammens skyld!

Ha, ha, ha, ha…… 🙂 🙂

Undskyld.

Allan Hansen
10 years ago

P.S til Mette. Den danske filosof Peter Thielst ( som er en god ven af mig) han ved heller ikke en SKID, om islam
han tror, at islam er en slags religion!

Mvh. Allan Hansen.

Allan Hansen
10 years ago

Kære nobodytoday det var ikke Firoo, der stoppede mit indlæg – men JP.

Til Mette- Peter Kemp er nok fag filosof men han er en dårlig tænker (jeg har personligt mødt ham flere gange – en dårlig tænker)
til hans undskyldning kan man sige: han ved ikke en SKID, om islam.

Mvh. Allan Hansen.

Nobodytoday
Nobodytoday
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Allan Hansen kan ikke vide hvem der slette hans indlæg hvis det blev slettet. Det er usandsynligt at det er Jyllandsposten. Den sprøjte har ikke spam vagt på en lørdageftermiddag.

Allan Hansen
10 years ago

Til NOBODYTODAY! Lige for en ordens skyld! Her er det indlæg, som JP havde stoppet. Mens man bygger moskéer i Europa forfølges jøder, kristne, hinduer og buddhister stadig over alt i den islamiske verden. Doktor Wafa Sultan, som selv er af muslimsk oprindelse har for nyligt skrevet en fremragende bog, om ” en gud der hader,, om Allahs terror manual og Allahs krigs maskine, som for løblig har udsletted mere end 300 millioner samt tvangs konverteret over 100 millioner slaver. http://www.youtube.com/watch?v=8zM_MzkLKPY Dem man ikke kan lide har man da lov til, at slå ihjel – for ellers bliver Allah skide… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Jens A. Du skriver, at man ikke turde nævne dem, det hele drejer sig om. Jeg ved ikke rigtigt. Det var i hvert fald meget tæt på. Alle debattører var enige om , at der bør være regler, som forhindrer tvangsægteskaber og familiesammenføringer, der i realiteten handler om kædevandring. Hvor findes disse karakteristika? Blandt klan og stammesamfund. Hvilken religion har fuld forståelse for stamme- og klansamfund? Adressen er ikke til at tage fejl af. Det forudsigelige, debatten gik på, syntes at dreje sig om noget andet. Det var at udstille for publikum, hvad man ikke kunne udstå ved hinanden.… Read more »

Allan Hansen
10 years ago

Comments (more comments at Amazon.com) Allan Hansen: Dear M.A. Khan. I am now reading your masterpiece: Islamic Jihad. It’s the best I’ve read since Why I am not a Muslim (Ibn Warraq, 1995) I am trying if I can persuade a Danish historian, journalist, writer and president of Freedom of Speech foundation, Lars Hedegaard, to translate your book into Danish. Lars Hedegaard is the translator of Why I am not a Muslim. Aasma Riaz: Thank you so much for your book “Islamic Jihad” and showing me the “Big Picture”. For 7-8 days, I was glued to your book, absorbing so… Read more »

Nobodytoday
Nobodytoday
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Allan Hansen

Lider du af personlighedsspaltning?

På Blogs/Firozeeh skriver du “Fuck U” som svar til en deltager, der opforder danskerne til at efterligne norske politikere og medier, der er gået til kamp mod stormoskeer.

Allan Hansen
10 years ago
Reply to  Nobodytoday

Kære Nobodytoday.

JP havde stoppet mit indlæg.
Derfor skrev jeg FUCK U.

P.S Firoo er min gode ven!

Mvh. Allan Hansen. Keep smiling.

Nobodytoday
Nobodytoday
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Firozeeh er en dårlig reklame for Trykkefrihedsselskabet.

Hun censurerer hele tiden. Bedst som man vender tilbage for at svare på et indlæg på hendes blog, er det slettet. Det er sket flere gange for mig, og bekendte har klaget over det samme.

Det virker mest af alt, som om du har travlt meddet modsatte, idet du begraver andres indlæg ved at pøse store tekstmængder ind på trådene.

Prudentius
10 years ago

Utroligt at se Krarups og Pittelkows to aldrende modstandere, der INTET har forstået af hvad der er på spil i denne verden, hvor skrøbelig den civilsation og samfundsorden de tager fuldstændigt for givet, er.

De er gamle mænd og har fattet så lidt, at det faktisk er imponerende.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Prudentius

Filosoffen var den værste. Han virkede direkte dum, synes jeg, og hans lykkelige smil over bifaldet fra det barnlige publikum blev bredere og bredere, jo dummere han udtalte sig, og vildere de klappede. Jeg fandt det deprimerende, at man kan leve så længe og være så dum.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Mette

“imponerende” eller “deprimerende”, det er ihvertfald lidt af en “achievement”! 🙂

Man må gå ud fra publikum er/var håndplukket fra kernen af de mest loyale licens-zombier DR har adgang til. 😉

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Sådan nogen der mener det samme om “Læbe-Klement”, som ham selv.

Med andre ord, at han er fa-fa-fa-FANTASTISK!!!!

🙂 🙂

kimpo
kimpo
10 years ago
Reply to  Mette

Kemp er totalt idiot. Selvfed, formentlig belæst, men, ala noget, jeg skrev et andetsted, er han som en computer med for stor harddisk og for lille CPU.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

I mine seneste kommentarer har der indsneget sig adskillige irriterende fejl, enkelte ord og bogstave er i hastværket faldet ud. Det meste skrives jo som ren kladde ,og får man ikke kigget sin tekst igennem, før man klikker på ‘submit comment’, sker det. Forhåbentlig er meningen dog bevaret. Til de, der måske stadig tid efter anden kaster et blik på, hvad jeg måtte mene, beklager jeg, at kvaliteten af min egen-korrektur ikke har været den bedste.

Med venlig hilsen

Jens A
Jens A
10 years ago

Det mest bemærkelsesværdige ved Clement Kjærsgårds debatprogram, var, at man hele tiden havde fornemmelsen af at alle – ordstyrer, debattører og publikum – hele tiden sad/stod og tænke: muslimer, men ingen (ingen!) nævnte m- (eller i-) ordet under hele forløbet.
Jens Jersild havde samme aften på DR 1, en debat med Ritt Bjerregaard og Hans Engell med samme emne som hos Clement Kjærsgård, igen ingen m- eller i-ord.
Igen en eklatant demonstration af DR’s berøringsangst.
Hvordan kan man debattere et samfundsproblem, når man ikke må nævne dets navn?

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Jens A

Og hvorfor inviterer man altid SF’s ungdom ind som publikum?

Jens A
Jens A
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, man er altid sikker på, hvor man har publikum i Clement Kærsgårds debat programmer. Jeg er ikke klar over, hvordan man udvælger publikum til dens slags programmer. Men er tilbøjelig til at mene, at venstrefløjen måske er bedre organiseret til at udnytte dens slags platforme i propaganda øjemed, og at folk fra den anden side af det politiske spektrum er måske på arbejde?

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Nu har jeg set indvandringsdebatten med Clement Kjærsgård. Et gennemgående tema var kærligheden, dansk kærlighed, som udfordres af et pointsystem. Hvis man finder sin kærlighed i udlandet, er det vel et spørgsmål om kærlighedens styrke der, hvor man har søgt sin kærlighed, at den også hører til. Man har jo ikke kunnet finde sin kærlighed her i landet, så det kan ikke være noget stærkt argument, at det skal være her, den skal folde sig ud. Det vil være mere naturligt, at den folder sig ud der, hvor man finder den. Man kan i så fald ikke forvente og slet… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Emeritus

Sjovt, at du skriver det, Emeritus, for jeg tænkte netop det samme. Og jeg tænkte også værre ting. En stor del af den “kærlighed”, der “udelukkes” af de onde danskere, består jo – for nu at sige det lige ud – i at prostituerede importeres til sex og service, og det ender tit i skilsmisse, læste jeg forleden. På det tidspunkt hænger vi måske så på en hel familie. Disse kyniske ord fra min side er ikke grebet ud af den blå luft. For et par år siden blev der lavet en undersøgelse af thaipigernes baggrund, og de havde alle… Read more »

Kenneth
Kenneth
10 years ago

Ganske glimrende video om de kristnes forhold i Egybten.

Alle burde se den, så de ved hvordan hverdagen bliver i Danmark hvis islamiseringen ikke bliver stoppet.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Gunnar Biering. ‘…ja, for de mange indvandrere, der har fået danske statsborgerskab…’ Det er sandelig slemt nok, at kæden ikke er hoppet af dér, men at den via udlandet kan blive længere og længere. En ny original tanke går ud på, at Vestens drøm om etableringen af det multikulturelle samfund udformet som et ønske om, at en række ligeværdige parallelsamfund vil kunne leve og interagere samme som forestilling er ren illusion. Det, der virkelig bliver tale om, er, at man i stedet for multikultur dekonstruerer samfundet med det resultat, at man fører udviklingen baglæns indtil man ender i mere… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago

De seneste meningsmålinger synes at vise, at en stor del af danskerne er bange for, at udlændingepolitikken er ved at blive for stram. Dette kunne tyde på, at mediernes propaganda de sidste uger har båret frugt. Det er faktisk ret bekymrende. Jeg tænker stadig på, hvordan en tilsvarende mediekampagne mod atomkraft i slutningen af 1970’erne medførte, at Danmark i dag er et af de ganske få industrilande, der ikke har A-kraftværker (vi nøjes med at bruge A-strøm fra nabolandene!). Medierne og 68’erne bildte folk ind, at A-kraft var en slags atombomber, osv. Alle gode kræfter må nu udbrede budskabet, at… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  steen

Steen: Ja, for de mange indvandrere, der fået dansk statsborgerskab, er der en mulighed for at omgå det danske folketings beslutning ved at benytte sig af EUs direktiver og domme. Statskup-metoder?
Jeg mener også, at vi er nødt til at sige stop nu til EUs fremtrængen. Jeg ved ikke, om vi kan klare det alene. Ellers må vi vente, til nogle store lande – Tyskland og Frankrig – kommer dertil i deres rejse, som det hedder på nudansk.

Limewoody
Limewoody
10 years ago

Desværre er debatkulturen i Danmark sådan, at foranstaltninger til bestyttelse af landet bliver udlagt som den rene NationalSocialisme eller socialdarwinisme af den så uskyldsrene venstrefløj og medierne sætter samme dagsorden. Intet perspektiv går længere tilbage end til højst 1983 på den anden fløj. Debatkulturen i især TV er også sådan at intet må blive “for teknisk” – gab – gab og kun “hvad føler du nu”. Og intet må ødelægge den “gode” stemning med fakta. Den “offentlige mening” – som repræsenteret i de danske public service organer er for det meste og i bedste fald overfladisk og i værste stupid.… Read more »

Info
Info
10 years ago

OJ, OJ, OJ, FÖRDÖMANDET AV DANMARK FORTSÄTTER I SVERIGES RADIO En samordnad kampanj? Alla inringare i i programmet Ring P1 hittills nu på morgonen – en svenskfientlig invandrare med stark brytning, några svenskar utan brytning – har uppehållit sig dels vid att fördöma Sd, dels – och framförallt – att fördöma Danmark och danskarna på grund av deras försök till en mera restriktiv anhöriginvandring. Den senaste svenskan jag hörde förordade kort och gott, att Sverige SKULLE AVBRYTA DET NORDISKA SAMARBETET MED DANMARK. Och dessutom, på något sätt, STRAFFA DANMARK. Förklara krig? Behöver jag tillägga, att Sveriges radios aktuelle programledare småskrockade… Read more »