27
nov
Seneste opdatering: 28/11-10 kl. 2156
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Seneste prognose vist et sikkert flertal for forslaget:

Vi gentager forudsætningerne for afstemningen, og følgerne hvis forslaget bliver vedtaget.Initiativteksten lyder:Forbundsrepublikkens forfatning 18 April 1999 ændres således:

Artikel 121, stk 3-6
3: De (udenlandske statsborgere) mister uanset deres indvandrerstatus og opholdsret såvel som alle juridiske rettigheder til at bo i Schweiz, hvis de dømmes for:
a. mord, overlagt drab, voldtægt, alvorlig legemsbeskadigelse, kvalificeret røveri, gidseltagning, kvalificeret menneskehandel, en alvorlig overtrædelse af lov om bekæmpelsesmidler, eller af anden grund dømmes til en fængselsstraf på et år eller derover.
b. svindel eller anden kriminalitet indenfor området for social bistand, socialforsikring eller økonomisk kriminalitet, og får en frihedsstraf på over 18 måneder, eller
c. dømmes for en anden lovovertrædelse der giver fængsel på mindst to år eller flere domme eller en bøder, der sammenlagt giver ikke mindre end 720 dages fængsel.
5 De udenlandske statsborgere, der forbryder sig mod punkt 3 og 4, og mister deres ret til ophold og alle juridiske rettigheder i Schweiz, skal af den kompetente myndighed pålægges udvisning fra Schweiz og forbud mod indrejse i fra 5 – 15 år. I af gentagelsestilfælde skal ind rejseforbuddet sættes til 20 år.
6 Enhver der ikke respekterer forbuddet mod indrejse, eller på anden måde rejser ulovligt ind i Schweiz forfølges strafferetligt. Lovgiverne vedtager de nødvendige sanktioner

Baggrund:

I 2009 var 70.2 af alle indsatte i schweiziske fængsler udlændinge. Deres andel af forbrydelserne var:
Menneskehandel 91 %, voldtægt 62 %, drab 59 %, indbrudtyveri 57 %, frihedsberøvelse, bortførelse 56 %, grov legemsbeskadigelse 54 %. (Snaphanens oversættelse)

”FY FAN JÄVLA SVENSKAR!

Jag är född och uppvuxen i Malmö, i ett villaområde med svensk medelklass. Detta område ligger inte långt ifrån ett av Malmös så kallade ”utanförskapsområden” och delar bibliotek, mataffär m.m. med detta.
En gång, innan jag ens fyllt tonåring, stod jag och låste min cykel utanför biblioteket. Fram kom två invandrarkillar och frågade vad klockan var. Innan jag hunnit svara fick jag en smäll så att jag trillade i backen. Efter denna händelse fortsatte både jag och mina vänner att bli utsatta för meningslöst, oprovocerat våld från invandrargäng: rån, hot, misshandel. Detta har format mig till en ganska rädd människa. Jag undviker så gott jag kan miljöer där jag vet att dessa så kallade ”ungdomsgäng” rör sig – trots att jag nu är vuxen med råge. Det blir dock allt svårare att fly inom sin egen stad i takt med att invandrarbefolkningen stadigt ökar. Den officiella siffran är nu nära 40% av invånarna!
Jag är man, och det är främst killar och unga män som utsätts för rån och misshandel. Men som kvinna är det inte heller lätt att leva i Malmö. Överallt, utom i de svensktäta välbärgade villaområdena, kan man få höra saker som ”svennehora”, ”du borde ha slöja” och liknande skrikas.
Invandrares kränkningar av svenskar är välkända bland de flesta boende i Malmö. Arga unga invandrarmän kan ogenerat gå runt och skrika ”FY FAN JÄVLA SVENSKAR!” och spotta på förbipasserande. Däremot har jag inte en enda gång sett svenskar bete sig rasistiskt mot invandrare. Vi knyter näven i fickan och håller god min i den heliga toleransens tecken. se videre på En bloggläsare:”Invandrares kränkningar av svenskar är välkända bland de flesta boende i Malmö.”

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JohanIII
JohanIII
9 years ago

Här är inte mycket rätt… “bekæmpelsesmidler”???? betäubung = bedövelse(?), d v s narkotika. “eller af anden grund dømmes til en fængselsstraf på et år eller derover.” – fel! “oder eine andere mit einer Freiheitsstrafe von mindestens einem Jahr bedrohte Straftat begangen haben und dafür rechtskräftig verurteilt wurden” – betyder: om man blivit dömd för ett brott där den *minsta* strafftiden för brottet är 1 år. – *Men* den meningen bör ändå strykas helt: Ni blandar nämligen ihop Initiativet med Mot-initiativet (Gegen-entwurf). Ni länkar till Mot-initiativet, men med “Initiativteksten lyder”. 3 & a & b & c kommer från Mot-initiativet. Mot-initiativet… Read more »

trackback

[…] og grov legembeskadigelse. Derudover økonomiske forbrydere, der idømmes mere end to år fængsel. Det vedtagne udvisningsdirektiv som avisen ikke kan have læst. Dagens Danmarks-bask Jeg troede slet ikke svensk journalistik havde […]

trackback

[…] Ausschaffungsinitiative definitiv angenommen Hvad de indebærer, se her. […]

Kenneth
Kenneth
9 years ago

¨Der er i høj grad behov for at få fremmede kriminelle udvist i Schweiz.

Se fx Schweizisk politi hjemmeside om eftersøgte personer.

http://www.swisspolice.ch/d/1_persfdg/aktuell1.htm

Tæl hvor mange kulturberigelser, der er på listen!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x