29
nov
Seneste opdatering: 30/11-10 kl. 0320
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er der andre forhold – ud over det, du fortæller her – der har gjort, at det har taget jer så relativt lang tid at komme i Riksdagen?
Ja, vi bærer også selv en del af ansvaret. Da partiet i sin tid blev grundlagt, var det ikke et troværdigt alternativ. Når man lavede demonstrationer tiltrak det en del uheldige typer, som hang efter os som en hale. Det siger sig selv, at almindelige mennesker ikke ville stemme på sådan et parti. Det er mange år siden nu, og det er før min tid. Men tv-billederne fra dengang bliver alligevel ved med at forfølge os, og det bliver dygtigt udnyttet af vores modstandere. Derudover har Sverige jo tidligere haft et indvandringskritisk parti – Ny Demokrati – som ikke blev nogen langvarig succes. Det har sat en skræk i vælgerne, tror jeg”. Sappho interviewer Jimmie Åkesson

»Forbandede jøder, I skal gasses«

Han är Malmöbo. Han är invandrare. Han utsätts ständigt för rasism på Malmös gator. Trots barnens frågor om vad judejävel-ropen egentligen betyder har den 31-årige rabbinen Shneur Kesselman och hans hustru bestämt sig. De ska leva i Malmö i resten av sina liv.

Det är en vanlig dag på jobbet för Shneur Kesselman. Han ska besöka en döende medlem i judiska församlingen på hospice vid Folkets park. På sin promenad dit passerar han Johanneskyrkan.Vid kyrkan sitter tre ungdomar. När rabbinen går förbi dem hör han ett rop: – Leve Palestina! Shneur Kesselman stelnar till – slagordet tycks riktat till honom – men fortsätter sin promenad. När han hunnit ett par meter tar killarna på nytt till orda:- Jävla jude! Nu ökar rabbinen steglängden. Han springer nästan när en av killarna växlar upp retoriken ytterligare: – Support Hitler!

Hjärtat bankar när Shneur Kesselman passerar Södra Förstadsgatan. Snabb blick bakåt. Nej, de verkar inte följa efter. Han forstätter mot hospice. På Södra Skolgatan saktar en svart BMW in. Rabbinens puls stiger på nytt när han märker hur föraren och bilens passagerare betraktar honom. En av dem hissar ner sidorutan och skriker: – Fucking JUDE!  [..]

Åter blir den antisemitism som i Malmö ofta är sammanvävd med ilska över Israels hårda politik mot palestinierna synlig. Men parallellt finns i Sverige även en annan typ av judehat. En sorts svensk köksbordsantisemitism som aldrig riktigt dött ut efter 30- och 40-talens nazivåg. Den drabbade ett tjugotal judiska barn mellan sju och tolv år, på läger i Höllviken en helg i oktober. På fredagskvällen omringades kursgården av tonåringar som ropade “Heil Hitler” och slog på fönsterrutor och soptunnor.Barnen blev rädda. När polisen kom hade gänget stuckit.Under lördagskvällen kom fler. Runt tjugo ungdomar kastade ägg, trampade ner kursgårdens staket och skrek: – Judejävlar förstör Höllviken! – Ni ska gasas!Malmöbon som inte kan röra sig fritt

Det er sandt, som Niklas Orrenius skriver, at der findes en “köksbordsantisemitism” i Sverige, meget få danskere genkender. Jeg er stødt sporadisk på den i Danmark, men sjældent og næsten umærkeligt. Men man kan ikke færdes i Sverige i årtier uden at opdage, at den er stærkere der. Det kunne være emnet for en phd. eller flere, jeg konstaterer det bare af lang erfaring. På den anden side, er den traditionelle svenske antisemitisme for intet at regne imod det håndfaste jødehad Sverige har importeret fra islam de seneste tre årtier. Det er anderledes håndgribeligt. Køkkenbordsjødehaderne drev adrig nogen jøder ud af landet, det gør de “ny-svenskje ny-jødehadere” til gengæld. Den burde være en lærestreg for Bent Melchior, Lene Andersen, vor tids Sørine Kierkegaard m/k, og andre jødiske, politiske fjolser, men det er det overhovedet ikke. Realiteter som argument rækker langt, og ikke længere. Det er ikke rationaler, der styrer tankeverdenen, allermindst blandt intellektuelle. Universiteterne forestiller man sig som bortforklaringernes Mekka. Færrest muligt bør gå der, lige modsat af hvad de gør. Først går de der, og så ødelægger de den tidligere kulturkanal P 1 med barselsstuesnak a la Politiken.Snaphanens foto af Shneur KesselmanJP:Mrutyuanjai Mishra: Sverige har meget til fælles med Mellemøsten hvad angår jødehad.

WikiLeaks’ selektive afsløring af “foragt for verden”

Det er skræmmende at iagttage hvor ureflekteret der konkluderes i USAs disfavør på baggrund af bramfri, interne vurderinger i de lækkede dokumenter. Antiamerikanismen og mere generelt det kulturelle selvhad er gået i selvsving, og selv en ellers på mange måder forbilledlig avis som the Daily Mail overvejer ikke hvordan man kan vide at sproget i andre landes diplomatiske korrespondance i modsætning hertil er høvisk og anstændigt. Sandheden er jo den noget mere grumsede, at officielle udmeldinger aldrig følger samme regler som de interne, og at man næppe kan forestille sig at noget land i verden ikke ville blive sat i forlegenhed ved tilsvarende lækager. Den oversete pointe er tværtimod at det i USAs tilfælde overhovedet var en mulighed, og at ingen involverede vistnok er blevet slået ihjel i den anledning.

[…] America meanwhile has been plunged into an unprecedented diplomatic crisis as its astonishing secret verdicts on Britain and other countries around the world were revealed in the leak.

Most seriously for Washington, they also showed the U.S. had ordered a spying operation on diplomats at the United Nations, including British officials, in apparent breach of international law.

U.S. staff in embassies around the world were ordered by Secretary of State Hillary Clinton to obtain frequent flyer numbers, credit card details and even iris scans, fingerprints and DNA of foreign officials. […]

President Hamid Karzai of Afghanistan is said to ‘float along on paranoia’ and is dismissed as ‘an extremely weak man who did not listen to facts but was instead easily swayed by anyone who came to report even the most bizarre stories or plots against him’.

Kim Jong-il, the ailing dictator of North Korea is described as a ‘flabby old chap’ who had suffered ‘physical and psychological trauma’. […]

The American ambassador to Britain, Louis Susman said he ‘condemned’ the disclosures and that the US government was ‘taking steps to prevent future security breaches’. […] The diplomatic 9/11: Prince Andrew caught in WikiLeaks scandal as biggest security breach in history reveals U.S. contempt for world

Vi lever altså nu i en verden hvor bramfri omtale af slyngler som Karzai og Jong-Il tæller negativt, og hvor vestlige efterretningstjenester ikke forventes at udføre spionage. På den anden side: Mon ikke godt at Daily Mails reportere er fuldt bekendt med at de kolporterer illusioner, og at britiske diplomaters forargelse er rent spil for galleriet? (LFPC)

I fordomsfrihedens navn: Nonne i kørestol screenet for bomber

Jihad Watch reader Jim writes:

Here’s a picture I took on my phone when passing through security in Miami on Wednesday.

The nun was travelling with three others, not unlike the Flying Imams come to think of it. My wife, Laurie, not a nun, said “Look!” and I turned and snapped this shot before the TSA agent put up her hand. It was only after we furtively looked at my phone giddy with the knowledge that we’d actually captured the moment that we saw the nun’s wheelchair. Now you can breathe easy, Infidels: Wheelchair-bound nun searched by TSA

De kvidrende kvindelige klasser, og islams faste hånd

Rigtig meget af det som denne og andre blogs prøver at indkredse er store, men principielt uløselige spørgsmål af typen ‘hvorfor?’ Uløselige, fordi det selvfølgelig er umuligt at granske hjerter, nyrer og hjernevindinger på de mennesker hvis tidstypiske, bizarre adfærd vi prøver at forstå. Dertil kommer den helt særlige komplikation at dét vi måske allerhelst vil prøve at forstå netop er noget der har besat de akademiske faggrupper der ellers skulle have de rette forudsætninger for at kulegrave problemerne: Selvpålagt blindhed, medløberi og flokmentalitet, sværmeri for det totalitære i eksotisk indpakning, og kulturelt selvhad.

Disse strukturelle hurdler gør at vi i vid udstrækning er nødt til at prøve at sjusse os frem til plausible forklaringsmodeller. Jeg ved ikke om den citerede artikel her kan siges at forklare noget, men den sætter fingeren på noget der synes at være et fænomen i tiden: De vestlige kvinder der, i strid med al sund fornuft og dømmekraft, melder sig under fanerne hos en ideologi der regner dem som en fjerdedel mennesker. Lige så bizart som visse marginale kvinders sværmeri for typer som Peter Lundin – og et afledt spørgsmål kunne så være: Er disse fænomener mon to udslag af den samme tomhed i tiden? Uddragene her yder ikke helt Herbert Londons artikel retfærdighed (LFPC).

Very recently Tony Blair’s sister-in-law, journalist Lauren Booth, embraced the faith after what she described as a “holy experience” in Iran. Based on what Ayaan Hirsi Ali has described as the brutal, totalistic character of Islam, one is obliged to ask why any modern career woman would opt for conversion to the Muslim religion.

After all, as so many autobiographies of Muslim women note, the religion bans anything that is fun (“haram,” or forbidden). No chewing of gum, no bicycle riding, no make-up, no eating in public, no painting of nails, no pets, no questions, and of course, no answering back. For many Muslim women, there is an eagerness to assert independence as soon as adulthood is reached.

How then does one explain Lauren Booth? She notes that in the city of Qom “I sat down and felt this shot of spiritual morphine, just absolute bliss and joy.” What precisely was Ms. Booth seeking, and why did she find it in Islam? Although it is difficult to generalize, I suspect that the convert is in a search for meaning in societies where the “anything goes,” permissive attitude of the moment proves to be a superficial void. Islam is totalistic; modernity, with all its freedom, is often vacuous.

One convert cited in the Daily Mail said Islam allows you to reject fads and fashion and “seek a higher goal.” Alas, one of course is free to reject fads without embracing Islam. But it is comforting — I guess — to have one’s life ordered by the ritual impulse of a totalistic religion. As another convert pointed out: “It makes life purer.” But does it? […]

Women in the West may deplore the pressure to act like men by drinking to excess and engaging in casual sex. But despite the pressure, one is free to make choices, a condition Islam rejects. However, it is precisely being the prisoner of action that appeals to many women. They don’t have to choose; the religion does it for them. It is the escape route from their vision of a broken society. […]

In a similar way, the moral dissolution of the West has many seeking an axis on which to rely — moral compass points. It may well be that the poles in this compass are static and harsh, but at least the limits of behavior are defined. Some poor souls unable “to find themselves” seek refuge in self-selected slavery. They are prisoners of their own vision. The West they see is morally bankrupt; Islam may be violent and harsh, but it does prescribe moral parameters. […] Herbert London: Why Would a Woman Convert to Islam?

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Uhhh, hold da op med det der, at vesterlandske kvinder for de manges vedkommende ser en “Valentino som Sheik” i enhver sandslæber! De er direkte vamle med deres pomadehår, sære klipninger og ulækre duftevande ! Desuden duer de ikke til noget som helst, heller ikke at kæmpe solo, fordi de er vækstet op af deres mødre som småprinser der skal vartes op og puttenusses af alt hunkønnet der kommer forbi deres vej, søstere, tanter, mostere – og Danerkvinder gud hjælpe mig også, tror de ! De er fra staten mentalt ødelagte. Så hvad skulle VI dog med dem ? Nix… Read more »

Prudentius
9 years ago

Herbert Londons artikel er udmærket, men rammer en lille smule skævt.

Er konvertitterne på jagt efter mening? moral? sandhed?

Næ.

Islams vold og ligegyldighed med “tonen” og “vædierne” gør den farlig, spændende og vidunderlig frisk i en tid der er styret af mentalhygiejne og politisk korrekthed. Den er stærk, larmende og moderisk, hvor vesten er stille, fej og svag.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

“morderisk” skuller der have stået.

Hvem vil ikke være kæreste eller bedste venner med bøllen på hjørnet?

Ikke jeg!

JensH
JensH
9 years ago

Appropos historien om “Nonne i kørestol screenet for bomber”, så check lige denne lille video fra Jihad Watch.

“Radical Christian underwear bomber!”:

http://www.jihadwatch.org/2009/12/radical-christian-underwear-bomber.html

Benjamin
Benjamin
9 years ago

Jeg synes det er godt, at Snaphanen tager emnet op: Jeg har nu i mange år grublet over hvorfor i alverden mange kvinder er så betagede af denne kvindeundertrykkende ideologi at de melder sig frivilligt til tæsk, voldtægt og total underkastelse overfor en mand (i koranen opfordres en mand direkte til at slå sin(e) kone(r) )? Jeg (og de andre drenge) blev jo i skolen flasket op med at kvinde”oprøret” og feminismen var en naturlig reaktion, der opstår, når mænd undertrykker kvinder. Hvordan kan det så være, at de først og fremmest er de kvindelige politikere og feminister, der arbejder… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Benjamin

Nu skal man måske heller ikke gøre alt for meget ud af de kvindelige konvertitter. Kvinder finder jo på så mange åndsvage ting. Nogen derfor så også dette. Men fælles for de fleste folks passion efter mærkelige og irationelle gøremål er, som regel, den intelligens de nu engang er velsignet med. Og de fleste kvinder kunne vel trods alt ikke finde på noget sådant. Men, at en fra Blairs familie kan, kommer sgu ikke som den store overraskelse.

.
.
9 years ago

Ole Burde

Politikernes holdning og eftergivenhed, hvad islam angår, undrer også mig. Har ikke set nogen god forklaring på dette. Forstået som en overbevisende forklaring.

Johansen
Johansen
9 years ago

Lad være med at lytte til Melchior-brødrene. De er suicide jews. De er nogle elendige repræsentanter for de danske jøder. De danske jøder jeg kender, er ikke enige af Melchiornes hang til masseindvandring.
Masseindvandring fra islamiske lande = nedbrydning af dansk kultur og import af jødehad.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

David Gress angående brødrerne Melchior, og deres hærdige arbejde for indvandringen hertil fra de arabisk-islamiske lande, så er jeg ikke helt klar over om der er en sammenhæng mellem deres arbejde for lige præcist denne tilvandring og så deres medlemskab af Br`n Br`t- eller hvordan denne zionistiske forening staves. De vil holde Israel fri for multikultur, et Israel for jøder alene. Derimod har de samme som mener dette f.eks. brødrerne Melchior den opfattelse, at lige netop lille Danmark skulle gøres til et multi etnisk og multi kulturelt land. Se, dette har jeg ALDRIG kunnet forstå de kunne mene ! Medmindre… Read more »

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Vivi: Jeg har på fornemmelsen – på fornemmelsen – at nogle af de følgende faktorer kan være i spil: 1) Generelt – er det så ikke dem, som er (monoteistisk) troende, som har sværest ved at trække en linje i sandet overfor islam? Jeg har ofte på fornemmelsen, at de faktisk mener imamer er bedre mennesker end f.eks. Hitchens eller Pat Condell. 2) Så er der et segment i Israel og USA, som har det helt fint med at gøre indvandreres overgreb på jøder til et udtryk for svensk/dansk/tysk/fransk anti-semitisme. Det kender vi alle sammen eksempler på – f.eks. fra… Read more »

David Gress
9 years ago

@ Menig 442. Du stiller et uhyre vigtigt spørgsmål. Hvorfor forfægter så mange kloge jøder en politik, som i sidste ende må skade dem selv? Det har klogere folk end du og jeg spurgt os selv om i mange, mange år. Jeg tror, en del af svaret er, at de pgl. jøder, du nævner Arne Melchior, man kunne tillægge fhv. overrabbiner Bent M., aldrig i deres vildeste fantasi kan forestille sig, at det, de går ind for, virkelig kan ramme dem selv. De lever jo trygt og godt i trygge kvarterer (indtil videre). Så de vil føle sig gode ved… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  David Gress

Hvis jeg var Karzai ville jeg også være paranoid! Så snart ISAF, eller hvad det nu er NATO kalder sig selv i Afghanistan, er ude, er talibanerne tilbage. Karzai kan meget vel ende dinglende fra en lygtepæl, med cigaretter og dollarsedler presset ind imellem sin knuste fingre. Men han ender nok i Florida. Så vidt jeg har forstået jødedommen er jøderne en guddommelig race der i partnerskab med Gud skal “helbrede” eller “genskabe” en knækket verden. Der er ikke tale om arvesynd, men en slags kosmisk uorden. Det forekommer at være en meget rodet/indviklet affære, med meget tydelige gnostiske og… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Spoergsmaalet er hvorfor og hvordan folk som Arne Melchior kan blive ved med at vaere “prominente” i DK….
Maaske er der en masse danske joeder som taenker og foeler langt mere islaam kritisk , der er bare ikke nogen der gider hoere paa og om dem , hverken i medierne eller i “trossamfundet” som er domineret af folk som lever i 60’erne

Menig 442
Menig 442
9 years ago

I betragtning af de mange Nobelpriser der er tilfaldet jøder, må det absolut dreje sig om intelligente mennesker. Derfor har jeg aldrig fattet, at f. eks. Arne Melchior og andre prominente jøder i DK ikke havde nogen indvending mod indvandring af muslimer, nærmest tvært imod.
Uden for Israel synes eksistentiel rettidig omhu ikke ligefrem at være det, der kendetegner jøderne. Her vil de åbenbart hellere spille med på det politisk korrekte hold.

Jens A
Jens A
9 years ago
Reply to  Menig 442

Indenfor enhver gruppe mennesker er der en stor spredning med hensyn til intelligens. Med andre ord: fordi der er mange kloge jøder, kan man finde masser af enkelt personer indefor denne gruppe, der ikke er særlig kloge.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Hvorfor er (naesten) alle vestlige politikere ,herunder Anders Fogh Rasmussen og George Bush , saa svage , sagtmodige, undskyldende, fokuserede paa at give indroemmelser, kujonagtige, OSV , naar de bliver konfonteret med repraesentanter for den Muslimske verden ?
I andre sammenhaenge kan de samme vestlige politikere vaere temmelig skrappe til at naa deres maal , saa hvorfor denne mystiske SPECIFIKKE svaghed ?
Masser af “gode” forklaringer er blevet givet herpaa , den bedste maske fra Bat Yeor.
Alligevel er det som om vi HER mangler et vigtigt stykke af puslespillet ….

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Set herfra fordi konsencus-tankegang generelt hos politikere er den valgte metode, ved konfrontation med noget så meget som blot lidt modstand er indrømmelser det foretrukne valg. At undgå klare standpunkter er et foretrukket udgangspunkt, da modsætninger og spændinger der kunne opstå som følge af en klar konfrontation med andre synspunkter som sådan anses som en mulighed der egentlig slet ikke må opstå.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Peter Buch

konsensus-tankegang…
jeg beklager

bl
bl
9 years ago

köksbordsantisemitism, ja den oplever man blandt svenskere og nordmænd tit ud på de små timer, man undres som dansker. Hos danskere har jeg sjældent oplevet andet end fascination overfor jøder, til tider endda komisk. Han er meget jødisk, han bærer kalot. Mjaa…

Hos muslimerne derimod, er det den skinbarlige, virulente antisemitisme blandet med religiøs galskab og det gamle russiske falskneri-makværk Zions viise Protokoller

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Bjovulf, här går det i vågor. Just nu är det lugnt men för bara några månader sedan körde SVT islam-dokumentärer ut av bara helvete. De flesta gick på spin-off kanalen Kunskapskanalen.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Tak 😉 Ja, det virker ofte som om, der ligger en dybere hensigt bag disse kampagner. Vi kommer jo nok ikke til at se de BBCs nyeste undercover-afsløringer om de islamiske skoler islamistiske lærebogssystemer og undervisning eller Channels Fours 3 Dispatches Under-cover programmer om , hvad der egentig foregår af ekstreme sager i moskéerne og i Tower-Hamlet- bydelen i London, på dansk TV. Og vel næppe heller på svensk TV? Hvis vi ikke havde internettet, så ville man godt nok væe ilde stedt med hensyn til at danne sig et bare nogenlunde detaljeret billede af, hvad der i virkeligheden foregår… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

USA kunne jo evt. bare optage Tyrkiet selv – så kunne det meget passende skifte navn til “Area 51” …. 😀 Helt utroligt så travlt alle amerikanske præsidenter har med at tale Tyrkiets sag og forlange dem optaget i EU, selv om de knapt nok er demokratiske ( kun militæret forhindrer endnu et islamisk diktatur !), ikke gør noget i praksis for at leve op til EUs krav – kun på skrømt – og undertrykker ytringsfriheden, og der endog er meget store flertal blandt alle befolkningerne i EUs medlemslande imod tyrkisk medlemsskab. Det lyder da som opskriften på en katastrofe… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
9 years ago

Hvis Obama er så vild med Tyrkiet, hvorfor tilbyder han så ikke Tyrkiet at blive den 51′ stat?

barfbag
barfbag
9 years ago
Victor
Victor
9 years ago

Nu skal jeg sige dig, hvad der tæller allerhelvedes negativt – hos mig, i det mindste. Karakteristikken af Erdogan som en magtgal islamist (hvad jeg nu ikke er i tvivl om, at han er) med en gennemkorrumperet regering (hvad jeg heller ikke er i tvivl om, at den er)… Når det er det, som kommer ind i præsidentens øresnegl – hvorfor sa”#% og hel%&/( stiller Bush sig så op og siger, at tyrkisk medlemsskab af EU er en god idé. På samme måde er det sgu også et problem, at vi – mere ti år efter 9/11 forberedelserne startede –… Read more »

LFPC
9 years ago
Reply to  Victor

At der er denne modsætning mellem intern retorik og viden på den ene side, og politik på den anden, er vel egentlig ikke overraskende eller nyt. I et de få klare øjeblikke Bush havde ift. islam sagde han at hvis man lagde sig ud med den muslimske verden ville man få en borgerkrig man ikke kunne vinde. Mon ikke dette er udgangspunktet for alle de hovedløse, suicidale tiltag vi oplever, incl. at få Tyrkistan i EU? At der er en erkendelse af at løbet er kørt, og at det gælder om at få det mindst slemme ud af det –… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  LFPC

Mon ikke Bush har tænkt ligesom salig Lyndon Johnson, dengang han blev spurgt, hvorfor han ikke fyrede Edger Hoover fra posten som chef for FBI: Han ville hellere have ham til at stå inde i teltet og tisse ud af døren end omvendt.

Bush og Obama tror nok, at de bedst kan påvirke Tyrkiet, hvis det kommer med i EU. Men hvis de tyrkiske islamister straks efter begynder at tisse inde i teltet, sidder Europa med problemet.

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Set herfra er det så udtryk for en manglende analytisk sans. Den 12 september kunne – KUNNE – han have valgt en anden vej end at hive skoene af og møde op i en DC moske, for at kalde Islam for fredens religion. Den 12. september gjorde Putin det klart, at Rusland var om bord. Hele Europa var også. Inderne. Kineserne. En stor del af det sorte Afrika. Asean – minus Indonesien. Han kunne altså have forsøgt at banke en alliance sammen mellem de her lande, som hver på sin måde har en beef med Islams expansionisme intolerance. Han kunne… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Så kører DRs islampropaganda atter for fuld skrue – er det mon evt. styret fra EU? ( a la “nu skal befolkningerne i EU altså dresseres til at acceptere islam” ) http://www.dr.dk/nyheder/dr_live/egypten/egypten.htm Fremtidens islam – Hjælp os med at stille spørgsmålene [ Ja, hvorfor udstiller I jeres uvidenhed så åbent? ] Hvordan kommer fremtiden til at se ud for islam? DR har sendt to reportere til Egypten, for at finde nogle af svarene sammen med vores brugere som vi invitere til at lave journalistik sammen med os. …. Interessant medlem af al-Banna familien – og onkel til Tariq Ramadan. Spændende… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Næh, for Søren da! De er godt nok nået langt, når de har en mand, som mener man både må kysse og kramme – OG ryge!!! Vi er simpelthen ved, at få baghjul af den 3. verden!

Absurd…

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x