27
dec
Seneste opdatering: 27/12-10 kl. 2358
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I protest mot publisering av Muhammed-tegningene angrep mobben i Damaskus flere ambassader i 2006. Det skjedde med regimets velsignelse, skriver norske Aftenposten idag, der er kommet i besiddelse af et dokument, som den amerikanske ambassade i byen sendte hjem. Det er selvfĂžlgelig interessant at kende de nĂŠrmere detaljer bagved, men nogen nyhed er det ikke, forhĂ„bentlig heller ikke for de danske politikere, der nu vil indkalde den syriske ambassadĂžr fra Sverige. »Det er dybt chokerende, at et land, vi har diplomatiske forbindelser med, angiveligt har stĂ„et bag angreb pĂ„ vores ambassade, og det er noget, vi skal fĂžlge op pĂ„ med det samme«, siger Venstres udenrigspolitiske ordfĂžrer, Michael Aastrup Jensen Det er da forhĂ„benlig lĂžgn og skuespil, eller bliver vi “dybt chokerede”, men man kan ikke vide det, for han er som sĂ„ mange andre kometer i Folketinget ret grĂžn.
– Skulle de trĂŠffe ambassadĂžren, kan de i det mindste takke ham for denne lektie i islam og demokrati: “Den sunnimuslimske leder sagde ifĂžlge telegrammet, at Syriens regering med optĂžjerne ville sige til Vesten: “Det her er, hvad I fĂ„r, hvis vi tillader ĂŠgte demokrati og tillader islamister at regere”.
– Findes der endnu naivister hvad Muhammedkrisen angĂ„r, burde de se sig i spejlet og i det mindste overfor sig selv indrĂžmme, at de gjorde sig grundigt til grin og nyttige idioter, ved at tage den for pĂ„lydende. At Danmark var en helt tilfĂŠldig brik i det overpolitiserede, gennemkorrupte MellemĂžstens interne magtkampe, og at dette dybest set kun var blevet muligt gennem masseindvandringen af islam til Europa. Blandt idioterne parkerede TĂžger Seidenfaden sin avis i historieskrivningen om 2006, og dĂ©r stĂ„r vi sĂ„ nu, – indtil vi nĂŠste gang skal vĂŠre en brik i deres interne magtkampe.

Vi gengav dengang fotos og tekst fra et svensk Ăžjenvidne pĂ„ stedet – man ser tydeligt “kravallpolisen”, det stĂ„r og kigger passivt pĂ„ bĂ„let. Der mĂ„ nĂždvendigvis vĂŠre samtidige danske og norske ambassadekilder med lignende iagttagelser. Lad os gĂŠtte pĂ„, at vores politikere villle dĂŠmpe krisen, ved at lade som om de ikke vidste, hvad de vidste, nemlig at de pĂ„ papiret stod med et officielt syrisk angreb pĂ„ Danmark og Norge, men at de kalkulerede med, at de ĂŠdle vilde ikke mente det sĂ„ bogstaveligt eller at noget var gĂ„et i koks for dem. Begge dele synes da ogsĂ„ at vĂŠre tilfĂŠldet, nĂ„r man lĂŠser Aftenposten eller Wiki-leaks. Skulle vi sĂ„ ikke bare springe det politiske, post-festum skuespil for galleriet over, der nu fĂžlger ? Hvor mange penge er det vĂŠrd, at opfĂžre bĂžrneteater-forestillinger for Politiken-segmentet, eller for at diplomater skal kunne se hinanden i Ăžjnene ved cocktail-parties ?

Det första vi lade mĂ€rke till pĂ„ vĂ„r gata i Damaskus (delad med bland annat ett sprĂ„kinstitut i arabiska för utlĂ€nningar, en flickskola, en berömd moskĂ©, tyske ambassadörens residens, Indonesiska ambassaden och… Norska ambassaden) var att det var mer poliser Ă€n vanligt. RĂ€tt sĂ„ mycket poliser, faktiskt…. Sedan kom kravallpolisen. PĂ„ min frĂ„ga om det var nĂ„got problem, fick jag ett leende frĂ„n en polisöverordnad; “No, madam, no problem!” Vad gjorde jag? Gick in pĂ„ Aftonbladets, BBCs och CNNs hemsidor. Fick reda pĂ„ att demostranter satt eld pĂ„ danska ambassaden inne i stan (svenska ambassaden lĂ„g i samma byggnad). Hmm. Kanske dags att packa en vĂ€ska och se till att passen ligger redo. Vita lögner för barnen. “Mamma, Ă€r du rĂ€dd?” “Nej…”
“Demonstranter” dyker upp, tĂ€nder pĂ„ norska ambassaden och kravallpolisen stĂ„r i jĂ€mnhöjd med vĂ„r port och bara tittar pĂ„.
Vi började fundera. Hur kommer det sig att demonstranterna finns pÄ vÄr gata sÄ kort tid efter det att de har fjuttat pÄ danska ambassaden, fem kilometer bort. Har de promenerat? Tagit en taxi? Knappast. Senare visade det sig att de var ditkörda pÄ lastbilsflak. Faktum var att polis och brandkÄr var pÄ plats vid norska ambassaden innan demonstranterna hade kommit dit. Ytterst vÀlplanerat alltsÄ. Med regimens goda minne, givetvis. Inte ett skott avlossades. Inget gjordes för att hindra demonstranterna tÀnda pÄ. Arga unga muslimska mÀn och yrkesdemonstranterSvenska Dagbladet citerede Þjenvidnet i juni 2007.

»Europa behandler indvandrere som fjender«

For EU’s MenneskerettighedskommisĂŠr, [svenskeren] Thomas Hammarberg, hĂŠnger hĂžjredrejningen og den Ăžkonomiske krise tĂŠt sammen. “Angela Merkel giver medvind til en anti-indvandrer stemning”.

EuroparĂ„dets menneskerettighedskommisĂŠr, Thomas Hammarberg, beskyldte Forbundsregeringen for at integrationsdebatten i Tyskland pisker en stemning op imod indvandrere. Han var dybt chokeret over forbundskansler Angela Merkels (CDU) erklĂŠring, “at den multi-kulturelle idĂ© er slĂ„et fuldstĂŠndig fejl. “Hvis vi ikke fastholder denne idĂ©, betyder det en dramatisk kovending for de europĂŠiske vĂŠrdier,” sagde Hammarberg i en samtale med EDP.*

Hammarberg kritiserede, at Merkel ikke forsvarer det multikulturelle samfund. I stedet vil indvandrerne blive pÄlagt betingelser og undertrykkelse. KommissÊren pegede pÄ, at det var en stor fejltagelse at krÊve af indvandrere, at de straks skal lÊre det nye sprog og tilpasse sig til nationalstaternes sÊrprÊg. Dette krav var unÞdvendigt.

“Folk der fĂžler sig ikke velkomne, isolerer sig,” sagde Hammarberg. Dette indebĂŠrer risici for bĂ„de stater og mindretal. “Vi har skabt en atmosfĂŠre i Europa, i hvilken indvandrere behandles som fjender,” sagde Hammarberg. Valgresultater i Sverige, Danmark, Ungarn og Holland viser, at hĂžjreorienterede, populistiske bevĂŠgelser fĂ„r medvind. Anti-Roma- og anti-islamiske udtalelser er Ăžget markant i Ă„r.

For Hammarberg hĂŠnger hĂžjredrejningen i Europa direkte sammen med den Ăžkonomiske krise. “Hvis den Ăžkonomiske krise ikke bliver lĂžst eller euroen bryder sammen, frygter han at fremmedhadet vil tage til,” Udover den Ăžkonomiske krise gennemlever Europa en politisk krise. Behandlingen af indvandrere er blevet en af de stĂžrste udfordringer. “Det aldrende kontinent glemmer, at det har brug for immigranter til at opretholde velstanden i Europa,” sagde Hammarberg.

Die Welt, 26.12.2010: “Europa behandelt Migranten wie Feinde.” (Snaphanens oversĂŠttelse) (*EDP GesprĂ€ch – der er flere muligheder, det kan vĂŠre Evangelisher Pressedienst, men tysk er jo kendt for sine forkortelser.)

Koptisk kirke lukket efter trusler …. i Sverige

The Coptic Christian church in Agnesberg (Gothenburg) was closed down after receiving an internet threat. The threat was vague, but the Swedish security service was called in .

There are about 400 Coptic families in Sweden, most living in the Stockholm area. The community in Gothenburg has about 200 members.

On Christmas Eve the community’s pastor, Father Shenouda, was visited by four police officers who said that there were calls on the internet for what the police called ‘activities’ against certain Christian churches in Europe. […] Gothenburg: Coptic Church closed down due to internet threats

Irak trygler Sverige: Vi kan ikke beskytte hjemsendte kristne

In a secret meeting in Stockholm by an Iraqi delegation with members of the Swedish government, the Iraqi delegation called on Sweden to stop deporting to Iraq refugees whose applications were rejected for asylum. “We cannot receive Iraqi refugees deported forcibly from Sweden because we cannot protect them and their lives will be at risk if they are returned to Iraq,” said an Iraqi diplomat […] We Cannot Protect Assyrians and Other Minorities: Iraqi Official

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
9 years ago

Ikke HillerĂžd men Frederiksborg slot.

Mette
Mette
9 years ago

Det er selvfĂžlgelig politisk hykleri, nĂ„r Venstres udenrigspolitiske ordfĂžrer Michael Aastrup Jensen lader, som om han er chokeret over den syriske regerings aktive medvirken til ambassadebranden i 2006. Aastrup Jensen er ganske vist ung, men har vĂŠret politiker siden 1997. Vi fĂ„r nu se, hvad regeringen vil bruge de mere fyldige oplysninger fra WikiLeak til. Oplysningerne om den syriske regerings dobbeltspil er heller ikke nye for Aftenposten. Jeg var selv sĂŠrdeles aktiv pĂ„ Aftenpostens debatforum, da ambassaden brĂŠndte, og en stor del af min dag gik med at referere fra de bedste kilder jeg kunne opstĂžve og at oplyse om,… Read more »

Jonny
Jonny
9 years ago

Thomas Hammarberg har Ànda sedan ungdomen aktivt kÀmpat mot de europeiska ursprungsbefolkningarnas intressen.

Thomas Hammarberg och Olle WĂ€stberg var i ett gemensamt inlĂ€gg [artikel i Expressen den 4 augusti 1967] inne pĂ„ samma fatalism, dĂ€r de blev först med att anvĂ€nda begreppet ”mĂ„ngkultur”:
‘Under alla omstĂ€ndigheter – och i synnerhet i en större europeisk gemenskap – kommer vi i framtiden ha en relativt omfattande invandring. Det bör ses som nĂ„gonting positivt: den kan berika det svenska samhĂ€llslivet, förvandla Sverige till ett mĂ„ngkultursamhĂ€lle.‘”
h t t p://vitboken.wordpress.com/10/9c-omsvangning-till-mangkultur/
h t t p://www.svenskaakademien.se/web/Per_Wastberg.aspx?UsePrintableVersion=true

K
K
9 years ago

Thomas Hammarberg, Ă„rets kurdvĂ€n 2008 och en del av Palmenomenklaturans kvardröjande gift…

Victor
Victor
9 years ago

Sarrazin brugte julen pÄ at gÞre status over debatten om hans bog. Blandt dem, der fÄr tÊrsk, er frau Merkel..

http://www.faz.net/s/RubCF3AEB154CE64960822FA5429A182360/Doc~E284A6AAD8F2741ACA8B0152EC9E45C59~ATpl~Ecommon~Scontent.html

Ortogonalen
Ortogonalen
9 years ago
Reply to  Victor

Han er skÞn Sarrazin, nÄr han distribuerer mavepustere. Her er en til den nye BundesprÊsident:

“Den skarpsindige / forudseende Goethe spillede ĂŠstetisk og ironisk med islam, men om den totalitĂŠre trussel fra denne religion forstod han for 200 Ă„r siden mere end vores BundesprĂŠsidents taleskriver gĂžr i dag. Hvor ville det vĂŠre dejligt, hvis vores politiske ledere ikke bare rĂ„dede over halvdannelse hos deres taleskrivere, men ogsĂ„ havde egen personlige dannelse til disposition!

LarsS
LarsS
9 years ago

Det multi-kulturelle Europa er en teoretisk utopi. Utopien er blevet til et politisk monster af korrekthedens tyranni og er ved at gĂžre en hel befolkning magteslĂžs. Edmund Burke skrev (i bogen ”Tanker om de franske revolution” fra 1790): ”En tilfĂŠldig generation har ikke ret til at bortkaste et etableret system – den har derefter ikke noget kompas at styre efter”. Thomas Hammerberg og resten af den Europas politiske elite er ved at bortkaste den lykkelige skĂŠbne som vores forfĂŠdre, trods et hav af krige og menneskelige lidelser, har kĂŠmpet for i to tusind Ă„r skulle blive vores og vores efterkommeres… Read more »

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago

Thomas Hammarberg har ordet: “Vi mĂ„ste frĂ€mja idĂ©n att det Ă€r en tillgĂ„ng att ha en romsk kultur i samhĂ€llet. Vi mĂ„ste ta till oss dess vĂ€rderingar pĂ„ alla omrĂ„den, inte bara inom musiken, Jag tycker till exempel att romer Ă€r mycket bĂ€ttre pĂ„ att hantera konflikter mellan mĂ€nniskor Ă€n majoritetssamhĂ€llet” Romer Ă€r altsĂ„ “mycket bĂ€ttre pĂ„ att hantera konflikter mellan mĂ€nniskor”, enl Hammarberg… Som Gunnar Biering pĂ„pekar, sĂ„ Ă€r Hammarbergs & co uppfattningar “ikke baseret pĂ„ iagttagelse af det virkelige liv” utan de framför “fantastiske ideer om, hvordan verden burde se ud”. —– Det hĂ€r kunde under flera Ă„r… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago

Thomas Hammerberg er af samme skuffe som de typer, der lejlighedsvis dukker op her i kommentarsporet under navne som “BigDaddy” eller “Christina”. Deres synspunkter er ikke, som vores, baseret pĂ„ iagttagelse af det virkelige liv, men baseret pĂ„ utopi, i vĂŠrste Rosseau-Marx-tradition. De er akademiske, elitĂŠre, teoretiske, med fantastiske ideer om, hvordan verden burde se ud. Vi folkelige typer tager bestik af, hvordan verden rent faktisk ser ud, og hvad der realistisk kan gĂžres ved det. Typisk nok har Hammerberg nĂŠppe haft noget, man kan kalde et normalt liv. Hans egen beskrivelse: ” Prior to his appointment, he spent several… Read more »

PK
PK
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar Biering; det vil altsÄ sige at Hammarberg aldrig nogensinde har arbejdet.
En bekendt med godt kendskab til menneskerettigheds-industrien fortalte mig for nogle Ă„r siden,
at disse menneskers liv er pÄ 1.kl. nÄr de rejser og bor..
Ja , det undrede mig ikke .
Naturligvis skal de jo kompenseres for det store offer de giver menneskeheden..
SUK…

JensH
JensH
9 years ago

@EH ” I bund og grund vil EU med tiden vist ikke have meget at lade Hviderusland hĂžre. Det eneste vi mangler er at politiet rykker ud pĂ„ gaden i stort tal mod politiske modstandere af regimet” Det er skam sket. Og sĂ„ ovenikĂžbet i EU-‘hovedstaden’ Bryssel. Da et par hundrede demonatranter fra forskellige EuropĂŠiske lande for et par Ă„r siden troede de i Bryssel kunne demonstrere mod islamiseringen af Europa slog Bryssel-politiet endog sĂŠrdeles hĂ„rdt ned pĂ„ dem. SĂ„ selv et par hundrede demonstranter anses altsĂ„ som en trussel mod det ‘store projekt’. EU’s hĂ„ndlander i Bryssel, Borgmester Thielemanns… Read more »

EH
EH
9 years ago

Naturligvis mĂ„ det komme som et chok for denne svenske menneskerettighedskommisĂŠr at en statsleder fra et af EUÂŽs store invandrertunge lande sĂ„r tvivl om den multikulturelle ide. Sveriges nuvĂŠrende situation er anstrengt og fremtiden dyster. Eliten, som i Ăžvrigt for det meste bestĂ„r af ganske middelmĂ„dige personer, har alene ansvaret for denne udvikling. Deres fremtid er helt afhĂŠngig af at dette projekt skal lykkes, om sĂ„ midlet mĂ„ blive undertrykkelse af anderledes tĂŠnkende. Hvor er det nu lige vi kender denne politiske adfĂŠrd fra? I bund og grund vil EU med tiden vist ikke have meget at lade Hviderusland hĂžre.… Read more »

falkeĂžje
falkeĂžje
9 years ago

TrÊde man pÄ et folk, som politikerne har gjort i indvandrerspÞrgsmÄlet, sÄ vokser den folkelige modstandskamp ogsÄ.
Det fĂŠnomen kender vi fra BesĂŠttelsen af Danmark.
En dag har vi en vÊbnet modstandskamp, hvor landsforrÊdere likvideres pÄ Äben gade.
Det har vi i frisk erindring.
Myndighederne vil ikke kunne stille noget op, for folket spaltes automatisk i dem, der er for og, dem der er imod.
Vi trÊnger til en sÄdan modstandskamp.

falkeĂžje

JensH
JensH
9 years ago

“Det aldrende kontinent glemmer, at det har brug for immigranter til at opretholde velstanden i Europa,” “Det aldrende kontinent glemmer, at det har brug for immigranter til at opretholde velstanden i Europa,”

Jamen, hovedparten af de emmigranter Vest-Europa har modtaget kommer fra den muslimske verden, og en meget stor andel af dem kommer pÄ permanent offentlig forsÞrgelse, hvilket kun forvÊrrer problemet med at opretholde velstanden. Det er sÄ at sige endnu en forsÞrgebyrde pÄ den svindende del af EuropÊerne pÄ arbejsmarkedet. Er Thomas Hammarberg virkelig uvidende om disse fakta??

PK
PK
9 years ago

Det farligste for Europas fremtid er, hvis vi Ăžnsker at beholde demokratiet,
at svenskere fÄr politiske topposter.
Sverige, svenskere er ren gift for menneskelig fremtid.

Der findes gode og fornuftige svenskere, men det er ikke omtalte Menneske-rets-afvikler.

li
li
9 years ago

Hvis vi skal opretholde velstanden i Europa, sÄ er en af de fÞrste ting vi skal gÞre, er at nedlÊgge thomas hammerhuldihovedbergs stilling!!!