7
dec
Seneste opdatering: 8/12-10 kl. 1027
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De fleste ved, at den amerikanske ambassade ligner Fort Douaumont fra forsiden, men idag s√• jeg den fra bagsiden, den store Garnisons Kirkegaard. Det er n√¶ppe nogen statshemmelighed billedet her r√łber. N√¶rmeste levende nabo er bagsiden af Ruslands ambassade 150 meter v√¶k. Derimellem er kun smalle stier og store gravsten. Hvis alts√• ikke russerne angriber amerikanerne, hvordan kan man s√• n√• frem til ambassadens solidt udseende stopklodser p√• bagsiden og skyde p√• den, gennem kirkeg√•rdsl√•gen og tonsvis af store sten ? Man kan stj√¶le Stevnsfortets Centurion-tank og k√łre den ind af K√łge Bugt-motorvejen til K√łbenhavn og fortrinsvis via Jagtvej-√ėster Alle¬īfrem til ambassaden. Andre vil v√¶re for smalle. Russere, genopstandne s√łhelte og etatsr√•der kan til fods snige sig helt frem til hegnet.

¬ĽDe skulle simpelthen aldrig have v√¶ret her¬ę

NB: Vi beklager driftforstyrrelserne. Udbyderen skriver: Vi oplevede desv√¶rre en kritisk hardware fejl ig√•r, som vores drift har arbejdet p√• at l√łse hele natten.Det meste af serveren er oppe igen, og vi arbejder p√• at f√• det hele til at k√łre stabilt igen

.

Man skulle aldrig have gennemf√łrt en s√¶rlov, fordi de gemte sig i den kirke.¬ę Birthe R√łnn Hornbech, integrationsminister om palestinenserne ved synet af deres overkriminalitet i √•rets digre publikation Indvandrere i Danmark 2010 (187 sider). Kultursociolog Flemming R√łgilds siger at” de lider at de lider af stress og f√łler sig ekskluderet”. SF¬īeren Astrid Krag ser med lidt mindre milde √łjne p√• sit partis fortidsgerninger: “Integrationsindsatsen er sl√•et fejl, s√¶rligt over for unge m√¶nd. Og det ses ikke kun p√• kriminaliteten. Vi kan ogs√• se det p√•, hvem der falder fra deres uddannelse. Vi er simpelthen p√• vej til at f√• en ny underklasse, som har etnisk slagside.¬ę Den virkeliggjorte multikultur slog desv√¶rre fejl, men den oprindelige ide var alts√• god nok ? Vi ser lidt anderledes p√• det: N√¶sten hele Folketinget 1983-2001 “slog katastrofalt fejl,” og de er i det store hele sluppet gratis fra deres milliarddyre eksperiment. Jyllandsposten “Mest kriminalitet hos m√¶nd fra Mellem√łsten” er sl√•et ned p√• side 133, “kriminalitet” (tallene er renset for socio-√łkonomiske faktorer) (Innvandrere i 3. generasjon ‚Äď hvor mange er de?)

Topscoreren er de statsl√łse pal√¶stinensere, der i tabellen st√•r under Libanon. De har indeks 237, alts√• 137 mere end gennemsnittet p√• 100.Det betyder, at der ville v√¶re 137 pct. mere kriminalitet i Danmark, hvis alle var som pal√¶stinenserne.Omvendt ville det se godt ud, hvis vi efterlignede m√¶ndene med amerikansk oprindelse, som med indeks 36 er de mest lovlydige. S√• ville kriminaliteten falde til n√¶sten en tredjedel.
Alle forbrydelser er medtaget i opg√łrelsen, fra f√¶rdselsloven til straffeloven. M√¶nd med oprindelse i Somalia, Marokko og Libanon (pal√¶stinenserne) skiller sig ud ved oftere at bryde straffeloven, s√¶rligt voldsparagrafferne. Somaliere straffes for 3,5 gange flere voldsforbrydelser, marokkanere for 4 gange flere, libanesere/ pal√¶stinensere for 3,6 gange flere og tyrkere for 2,1 gange flere. Polakker f√•r til geng√¶ld kun en tredjedel s√• mange voldsstraffe som landsgennemsnittet. Rapport: Danmarks Statistik: Indvandrere i Danmark 2010, 187 sider, pdf.

WikiLeaks’ informationsterrorisme

Dokumentationen her af Julian Assanges dybt subversive bev√¶ggrunde er en √łjen√•bner, men samtidig har manden jo ‘bare’ udnyttet en strukturel svaghed i det moderne samfund, og er i en vis forstand derved blevet √łjeblikkets katalysator. Om det bliver vor tids skud i Sarajevo, eller om den frigivede information iv√¶rks√¶tter et forl√łb som ingen kunne have forudset, og m√•ske helt p√• tv√¶rs af Assanges dunkle ideologiske bev√¶ggrunde, m√• st√• hen i det uvisse. Under alle omst√¶ndigheder f√łjer selve projektets mulighed sig til en velkendt r√¶kke af Achillesh√¶le for de bedste samfund verden har frembragt: Refleksion, selvkritik, syndsbevidsthed og rationalitet bliver til selvfort√¶rende kulturelt selvhad og dekonstruktion. Og √•benhed og informationsudveksling bringes kynisk i spil for at undergrave disse selv. Hvad Assange og WikiLeaks √łnsker som erstatning er lige s√• ubegribeligt som form√•let med opt√łjer i Hyskensstr√¶de, eller pl√¶deren for ‘√•bne gr√¶nser’. Alle bliver tabere (LFPC).

[…] Mr. Assange is misunderstood in the media and among digirati as an advocate of transparency. Instead, this battening down of the information hatches by the U.S. is precisely his goal. The reason he launched WikiLeaks is not that he’s a whistleblower‚ÄĒthere’s no wrongdoing inherent in diplomatic cables‚ÄĒbut because he hopes to hobble the U.S., which according to his underreported philosophy can best be done if officials lose access to a free flow of information.

In 2006, Mr. Assange wrote a pair of essays, “State and Terrorist Conspiracies” and “Conspiracy as Governance.” He sees the U.S. as an authoritarian conspiracy. “To radically shift regime behavior we must think clearly and boldly for if we have learned anything, it is that regimes do not want to be changed,” he writes. “Conspiracies take information about the world in which they operate,” he writes, and “pass it around the conspirators and then act on the result.”

His central plan is that leaks will restrict the flow of information among officials‚ÄĒ”conspirators” in his view‚ÄĒmaking government less effective. Or, as Mr. Assange puts it, “We can marginalize a conspiracy’s ability to act by decreasing total conspiratorial power until it is no longer able to understand, and hence respond effectively to its environment. . . . An authoritarian conspiracy that cannot think efficiently cannot act to preserve itself.”

Berkeley blogger Aaron Bady last week posted a useful translation of these essays. He explains Mr. Assange’s view this way: “While an organization structured by direct and open lines of communication will be much more vulnerable to outside penetration, the more opaque it becomes to itself (as a defense against the outside gaze), the less able it will be to ‘think’ as a system, to communicate with itself.” Mr. Assange’s idea is that with enough leaks, “the security state will then try to shrink its computational network in response, thereby making itself dumber and slower and smaller.” […] Julian Assange, Information Anarchist

De dersens incestu√łse forhold i muslimske familier, endnu en gang …

Der er m√•ske ikke noget egentligt nyt i historien her, selv om man f√•r interessante f√łrsteh√•ndsberetninger. Arkaiske familiestrukturer i subkulturer med religi√łst/kulturelt begrundet modvilje mod det omgivende samfund aff√łder og skjuler denne slags adf√¶rd. Ogs√• hos mormoner og lign. L√¶ngere er den ikke hvad ang√•r udgangspunktet. Det der g√łr historien her v√¶rd at notere er m√•ske snarere den afv√¶rgende reaktion fra repr√¶sentanten for behandlersamfundet: Disse data er ikke statistisk signifikante, s√• problemet eksisterer ikke. Sammenhold dette med velkendt modvilje mod at indsamle politisk f√łlsomme data hos yndlingsoffergruppen over dem alle – s√• har man en antydning af grunden til problemets vedvarenhed (LFPC).

[…] Their stories are individual but share much common ground. They were all around four or five when someone in their family started abusing them. The girls all kept silent because of threats, but also for fear of bringing ‚Äėdishonour‚Äô on the family. They didn‚Äôt even consider going to the police. Even now, they think that would be going too far. […]

Zohra kept her story to herself for years. She now tells of how she was raped by her cousin in Morocco when she was five:

‚ÄúI was staying with my aunt and my cousin was looking after me. That day is engraved on my memory ‚Äď he robbed me of everything. My aunt caught us. She said she‚Äôd deny everything if I told my parents. Nobody would believe me. I lost trust in everything. You‚Äôre damaged by sexual abuse, but I‚Äôve learned that you can recover.‚ÄĚ […]

Kristina Aamand has heard lots of similar stories. She works at an emergency shelter for young women in Denmark which, like the Netherlands, has a large Islamic immigrant population.

‚ÄúIt goes on in immigrant and native Danish families. It‚Äôs just that we never look for it in the Muslim community. When I was being trained, I was told I didn‚Äôt need to learn anything about sex abuse in Islamic countries because incest was forbidden by Islam and didn‚Äôt happen. That was really na√Įve. Taboos, secrets, silence, shame and a closed community are almost a recipe for sexual abuse.‚ÄĚ […]

It’s not just in the Netherlands that incest goes unreported. Support workers in Morocco and Denmark know that the abuse goes on there too, but again there are no available figures.

And no figures means no help. Willem Timmer from the National Centre for Expertise on Honour-related Violence (Landelijk Expertisecentrum Eergerelateerd Geweld):

‚ÄúWe don‚Äôt draw conclusions from the stories of individual women but from research based on hundreds of dossiers. That leads me to conclude that there isn‚Äôt a higher incidence of incest in the Muslim community than in the native Dutch community.” Sex abuse in Muslim families goes unreported

Dagens Danmarksbask

Högutbildade invandrare lämnar ofta Danmark.
En av tre högutbildade invandrare som kommit till Danmark för att jobba lämnar landet igen inom tre år. Anledningen är danskarnas inställning till invandrare och svårigheter med att kommunicera med myndigheterna, visar en stor undersökning.(Sydsvenskan:Dansk fientlighet skrämmer bort högutbildade.)

(Integrationsministeriet:“H√łjtuddannede udl√¶ndinge er begejstrede for Danmark”, Business.dk: “H√łjtuddannede udl√¶ndinge nyder Danmark. Politiken: “Danmarks bl√łde v√¶rdier f√•r udenlandske eksperter til at blive i Danmark.” (ikke online): “Det vigtigste var, at i lande som Danmark og Norge er der mindre racisme og folk er meget venlige,” siger det iranske √¶gtepar Hamid Salak og Saideh Abshenas. “Skidt med kulde og sne.”) (alle artikler fra i dag)

Kai S√łrlander: ¬ĽI hyklere!¬ę

Det siger sig selv, at jo h√łjere politiske idealer et parti har, jo st√łrre potentiale for hykleri har det ogs√•. For √©n ting er, at partiet har idealerne, en anden ting er, om det ogs√• har de politikere, som er villige til at yde det, der skal til for at leve op til idealerne. Derfor er de venstreorienterede partier med deres h√łje idealer mere udsatte for hykleriets dobbeltspil end de mere kyniske partier i den anden side af spektret. Og is√¶r venstreorienterede med magt. Det g√łr Socialdemokraterne s√¶rligt udsatte. Partiet har b√•de h√łje politiske idealer og en st√¶rk tradition for at v√¶re i magtens centrum; men s√• er sp√łrgsm√•let, om det ogs√• har de politikere, som vil yde det, som er n√łdvendigt for at leve op til idealerne.
Hvad skal man mene, n√•r Mette Frederiksen f√łrst ford√łmmer for√¶ldre for at s√¶tte deres b√łrn i privatskole og s√• selv s√¶tter sin egen datter i privatskole? Socialdemokraterne har gennem en lang √•rr√¶kke f√łrt en storsindet indvandringspolitik, der nu mange steder giver problemer med at f√• de offentlige skoler til at h√¶nge sammen; og s√• s√¶tter de ledende socialdemokrater deres egne b√łrn i privatskole og overlader det til b√łrn af de socialt svage at blive tilbage i de sv√¶kkede kommuneskoler. Den samme indvandringspolitik har medf√łrt, at mange boligomr√•der har udviklet sig til ghettoer, hvor de svageste danske b√¶rer den reelle byrde. Mens Socialdemokraterne brystede sig af deres h√łjmoralske indvandringspolitik, s√• valgte mange af dem, som bar byrden, at protestere ved at stemme p√• et parti, som gik ind for en strammere indvandringspolitik. De blev af den socialdemokratiske statsminister anklaget for ikke at v√¶re stuerene. Men hvis man ser p√• sagens indhold ‚Äď hvem der ofrede hvad ‚Äď s√• var der langt snarere grund til at anklage den p√•g√¶ldende statsminister for at v√¶re hykler.Udbredt hykleri blandt politikerne er en fare for demokratiet. Det nedbryder respekten for det repr√¶sentative system. Kronik: ¬ĽI hyklere!¬ę

Heureka: ‘Inklusion’ i stedet for integration

Brilliant – hvorfor har ingen dog t√¶nkt p√• dette f√łr? Ordene skaber virkeligheden, og “forskellighed som styrke” er sp√¶ndende nyt√¶nkning. Nu m√• det da begynde at g√• den rette vej (LFPC).

[…] Integrationspolitikken eksisterer ikke l√¶ngere i K√łbenhavns Kommune. Nu skal indsatsen p√• omr√•det nemlig hedde noget andet. […]

Partierne S, SF, De Radikale og Enhedslisten har netop vedtaget en ny s√•kaldt inklusionspolitik for K√łbenhavn, der ‚ÄĚl√¶gger afstand til den nationale dagsorden p√• integrationsomr√•det.‚ÄĚ Det oplyser partierne i en f√¶lles pressemeddelelse.

Tonen i debatten skal tilsyneladende √¶ndres, og politikken skal if√łlge politikkerne fokusere p√• b√łrn og unge, job, udsatte grupper og omr√•der og K√łbenhavn som ‚ÄĚen √•ben og im√łdekommende storby…‚ÄĚ

Efter en h√łring med paneler og storm√łder mener det politiske flertal i Borgerrepr√¶sentationen nemlig, at der er behov for en st√łrre fokus p√• inklusion og p√• forskellighed som styrke.

‚ÄĚH√łringen viste os, at mange k√łbenhavnere uanset baggrund er optaget af m√•den vi taler om og til hinanden, og de vil hellere tale om inklusion end integration. Det har v√¶ret vigtigt for os at sende et politisk signal om, at man er velkommen i K√łbenhavn,‚ÄĚ siger besk√¶ftigelses- og integrationsborgmester Klaus Bondam (R). […] K√łbenhavn afskaffer integration

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hans L
hans L
10 years ago

@Bjovulf “For kultursociolog Flemming R√łgilds er selve starthj√¶lpens beskedne omfang imidlertid et forklarende element som medvirkende √•rsag til kriminalitet.”

Jeg har da fulgt med i de forskellige razziaer i invandrervirksomheder og i lufthavnen, og de virker nu som om vores g√¶ster har problemer med at b√¶re alle deres penge ud af landet, men det er m√•ske fordi starthj√¶lpen er s√• lav, vores g√¶ster bliver n√łd til at supplere indkomsten.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Jeg ved ikke om de enorme lastbiler p√• http://www.worldinterestingfacts.com/car/top-3-biggest-trucks-in-the-world.html ville kunne k√łre hen over b√•de piller og hegn som ingenting. De er i hvert fald temmelig kraftige og kr√¶ver mere end en almindelig s√łmm√•tte for at bringe til standsning.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago

Steen,
Ang√•ende den amerikanske ambassades forsvarsv√¶rker: Jeg har ingen s√¶rlig viden om det, men jeg mener, at de skal forhindre bilbombe-vogne i at komme t√¶t p√• ambassadebygningen. Det er jo s√•dan, de fleste angreb er blevet foretaget. Og man kan jo godt k√łre en bil ind p√• kirkeg√•rden.

Gunnar: Jo, et stykke til h√łjre, men ikke hen i n√¶rheden af ambassaden, henad stier over gravsten. Det er jo det, jeg m√•tte udelukke. En lastbil kan ikke klare det.

PK
PK
10 years ago

I Vejle stikker to “inkluderere” en ung kvinde ned med kniv.
Hvem ved? M√•ske to, som arbejder bevidst p√• at g√łre verden til et
bedre sted at leve i.
Jeg har forst√•et p√• mange her i Danmark, at danskere er ¬īde v√¶rste
mennesker på denne klode.
Volden mod danskerne har for venstrefl√łjen i snart 30 √•r v√¶ret en berigelse.
Der er fremmede nok og venstrefl√łjen giver vel ikke op, s√• de skal nok vinde “kulturkampen”.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Endnu en kultursociolog, der er helt uden for p√¶dagogisk r√¶kkevidde ūüėČ http://jp.dk/opinion/leder/article2270315.ece En ond cirkel Offentliggjort 08.12.10 kl. 03:01 ¬ĽHvad skal man g√łre, n√•r man ikke har flere penge til r√•dighed?¬ę sp√łrger kultursociolog Flemming R√łgilds retorisk i en slags forsvar for is√¶r pal√¶stinensiske indvandreres overrepr√¶sentation i kriminalstatistikken. Faktisk er det meget nemt at svare p√•, hvad man skal g√łre, hvis ikke man har flere penge til r√•dighed. Man skal tjene nogle, og hvis man af en eller anden grund ikke er i stand til at tjene penge lige i situationen, kan man s√łge hj√¶lp hos det offentlige. Der er som… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

F√łtex afviste tre busser med asylans√łgere ūüėÄ Hmmm, kan vi ikke begynde udlicentere gr√¶nsebevogtningen til Dansk Supermarked A/S? Det virker som om, de allerede har en yderst kompetent ekspertise p√• netop dette omr√•de. Vent bare at se – nu ender det nok med, at DCR & co. udskriger Hr. M√łller som forbitret racist og nationalfacist af v√¶rste skuffe. http://politiken.dk/indland/ECE1136161/foetex-afviste-tre-busser-med-asylansoegere/ Varehuschefen ville ikke lade tre busfulde asylans√łgere komme ind i butik. Men det var ikke racisme, siger Dansk Supermarked. AF S√łren Astrup Fredag eftermiddag standsede tre busser fyldt med asylans√łgere foran F√łtex’ varehus i Nyk√łbing F. Men de ombordv√¶rende fik ikke… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

LFPC Рjeg er dybt uenig med dig. Når jeg ser,

at Bushs f√¶tter, som ambassad√łr i Frankrig, t√łrrer opt√łjerne af p√• den franske regering,

at den saudiske financiering af islamister verden over er mere omfattende end vi har troet

at den afghanske vicepræsident er rejst til Golfen med 250 millioner i kufferten

at Iran financierer kendte afghanske politikere og mullaher

at Pakistan åbenbart er mere involveret i Bombay-angrebet end hidtil troet

så er det oplysninger, som ikke burde gemmes væk. Især de oplysninger som er kommet frem, om saudierne bekræfter de værste anelser.

LFPC
10 years ago
Reply to  Victor

Det har jeg nu ellers selv gjort opmærksom på i flere poster Рat der er dele af lækagerne der er vigtige, og netop gavnlige fordi de skyder hul i dobbeltspil og fortielse.

Denne post, derimod, handler om den overordnede bagtanke bag denne bombe af ufiltreret information. At Assange har nogle ideer om at vende kortbunken og omkalfatrere verden i hans billede, uden hensynstagen til menneskelige konsekvenser, uden at han har nogen form for mulighed for styring af disse. Han har allerede bagatelliseret et stort antal d√łde i Kenya, f. eks.

Har du slet ingen kommentarer til disse aspekter?

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  LFPC

LFPC, men er der overhovedet nogen ny information i alt dette? Alle har kendt til disse sager i √•revis, bl.a. fra blogge som jeres. At tilf√¶ldige bliver skudt fra helikoptere, er desv√¶rre heller ikke nogen nyhed – nu har man blot f√•et fotodokumentation. At f.eks. USAs regering anl√¶gger en samlet vurdering af sit forhold til Saudi Arabien eller Pakistan, som mange er uenige i, er heller ingen nyhed. Det nye her er, at intern kommunikation offentligg√łres, men det virkelig skadelige er, at forskellige kilder navngives. Hvem t√łr tale √•bent om √łmfindtlige emner efter dette? Hvad bliver der af briefinger “udenfor… Read more »

Universalgeni
10 years ago

F√łdselstallene rundt om i Europa fejlede ikke noget, da man planlagde den forbistrede indvandring. Og de faldende f√łdselstal er n√¶rmest blevet fortiet indtil for relativt nylig. Det er stadig amerikanerne, der snakker mest om f√¶nomenet. Globalt set er f√łdselstallet faldet til under 2,5 barn per kvinde. Alligevel forts√¶tter det forbandede √¶vl om overbefolkning. Der er ingen overbefolkning og bliver der heller ikke. Danmark mangler ikke meget i at f√• et balanceret f√łdselstal. Hvis vi ikke skulle aflevere hver sjette-syvende skattekrone til finansiering af indvandrerbyrden, kunne det jo v√¶re, at normale mennesker kunne f√• r√•d til de b√łrn, de gerne ville… Read more »

Robin Shadowes
10 years ago

√Ąnnu en svensk journalist b√∂rjar blogga under pseudonym. M√∂t nykomlingen Minerva.

http://denosynligajournalisten.blogspot.com/

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Fint ūüėČ

Man ser for sig, hvordan man i svenske journalist- og mediekredse mere og mere desperat
vil diskutere og analysere, hvem disse uforskammede overl√łbere og “klasseforr√¶dere” mon
kan v√¶re? ūüėÄ

Bacon
Bacon
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Intressant, men spr√•ket √§r tyv√§rr tungt och “journalisten” beg√•r grundl√§ggande fel. Det ger faktiskt mer att l√§sa om en Julia Ceasar.

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Det er ikke kun b√łrnef√łdsler, der belaster vores skrantende jordklode. N√•r en somalier flytter til Danmark, 16-dobles forbruger af energi og ressourcer. (Ogs√•) ud fra et klima- og milj√łsynspunkt er det bedst, at de bliver boende i deres hjemland.

Menig 442
Menig 442
10 years ago

“En av tre h√∂gutbildade invandrare som kommit till Danmark f√∂r att jobba l√§mnar landet igen inom tre √•r.”
Det havde været bedre, hvis hver gang der kommer én kulturberiger til DK, forlader 3 af slagsen landet inden for 3 år.

Benjamin
Benjamin
10 years ago

Modstanden mod lave f√łdselsrater kommer ikke s√• meget fra folk i almindelighed, men fra ledere i politik og erhvervslivet, der √łnsker arbejdskraft og forbrugere til v√¶kst i et BNP, der har begr√¶nset betydning for folks velf√¶rd. Pr√¶cis! Det er jo netop derfor EU planl√¶gger en sammensmeltning med Nordafrika: http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=SPEECH/10/697&format=HTML&aged=0&language=EN&guiLanguage=en Og for at g√łre det endnu mere grotesk, er det jo de selvsamme “ledere i politik og erhvervsliv”, der har for√•rsaget de katastrofale fald i fertilitetsraterne ved at tvinge kvinderne ud p√• arbejdsmarkedet for derved at skabe et st√łrre forbrug og inddrive flere skatter. Det bliver skruen uden ende, hvis man… Read more »

barfbag
barfbag
10 years ago

Off topic Nedenst√•ende er fra en artikel i Aktuel Naturvidenskab nr 5, november 2010: Befolkning eller overbefolkning? – tema om befolkningsudviklingen i verden (bladet kan k√łbes separat ved opringning p√• tlf.: 70 25 55 12 , man-tors. kl. 8 – 16, fre. kl. 8 – 14. Hjemmesiden http://aktuelnaturvidenskab.dk Der er flere gode artikler om demografi (=befolkningsbeskrivelse). Artiklen p√• side 24 er af J√łrgen Stig N√łrg√•rd, lektor emeritus, DTU. Den omhandler bl.a. bogen “Gr√¶nser for v√¶kst” fra 1972 og pointerer, at man i den bog – og senere – pga. et tabu har “glemt” , “at antallet af mennesker har afg√łrende… Read more »

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Og lidt mere:

15,70 procent af voldtægtsdommene.
14,67 procent af dommene for manddrab.
13,11 procent af domme for r√łverierne.
10,49 procent af vold mod offentlig myndighed.
7,32 procent af den simple vold.
9 procent af alle domme for voldsforbrydelser.
10,46 procent af den alvorligere vold.
11,13 procent af domme for trusler.
9,47 procent af brud på våbenloven.
8,63 procent af særligt alvorlig vold.

Deres andel af unge mænd i Danmark er 3,1 procent af alle 18-42 årige mænd (2009 tal.) Og 1,8 procent af den mandlige befolkning når der ikke er korrigeret for alder.

http://logisksnit.blogspot.com/2009/09/foredraget-pa-nomos-hstmde.html

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Om somalierne og libanserne, gamle tal fra perioden 2000-2007, s√• vidt jeg husker, jeg gider ikke at lave det arbejde, der ligger i at opdatere de tal. Men det her er ukorrigeret, nemlig baseret p√• andel af d√łmte for forbrydelser:

De udg√łr 0,42 procent af befolkningen i Danmark, men har samlet, m√•lt over seks forskellige √•r, v√¶ret de ubetinget f√¶ngselsd√łmte i 4,78 procent af sagerne for alvorligere vold, 6,90 procent af voldt√¶gtssager, 7,28 procent af r√łverierne, samlet set stod de for 6,7 procent af alle straffelovsdomme i 2007 men udgjorde 0,42 procent af befolkningen p√• landsplan.’

http://logisksnit.blogspot.com/2009/10/usikre-byer-del-4-odense-og-arhus.html

Limewoody
Limewoody
10 years ago

Hyklerne Hvor det m√• varme her i den kolde tid at v√¶re god og h√łre til de stuerene. Man skulle jo n√łdig f√• en vis legemsdel ned i sneen endsige komme derud hvor det er rigtig koldt. Nej, s√• hellere sidde med r√łdvinen og t√¶nke p√• dengang fruen tillod, at der blev r√łget en enkelt havaneser indend√łrs. Det var tider. Og vores b√łrn. Mine b√łrns fremtid, den eksperimenterer jeg skam ikke med. Intet er for godt til mine sm√•. Der m√• solidariteten og overordnede principper vige. Det passer ogs√• meget bedre med mit politiske arbejde, at kunne have den indflydelse… Read more »

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Det kunne være på sin plads med en undskyldning for 1992-særloven inden næste folketingsvalg.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Hvis jeg ser på den graf I viser, kan jeg ikke få andet ud af det end, at det er bedst for samfundet at satse på sådan én som mig eller nogle, der er endnu ældre.
Vi gamle har ikke længere kræfterne til at lave al den ballade, vi kunne engang. Det kan kun gå fremad.

med venlig hilsen

PK
PK
10 years ago

Integration kan det ikke hedde mere.
Hvad med betalt √łdel√¶ggelse?
Eller betalt overdragelse?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  PK

Okkupation?’
Adaption? ( af det danske samfund til fremmedes endel√łs krav og ekstreme mentaliteter)
Kolission?
Erosion?

.
.
10 years ago

Er pal√¶stinensere og andre udl√¶ndinge ikke endnu mere kriminelle, end det fremg√•r af denne unders√łgelse? Opererer unders√łgelsen ikke kun med, hvor mange medlemmer af en gruppe, der er kriminelle? Og undlader dermed at klarl√¶gge de enkelte medlemmer af gruppens kriminalitet? En person kan jo godt have mange forhold p√• samvittigheden. Dette kan is√¶r t√¶nkes at g√łre sig g√¶ldende for pal√¶stinensere og andre udl√¶ndinge, mens danskere m√•ske kun er noteret for et enkelt forhold. Hvor meget af den samlede kriminalitet st√•r udl√¶ndinge for? Og hvorfor altid rense tallene? Det er v√¶sentligt at vide, hvor meget kriminalitet udl√¶ndinge st√•r for uanset deres… Read more »

Jens A
Jens A
10 years ago
Reply to  .

En anden grund til at det sandsynligvis er meget v√¶rre, end det fremg√•r af denne statistik, er: “korrektionen for socio-√łkonomiske faktorer”.
Jeg kan naturligvis ikke vide, hvordan der er korrigeret. Men da forbrydere – vel n√¶rmest per definition – er meget rigere end det ser ud til, er der sandsynligvis “korrigeret” den forkerte vej.

.
.
10 years ago

Kriminelle udl√¶ndinge og kriminelle med tillagt dansk statsborgerskab b√łr returneres til deres hjemlande efter udst√•et straf. Det er det eneste tr√¶k, der kan bringe kriminaliteten ned.

Robin Shadowes
10 years ago

Hittade ett bra inl√§gg p√• Klein Verzet om Frits Bolkestein. Today the Netherlands witnessed a lesson by eminence gris Frits Bolkestein. A lesson in turning the tables on the multi-cult morage. By suggesting that Jews that are recognizable as being Jewish have no future in the Netherlands, he out-manoeuvred the multi-cultural left and rendered their weapon of choice, racism, powerless. Frits Bolkestein was the very first public figure who dared to question the multicultural mirage out loud. He did this in the early nineties of the last century, way before anybody had heard if Geert Wilders. Indeed, a recent unauthorized… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

I det tyske dagblad taz har Henryk Broder et interview med Thilo Sarrazin:

http://www.taz.de/1/archiv/digitaz/artikel/?ressort=hi&dig=2010%2F12%2F07%2Fa0096&cHash=3c2cd10743