9
dec
Seneste opdatering: 10/12-10 kl. 1902
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og da det som Reinfeldt ræsonnerer, er lidt uvist om de virkelig findes, kan man jo dårligt hetze imod dem. Ikke engang i de områder, der hvor de er i minoritet.

Justitiekanslern har √§n en g√•ng kommit med ett utl√•tande om att svenskar inte omfattas av hetslagstiftning. JK beslutade i √§rende 7435-10-30 f√∂ljande: “JK, som tidigare pr√∂vat om uttalanden riktade mot svenskar omfattas av straffbest√§mmelsen, kommer √§ven nu fram till att s√• inte √§r fallet. Detta eftersom syftet vid tillkomsten av straffstadgandet om hets mot folkgrupp var att tillf√∂rs√§kra minoritetsgrupper av skilda sammans√§ttningar och bek√§nnare av olika trosuppfattningar ett r√§ttsskydd. D√§rmed tr√§ffas inte kritik av svenskar av straffbest√§mmelsen. JK beslutar d√§rf√∂r att inte inleda f√∂runders√∂kning g√§llande hets mot folkgrupp” √Ökesson fr√•gade ut Reinfeldt om hetslagstiftning mot svenskar.

Claes Borgström Рadvokaten der blev mere kvindelig end kvinder

Borgstr√∂m, der forsvarer de to feminister der p√•st√•r sig voldtaget af Julian Assange – hvordan den bl√łdt udseende Assange s√• er kommet afsted med det – er ikke blevet beskrevet fyldestg√łrende i danske aviser. (SE ogs√•: Fallet Assange- Anna Ardin Uppgifter raderas om och om igen.)
For at illustrere graden af bl√•stemplet, socialdemokratisk vanvid i det svenske matriarkat, der vil g√łre Sverige til grin uden for de sn√¶vre universitetsfeministiske milj√łer, – og v√¶rre endnu, g√łre skikkelige, fornuftige svenskere til grin i resten af verden, – her et par af hans specialiteter:

Borgstr√∂m har ofta v√§ckt uppm√§rksamhet med en rad f√∂rslag och utspel. Han har h√§vdat att alla m√§n b√§r en kollektiv skuld f√∂r v√•ld mot kvinnor och i detta sammanhang har han √§ven uttryckt sig positivt om Gudrun Schymans f√∂rslag om s√• kallad mansskatt. Han v√§ckte √§ven uppm√§rksamhet med sitt utspel i mars 2006 d√§r han kr√§vde att Sverige borde bojkotta fotbolls-VM i Tyskland 2006 “i protest mot den √∂kning av och handel med kvinnor som evenemanget v√§ntas medf√∂ra”

Borgstr√∂m mener ogs√• at prostitutionskunder skal mindst et √•r i f√¶ngsel. Som bekendt er der ogs√• kvinder, der k√łber sex. Det forlyder ikke hvorvidt Borgstr√∂m ogs√• vil d√łmme dem ubetinget f√¶ngsel. Forfatteren Bertill Nordahl forudsagde i en interessant P 1 udsendelse ig√•r, at fremtiden som vi former den, vil skabe mange flere kvindelige prostitutionskunder, der vil lade sig betjene sexuelt af en overflod af mandlige pseudo-macho tabere, de ikke kunne dr√łmme om at gifte sig med.:

Kvinderne er blevet vindere og m√¶ndene tabere. Det mener forfatter og k√łnsdebatt√łr *Bertill Nordahl*, som i mere end 35 √•r har skrevet og talt om m√¶nd, kvinder og k√łnsroller. Og han er bekymret for udviklingen:

– Hvis der ikke sker markante √¶ndringer, forudser jeg et samfund med en proletariseret bund af taberm√¶nd og en top af veluddannede vinderkvinder. Og det er en udvikling, som ingen af os har gavn af. Bertill Nordahl dystre fremtidsprognose for k√łnnene kommer af for meget kvindelighed. Drengene g√•r nemlig i en skole domineret af kvindelighed, hvor de hele tiden f√•r at vide, at de er for larmende, for meget, forkerte. Derfor vokser de op uden en mandlig identitet og vil altid f√łle sig forkerte! P 1 Vinderkvinder og taberm√¶nd, h√łr udsendelsen:
[Audio:http://snaphanen.dk/upload/2010/12/Bertill-Nordahl-.mp3]

Svensk fremmedpolitik – desperation bag facaden
Og nej, det er ikke i f√łrste r√¶kke “integrationen”, der er mislykket. Det er den politiske klasse, der er mislykket, ener√•dig og uansvarlig. Men de er ikke dumme, de ved at de, – ganske vist meget langsomt – g√•r bagl√¶ns mod den dag, hvor ansvaret skal fordeles.

H√§r larmas USA om den misslyckade integrationspolitiken i G√∂teborgs kommun. “Houston, we have a problem”, skriver stadskansliets Bill Werngren. I dag kan GT avsl√∂ja de hemliga ambassadsdokument fr√•n Wikileaks som handlar om G√∂teborg. I det tidigare hemligst√§mplade materialet beskrivs situationen f√∂r somaliska flyktingar i G√∂teborg som kaotisk:

“Bill Werngren skickade ambassaden en artikelserie fr√•n G√∂teborgs-Posten…”, “…som beskriver problemen f√∂r den somaliska minoriteten. I en anteckning skrev Werngren att situationen i G√∂teborg p√•minde honom om frasen “Houston, we have a problem” och beskrev det som en “intressant och ganska skr√§mmande l√§sning”.
Slutsatserna från besöket i Göteborg rapporterades vidare av Silverman till dåvarande ambassadören Michael Wood, som skickade sin rapport till Washington den 14 februari 2008. Dokumentet sammanfattar en uppgivenhet inom Göteborgs stad:
“…frustrationen hos de kommunala tj√§nstem√§nnen som, i orden av en tj√§nsteman, k√§nner att 30 √•r av program med m√•l att integrera muslimska flyktingar “inte har fungerat”.”G√∂teborg slog larm till USA ‘Integration a fiasco’: Gothenburg official.

MP calls for inquiry into sex abuse in Muslim families

A Dutch Labour MP has called for an inquiry into sexual abuse in Muslim families. The appeal by Khadija Arib comes after Radio Netherlands Worldwide published a report on the sexual abuse of four Muslim girls. The parliament has submitted written questions to Health Minister Edith Schippers about the issue.Ms Arib believes any inquiry should include finding ways to break through the taboo surrounding sexual abuse in Muslim communities. In addition, she wants to encourage more victims to report abuse.
In the Radio Netherlands report, four women tell their stories about years of sexual abuse from a very young age by members of their own families. None of them have felt able to report the abuse to the police because of the damage it would do to the family honour, which would have huge consequences for the women. Radio Netherlands

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Ang√•ende politikere og idioti – g√• til P√łlletikken i dag og se hvad Zenia Stampe f√•r klemt ud gennem sidebenene.

En god del af svarene til hende er ikke-stuerene og det g√łr godt at l√¶se disse !

De Gode Mennesker naturligvis på pletten med deres sædvanlige forargelse over de racistiske, islamofobe indre-svinehunde-besiddende danere !

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Ja, Zenia the Worrier Princess er da helt uden for p√¶dagogisk r√¶kkevidde. Hun fatter overhovedet ikke en brik af, hvordan tingene h√¶nger sammen, men mener sig alligevel berettiget til at sidde og maniducere og opdrage alle os genstridige, “tilbagest√•ende” og “lavtuddannede”, “sm√•racistiske”, “fremmedfjendske” “landbytosser”, der bare ikke lige vil eller kan se det fornuftige i de radigale og co.s uansvarlige multikult-projekt, som de aldrig nogensinde har f√•et bare skyggen af et mandat til af den danske befolkning. Nu mener hun s√• ghm., at statistikker, der meget tydeligt demonstrerer en enorm overrepr√¶sentation af kriminelle fra is√¶r visse lande og kulturbaggrunde –… Read more »

Robin Shadowes
10 years ago

Dammhags-skolan var en bra skola på 70-talet. Nu går det bara en massa perkere/blattar där. Det sker ofta bränder på skolan men än så länge har dom inte lyckats bränna ner den. Perkerne störar också i omgivningen på raster och efter skoltid. Trakasserar boende i skolans närhet. Vilket leder till att en del flyttar. Det är tragiskt om det blir ett muslimskt ghetto för skolan ligger centralt i stan och inte i förorten. Så då är det väl bara att förvänta att området inom en snar framtid blir en no-go zone för oss kuffar.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

God jul til alle Snaphaner & venner – samt alle svenskere ūüėÄ – med denne klassiske engelske julesang …
fremf√łrt p√• en helt ny og sp√¶ndende m√•de.

http://www.cupsizechoir.com/

!!! ADVARSEL !!! – Videoen er helt uegnet for politisk korrekte svenskere med sarte nerver, genusforskere
og FI-repr√¶sentanter – samt Mona Sahlin & co. ….

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
10 years ago

Jag tror inte man ska underskatta de rent personliga motiven hos politiker. Reinfeldt är ju inte särskilt svensk till sitt ursprung, och har ju också koketterat över att hans anfader var avkomman av en färgad amerikansk circusartist och ett lettiskt hembiträde. Han har sagt att det är typiskt svenskt, dvs att vara blandad. Och jag tror att han vill ha mera av den varan, och på det sättet utplåna det genuint svenska, som han ju själv inte tillhör.

Limewoody
Limewoody
10 years ago

Det kan nu konstateres at bare det at stille et forkert sp√łrgsm√•l i Stasistaten Sverige kan f√• konsekvenser…… √Ąr det s√• att ni f√•r lov att s√§tta barn till v√§rlden? Ja, i dag √§r det ju s√• ja. Men om man p√• n√•got s√§tt t√§nker s√• att man kollar era gener och den milj√∂ ni lever i och vad era f√∂r√§ldrar har f√∂r gener…Nu √§r den enda fr√•gan s√• h√§r: Vill vi ha folk som inte tillf√∂r landet n√•got?” Swedish teacher keeps job after racist remarks Published: 10 Dec 10 14:16 CET | Double click on a word to get… Read more »

Limewoody
Limewoody
10 years ago

‘Integration a fiasco’: Gothenburg official Published: 10 Dec 10 09:11 CET | Double click on a word to get a translation Online: http://www.thelocal.se/30740/20101210/ Share14 Gothenburg municipal officials described Sweden’s integration policy as a “fiasco” to the US embassy, according to a document published by WikiLeaks. ‚ÄĘPrior to a 2008 visit to Gothenburg by officials from the US embassy in Stockholm, Bill Werngren, head of the city secretariat’s information group and now Gothenburg’s election director and the husband of municipal executive board chairwoman Anneli Hulten, made contact with the embassy, according to newspaper G√∂teborgs-Tidningen (GT) on Friday. He sent the embassy… Read more »

PK
PK
10 years ago

Een er fra Helsing√łr og det med det svenske plejer at v√¶re ok.
Dog m√• jeg sp√łrge:”St√•r den svenske statsminister og fort√¶ller, at der ikke er noget, som hedder svensk?”
F.eks. det svenske folk.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  PK

Nej, de findes overhovedet ikke – der er bare nogle f√• √•terblivna ( tilbagest√•ende) dumskaller, som ikke har set “elitens”
hellige PK-lys endnu, og om stadig har den fr√¶khed at fejre “midsommarafton och s√•dana t√∂ntiga saker” [M. Sahlin] ūüėÄ

Hvis en dansk politiker havde vovet at sige noget tilsvarende groft om danskerne og deres traditioner, så kunne han/ hun
lige s√• godt k√łbe kisten selv – men i Sverige, der g√•r den …. eller rettere: den gik, men ikke l√¶ngere ūüėČ

Victor
Victor
10 years ago

Nu skifter jeg lige tema et √łjeblik… Dagens Politiken har en artikel “Forsker: Danske for√¶ldre har ingen respekt for skolel√¶reren”… Her optr√¶der f√łlgende citat: “Den slags problemer har de slet ikke i den succesrige finske folkeskole, siger Frans √ėrsted Andersen: ¬ĽN√•r der kommer en udmelding fra skolen til for√¶ldrene om, at nu skal I hj√¶lpe med at l√¶se lektier i en time om dagen, er der st√łrre opbakning og lydh√łrhed fra de finske for√¶ldre end fra de danske¬ę.” Og s√• var det, jeg kom i tanke om et interview med en anden ekspert – ogs√• i Politiken: ” Der findes… Read more »

J√łrgen D
J√łrgen D
10 years ago

“Hvad vil det sige at v√¶re svensk …?”, sp√łrger Reinfeldt. En mand, der begynder at diskutere definitionerne er altid presset. Der er tilsyneladende ingen problemer med at definere de etniske grupper, man IKKE m√• v√¶re grov overfor, s√• hvorfor kan man s√• ikke inkludere svenskerne i loven? Er man beskyttet af loven hvis man er medlem af Svenska Kyrkan i et omr√•de, der domineres af muslimer. M√•ske g√¶lder loven heller ikke for kristne?
Videoklippet viser, at SDs entre i Riksdagen kommer p√• h√łje tid.

Fritz
Fritz
10 years ago

Jeg troede at det kun var Mona Svindler Sahlin der kunne leverer s√•dan en omgang t√•gesnak, men selv det borgerlige sverigestan er ramt af den r√łde sygdom.
PS.
P√łj p√łj Jackob.

Jacob
Jacob
10 years ago

Ang√•ende taberm√¶nd og vinderkvinder s√• er jeg lige blevet smidt ud af k√łbenhavns universitet efter at have v√¶ret indskrevet i over 10 √•r og n√¶sten afsluttet uddannelse med de omkring 90 procent kvindelige studerende. Desv√¶rre s√• kunne jeg ikke s√• godt med undervisningsformer som freml√¶ggelser, plenum, foredrag og den slags, hvor man skal g√łre sig til overfor 50 andre studerende. Selve faget havde jeg ingen problemer med og var faktisk lidt god til det, men de mange kvindelige undervisere fik, desv√¶rre for mig, fyldt dagen med den slags, hvor vi rigtigt hygger os sammen, mens vi s√• skiftes til at… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago
Reply to  Jacob

Du har min sympati Jacob, inte √§r det l√§tt att komma n√•nvart i v√•r tids genusv√§rld, men b√∂rja med attl√•ta dessa √∂verm√§nniskor fixa sina egna bilar, h√•lla efter sina egna hus eller varf√∂r inte l√•ta dessa √ľbermench reparera sina √§lskade cykler n√§r de havererar!
Lycka till från en riktig man.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Meget passende med en tavs, f√¶rdig og “t√•get” Mona Sahlin, der bare sidder og m√•ber og laver dumme
grimasser i baggrunden bag Jimmie Åkesson. Sgu næsten bedre og mere udpenslet symbolsk end nogen
Hollywood-filminstrukt√łr kunne have fundet p√• at arrangere det ūüėÄ ( Hun burde jo nok v√¶lge sidde et andet
sted, n√•r lige netop J√Ö er p√• talerstolen … ).

Mon ikke statsminister Reinfeldts neds√¶ttende ordvalg og ligegyldige attitude vil f√• endnu flere svenskeres √łjne
op for, hvad der egentlig foregår i Sverige eller i hvert fald få dem til at begynde at undre sig såre?

li
li
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg syntes det meget underligt som de selv retf√¶rdige “overmennesker” er s√• handlings lamme s√• de kun form√•r at spille forn√¶rmet og kr√¶nket, hvorfor forklarer de ikke bare Jimmie √Ökesson hvorfor han tager fejl, har de ingen overbevisende argumenter?
Hvis mona sahlig og reinfeldt er så overbeviste om deres omkalifering af Sverig, hvorfor fortæller de så ikke os andre om fordelen og berigelsen ved deres holdninger og handlinger, det kan vel ikke være så svært?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  li

Netop ! – Noget siger mig, at Frederik & Moina vil komme til at st√• stadigt mere afkl√¶dte og t√łvende over for
J√Ös helt igennem rimelige “fr√•gar”, efterh√•nden som “kulturberigelsen” af Sverige skrider planm√¶ssigt frem.

PS LMAO @ “omkalifering” – dejligt kreativt nyt ord, som siger det hele, pr√¶cis som det er.
Vi m√• se, om vi kan f√• det sneget med ind i den n√¶ste udgave af retskrivningsordbogen ūüėÄ

li
li
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, og s√• var det ikke bare en “dumsmart” bem√¶rkning, som vores dronning fik indf√łrt i retskrivningsordbogen ūüôā alts√• ordet dumsmart.
Det kan selvf√łlgelig v√¶re at ordet dumsmart √¶ndre betydning, som s√• mange ord er blevet vendt p√• hoved, s√• de dhimme leflende kan beh√¶ftes med ordet dumsmarte, n√•r de p√•st√•r vi vantro intet har at frygte, hvis vi som kristne/Ateister befinder os i muhammedanerlandene, der har det med at forf√łlge, dr√¶be ikke muslimer. For det sgu da dumsmart at sige!

PK
PK
10 years ago
Reply to  li

Tak til Li for ordet OM-KALIF-ERING.
Pragtfuld ord…