1
dec
Seneste opdatering: 2/12-10 kl. 0159
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Fra min. 21:00 Q & A.

WikiLeaks: David ‘Tyrkiet’ Cameron kritiserer Labours indvandringspolitik

Der er ingen reel forskel i denne henseende mellem Torier og Labour. Ingen af partierne vil røre spørgsmĂĄlet om ikke-radikal islams indvirkning pĂĄ det britiske demokrati med en ildtang, og de “crazies” som Cameron helt omkostningsfrit kan bruge som syndebukke i forhold til Labour vil sĂĄ rigeligt blive overgĂĄet af den syndflod fra den anatolske højslette han selv længes efter at lukke ind i Europa (LFPC).

David Cameron told the U.S. special envoy to Afghanistan and Pakistan that the Labour government ‘let in some crazies’, leaked diplomatic documents have revealed.

The Conservative leader said that the government had got it wrong on immigration and let in the wrong sort of people before realising what was going wrong.

Richard Holbrooke reported to Washington: ‘On the radicalisation of British Pakistanis, Cameron said the UK had “gotten it wrong domestically”… he argued that PM Brown’s policy had been too willing to engage with radicalised but non-violent Muslim groups… “We let in some crazies,” Cameron said, “and didn’t wake up soon enough”.’ […] ‘We let in some crazies’… David Cameron claimed Labour went soft on radical Muslims

“Hr. ambassadør, tag Orientekspressen hjem til Istanbul”
Condell-iseret svada i det østrigske parlament. Fantastisk. Man opdager hvor høj en pris Dansk Folkeparti og Danmark betaler for en halvlunken stuerenhed, for dette ville selvfølgelig være utænkeligt pĂĄ Tinge. Lad dem vrænge ‘højrepopulisme’ alt det de vil – denne ad-hominem-refleks rammer jo bare tilbage pĂĄ kritikerne i lyset af de ubekvemme og meget konkrete sandheder der her fĂĄr den eksponering som medierne viger uden om (LFPC).

TĂĽrkischer Botschafter: BZĂ– stellt “Ultimatum”, „Steigen Sie in den OrientexpreĂź und zurĂĽck nach Istanbul“

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

VICTOR Nu ved jeg jo ikke hvilken ĂĄrgang du er. Men jeg er en 45´er og har tænkt lidt i samme baner som du . Det er jo ikke blot historie der behandles lemfældigt, men snart sagt alle mulige emner – hvis disse ikke behandles direkte løgnagtigt! Om det er fordi jeg ikke tidligere har interesseret mig for politik er muligt, men efter det gik op for mig hvor løgnagtig de forskellige politikere behandler diverse emner jo mere nedstemt er jeg blevet . Bl.a. fordi disse politikere kan stĂĄ og lyve os, vælgerne, befolkningen lige op i ansigtet og det… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

TAK til Ewald Stadler !

Som politiker viser han sig at have balls !

Og sĂĄdan nogen har hovedparten af de hjemlige politikere ikke – uagtet det er pĂĄ høje tid de udvikler nogle .

HĂĄber der vil blive flere og flere, der som Stadler, Sarazzin og en del andre, begynder at tale ikke-politisk korrekt og kalder en spade for en spade.

Victor
Victor
10 years ago

Jo ældre jeg bliver, jo mere deprimeret bliver jeg over lemfældig omgang med historien – og manglende selvkritik.

HvornĂĄr var det nu, de franske sikkerhedstjenester begyndte at tale om Londonistan? Det var under John Major.

Jeg kiggede lige efter: Nogle af de værste islamister ankom til London under Thatcher. Heath var den første britiske konservative, som lavede en underhĂĄndsaftale med PFLP – det var i 1970. (Kilden er Michael Portillos artikel “We all just sat back and let Londonistan rise against us”).

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Interessant – “Skal Helle samarbejde med Pia?” Tja, nĂĄr nu de radigale er helt uden kontakt med virkeligheden – og helt uden for pædagogisk rækkevidde … http://www.bt.dk/politik/skal-helle-samarbejde-med-pia Helle Ib: S-DF samarbejde vil være logisk Skal Helle samarbejde med Pia? ROLF PEDERSEN – Onsdag den 1. december 2010, 11:13 | Opdateret: 11:24 For mindre end et ĂĄr siden erklærede Mogens Lykketoft i en kronik, at »det skal stĂĄ krystalklart for vælgerne, at de ved at sikre en socialdemokratisk ledet regering sætter Dansk Folkeparti uden for indflydelse.«. Men B.T.s politiske kommentator, Helle Ib, mener, at det efter næste valg vil være logisk… Read more »