4
dec
Seneste opdatering: 7/12-10 kl. 0745
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det var i 1976. Slaveriet findes som bekendt endnu.

WikiLeaks: USA tÞrrede ansvaret for optÞjer af pÄ Frankrig

MĂ„ske begynder man pĂ„ nuvĂŠrende tidspunkt at ane de lĂŠkkede dokumenters ikke-kanoniske natur? Derved forstĂ„et at vurderingerne til intern brug ikke nĂždvendigvis afspejlede officiel politik, men i lige sĂ„ hĂžj grad diplomaterne bag. For sĂ„ vidt skal man naturligvis vĂŠre forsigtig med at tillĂŠgge disse tilbagemeldinger fra ambassaden i Paris en for bastant betydning vis-Ă -vis den pĂ„gĂŠldende administrations (dvs. Bush-regeringens) verdensbillede. Men ligesom det er ĂžjenĂ„bnende at konstatere svĂŠlget mellem illusionslĂžst kendskab til Erdoganstyret og amerikansk insisteren pĂ„ at fĂ„ Tyrkiet optaget i EU, pĂ„ samme mĂ„de er det ubehageligt at fĂ„ dokumenteret at selv i diplomatiske kredse opfattes hĂŠrvĂŠrksmĂŠnd som ofre for en fĂžrt politik. “Integration” er en handling fra oven og ned. Man kan ikke her fĂ„ mere konkret at vide hvad det er som Frankrig kunne have gjort uden at give kĂžb pĂ„ franske vĂŠrdier, men de sidder altsĂ„ med aben iflg. ambassaden – i 2005, altsĂ„ i George W. Bushs prĂŠsidenttid, var det diskrimination pĂ„ baggrund af hudfarve, og ikke kultur eller religion, der skabte problemerne i Europa. WikiLeaks fortsĂŠtter med at fascinere, uanset det endelige udkomme af lĂŠkagen (LFPC).

Comments in diplomatic cables released by whistle-blowing website WikiLeaks and published by the daily Le Monde show frustration over France’s record in assimilating minority groups and highlight concerns the problem could be deepening.

“France not only has a problem with integration or immigration; it also needs to act to give Muslims a sense of French identity,” the U.S. embassy in Paris said in a secret diplomatic cable to Washington dated Aug. 17, 2005. […]

“The real problem is the failure of white Christian France to view its dark-skinned and Muslim compatriots as citizens in their own right,” the U.S. embassy told Washington in a cable dated Nov. 9, 2005. Craig Stapleton was U.S. ambassador to France under the administration of President George W. Bush. […] WikiLeaks: France has not integrated its minorities

BBC hos MalmĂžs jĂžder
En grundig reportage, der ikke blot gentager kendt stof, men for eksempel kommer ind pÄ parabolantenners naziagtige propaganda.

Wendy Robbins on the fear that a rewritten history is threatening the Jewish community. BBC i MalmÞ, Thu, 02 Dec 2010, min 26:30,Imamen Saeed Azam erbjuder sig att dansa för Malmös judar.

Jewish community was target for terrorists


Til “decemberfest” med diskrimineringsombudsmannen
som er en kvinde, Katri Linna. I DN s artikel kanmna se nogle af de forrykte sager, DO rejser og ikke mindst hvor gode de er til at bruge skattemillioner: DO har ett anslag pÄ cirka 92,5 miljoner kronor för Är 2010. DO har cirka 90 anstÀllda.

AnstÀllda hos diskrimineringsombudsmannen, DO, fÄr inga julklappar. De fÄr en vinterpresent. Inte heller ordnar myndigheten nÄgon julfest. De hÄller decemberfest. En rolig anekdot eller talande för hela verksamheten? Det lutar onekligen Ät det senare.
För fruktar man att en julklapp pĂ„ en svensk arbetsplats kan uppfattas som diskriminerande blir liksom inget diskrimineringsĂ€rende för litet. ÖverkĂ€nsligheten gĂ„r igen i flera av de mĂ„l. Diskriminering: Hur lĂ€nge tĂ€nker regeringen blunda för en myndighet i fritt fall?

“Paris: Linje B, et mareridt”
RER B er en af de ruter af hurtigtog, der krydser Paris. B betjener blandt andet ruten fra Charles de Gaulle og Roissy lufthavnenene over Gare du Nord sydpÄ. Det var pÄ samme linje den studerende Anne-Lorraine Schmitt blev drÊbt af en tyrkisk voldtÊgtsforbryder i 2007.

Not a day goes by without line B of the RER (Regional Express Rail of the Paris region) being the scene of at least one crime.This extremely grave observation was made by UNSA-Transports, whose representative, Laurent Gallois, declared: “For the past month, the conductors have been telling us that the attacks are becoming more and more violent.”
A great number of the victims are tourists, on their way to Roissy Airport. They are sure to have fond memories of Nicolas Sarkozy’s France.
The accounts are innumerable and often shocking, and tell of beatings and floggings, such as one female traveler who was repeatedly kicked and punched by five persons on November 13, just for her handbag.The scenario of these attacks is often like a horror film: young thugs from ethnic gangs, equipped with keys to the folding doors between the cars, trap and assault the victim “behind closed doors”. In dealing with this growing daily barbarity, the declared intentions of Sarkozy’s government have led to no concrete result, and the gangs continue to act with total impunity. Stay Away From the RER (Line B, mere og mere farlig, fransk utekstet.)

Det engelske udenrigsministerium advarer mod linjen, og en skrĂŠmt turist advarer her.

“hello, i found a recent experience here in Paris was so frightening that i am posting it on all websites for tourists to Paris.I witnessed an italian tourist almost beaten to death on the train by two young robbers from the airport to Paris around 8pm on the 22nd of October 2009. I got involved and was bashed around too by these kids. But unlike the italian tourist, i fought back (i know, i know…could have gotten killed).I find this incident rather bizarre because i am 47 woman and there were at least 5 men on the train in good enough physical condition to help. But the French are very passive when it comes to things like this. So, for your own safety, never, ever take the RER B from CDG airport to Gard du Nord UNLESS it is the nonstop train. The other one i took makes at least 5 or 6 stops in towns with some serious social problems. The police told me these younger adults make a fortune stealing cell phones and whatever from tourists. WARNING TO ALL TOURISTS TAKING RER B TRAIN TO/FROM AIRPORT

“NĂ„r muslimer griber til Koranen, sĂ„ minder det om alkoholisme”

Enhver kan forestille sig reaktionen hvis Lars Hedegaard havde udtalt ordene i overskriften eller flere af de andre fyndige udsagn i artiklen, men interviewemnet har som muslim lov til at sige sĂ„dan i Politiken. En Tantalus-situation: Hamed Abdel-Samad kommer nemlig med flere af den slags essentialiserende udsagn der var gĂŠngs akademisk lĂŠrdom for bare 40 Ă„r siden, men som i dag kan sende en vesterlĂŠnding i retten for ‘racisme’. Debatten er derfor fastlĂ„st derved at pĂŠne mennesker kun kan godtage slig tale nĂ„r den fremsĂŠttes i lejlighedsvise interviews med muslimske dissidenter. NĂ„r vores side siger det kommer det til at handle om os og vores uanstĂŠndige sind, eller det kan som sagt i vĂŠrste fald sende Ă©n i retten.

Hvordan er artiklen sĂ„, bedĂžmt pĂ„ egne prĂŠmisser og med tanke pĂ„ mediet – Dagbladet Politiken? Bestemt klar og illusionslĂžs, omend man savner henvisning til dogmatiske stopklodser i form at retsskoler, Al-Azhar og forbudet mod ‘bida’, fornyelse. Erkendelsen af essens bliver derfor reelt modsagt nĂ„r vejen frem kommer til at fokusere pĂ„ den enkelte muslim (LFPC).

[…] I globaliseringens, teknologiens og atombombens tidsalder spiller demografi og befolkningstal ingen nĂŠvnevĂŠrdig rolle. Det gĂžr derimod penge, videnskab, teknologi og fleksibilitet. At der er 1,4 milliarder muslimer siger intet om den muslimske verdens styrke  « […]

»Der er en skizofreni i de muslimske samfund. PĂ„ den ene side en fĂžlelse af almagt og moralsk overlegenhed. Den udspringer direkte fra Koranen, der hĂŠvder, at islam er alle andre religioner og kulturer overlegen. Og pĂ„ den anden side et voldsomt mindrevĂŠrd, fordi moderniserings-toget for lĂŠngst er kĂžrt. […]

Men underkastelse udgĂžret vigtigt aspekt af islam, […]

NĂ„r muslimer i alle situationer griber til Koranen, sĂ„ minder det om alkoholisme. […]

»Olien slipper op, manglen pĂ„ mad og vand vil udlĂžse nye krige og kriser. Statsapparater vil styrte sammen – Somalia er et godt eksempel pĂ„, hvor galt det kan gĂ„: terror, borgerkrig, masseudvandring. Men vi har kun set toppen af isbjerget«. […] Islams hus falder snart sammen {Politiken 4.12.2010, ikke online]

Document.no: – Islam lider av en ekstremt stor og sĂ„ret stolthet ;tysk TV interviewer Broder og Abdel-Samad 15-11.2010. To forsigtige journalister fĂ„r uforsigtige svar. Abdel Samad: “De eneste tabubrud vi i grunden har haft i de seneste Ă„r, er Muhammed-karrikaturerne og Thilo Sarrazin. Vi skal vĂŠre taknemmelige for Sarrazin”.


0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Nemlig, Julius Strandberg, 1872 – godt gĂŠttet, Steen 😉 http://www.festabc.dk/frontpage.aspx?id=0&type=1&dbid=cd95391d-e0f3-40a2-9203-880d72e174b3 Tja, det var vel bare helt almen viden dengang, at de ting foregik eller var foregĂ„et indtil for nyligt i den helt store stil. Det er sĂ„ bare lykkedes os fuldstĂŠndigt at fortrĂŠnge alle disse dyrekĂžbte erfaringer pĂ„ knapt 100 Ă„r. Ja, den var faktisk rimeligt god og forblĂžffende prĂŠcis af DR at vĂŠre, men dog for hurtig, jappet og for lidt detaljeret om de rĂŠdsler der faktisk foregik. HvornĂ„r fĂ„r vi mon trilogien, TV-serien eller storfilmen i 3D om disse uhyggelige begivenheder, der stod pĂ„ over flere hundrede Ă„r?… Read more »

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Trille er kunstnerisk set sÄ trist og uden humor som den 7. dag i en sammenhÊngende regnvejrsperiode.
Jeg tror ikke, at hun har fattet en dyt af teksten og bare regnet med at det var en nytolkning af 1001 nats eventyr eller en gang Styrmand Karlsens flammer.