26
nov
Seneste opdatering: 27/11-10 kl. 0134
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Syvpartier frafalder egne forslag, for ikke at få dem igennem med SD-stemmer. Så forfjamsket opfører den indtil for nylig uindtagelige Riksdag sig ved mødet med dissens. Jeg studerede Reinfeldt og Bjørklunds ansigter forleden, da Åkesson var på talerstolen. Minerne var bekymrede: “Han er begavet, han er afdæmpet, han er sympatisk og han har langt hen ad vejen ret. Det er alvorligt dette her.” De var hvad jeg læste af deres miner. Sahlins og Ohlys ansigter afslørede intet udover det vanlige. De indser antagelig ikke, at de står ved begyndelsen af en epoke, der vi ligne deres værste mareridt.

Tysk familieminister kritiserer mandlige muslimers vold og racisme

Familieminister Schröder beklager unge, mandlige muslimers stærke voldstilbøjelighed. Og hun giver imamerne skylden. “Vi skal ikke bygge nogen falske tabuer op overhovedet. Social diskriminering kan være en faktor i dette, men den er langt fra tilstrækkelig som forklaring. Der er en voldsom machokultur blandt nogle unge muslimer, som også har kulturelle rødder,” sagde Schroeder til Wiesbaden Kurieren. Hun vil på fredag i Berlin fremlægge to undersøgelser, som hendes ministerium har bestilt.
”Iøjenfaldende er også en voksende fjendtlighed over for tyskere,” understregede ministeren.”Ikke sjældent bliver tyske børn bliver mobbet i skolen, bare fordi de er tyske. Også det vil vi ikke længere tolerere,” sagde Schröder. Allerede i oktober beklagede hun immigranters tyskfjendtlighed og racisme. “De skyldige i dette, er dem der præger værdierne i det muslimske samfund, først og fremmest imamerne.”Schröder kritisiert “Machokultur bei Muslimen”, Jugendministerin Schröder: „Gewaltverherrlichende Machokultur“ junger Muslime, Religion Teil der Kultur (Snaphanens oversættelse)

Et Mekka for socialbedragere
Medierne (dvs. Ritzau) glemmer at nævne at, det er hjemvendte pilgrimme, der kom fra Jeddah (Mekkas havneby) og landede i Kastrup kl. 8.02 med godt 350 ulovligt udrejsende på offentlig forsørgelse. 1400 har været afsted fra Danmark. Fra Sverige har 4000 været afsted, de er nok landet uforstyrret på Arlanda, alt andet ville være “uanstændigt, grådigt og ulækkert”, som Poul Nyrup idag siger i anden forbindelse med sine karakteristiske adjektiver.

Kommuner og A-kasser tjekker nu flypassagerer for socialt bedrageri efter aktion fredag i Københavns Lufthavn. Efter en aktion tidligt fredag morgen i Københavns Lufthavn undersøger kommuner og a-kasser nu, om der står socialt bedrageri bag, at hver fjerde flypassager på et fly fra Saudi Arabien er på offentlig forsørgelse.Beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) deltog fredag morgen ved aktionen sammen med Pensionsstyrelsen og politiet. Der var langt færre mistænkelige passagerer på to andre fly fra Thailand og ét fra USA, som aktionen også omfattede. – Når der tilsyneladende er så meget at komme efter på bare et enkelt fly, så viser det jo, at det er et helt rigtigt sted at sætte ind. Det kan ikke gå hurtigt nok med at øge antallet af tilsyn i lufthavnene og ved grænseovergange, siger hun i en pressemeddelelse.Hver 4. passager var offentligt forsørget

Whoopi Goldbergs idiotiske lethed, og FBIs nøgterne realiteter

Hvad er det for informationskanaler der føder så forskellige grupper som Hollywoods stjerneghetto og det Radikale Venstre herhjemme? Én ting er at søge de historiske rødder i f. eks, Frankfurterskolen og kulturmarxismen, noget andet er hvordan det kulturelle selvhad og værdirelativismen slår igennem på slående ens facon hos de mest glamourøse (OK, Goldberg …) på den anden side af jordkloden, såvel som hos det kulturradikale segment herhjemme. Man kunne nok med en vis ret kalde Whoopi Goldberg for USAs svar på Anne Marie Helger. Et interessant og relevant område man kunne ønske kortlagt (LFPC).

[…] In a segment on the Bill O’Reilly show, Goldberg unleashed this risible steam of inanity on his poor viewers and proved that Jolie has nothing on the venerable, award-winning comedienne in the department of the absurd. […]

O’Reilly: Do you have a problem in history when you were taught about World War II that Japanese attacked us? Do you have a problem with that?

Goldberg: I have a problem with that. The Japanese Army attacked us.[…]

Goldberg: Right now, everybody can say the Muslims are the terrorists. Two years ago, it was the white people that were the terrorists.

O’Reilly: What white people?

Goldberg: Oh, wasn’t it white people that blew up Oklahoma City?

O’Reilly: Yes, two of them. Two of them. […]

O’Reilly: New study today, Jews in America are far more likely to be persecuted than Muslims, just came out today.

Goldberg: You know what? I’m sure that someone believes that, but I believe that in neighborhoods where they don’t want Muslims, they beat up kids.

You’re “sure that someone believes that,” Whoopi? Yeah, that someone would be the FBI whose latest hate crime statistics prove that in all of 2009 only 107 “hate crimes” against Muslims were reported all across the country. On the other hand, that same FBI release noted that 931 hate crimes against Jews were reported.

If hatred against Muslims was so wide spread in the U.S. as Goldberg imagines, why is there no corresponding rise in hate crimes against Muslims? And the 2009 report isn’t an outlier year, either. In 2008 (see table 1) we find an equally whopping 105 anti-Muslim hate crimes reported.

There is no way to escape the conclusion that there really isn’t much anti-Islamic hate crime in the U.S. even after 9/11. Despite the fevered imagination of one Whoopi Goldberg, there is many times more anti-Jewish hate crime happening in the U.S. than anti-Muslim hate crime. […] Hollywood Lunatics and Other Stories

For lidt og for sent

I stället för multikultur som blandning har vi fått konformistiska monokulturer som lever bredvid varandra, till exempel Kreuzberg i Berlin, Rosengård i Malmö och enklaverna i Södertälje. I Sverige, där vi alla tidigt fick lära oss att segregation och apartheid är något oönskat, firar segregationen i dag triumfer. [..]

För tre år sedan publicerade den kända turkisk-tyska juristen och författarinnan Seyran Ates, som själv har utsatts för mordförsök av islamister, sin bok Der Multikulti-Irrtum (det multikulturella misstaget). Även om boken väckte uppmärksamhet är det först nu, då politiken ger integrationsfrågan prioritet, som hoppet finns om en konstruktiv lösning. I första hand handlar det om att integrera – inte assimilera – de invandrare som bor i landet och kämpa för ett ansvarsfullt samhälle. Ty, sammanfattar Ates i sin bok: Multikulti, som det hittills praktiserats, är inget annat än organiserad ansvarslöshet. Lisbeth Lindeborg: Multikulturen har nått vägs ände

Vist ændrer den svenske presse sig, supertankerens indeldende vending er påbegyndt, men efter 30 år som censurinstans (jeg har selv prøvet svensk censur, jeg er ikke afhængig af andres oplevelser) og politikernes selvindbildt kosmopolitiske derrière garde, kan den ikke ændre et etableret faktum. 20 % af Sverige befolkning er indvandrere og efterkommere fra de seneste årtier, en samfundsrevolution uden lige i svensk historie. Man kan ikke argumentere imod demografi, efterkommerne er tvunget til at forsøge at overleve den. Selvom det er interessant at disse artikler så småt begynder at dukke op, er de af ren akademisk interesse. De kan ikke påvirke noget som helst i den virkelige verden. I konkurrencen om at forme virkeligheden på gadeplan, er ordene og sproget ikke på top 10 listen, modsat af hvad mange sprogfolk synes at tro i deres rutinemæssige selvovervurdering. Man kan konstatere, at Gøteborgs Posten pt. er den avis, der nødigst vil sættes af den gryende erkendelse i de pludrende klasser, og det er da lidt mere end ingenting. Så velkommen til festen da, den sluttede for 20 år siden, da en ny begyndte. – For det tilfælde, jeg skulle få en tagsten i hovedet, gentager jeg med visse store mellemrum min overbevisning og min frygt for den nye fremtid: Sverige har, som den tidligere FN officer i Libanon Anders Lugn skrev, lagt de fleste klassiske forudsætninger for en borgerkrig tilrette: Sveriges väg mot katastrof. Må den aldrig indtræffe. Det skal ikke være usagt, at svensk presses medansvar kan komme til at ligge i den vægtklasse.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Håller med Menig, vi behöver minst 50 miljoner muslimer för att klara vård, omsorg om äldre och utbildning. Fast det hade väl varit enda gång då sjupartiet hade röstat med SD…

Nils Svendsen
Nils Svendsen
9 years ago

Herregud. Riksdagen i Sverige er en barnehage… Vanskelig å tro at det er voksne folk som er valgt inn der.

Victor
Victor
9 years ago

Et helt andet emne: Nigel Farage, MEP for UKIP, gik i kødet på vores elskede leder, Rumpuy forleden:

http://www.youtube.com/watch?v=Fyq7WRr_GPg&feature=recentlik

Niels Christensen
Niels Christensen
9 years ago

Det kan godt være at Ritzau ‘glemte’ at nævne at det er pilgrimme, men chancen er nok mere, at den person de havde på opgaven slet ikke ved sådan noget. Ud fra Ritzaus vanlige holdning, ville det jo være en formildende omstændighed.

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Det er morsomt med disse hykleriske undvigelsesmanøvrer for at undgå at berøre Sverigedemokraterne.
Sverigedemokraterne kunne prøve med et forslag: Vi ønsker indvandring af muslimer fremmet. Så kunne det være, at de andre kom med et forslag om at stoppe den trafik.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x