14
jan
Seneste opdatering: 9/1-16 kl. 0110
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne dokumentar fra marts 2008 om Enoch Powells tale fra 1968, har den samme kvalitet som god litteratur. Den udvider sig og skifter ens synsvinkel ved hvert gensyn, derfor f√•r den en reprise her efter tre √•r. Der er sk√¶bne i den, og ikke kun Powells. Dennegang ser jeg ikke bare en profetisk statsmandsfigur, der med rette foragtede Edward Heath, men ogs√• en kantet, ub√łjelig, √¶gte intellektuel, som med sin uforsonlighed umuliggjorde og arkiverede enhver realistisk diskussion i England i en generation, og dermed gjorde det hele meget v√¶rre for de f√łlgende generationer. Omtrent som Glistrup i Danmark 17 √•r senere.
Powell for√¶rede multikulturalisterne en overv√¶ldende, politisk sejr ved sin mangel p√• timing. Thatcher, der var Powells beundrende discipel, turde knapt ber√łre emnet i firserne. Major, Blair og Brown overkompenserede ved at drukne England i multikultur. Efter Thatcher kommer episoder i England, der kun kan lignes med borgerkrig, med BBC¬īs egne ord. Hvilke tilf√¶ldigheder som former en hel nations fremtid, ligesom i Danmark, hvilke politiske am√łber, der havde frit spil med Glistrup som baggrund, som man kan l√¶se i Morten Uhrskov Jensens: Et delt folk, Dansk udl√¶ndingepolitik 1983-2008. For ikke at tale om Sverige, hvor floskelparaden Ullenhag forleden kunne skrive: Fr√§mlingsfientliga partier som f√∂respr√•kar minskad invandring och ett mer slutet Europa √§r p√• frammarsch. Alene at tale om antallet, er alts√• “fjendtlighed.” Kan man stadig v√¶re bekendende demokrat, n√•r man er repr√¶senteret af en yngling, hvis sprog afsl√łrer, at han ikke ejer en tanke, han selv har t√¶nkt ?
Engelske arbejderes massive st√łtte til Powell, vidste vi intet om i Danmark dengang. 1968 handlede ikke om at vide noget. Powell havde statsmandsstof i sig, Glistrup intet der bare lignede, men det nytter ikke nogen at have ret √•rtier for tidligt: Sandheden er nyttig, men ikke for den, der siger den. Problemer erkendes f√łrst, n√•r de ikke mere kan l√łses, siger Niccolo Machiavelli, skrev Henrik Gade Jensen om Enoch Powell. I dag er morderne og revolution√¶r islam forl√¶ngst tr√•dt ind p√• scenen, den ene ekstremisme vandt over den anden, og ingen med viden og fantasi, t√łr l√¶ngere forestille sig Englands fremtid.
Overraskelsen i denne film er, at BBC giver Enoch Powell vidtg√•ende oprejsning – fra Rushdie over Bradford 2oo1 til London 2005. Indsigterne kan f√łrst diskuteres nu 42 √•r senere, hvor Glistrup blot lammede en √•ben, dansk debat i 10-12 √•r. Churchill ville forebygge en tragedie i 1935, Powell ville forebygge √©n i 1968. Sp√łrgsm√•let er, hvor megen forebyggelse, der overhovedet forekommer i politik, om ikke de allerfleste politikere blot er kustoder for kr√¶fter, der er st√łrre end dem selv. “All political careers end in failure,” sagde Powell, og i dag balancerer England p√• kanten af omfattende etnisk-religi√łs vold, for hver eneste morgen man v√•gner, og ikke kun England, – men Sverige, Holland, Belgien, Frankrig, Tyskland. Politikernes fiasko, er en fiasko p√• vegne af millioner. – Kenan Malik, Roger Scruton og politikere fra samtiden og nutiden medvirker. Se den her, n√•r DR 2 nu ikke ville vise den. At se den igen i dag, er at f√• en slags historisk mening i det hele. – (Vi skrev en nekrolog over Glistrup i 2008, det var ikke alle der forstod den i den √•nd, den var skrevet. Scroll lidt.)

The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils. In seeking to do so, it encounters obstacles which are deeply rooted in human nature. One is that by the very order of things such evils are not demonstrable until they have occurred. Telegraph: Enoch Powell’s ‘Rivers of Blood’ speech.

When a Civilization Crumbles

GoV

UK: Landet der flyder med “nemme penge”

A woman who lied about being gang raped in Somalia to claim more than ¬£250,000 in benefits had moved to Britain after boasting it was the ‚Äėland of easy money‚Äô.

Ayan Abdulle was jailed this week after investigators discovered that the story she used to win asylum ‚Äď and later UK citizenship ‚Äď was a pack of lies. […]

Abdulle, who also used the fake name Amina Muse and is from Somalia, was living in Gothenburg when the authorities insisted immigrants learn Swedish if they wanted to continue to claim handouts. She told a friend she couldn’t be bothered and moved to England where she knew it would be far easier to collect benefits.

She made up a story to gain asylum and gave herself and five of her six children false names and dates of birth, fraudulently claiming benefits on both the real and invented identities. And she somehow managed to continue claiming benefits in Sweden for three years after leaving. […]

Between June 2004 and May 2010, Abdulle, who was living in Neasden, North-West London, claimed £261,358.14 in handouts.

The cash came from almost every welfare benefit possible, including income support, disability living allowance, carers‚Äô allowance, jobseekers‚Äô allowance, housing benefit, council tax benefit, tax credits and child benefit. […]

Abdulle, who showed no remorse, cannot be deported after finishing her sentence because she was granted British citizenship in 2009.The land of easy money: How the Somali woman who lied to claim asylum and £250,000 in benefit handouts described Britain

Videoen: En helt anden historie, og s√• alligevel, for den siger noget om prioriteter og kontraster i disse √•r: Canadiske radiomyndigheder har med 25 √•rs forsinkelse opdaget at Dire Straits’ hit Money For Nothing indeholder diskriminerende ytringer: “That little faggot” (LFPC).

Dire Straits’ “Money for Nothing” can no longer be played in Canada in its original form since the Canadian Broadcast Standards Council has deemed the song offensive.

The decision stems from a listener’s complaint last year calling the lyrics ‚ÄĒ which contain the word “f—-t” ‚ÄĒ extremely offensive to gay, lesbian, bisexual and transgender people. […] Dire Straits’ ‘Money for Nothing’ Deemed Offensive In Canada, Can’t Air

‘Grooming’: Toni-Marie og Abid Mohammed Saddiques ‘Rape Rover’

Interessant f√łrsteh√•ndsberetning om det hektiske liv med charmerende “asiatiske” gutter, og masser af stoffer, alkohol, pistoler – og gruppevoldt√¶gt. Ud over den √•benlyse legitimering af misbruget i kultur og religion kan man ogs√• g√¶tte p√• at frav√¶ret af risikoen for blodh√¶vn og klanfejder g√łr britiske piger til nemmere og mere attraktive ofre, end hvis det drejede sig om piger fra f√łrmoderne kulturer. Her dog en undtagelse der – det skal v√¶re indr√łmmet – varmer ens hjerte: Saddique blev s√•ledes tildelt en br√¶kket k√¶be af en sl√¶gtning til Toni-Marie Redfern (LFPC).

Pretty teenager Toni-Marie Redfern thought she‚Äôd found the perfect boyfriend. Polite, handsome, and seven years her senior, he drove a silver BMW, wore designer suits and bought her dinner at her favourite pizza caf√©. […]

During their relationship, Saddique gave her a copy of the Koran to read secretly in her bedroom and told her she should cover her head with a scarf when she went out, in keeping with his Muslim faith.

As Toni-Marie recalls now: ‚ÄėOn one of my first nights out with Saddique and Liaqat, I was taken to a seedy flat of one of the gang where they were sniffing coke. There was another girl there who was grabbed by the throat by Liaqat. Looking back now, it should have scared me to death.‚Äô […]

Ironically, but in a step typical of the double standards of such sexual predators, Saddique tried to stop her wearing low tops. ‚ÄėHe said I was supposed to wear things that covered my arms and he encouraged me to convert to Islam.‚Äô […]

She explains: ‚ÄėIn one of the last conversations I had with him, he referred to his Land Rover as the ‚ÄúRape Rover‚ÄĚ. That is when I knew I had to escape. I‚Äôd had enough.‚Äô […]

Once, Toni-Marie went out to sit in his car to explain to him that their relationship was over. He sped off with her and dumped her in her dressing gown in the middle of the night in a road three miles outside Derby. Her family found her and took her home.

Saddique, though, wouldn‚Äôt be thwarted and when he came looking for her again and again, he was set upon by one of Toni-Marie‚Äôs relatives who hit him, breaking his jaw. […] I was kept prisoner by the Asian sex gang predator: Victim tells harrowing story of ‘boyfriend’ who dubbed his car the ‘Rape Rover’

UK: Tal ikke om islamisering, eller samfundsfreden bryder sammen

Hver dag byder på denne slags historier: Der er omstændigheder der ikke bliver klart fremlagt, men som umisforståeligt viser dem der vil se hvem der har fat i den lange ende. Der er egentlig ikke brug for bloggere som os til at tilbyde uddybning og fortolkning, for det hele står der jo allerede. I en lille by i Kent, Storbritannien, klapres der tænder over en 80-årig dames artikel i et kirkeblad. Via Gates of Vienna (LFPC).

AN anti-Islamic article aiming to “liven up” a church magazine has sparked outrage after it branded the religion a “threat”.

Muriel Clark’s controversial piece on “Islamisation” in the monthly Hildenborough Keys has been slammed for urging residents to take a stand against Muslims coming into this country.

The 80-year-old divorcee claimed in her column for the St John’s Church publication that young Christian schoolchildren were being brainwashed with Islamic ideology.

Both magazine editor Nick Hawkins ‚Äď who admitted toning down the original submission because it was “too extreme” ‚Äď and the Reverend John Chandler this week defended the piece, which was sent out to all homes in Hildenborough.

But residents and the West Kent Muslim Association (WKMA) have called it “unacceptable” and “harmful to the community”. WKMA president Nasir Jamil said: “We strongly condemn these views.

“Islamisation is a very sensitive issue. Her views are a bit extremist and it’s a bit out of the blue. It really hurts us. “How can they publish it, especially to a small community? It creates a bad impression that Muslims are extremists.”

Tonbridge Green Party‘s Steve Dawe said he hoped the article ‚Äď which sits alongside more benign offerings about coffee mornings and whist drives ‚Äď was a one-off. He said: “I hope those responsible indicate this was a mistake, and will never occur again.

“If not, then this is clearly a matter for the Equality and Human Rights Commission, who may wish to bring a case on the grounds of incitement to religious hatred.” […] St John’s Church magazine under fire after anti-Islam article

Det öser ner vatten down under

Tekst og fotos fra Australien til Snaphanen af © Ulf Hjertquist

Queensland brukar normalt sett kallas ‚ÄĚThe Sunshine State‚ÄĚ och Brisbane d√§r vi snart bott i trettio √•r betecknas vanligtvis som ‚ÄĚBeautiful one day ‚Äď Perfect the next‚ÄĚ. Nu har b√•da dessa slogans kommit p√• skam. Denna √•rstid brukar vi normalt njuta av h√§rlig subtropisk sommarv√§rme och ligga och plaska i poolen eller vid Pacifics surf. Denna sommar undrar vi alla, inte minst turisterna; hur kunde det bli s√• h√§r katastrofalt? Vart tog solen v√§gen? Framf√∂r allt ‚Äď hur ska det bli fram√∂ver?

Stora delar av Queensland står nu under vatten, det vill säga ett område lika stort som Frankrike och Tyskland tillsammans! Regnet öser ner sedan veckor tillbaka och sköljer över hela städer. Befolkningen i vissa fall tvångsevakueras från sina hus. Envisa stannar för att senare behöva räddas med helikopter från hustak. Infrastruktur dränks av överfyllda floder som sväller till nivåer till över 20 meter från det normala. Brisbanes närmaste vattendamm vid Wivenhoe är fylld över kapacitet, 140 procent! Vatten tränger sig nu ut vid de öppna dammluckornas sidor och vräker ner i Brisbane River som slingrar sig genom staden.

Vid Brisbanes senaste stora √∂versv√§mningskatastrof 1974 stod halva stan helt under vatten. Sedan dess har den stora dammanl√§ggningen byggts f√∂r att f√∂rhindra en katastrofupprepning. Nu undrar till och med stadens borgm√§stare Newman i TV idag om en ny brisbanekatastrof √§r p√• g√•ng? Cykloner hotar i faggorna. King tide fr√•n havet √§r ocks√• f√∂rutsp√•dd inom n√•gra dagar, och det bidrog till katastrofen 1974. Sands√§ckar f√∂r uppd√§mning f√∂rdelas till l√•gt liggande bebyggelse och vissa omr√•den i staden har blivit √∂versv√§mmade. Floden stiger orov√§ckande snabbt och regnet kommer att forts√§tta s√• l√•ngt metrologerna kan sk√∂nja…

Queenslands befolkning lider. Tusentals har f√•tt evakuera sina hem och f√∂rlorat allt. Lantbrukares gr√∂dor √§r f√∂rst√∂rda. Frukt och vinodlingar bortspolade. Kreatur och vilda djur drunknar. Alla lider miljardf√∂rluster och √§ven om aussies √§r ett t√•ligt sl√§kte, i synnerhet i outback, ser man t√•rar i √∂gononen p√• dem som aldrig i sitt l√•nga liv upplevt n√•got liknande. Men deras fighting spirit √§r skyh√∂g…Sure Mate! Vi kommer igen, s√§ger dom med en √∂lflaska i hand…

Allt detta vatten som skyn jättesnabbt hällt ut över Queensland rinner iväg mot kusten. Dessa strida livsfarliga strömmar sköljer över all infrastruktur i sin forsande framfart. Spolar bort bilar som barkbåtar! Människor har drunknat. Tvåhundra vägar är avstängda och allvarligt skadade. Järvägsspår sköljs bort. Gruvdrift är påverkad, exportnäring av kol och järnmalm avbruten och leveranser fördröjda. Flygtrafiken drabbas hårt då vissa landningsbanor står under vatten. Allt är kaotiskt.

Vår stolthet och turistikon, Stora Barriärrevet 2 300 km från Cooktown till Grafton och 120 km ut i Pacific drabbas indirekt. Detta påverkar även den förnämliga turistindustrin. Allt flodvatten som strömmar ut i havet för med sig stora mängder av olika föroreningar i form av sediment av gödningsmedel från odlingar mm. Detta förgiftar det känsliga eko-systemet. Korall och fiskbestånd tar skada och vattnet som tidigare varit kristallklart grumlas. Vetenskapsmän hyser delade meningar om det kommer att ta ett eller många år innan korall och fiskliv återhämtar sig efter denna ovälkomna cocktail.

Det blir tufft f√∂r ALLA kategorier efter att denna katastrof √§r √∂ver. √Ąnnu sk√∂njer vi inte slutet p√• el√§ndet. Allt m√•ste byggas upp p√• nytt till kostnader av miljarder dollars. En katastrof av denna omfattning har aldrig tidigare skett i en modernt uppbyggd samf√§llighet av Queenslands storlek i Australien, the land of extremes…

Vi bor i ett hus på en höjd och avrinningen brukar vara perfekt. Men i dag har även vi drabbats av en ringa översvämning i lägst liggande byggnation, som omfattar terrass, garage och gäststuga där jag nu sitter vid computern med fötterna plaskande i vatten. Det har just dråsat ner 20 cm blöta på en timme! Dräneringsrör och marken är övermättad eller rättare sagt överfylld och klarar ingen påspädning. Jag skall nu ut och skyffla iväg vatten över en liten förhöjning. Precis så får ni göra, fast med snö i dessa dagar.

Men f√∂rst ska jag r√§dda en f√∂rvirrad gr√∂n kvackande groda som helt mist orienteringen f√•ngad inom fyra v√§ggar. Jag √§r glad s√• l√§nge jag slipper en giftig brownsnake slingrande kring benen…

God fortsättning på 2011 från ett dyblött Brisbane och

Ulf Hjertquist

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Et interessant portr√¶t af Powell som gammel mand i 1995, genudsendt ved han d√łd i 1998. Jeg minder endnu engang om den forrygende BBC dokumentar, der stort set giver Powell ret p√• 40 √•rs dagen for Rivers of Blood talen: Weekendfilm: ‚ÄúBBC ‚Äď Rivers of Blood‚ÄĚ […]

trackback

[…] 2 skulle bruge 3 √•r, inden de sendte Undercover Mosque. Nu er det tre √•r siden, BBC sendte denne. L√¶s hvad vi skrev da den kom, inden du ser […]

trackback

[…] tu, David William Donald. Avantgarden ankommer som de sidste til festen, – 43 √•r hvis vi regner fra Enoch Powll – for nu er sp√łrgm√•let snarere om multikulturen nogensinde forlader ham. Man m√• antage at grunden […]

Robin Shadowes
10 years ago

Precis som Historyman nämner, var håller alla do-gooders och pladder-humanister hus nu? Var är Sting, Bob Geldof och Bono nu? Fram med Live Aid Australia galornu för fanken!!

Jonny
Jonny
10 years ago

Skillnaden mellan Enoch Powell och Margaret Thatcher: “Mrs Thatcher came only twice, once as prime minister. That was the occasion for a notable non-meeting of minds. Edward Norman (then Dean of Peterhouse) had attempted to mount a Christian argument for nuclear weapons. The discussion moved on to ‘Western values’. Mrs Thatcher said (in effect) that Norman had shown that the Bomb was necessary for the defence of our values. Powell: ‘No, we do not fight for values. I would fight for this country even if it had a communist government.’ Thatcher (it was just before the Argentinian invasion of the… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

LDPC 15.jan.11 kl. 18:19 Det v√¶sentligste er, at du fik √łjnene op for hvad det er der foregik og foreg√•r ! Men jeg indr√łmmer gerne, at jeg fik adskillige sure stunder dengang v.h.a. min egen umanerlige trang til at k√¶fte op og elendige situations fornemmelse : jeg var omgivet af folk med samme holdninger som du dengang havde. Og det kostede virkelige b√•de verbale “√łret√¶ver”, som isolation i forskellige grader ! Havde jeg ikke v√¶ret den st√¶dige hest jeg er, havde jeg ikke st√•et distancen. N√•r jeg i dag ved et tilf√¶lde rende ind i tidligere studerende, eller undervisere, s√•… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

MORTEN kl 16:10 Du har givetvis ret i din opfattelse. Som offentlig ansat er det klogest at f√łlge hvad ledelsen siger og g√łr – og den er altid politisk korrekt. Enok Powells og Glistrups sk√¶bner fort√¶ller, hvad der kan overg√• folk der ikke holder k√¶ft og f√łlger PC. Dengang med Glistrup var vi i familien enige i, at han bar sig taktisk uklog ad – men vi, befolkningen var alt for inaktive. M√•ske forstod eller fornemmede flertallet ikke hvad der var p√• vej ? I dag f√•r vi som “fortjent” og intet synes at have √¶ndret sig hos os :… Read more »

Nomo
Nomo
10 years ago

Man kan på dansk læse en del om Enoch Powell her:

http://www.berlingske.dk/din-mening/beretningen-om-enoch-powell

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Jeg er ogs√• n√łdt til at sige: Glistrup forpurrede ikke med sine forcerede, oversp√¶ndte udtalelser, den √•bne debat. Ingenlunde. Det forholder sig snarere s√•dan, at n√•r datidens debatt√łrer l√łd forcerede, s√• var det fordi de ikke kunne administrere at skulle, netop, forcere s√• store hindringer, som man lagde dem i vejen. At tr√¶de ud af geleddet appellerede med rette til en dyb, indre angst for fuldst√¶ndig, social isolation og – ogs√• fysisk – s√•rbarhed. Det var jo derfor s√• f√• vovede at t√¶nke selv! Hvis der havde v√¶ret mange andre stemmer i debatten, end de skrupsk√łre neurotikere (som undertegnede), der… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Morten - - -

“Trykket p√• os den gang, i 1980‚Ä≤erne, var s√• stort, at vi var i en paroksystisk, sprutrasende tilstand, ganske som vi kender det fra nogle af nutidens kommentar-skribenter, titnok af den slags, der nyligt har ‚Äúset lyset‚ÄĚ”. Jeg m√• jo nok tilst√• at dette rammer mig temmelig pr√¶cist, selv om “nylig” heldigvis kun passer delvist p√• mig. Jeg kan s√¶tte temmelig pr√¶cis kronologi p√• de ydre omst√¶ndigheder der aff√łdte forskellige skred: Rushdiesagen i begyndelsen af 1989 var den f√łrste √łjen√•bner der fik mig til at erkende at alt dette med terrorister og Mellem√łsten ogs√• havde relevans for os her i… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Enoch Powel gjorde sit bedste ;men desvaerre var det ikke nok. Han var meget taet paa HELT ALENE at frelse England fra resten af politikernes taabelighed . Hvis han ikke havde eksisteret , ville det ikke paa nogen maade have begraenset immigrationen eller gjort det nemmere for nogen fiktive “andre” at begraense den . At tro paa at han paa en eller anden maade har del i skylden for den nuvaerende situation , er det samme som gradvist at overgive sig til antitesen til enhver form for sandhed og personlig vaerdighed. Enoch Powel var den sidste britiske “statsmand” af den… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

“Ironically, but in a step typical of the double standards of such sexual predators, Saddique tried to stop her wearing low tops.” Double standards ? Der er da en fuldst√¶ndigt sammenh√¶ngende logik i at fors√łge at sk√¶rme den af, hvis seksualitet man vil bem√¶gtige sig. Islam betyder underkastelse, og det er naturligvis det, muslimerne, det drejer sig om, √łnsker sig af deres forhutlede slaver. Man skulle tro, at skribenten bevidstl√łst forbinder den islamiske tro med fromhed i kristen forstand. Jeg har aldrig nogensinde set den slags fromhed fra den kant. Det har skribenten formentlig heller aldrig. – Fejlen ligger inde… Read more »

Historyman
Historyman
10 years ago

I forbindelse med oversv√łmmelsen i Australien, har jeg gjort mig nogle tanker. Hvorfor er der ingen tale om dansk n√łdhj√¶lp, eller landsindsamlinger til fordel for de arme australiere. Det var ligeledes tilf√¶ldet med Katrina katastrofen i New Orleans i USA, der var heller ikke landsindsamlinger eller st√łtte koncerter. Hvor er alle “kunsterne”, alle “humanisterne”, alle “de gode” henne? Hvorfor hj√¶lper vi kun, n√•r det er “unga-bunga” lande, hvor intet virker i forvejen eller, at n√łdhj√¶lpen med en stor sandsynlighed tabes p√• gulvet og/eller g√•r til i korruption. Hvorfor indsynges der ikke st√łtte plader med “Giv en h√•nd til Aus- tra-… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Ang√•ende ‘Land of easy money”:

“And she somehow managed to continue claiming benefits in Sweden for three years after leaving”.

det siger vist alt om den lenfældighed de vestlige myndigheder efterhånden omgåes deres skatteyders penge.

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  JensH

Du kan ogs√• trygt regne med, at der – udover lemf√¶ldighed – ogs√• er tale om frygt. Bedst “ikke at have set noget”, hvis man kan slippe afsted med det. De mennesker, der kontrollerer muslimers svindel, skal have s√¶rlige, personlige egenskaber, s√• vi er selvsagt presset p√• ressourcerne. Det er de f√¶rreste i det offentlige system, der har mod p√• den slags konfrontationer. De orker det simpelthen ikke, for det er p√• pr√¶stationsniveau for dem, hver evig eneste gang, der skal interveneres.

Det siger noget, at selv politiet har kapituleret over for deres opgave.

– – –

Jens A
Jens A
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg tror, at det der med frygt og kapitulation er meget rammende. I det omr√•de, hvor jeg bor ( h√łrer ikke til de mest “kulturberigede” omr√•der), er der indenfor de sidste 3 – 4 √•r, to kvindelige kommunale sagsbehandlere, der er blevet myrdet af indvandrede muslimer. Trusler om vold er s√• hyppige, at det kun undtagelsvis kommer til offentlighedens kendskab, og mange (alle?) socialforvaltningskontorer er blevet ombygget, s√• der er en flugtvej for personalet. Det ville v√¶re underligt, hvis ikke nogle sagsbehandlere, af ideologiske √•rsager eller for at undg√• problemer, s√• vidt muligt, giver muslimerne det de forlanger. Det burde… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

I s√łgte for et par dage siden efter dybdeborende svenske journalister. Her er en historie til, som de burde unders√łge:

En somalisk kvinde er netop blevet id√łmt fire √•rs f√¶ngsel ved retten i London. Anklagen l√łd p√• massiv socialsvindel..i England!

If√łlge artiklen scorede hun nemlig ogs√• bistand i Sverige – samtidig med at hun fik penge i England….

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1347297/The-land-easy-money-How-Somali-woman-lied-claim-asylum-250-000-benefit-handouts-described-Britain.html#

Jonny
Jonny
10 years ago

St√§ngdes debatten redan 1966? “It was rather a largely informal process in which both parties saw it in their own interest to keep immigration and race out of party politics. Although it is difficult to date broad attitudinal shifts in party politics precisely, the foundations of the bipartisan consensus were in place by 1966 election. The consensus would suffer a great deal of strain in the coming years: Margaret Thatcher fleetingly attempted to make immigration a political issue after assuming the Conservative leadership, and a number of lesser politicians ‚Äď notably Norman Tebbit and Kenneth Baker ‚Äď have sought a… Read more »

Jonny
Jonny
10 years ago

Tja, det verkar ju vara en allm√§nt vedertagen sanning att Powells ordval och h√•rda angrepp p√• den f√∂rda politiken och dess konsekvenser medf√∂rde att “ett lock lades p√• debatten”. The head of the Commission for Equalities and Human Rights [Trevor Phillips] will tell an audience at the Midland Hotel in Birmingham that Powell’s speech “paralysed” the debate on immigration and made it virtually impossible for Britain to have a proper policy on it for nearly half a century. h t t p://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1896129/Enoch-Powell-paralysed-immigration-debate.html Mr Cameron said last year that Mr Powell’s speech made it “much more difficult” to have a sensible… Read more »