27
nov
Seneste opdatering: 28/11-10 kl. 2156
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Seneste prognose vist et sikkert flertal for forslaget:

Vi gentager foruds√¶tningerne for afstemningen, og f√łlgerne hvis forslaget bliver vedtaget.Initiativteksten lyder:Forbundsrepublikkens forfatning 18 April 1999 √¶ndres s√•ledes:

Artikel 121, stk 3-6
3: De (udenlandske statsborgere) mister uanset deres indvandrerstatus og opholdsret s√•vel som alle juridiske rettigheder til at bo i Schweiz, hvis de d√łmmes for:
a. mord, overlagt drab, voldt√¶gt, alvorlig legemsbeskadigelse, kvalificeret r√łveri, gidseltagning, kvalificeret menneskehandel, en alvorlig overtr√¶delse af lov om bek√¶mpelsesmidler, eller af anden grund d√łmmes til en f√¶ngselsstraf p√• et √•r eller derover.
b. svindel eller anden kriminalitet indenfor omr√•det for social bistand, socialforsikring eller √łkonomisk kriminalitet, og f√•r en frihedsstraf p√• over 18 m√•neder, eller
c. d√łmmes for en anden lovovertr√¶delse der giver f√¶ngsel p√• mindst to √•r eller flere domme eller en b√łder, der sammenlagt giver ikke mindre end 720 dages f√¶ngsel.
5 De udenlandske statsborgere, der forbryder sig mod punkt 3 og 4, og mister deres ret til ophold og alle juridiske rettigheder i Schweiz, skal af den kompetente myndighed pålægges udvisning fra Schweiz og forbud mod indrejse i fra 5 Р15 år. I af gentagelsestilfælde skal ind rejseforbuddet sættes til 20 år.
6 Enhver der ikke respekterer forbuddet mod indrejse, eller p√• anden m√•de rejser ulovligt ind i Schweiz forf√łlges strafferetligt. Lovgiverne vedtager de n√łdvendige sanktioner

Baggrund:

I 2009 var 70.2 af alle indsatte i schweiziske fængsler udlændinge. Deres andel af forbrydelserne var:
Menneskehandel 91 %, voldt√¶gt 62 %, drab 59 %, indbrudtyveri 57 %, frihedsber√łvelse, bortf√łrelse 56 %, grov legemsbeskadigelse 54 %. (Snaphanens overs√¶ttelse)

‚ÄĚFY FAN J√ĄVLA SVENSKAR!

Jag √§r f√∂dd och uppvuxen i Malm√∂, i ett villaomr√•de med svensk medelklass. Detta omr√•de ligger inte l√•ngt ifr√•n ett av Malm√∂s s√• kallade ‚ÄĚutanf√∂rskapsomr√•den‚ÄĚ och delar bibliotek, mataff√§r m.m. med detta.
En g√•ng, innan jag ens fyllt ton√•ring, stod jag och l√•ste min cykel utanf√∂r biblioteket. Fram kom tv√• invandrarkillar och fr√•gade vad klockan var. Innan jag hunnit svara fick jag en sm√§ll s√• att jag trillade i backen. Efter denna h√§ndelse fortsatte b√•de jag och mina v√§nner att bli utsatta f√∂r meningsl√∂st, oprovocerat v√•ld fr√•n invandrarg√§ng: r√•n, hot, misshandel. Detta har format mig till en ganska r√§dd m√§nniska. Jag undviker s√• gott jag kan milj√∂er d√§r jag vet att dessa s√• kallade ‚ÄĚungdomsg√§ng‚ÄĚ r√∂r sig ‚Äď trots att jag nu √§r vuxen med r√•ge. Det blir dock allt sv√•rare att fly inom sin egen stad i takt med att invandrarbefolkningen stadigt √∂kar. Den officiella siffran √§r nu n√§ra 40% av inv√•narna!
Jag √§r man, och det √§r fr√§mst killar och unga m√§n som uts√§tts f√∂r r√•n och misshandel. Men som kvinna √§r det inte heller l√§tt att leva i Malm√∂. √Ėverallt, utom i de svenskt√§ta v√§lb√§rgade villaomr√•dena, kan man f√• h√∂ra saker som ‚ÄĚsvennehora‚ÄĚ, ‚ÄĚdu borde ha sl√∂ja‚ÄĚ och liknande skrikas.
Invandrares kr√§nkningar av svenskar √§r v√§lk√§nda bland de flesta boende i Malm√∂. Arga unga invandrarm√§n kan ogenerat g√• runt och skrika ‚ÄĚFY FAN J√ĄVLA SVENSKAR!‚ÄĚ och spotta p√• f√∂rbipasserande. D√§remot har jag inte en enda g√•ng sett svenskar bete sig rasistiskt mot invandrare. Vi knyter n√§ven i fickan och h√•ller god min i den heliga toleransens tecken. se videre p√• En bloggl√§sare:‚ÄĚInvandrares kr√§nkningar av svenskar √§r v√§lk√§nda bland de flesta boende i Malm√∂.‚ÄĚ

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JohanIII
JohanIII
10 years ago

H√§r √§r inte mycket r√§tt… “bek√¶mpelsesmidler”???? bet√§ubung = bed√∂velse(?), d v s narkotika. “eller af anden grund d√łmmes til en f√¶ngselsstraf p√• et √•r eller derover.” – fel! “oder eine andere mit einer Freiheitsstrafe von mindestens einem Jahr bedrohte Straftat begangen haben und daf√ľr rechtskr√§ftig verurteilt wurden” – betyder: om man blivit d√∂md f√∂r ett brott d√§r den *minsta* strafftiden f√∂r brottet √§r 1 √•r. – *Men* den meningen b√∂r √§nd√• strykas helt: Ni blandar n√§mligen ihop Initiativet med Mot-initiativet (Gegen-entwurf). Ni l√§nkar till Mot-initiativet, men med “Initiativteksten lyder”. 3 & a & b & c kommer fr√•n Mot-initiativet. Mot-initiativet… Read more »

trackback

[…] og grov legembeskadigelse. Derudover √łkonomiske forbrydere, der id√łmmes mere end to √•r f√¶ngsel. Det vedtagne udvisningsdirektiv som avisen ikke kan have l√¶st. Dagens Danmarks-bask Jeg troede slet ikke svensk journalistik havde […]

trackback

[…] Ausschaffungsinitiative definitiv angenommen Hvad de indeb√¶rer, se her. […]

Kenneth
Kenneth
10 years ago

¬®Der er i h√łj grad behov for at f√• fremmede kriminelle udvist i Schweiz.

Se fx Schweizisk politi hjemmeside om efters√łgte personer.

http://www.swisspolice.ch/d/1_persfdg/aktuell1.htm

Tæl hvor mange kulturberigelser, der er på listen!