28
dec
Seneste opdatering: 29/12-10 kl. 0918
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Channel Four, Dispatches, 15 november 2010. Vi bragte en smagsprĂžve og lovede at skaffe hele dokumentaren. Vi tĂžr godt bringe den ubeset og med tak til uforlignelige Kitman TV.


Hollandske flagellanter

Turkish television has recently broadcast a critical program on the Islamophobia in the Netherlands and the rise of Freedom Party Leader Geert Wilders. The costs of preparing the documentary and the travel costs of the Turkish journalists to the Netherlands were paid for by the Dutch government. In the program, one Turkish Dutchman complained about the discrimination in the labor market. Another said that the Dutch are more radical than before. A third one warned about ethnic violence – he called the Netherlands and the rest of Western Europe “a barrel full of explosives.” The Turkish reporter added that the Netherlands is one of the countries where one feels the enmity against immigrants the strongest.The Netherlands Pays for Anti-Wilders Movie

UK: Islam Þger 74 procent pÄ ni Är

Blair-Brown-ĂŠraen tikker ind. Glem alt om DR’s Jakob Illeborg. Tallene er chokerende, men ikke overraskende, og vil med garanti ikke forhindre den Ă„rlige solstrĂ„lehistorie om at ‘indvandrere fĂžder fĂŠrre bĂžrn end danskerne’. Damian Thompsons blogindlĂŠg her er ogsĂ„ vĂŠrd at tage ad notam for fremhĂŠvelsen af de generelle konsekvenser af islams tilstedevĂŠrelse i vore samfund, i modsĂŠtning til den ureflekterede pludren om terrorisme, radikalisme og ekstremisme som problemet. Det er guld at se den slags hos en mainstreamavis som the Daily Telegraph (Steen/LFPC).

There is a remarkable statistic in today’s main Daily Telegraph leader:

The Pew Forum on Religion and Public Life estimates that there are 2,869,000 Muslims in Britain, an increase of 74 per cent on its previous figure of 1,647,000, which was based on the 2001 census. No demographic statistics are reliable in an era of open borders, but such an expansion is unprecedented.

Pew’s major 2009 report Mapping the Global Muslim Population is already spectacularly out of date. Here’s a map showing the updated distribution of the Muslim population in Europe:

The Muslim population has grown from 1.65 million to 2.87 million since 2001, say researchers. What does this mean for liberal Britain? […]

Pew’s UK figure for 2010 is 2,869,000, which is equivalent to 4.6% of the population. In absolute terms, the UK has the third largest Muslim community on the continent, after Germany (4,119,000) and France (3,574,000).In percentage terms, the UK is in ninth position, after Belgium (6.0%), France, Austria and Switzerland (5.7%), The Netherlands (5.5%), Germany (5.0%), Sweden (4.9%) and Greece (4.7%). UK Muslims account for 16.8% of all Muslims in Western Europe. […]

Setting aside for the moment the topics of Muslim ghettos and jihadist Islam, let’s ask another question. How will the rapid growth of a conservative religion affect British social attitudes towards women’s rights, marriage, divorce, homosexuality and abortion? […] I suspect that nothing politicians do will, in chattering terminology, “set back” social attitudes as drastically as the growth among young people of a faith that, even in its moderate incarnations, is resolutely non-liberal on many moral issues. […] Damian Thompson: The Muslim population has grown from 1.65 million to 2.87 million since 2001, say researchers. What does this mean for liberal Britain?

OgsÄ trusler mod koptere i Østrig

Ud over i Göteborg, som vi berettede i gÄr.

Today the Austrian tabloid ÖSTERREICH reports that a new Al Qaeda spin-off, Al Daula Al Iraqiyah Al Islamiyah (Islamic State of Iraq), has released a list of death threats against more than a hundred Coptic Christian human rights activists worldwide, including fifteen Copts living in Austria, five of whom are Austrian citizens.

William TadrosWilliam Tadros is one of the persons mentioned in the list. In an interview with ÖSTERREICH, Tadros reports that he informed the Office for the Protection of the Constitution and Terrorism Prevention when he found out that his name was on the death list. “Al Qaeda wants to kill us because of what we are doing for the Christian minority in Egypt.” […] Al Qaeda Targets Austrian Copts

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BĂžrge
BĂžrge
10 years ago

EUSSR: Den der fordeler glemmer ikke sig selv.

Robin Shadowes
10 years ago

Negerboll – svensk mĂ„ngkultur i ett nötskal.

http://www.youtube.com/watch?v=L_3qD5j_lUQ&feature=player_embedded

Allan Hansen
10 years ago

Fremmed mÊnd fra ikke-vestlige lande havde i Ärene 2000, 2002, 2004 et index for straffelovsovertrÊdelse pÄ henholdvis 123, 125, og 136, mendes danske mÊnd havde et tilsvarende index pÄ henholdsvis 95, 96 og 93.
Fremmedekriminalitet er altsÄ stigende, og da den samtidig er stÞrst blandt efterkommer, sÄ tegner det et meget dystert billede af fremtidsudsigterne for kriminaliteten i Danmark.

Oplysningene stammer fra Storm over Europa Islam -fred eller trussel? Redigeret af lektor, can.mag,, forfatter Lone NĂžrgaard og Tabita Wulff. 2006. Fremmed-kriminalitet i Danmark skrevet af can.mag og forfatter Carsetn Ringsmose.

Mette
Mette
10 years ago

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/12/28/164414.htm

Hitzb ut-Tahrirs barnagtige indbydelse.

Mette
Mette
10 years ago

MUSLIMER HAR PLIGT TIL VÆBNET OPSTAND SĂ„ smĂŠkkede fromme uslimer en af deres sandheder i fjĂŠset pĂ„ the establishement, og vi – i der udgĂžr den moralske pĂžbel i sĂ„danne sammenhĂŠnge – venter spĂŠndt pĂ„ regeringens og politiets respons og nedlader os ikke til at pĂ„stĂ„, at vi er chokerede. Nej, det er vi bestemt ikke. Vi er lettede, ikke sandt? … “Offentliggjort 28.12.10 kl. 20:31 Muslimer har pligt til vĂŠbnet modstand, hedder det i invitation til debatmĂžde i KĂžbenhavn. Den omstridte islamiske organisation Hizb ut-Tahrir opfordrer nu til vĂŠbnet modstand ved et debatmĂžde, som organisationen holder om krigen i… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
10 years ago
Reply to  Mette

Jamen sĂ„ er sagen jo ret enkel. Anklage efter Grundlovens § 78 stk 2. §78: Borgerne har ret til uden forudgĂ„ende tilladelse at danne foreninger i ethvert lovligt Ăžjemed. Stk. 2.Foreninger, der virker ved eller sĂžger at nĂ„ deres mĂ„l ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar pĂ„virkning af anderledes tĂŠnkende, bliver at oplĂžse ved dom. Stk. 3. Ingen forening kan oplĂžses ved en regeringsforanstaltning. Dog kan en forening forelĂžbig forbydes, men der skal da straks anlĂŠgges sag imod den til dens oplĂžsning. Stk. 4.Sager om oplĂžsning af politiske foreninger skal uden sĂŠrlig tilladelse kunne indbringes for rigets Ăžverste… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Hans Jensen

Man mĂ„ antage, at regeringen arbejder pĂ„ hĂžjtryk i disse timer for at imĂždegĂ„ den forening. 1. Regeringen bĂžr indstille til domstolene, at foreningen forbydes. Det er den i vore nabolande – vi har forhĂ„bentlig ikke en mildere lovgivning end dem, slet ikke nĂ„r det gĂŠlder voldsanstiftende foreninger. 2. Under alle omstĂŠndigheder skal regeringen forbyde, at statslige ejendomme bruges til mĂžder som dette. Dels er mĂždet formentlig ulovligt, jfr. pkt.1, og dels falder det under alle omstĂŠndigheder udenfor statens formĂ„l at lĂŠgge hus til aktiviteter, der agiterer for drab pĂ„ danske soldater. Selv SF og de radikale er ved at… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

FuldstĂŠndig enig. Frankrig har betydeligt mere end ‘bare’ 3,5 mio muslimer. I det hele taget tror jeg de tal fra Daily Telegraph sĂŠtter antallet af muslimer i de EuropĂŠsike lande alt for lavt.

Benjamin
Benjamin
10 years ago

Deres tal hĂžrer jo ingen steder hjemme. At Frankrig “kun” har 3,574 mio. muslimer er da vist mere end ti Ă„r siden.
Tallet er nok nĂŠrmere de 6, selvom der selvfĂžlgelig ikke fĂžres nĂžjagtig statistik.
http://en.wikipedia.org/wiki/France#Religion